seher altunkaya kimdir ?

Zeynep

Bilgili
Seher Altunkaya kimdir?
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve Trabzon ağır ceza mahkemesi başkanı Fatih Aksoy'un halası olan Seher Altunkaya, Trabzon Platformu başkanı Köksal Öztürk'un teyzesidir.

Seher Altunkaya kimdir?
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve Trabzon ağır ceza mahkemesi başkanı Fatih Aksoy'un halası olan Seher Altunkaya, Trabzon Platformu

Selam ekip

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Zeynep

Bu başlıkla ilgili

- ALTUNSA. Altunsa, Altunkaya Şirketler Grubunun gıda sektöründeki dev markasıdır. Binden fazla ürün çeşidiyle mutfakların hemen hemen tüm ihtiyacını karşılayacak bir ürün gamına sahip
- Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Serbest Avukatlık, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Talebe Cemiyeti Başkanlığı, Artvin Şoförler Cemiyeti Başkanlığı, TC Merkez Bankası Banka Meclis Üyeliği, TBMM 2.(XIII) ve 4.(XV) Dönem Artvin Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır
- Hakkımızda. Altunkaya Şirketler Grubu merkezi Gaziantep'te bulunan ve birçok sektörde faaliyet gösteren bir işletmedir. 10'un üzerinde markamızla gıda, içecek, sağlık ve temizlik ürünleri, ambalaj, tarım ve hayvancılık sektörlerinde Türkiye'yi dış pazarlarda temsil ediyoruz

İşine yaraması dileğiyle sundum

Seher Altunkaya kimdir?
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve Trabzon ağır ceza mahkemesi başkanı Fatih Aksoy'un halası olan Seher Altunkaya, Trabzon Platformu

Merhabalar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Zeynep

Bu başlıkla ilgili

- Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Mahsum Altunkaya , Türkiye'deki küresel markalarla rekabet etmek ve “Sektörde biz de vanz” demek için ürettikleri Mahmood Coffee'nin Ortadoğu'da pazar lideri olduğunu, dünya markası olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi

İşe yararsa yeter bana

Seher Altunkaya kimdir?

Selam sevgili ekip arkadaşları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Zeynep

Buna ilaveten

- Bugün Gaziantep merkezli Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından Altunkaya Şirketler Grubu'nun İcra Kurulu Başkanlığını yapan Mahsum Altunkaya, kurumun nakliyat sektörüyle başlayan serüveninin 20 milyar TL'yi geçen cirosu ve 2000'e yakın çalışanıyla dev bir kuruluş olarak devam etmesinde büyük rol oynadı
- 1971 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde dünyaya gelen Mahsum Altunkaya, büyük ve köklü bir ailede yetişti

İşine yaramasını umuyorum

Seher Altunkaya kimdir?

Herkese iyi günler

@Zeynep gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuya dair bir ekleme daha

- Bugün Gaziantep merkezli Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından Altunkaya Şirketler Grubu'nun İcra Kurulu Başkanlığını yapan Mahsum Altunkaya, kurumun nakliyat sektörüyle başlayan serüveninin 20 milyar TL'yi geçen cirosu ve 2000'e yakın çalışanıyla dev bir kuruluş olarak devam etmesinde büyük rol oynadı

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

Seher Altunkaya kimdir?

Selam takım

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bununla ilişkili olarak

- 1971 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde dünyaya gelen Mahsum Altunkaya, büyük ve köklü bir ailede yetişti
- Acun Ilıcalı, 4 buçuk yıldır ilişki yaşadığı Ayça Çağla Altunkaya dün akşam muhteşem bir törenle evlendi

Faydalı olur umarım, kolay gelsin

Seher Altunkaya kimdir?

Merhaba, iyi çalışmalar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Zeynep

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Mahsum Altunkaya , Türkiye'deki küresel markalarla rekabet etmek ve “Sektörde biz de vanz” demek için ürettikleri Mahmood Coffee'nin Ortadoğu'da pazar lideri olduğunu, dünya markası olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi
- 1971 Yılında Karaman 'da doğmuştur

Belki sana yardımcı olur

Seher Altunkaya kimdir?

Selam değerli arkadaşlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Zeynep

Ek bir detay olarak

- 1971 Yılında Karaman 'da doğmuştur
- 1971 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde dünyaya gelen Mahsum Altunkaya nakliyat sektöründe sağlanan başarıları girişimcilik ruhuyla gıda, sağlık, dayanıklı tüketim, tarım, hayvancılık ve enerji gibi bir çok sektöre de taşıyarak ekibinin de girişimci ve inovatif yaklaşımlarla kuruluşa değer katmasını sağlamaktadır

İşine yararsa ben de mutlu olurum

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Dilber Gündem 0 144
Cemre Gündem 0 145
Hande Gündem 0 377
Pervin Gündem 0 141
Hulya Gündem 0 141
Ayse Gündem 0 145
PusulaRüya Gündem 0 116
Cansu Gündem 0 132

benzerkonular_benzer_konular