Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) Ürün Alınmaya Değer Mi-

Aysegul

Bilgili
Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) Ürün Alınmaya Değer Mi?
Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) Şu Anki Değeri 4799.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) Detaylı Bilgi

Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) Ürününün Satıcısı, Canon Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) ürününü 4799.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) Yorum Ve Değerlendirmeler
4799.0 Tl ye satışta olan Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: sağlam geldi ve gayet güzel kaliteli beklentiyi karşıladı sevgilimehediye olarak aldım.
İsim: Kaan D.
Tarih: 19 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MarmaraAvm

Yorum: gayet kullanışlı tavsiye ederim
İsim: M** N** B**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Satıcı: Ceylin’s

Yorum: çok harika bir makine küçük bir stüdyo gibi . herkese tavsiye ederimuzun vadede cok mantıklı
İsim: R** Ü**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Haziran 2024
Satıcı: Teknoalshop

Yorum: Eve aldigimiz en kiymetli elektroniklerden biri.
İsim: Z** B** K**
Beden: 19 Eylül 2024
Satıcı: Gani Güleç

Yorum: Merhabalar tatildeydik kargomuzu yeni açma fırsatı oldu içinden kartuşve kağıt çıkmadı nasıl temin edebiliriz acaba siz satişını sağlıyormusunuz
İsim: Hatice Y.
Beden: 14 Eylül 2024
Satıcı: Teknoalshop

Yorum: Yeni kullanmaya başladım. İlk izlenimlerim hızı tatmin edici, baskıkalitesi çok iyi. Menu basit, kullanımı kolay.
İsim: B** B**
Tarih: 03 Eylül 2024
Satıcı: A 'dan Z 'ye STORE

Yorum: Öncelikle satıcıya ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim, ürünümün zarargörmemesi için o kadar özenli paketlenmişti hiç bir şey olmadan elimegeçti. Satın alımdan kargoya verilmesi derken 12 saatte kapıma teslimedildi böyle ilgili ve özenli bir mağaza olması çok mutlu etti beni.Ürüne gelirsem, çok güzel bir baskı kalitesi var, ister telefon üstündenDevamını Oku
İsim: C** S**
Tarih: 08 Haziran 2024
Satıcı: Ceylin’s

Yorum: Paketleme özenli ve en uygun fiyat
İsim: M** T**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Satıcı: LOTTICARET

Yorum: Başarılı alış veriş; kutu içinde standaet 36 lı pakette vardı; olmasıgerektiği gibi zaten.. teşekkürler
İsim: Ali T.
Tarih: 06 Ağustos 2024
Satıcı: YouTech

Yorum: Ürün sapasağlam geldi+ hiçbir satışta olmayan yanında kartuş ve kağıthediyesi de var, hemde piyasada en uygun olan ürün, satıcıya çokteşekkür ederim emeği icin
İsim: C** U**
Tarih: 28 Ağustos 2023
Satıcı: Gani Güleç

Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) Akıllarda Kalan Sorular

Soru: 36 fotoğraf kağıdı ve kartuş pakete dahilmi. teşekkür
Cevap: Merhaba, evet kutu içeriğinde 1 adet kartuş ve fotoğraf kağıdı mevcuttur.

Soru: Kartuş ve fotoğraf kağıdı yedek nerden temin edebiliriz
Cevap: canon servislerinden

Soru: bir kartuş kaç adet fotoğraf basmakta
Cevap: Özelliklerinde yok efenım

Soru: merhaba telefonda olan fotoğraflarımızı fotoğrafçıların çıkardığı gibi çıkarabilir miyiz? bu ürün doğru ürün mu böyle birşey arıyorum bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
Cevap: Merhaba; Sadece satıcı firma olduğumuz için, ürün özellikleri resmi distribütör firmadan alınmaktadır. Bu sebeple kullanım detayları hakkında kapsamlı bilgimiz bulunmamaktadır. Daha detaylı bilgi almak için dilerseniz, resmi distribütör firmanın müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla.. Teknoalshop

Soru: vesikalık şeklinde de baskı almam mümkün mü
Cevap: 10x15 boyutunda fotoğraf çıktısı standarttır.Farklı boyutlarda tercihe göre çıktı alınabilir

Soru: Mrb.nereden gönderim sagliyorsunuz.tsk ederim.
Cevap: Merhabalar efendim konyadan gönderiyoruz

Soru: Merhaba, bu ürünün içinden fotoğraf kağıdı ve kartuş çıkıyor mu acaba?
Cevap: Fotoğraf yazıcısında maalesef kağıt bulunmuyor

Soru: merhaba etiket cikariyormu
Cevap: Melaseff efenım

Soru: Merhabalar kâğıt rulo şeklinde mi ve ruloysa eğer 1 rulo kaç adet fotoğraf çıkartır bir de telefondan da alabiliyormuyuz
Cevap: Rulo şeklinde değil normal yazıcı gibi oluyor fotoğraftan aktarım yapılabilir

Soru: bir adet kartus ile kaç fotoğraf çıktısı alabiliyoruz?
Cevap: tam adet bilgi yok ama çok sayıda

Soru: Kaç fotoğrafa kadar kartuş biter, ve biten kartuşu nereden temin edebilirim
Cevap: Merhaba efendim en yakın Canon servisinden talep edebilirsiniz

Soru: Hatali yazmisim model adi 1500 olucaktı
Cevap: Merhaba 1500 doğrudur efendim

Soru: ürünle birlikte fotoğraf kağıdı ve kartuş var mı?
Cevap: kartuş makine içerisindedir 36 adet fotoğraf kağıdıyla beraber gönderilir efendim direkt bağlayıp kullanıma başlayabilirsiniz

Soru: merhabalar davetiye baskısı yapılabilir mi
Cevap: FOTOGRAF BASKISI

Soru: merhaba icinden kagit ve kartus cikmadi sadece makine ben kagit ve kartus var diye aldim
Cevap: Merhaba , paket içeriğine dahil değildir. Saygılarımızla..

Soru: Canon Cp 1200 için adaptör girişi uygun mudur tek olarak satılıyor mu
Cevap: Merhaba; Sadece satıcı firma olduğumuz için, ürün özellikleri resmi distribütör firmadan alınmaktadır. Bu sebeple kullanım detayları hakkında kapsamlı bilgimiz bulunmamaktadır. Daha detaylı bilgi almak için dilerseniz, resmi distribütör firmanın müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla.. Teknoalshop

Soru: Yanında kağıt ve kartuş hediye geliyormu acaba?
Cevap: Merhabalar efendim evet hediye geliyor

Soru: mrb.nereden gönderim sağlıyorsunuz.tsk ederim.
Cevap: Ankarada mağazamız..

Soru: hem fotokopi çekme hem fotoğraf baskısı yapma özelliği mevcutmu
Cevap: Sadece fotoğraf baskı özelliği bulunuyor

Soru: Makinenin ölçüsü nedir? Kartuş ve kağıdı nerden temin edebiliriz? Markaları?
Cevap: Merhaba efendim 182X58X133 mm canon un yetkili servisinden temin edebilirsiniz.

Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Selphy Cp1500 Beyaz Fotoğraf Baskı Cihazı ( Eurasia Garantili) En Uygun Satış Linki