LeylaSes
Bilgili
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Fiyatına Göre Alınır Mı?
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Şu Anki Satış Fiyatı 258.0 Tl'den Satılmaktadır.
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Kaç Kişi Memnun?
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Hakkında yaklaşık 72 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Ürün Özellikleri
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Ürününün Satıcısı, MİSTİRİK Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort ürününü 258.0 Tl'den Satılmaktadır.
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Ürünü Kullananların Görüşleri
258.0 Tl ye satışta olan Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
72 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: ürün gerçekten iyi keşke bı beden küçük alsaydim alanlar bı beden küçük alsin
İsim: N** İ**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: Mistirik
Yorum: Sağlam bir ürün, kendi bedenimi aldım zorlanarak giydim ama etkili olacağını düşünüyorum. Güzel terletecek
İsim: G** A**
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: alın aldırın denilecek ürün bir beden küçük alın ben tam beden aldım sarmadı ama terlemeye yapınca kumaşı üstünüze yapışıyor yinede çok etkisini gördüm spor öncesi. giyin
İsim: S** Ç**
Tarih: 02 Haziran 2024
Yorum: Ürün gayet kaliteli ve kullanışlı, ben daha sıkı olması için bir beden küçük sipariş ettim
İsim: A** A**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Beden: Beden:M
Yorum: Boy kilo yazarak beden önerisi ile aldım ama büyük geldi maalesef onun dışında kalitesi güzel
İsim: Ö** G**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Beden: Beden:2XL
Yorum: Daha denemedim ama güzel görünüyor
İsim: İ** h** D**
Tarih: 05 Nisan 2024
Beden: Beden:XL
Yorum: Çok güzel rahat bir kumaş asla ince ve ucuz bir kalitede değil. Ben normalde 28 bedenim medium aldım beli biraz bol oldu ama bacaktan da biraz zor kalktı yukarıdan hafif daraltacağım

İsim: A** S** İ**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: beklediğim gibi geldi
İsim: muti c.
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: bedeni küçük oldu biraz fena değil bir biden büyük almanızı tavsiye ederim
İsim: N** Ö**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: əla süperrr
İsim: **** ****
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: 2 beden küçük alsanız anca olur hiç sarmadı kendi bedenimden bir beden küçük aldım ama yok terletmiyo
İsim: A** G**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: teşekkür ederim
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: Mükemmel Kendi bedeninizde alın
İsim: A** K**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Beden: Beden:3XL
Yorum: Beden tam. Ama sıkmak için 1 beden daha küçük almanız gerekir.
İsim: Tetiana V.
Tarih: 18 Ağustos 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: ürün çok güzel görsel deki ile birebir.yumusacik ve kaliteli tavsiye ederim .tam beden alabilirsiniz.
İsim: M** T**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: İki sıra daha çengel eklenebilirmiş, beden tablosuna göre aldım ama sonucusuna takınca takınca oturuyor vücuda. Onun dışında gerçekten spor yaparken çok güzel terletiyor başaralı bir ürün.
İsim: N** A**
Yorum: Bedeni kumaşı gayet güzel, göründüğü gibi geldi
İsim: N** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Nisan 2024
Yorum: bu ürün gerçekten muazzam
İsim: A** Y**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Beden: Beden:S
Yorum: Ürün gerçekten çok güzel terletiyor yeni kullanıyorum sonuç aldığımda tekrar bilgi veririm
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Beden:4XL
Yorum: Teşekkürler
İsim: E** B**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: ürünü tam beklediğim gibi geldi kumaş çok kaliteli çok beğendim Tam istediğim beden üstüme oturdu Çok yeterli spor esnasında iş yapar Kendini evde kullanıyorum
İsim: d** K**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: harika tam bedeninizi almanızı öneririm . paketlemenin şirinliği de ayrı bir güzellll
İsim: İ** B**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Yorum: çok beğendim...
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Deneyip göreceğiz
İsim: S** A**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Kaliteli alınabilir
İsim: A** h** Z**
Tarih: 04 Nisan 2024
Beden: Boy:156cm
Yorum: Aşırı terletiyor hakkını verelim
İsim: M** S** E** E**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Beden: Boy:173cm
Yorum: kendi bedenim olmadı bel kısmı çok dar ona göre alın
İsim: S** D**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: ürün gayet güzel, yumuşak ve rahat ama bir tarafının diğer tarafından uzun olma olayını anlayamadık pek

İsim: V** E**
Tarih: 05 Mart 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: bir puanı beden sorunundan kırddım. ilk siparişimi yorumlara göre verdim. Satıco tablosunda bedenime göre L sipariş vermem gerekiyordu. Yorumlarda bir beden küçük isteyinleri görünce M sipariş verdim. Gelen ürünün backlarımdan bile geçmesi mümkün değildi kullanmadım satıcı iade kabul etti. M böyle imkansızsa L değil ancak XL olur dedim. Siparişim çDevamını Oku
İsim: R** G**
Yorum: Ürün gayet güzel ,yumuşak ve kaliteli, ayrıca paketleme özenle yapıldı için 5 yıldız veriyorum
İsim: A** C** B**
Tarih: 11 Haziran 2024
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Boy 174 kilo 105
Cevap: Merhabalar 4XL Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: 153 boy, kilo 57 58
Cevap: Merhaba efendim M beden tercih edebilirsiniz
Soru: 165 boy 63 kilo hangi beden almaliyim
Cevap: m beden alabilirsiniz efendim
Soru: merhaba basen eritmek için kullanılır mı sadece bel bölgesinde mi işe yarar ve 157 boy 51 kg hangi beden olur
Cevap: sıkı olsun isterseniz s beden rahat olsun isterseniz m beden alabilirsiniz efendim,bacak ve basen bölgenizde toparlama sağlar
Soru: merhaba yıkanır mı
Cevap: Evet efendim makinada 30°'de yıkayaabilirsiniz
Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba efendim TrendyolExpress, PTT veya MNG firmaları ile gönderim sağlıyoruz.
Soru: 65 kg 1.67 boyum var kaç beden almalıyım
Cevap: M beden alabilirsiniz efendim
Soru: 162 boy 95 kilo hangi beden olmali
Cevap: Merhabalar 5XL Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: boy 163 kilo 75 kaç beden almalıyım bu arada bazen ve bacak sorunum var
Cevap: Merhaba efendim 2XL beden tercih edebilirsiniz
Soru: 1.68 75 kilo kaç beden alabilirim
Cevap: L beden tercih edebilirsiniz efendim
Soru: 155 cm 78 kg
Cevap: Xl beden alabilirsiniz efendim
Soru: erkek için uyğunmudur?
Cevap: Evet efendim uygundur
Soru: anladım teşekkürler
Cevap: rica ederiz efendim tekrar görüşmek üzere hayırlı günler iyi alışverişler dileriz
Soru: 1.60 boy 72 kilo kaç beden uygun
Cevap: Merhaba efendim XL beden tercih edebilirsiniz
Soru: merhaba 167 boy 80 kg
Soru: boy 150 kilo 70 kaç beden olur
Soru: Bel çevresi 104 cm 77 kilo kaç beden olur
Soru: 167 boy 80 kg kaç beden
Soru: 80 kiloya 162 boy hangi beden olur acaba
Cevap: Merhaba efendim sıkı olmasını isterseniz 2XL beden daha rahat olsun derseniz 3XL beden tercih edebilirsiniz Ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanır
Soru: 1.59 boy 70kilo hangi beden almam lazim
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Resim Galerisi
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Şu Anki Satış Fiyatı 258.0 Tl'den Satılmaktadır.
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Kaç Kişi Memnun?
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Hakkında yaklaşık 72 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Ürün Özellikleri
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Ürününün Satıcısı, MİSTİRİK Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort ürününü 258.0 Tl'den Satılmaktadır.
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Ürünü Kullananların Görüşleri
258.0 Tl ye satışta olan Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
72 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: ürün gerçekten iyi keşke bı beden küçük alsaydim alanlar bı beden küçük alsin
İsim: N** İ**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: Sağlam bir ürün, kendi bedenimi aldım zorlanarak giydim ama etkili olacağını düşünüyorum. Güzel terletecek
İsim: G** A**
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: alın aldırın denilecek ürün bir beden küçük alın ben tam beden aldım sarmadı ama terlemeye yapınca kumaşı üstünüze yapışıyor yinede çok etkisini gördüm spor öncesi. giyin
İsim: S** Ç**
Tarih: 02 Haziran 2024
Yorum: Ürün gayet kaliteli ve kullanışlı, ben daha sıkı olması için bir beden küçük sipariş ettim
İsim: A** A**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: Boy kilo yazarak beden önerisi ile aldım ama büyük geldi maalesef onun dışında kalitesi güzel
İsim: Ö** G**
Yorum: Daha denemedim ama güzel görünüyor
İsim: İ** h** D**
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel rahat bir kumaş asla ince ve ucuz bir kalitede değil. Ben normalde 28 bedenim medium aldım beli biraz bol oldu ama bacaktan da biraz zor kalktı yukarıdan hafif daraltacağım
İsim: A** S** İ**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: beklediğim gibi geldi
İsim: muti c.
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: bedeni küçük oldu biraz fena değil bir biden büyük almanızı tavsiye ederim
İsim: N** Ö**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: əla süperrr
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: 2 beden küçük alsanız anca olur hiç sarmadı kendi bedenimden bir beden küçük aldım ama yok terletmiyo
İsim: A** G**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: teşekkür ederim
Yorum: Mükemmel Kendi bedeninizde alın
İsim: A** K**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Beden: Beden:3XL
Yorum: Beden tam. Ama sıkmak için 1 beden daha küçük almanız gerekir.
İsim: Tetiana V.
Tarih: 18 Ağustos 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: ürün çok güzel görsel deki ile birebir.yumusacik ve kaliteli tavsiye ederim .tam beden alabilirsiniz.
İsim: M** T**
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: İki sıra daha çengel eklenebilirmiş, beden tablosuna göre aldım ama sonucusuna takınca takınca oturuyor vücuda. Onun dışında gerçekten spor yaparken çok güzel terletiyor başaralı bir ürün.
İsim: N** A**
Yorum: Bedeni kumaşı gayet güzel, göründüğü gibi geldi
İsim: N** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Nisan 2024
Yorum: bu ürün gerçekten muazzam
İsim: A** Y**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: Ürün gerçekten çok güzel terletiyor yeni kullanıyorum sonuç aldığımda tekrar bilgi veririm
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Beden:4XL
Yorum: Teşekkürler
İsim: E** B**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: ürünü tam beklediğim gibi geldi kumaş çok kaliteli çok beğendim Tam istediğim beden üstüme oturdu Çok yeterli spor esnasında iş yapar Kendini evde kullanıyorum
İsim: d** K**
Tarih: 01 Ağustos 2024
Yorum: harika tam bedeninizi almanızı öneririm . paketlemenin şirinliği de ayrı bir güzellll
İsim: İ** B**
Tarih: 06 Temmuz 2024
Yorum: çok beğendim...
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Deneyip göreceğiz
İsim: S** A**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Kaliteli alınabilir
İsim: A** h** Z**
Tarih: 04 Nisan 2024
Beden: Boy:156cm
Yorum: Aşırı terletiyor hakkını verelim
İsim: M** S** E** E**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Beden: Boy:173cm
Yorum: kendi bedenim olmadı bel kısmı çok dar ona göre alın
İsim: S** D**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: ürün gayet güzel, yumuşak ve rahat ama bir tarafının diğer tarafından uzun olma olayını anlayamadık pek
İsim: V** E**
Tarih: 05 Mart 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: bir puanı beden sorunundan kırddım. ilk siparişimi yorumlara göre verdim. Satıco tablosunda bedenime göre L sipariş vermem gerekiyordu. Yorumlarda bir beden küçük isteyinleri görünce M sipariş verdim. Gelen ürünün backlarımdan bile geçmesi mümkün değildi kullanmadım satıcı iade kabul etti. M böyle imkansızsa L değil ancak XL olur dedim. Siparişim çDevamını Oku
İsim: R** G**
Yorum: Ürün gayet güzel ,yumuşak ve kaliteli, ayrıca paketleme özenle yapıldı için 5 yıldız veriyorum
İsim: A** C** B**
Tarih: 11 Haziran 2024
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Boy 174 kilo 105
Cevap: Merhabalar 4XL Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: 153 boy, kilo 57 58
Cevap: Merhaba efendim M beden tercih edebilirsiniz
Soru: 165 boy 63 kilo hangi beden almaliyim
Cevap: m beden alabilirsiniz efendim
Soru: merhaba basen eritmek için kullanılır mı sadece bel bölgesinde mi işe yarar ve 157 boy 51 kg hangi beden olur
Cevap: sıkı olsun isterseniz s beden rahat olsun isterseniz m beden alabilirsiniz efendim,bacak ve basen bölgenizde toparlama sağlar
Soru: merhaba yıkanır mı
Cevap: Evet efendim makinada 30°'de yıkayaabilirsiniz
Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba efendim TrendyolExpress, PTT veya MNG firmaları ile gönderim sağlıyoruz.
Soru: 65 kg 1.67 boyum var kaç beden almalıyım
Cevap: M beden alabilirsiniz efendim
Soru: 162 boy 95 kilo hangi beden olmali
Cevap: Merhabalar 5XL Bedeni tercih edebilirsiniz efendim ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanacaktır
Soru: boy 163 kilo 75 kaç beden almalıyım bu arada bazen ve bacak sorunum var
Soru: 1.68 75 kilo kaç beden alabilirim
Cevap: L beden tercih edebilirsiniz efendim
Soru: 155 cm 78 kg
Soru: erkek için uyğunmudur?
Cevap: Evet efendim uygundur
Soru: anladım teşekkürler
Cevap: rica ederiz efendim tekrar görüşmek üzere hayırlı günler iyi alışverişler dileriz
Soru: 1.60 boy 72 kilo kaç beden uygun
Soru: merhaba 167 boy 80 kg
Soru: boy 150 kilo 70 kaç beden olur
Soru: Bel çevresi 104 cm 77 kilo kaç beden olur
Soru: 167 boy 80 kg kaç beden
Soru: 80 kiloya 162 boy hangi beden olur acaba
Cevap: Merhaba efendim sıkı olmasını isterseniz 2XL beden daha rahat olsun derseniz 3XL beden tercih edebilirsiniz Ayrıca mağazayı takibe alırsanız size özel kopun tanımlanır
Soru: 1.59 boy 70kilo hangi beden almam lazim
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Resim Galerisi
Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort En Uygun Satış Linki
MİSTİRİK Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MİSTİRİK Sauna-Şort Model Zayıflatan Termal Iki Beden Incelten Vücut Şekillendirici Sauna Agraflı Korse Şort yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.