Sarı Kantaron Yağı 50ml Bu Ürünü Almalı Mı ?

MaviGöçer

Bilgili
Sarı Kantaron Yağı 50ml Satın Alır Mısınız?
Sarı Kantaron Yağı 50ml Şu Andaki Değeri 119.9 Tl'den Satılmaktadır.

Sarı Kantaron Yağı 50ml Kullanıcılar Memnun Mu?

Sarı Kantaron Yağı 50ml Hakkında yaklaşık 7205 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Sarı Kantaron Yağı 50ml Detaylı Açıklama

Sarı Kantaron Yağı 50ml Ürününün Satıcısı, Arifoğlu Sarı Kantaron Yağı 50ml ürününü 119.9 Tl'den Satılmaktadır.

Sarı Kantaron Yağı 50ml Kullanıcı Geri Dönüşleri
119.9 Tl ye satışta olan Sarı Kantaron Yağı 50ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7205 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Zaten kutladığımız bir ürün indirim de stok yapıyorum yaralara iyi geliyor
İsim: T** A**
Tarih: 13 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ARİFOĞLU

Yorum: Herkese merhaba arkadaşlar. Gelelim sarı kantaron yağının faydalarına. Ben saçıma kullanmayı tercih ettim ama yüze de sürülebiliyor. Saçımda mükemmel bir etki bıraktı. Gelin açalım bu mükemmel kelimesini. Öncelikle benim saçım çok dökülürdü artık ben saçımı yolmadıkça saçımdan tek bir tel dahi gelmiyor elime. Saçım da çok fazla kepek vardı. YıkamamDevamını Oku
İsim: R** D**
Tarih: 11 Mayıs 2022
Satıcı: Arifoğlu

Yorum: Dün akşam yatmadan önce yüzüme sürüyorum. Şimdi sabah yüzüme fark gördüm bebek yüz parlıyor. Biraz fark ettim şimdi. Cilt güzel parlıyor. Yeni başladım. Her akşam yatmadan önce devam edeceğim. Çok teşekkür ederim. Bol kazançlar diliyorum
İsim: ÖZGE Ü.
Tarih: 25 Mayıs 2023

Yorum: Ürün çok çok iyi hamilelik dolayısıyla oluşan çatlakların için aldım ilk haftadan bile belli oluyor mor olan lekelerim rengi pembeye dönmeye başladı kesinlikle stok yapacağım bi ürün üstelik oldukça bereketli ve şırınga şeklinde olması dolayısıyla kullanımıda çok kolay👍🏻
İsim: E** B**
Tarih: 18 Temmuz 2023

Yorum: Saçlarıma, vücuduma gayet iyi geldi . Stok yapabileceğiniz bir ürün.☺️ Ayrıca ürünü kullandım faydasını buldum öyle yorum yaptım. Özellikle saçlara faydası sonsuz 🥰😍
İsim: S** T**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Satıcı: Masala

Yorum: Hizli kargo ve urun kalitesi icin tesekkurler 🌹
İsim: C** D**
Tarih: 26 Nisan 2024
Satıcı: Nil Baharat

Yorum: Bitmeden stok yaptığım bir ürün
İsim: Ş** D**
Tarih: 17 Temmuz 2023

Yorum: Düzenli kullanımda çok faydasını gördüm. Lekelerimde azalma oldu. Normal nemlendiricimin içine 4-5 damla döküp birlikte kullanıyorum. Bu şekilde makyaj altına uyguladığımda cildim çok canlı gözüküyor
İsim: E** K**
Tarih: 31 Ekim 2021

Yorum: Kokusu ve yumuşak dokusu çok güzel. Düzenli her gün kullanıyorum ve cildim de etkilerini görmeye başladım. Pahalı ürünler alıp katkılı serumları cildinize tercih etmek yerine böyle doğal ve çok daha etkili yağları tercih edebilirsiniz, kesinlikle alınmalı.
İsim: A** U**
Tarih: 01 Şubat 2022

Yorum: Bittikçe stokluyorum çok iyi bi ürün cildime kullanıyorum
İsim: R** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Temmuz 2023

Yorum: 1 haftayı geçkin yüzümde geceleri yatarken kullanıyorum, şuanda uçuk izi ve sivilce izlerimi açtığını fark ettim ayrıca yüze parlaklık kazandırıyor. Küçük bir damlası bile yayılması için epeyce yetiyor. Doğal ve güvenilir marka tavsiye edilir👍🏻
İsim: S** S** M**
Tarih: 18 Şubat 2022

Yorum: Dün ürün indirimdeyken aldım ve gece yatmadan önce kullandım sabaha yumuşacık bir ciltle uyandım bir kaç gün sonra ne olacak merakla bekliyorum şimdiden sevmeye başladım ve ürün paketlemesi oldukça başarılı 👏🏻👏🏻👏🏻 İkinci alışım alın, aldırın.
İsim: Dilara Ç.
Tarih: 24 Haziran 2022

Yorum: Sildirmekte olduğum dövmeme uygulamak için almıştım ancak sonradan yüzüme sürmeyi de denedim ve nemlendirici özelliğinden çok memnun kaldım, sapasağlam ve çok hızlı ulaştı. İndirim dönemlerinde stoklansınnn 💃🏻💃🏻
İsim: E** N** A**
Tarih: 27 Aralık 2022

Yorum: Bu benim 2. siparisim. Yaralar , yanıklar için ağrıyı önlüyor . Kesinlikle tavsiye ederim her evde bulunması gereken bi yağ.Teşekkürler Arifoğlu🙏
İsim: S** Ş**
Tarih: 23 Nisan 2024

Yorum: her zman kullandığım bir yağ idi her eve lazım
İsim: ebru K.
Tarih: 22 Mart 2023

Yorum: Sürekli evde bulundurduğum bir ürün, memnunum
İsim: Y** O**
Tarih: 31 Mart 2023

Yorum: çok bereketli bir ürün hala kullanıyorum düzenli kullanıldiğinda etkili oluyor bitince tekrar stoklamayi düşünüyorum teşekkürler
İsim: R** K**
Tarih: 20 Ocak 2022

Yorum: Kendime almıştım. Anneme de aldım.
İsim: F** Y** T**
Tarih: 04 Mart 2023

Yorum: kargo çok özenliydi hiç bir dökülme falan yaşanmamış çok teşekkür ederim.☺️ sarı kantoron yağının hem saç hem cilt için faydalarını duymuştum denemek istedim indirimde iki tane aldım inşallah faydasını görürüm.😌
İsim: b** b**
Tarih: 31 Ekim 2023
Satıcı: Tunalı Baharat

Yorum: cildimde kullaniyorum alin aldirin
İsim: özge k.
Tarih: 19 Eylül 2023

Yorum: Ürün paketlemesi muazzamdı. Çok sağlam kargolanmıştı, yüzümdeki lekeler için almıştım düzenli kullanımda gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim
İsim: I** D**
Tarih: 09 Şubat 2022

Yorum: kargom çok hızlı geldi çok teşekkür ederim paketlemesi gayet güzeldi sorunsuz aldim teşekkürler
İsim: Ş** D**
Tarih: 10 Haziran 2022

Yorum: paketleme çok iyi ve özenliydi sağlam geldi daha öncede kullamdığım bir yağ dı faydasını götdüm lekelere iyi geliyor cildi aydınlatıyor benim cildim çok kuru bu yağ çildime çok iyi geliyor
İsim: A** A**
Tarih: 02 Nisan 2023

Yorum: Ürün gayet güzel kullanmaya başladım. Saç diplerine uyguluyorum arada. Paketleme de güzeldi
İsim: F** Ç**
Tarih: 03 Nisan 2023

Yorum: Paketleme iyiydi sapa sağlam geldi sivilce lekelerim için aldım denicem bakalım
İsim: Y** K**
Tarih: 29 Ocak 2023

Yorum: Uygun ve sağlam bir şekilde geldi paketleme biraz daha özenli olabilirdi
İsim: Fatih B.
Tarih: Elite Üye
Beden: 31 Ocak 2023

Yorum: dün verdim sipariş bugün elimdeydi hızlı kargo bukadarini beklemiyordum paketleme mükemmel hemen kullanmaya başladım geceleri yatarken sürüp sabah yıkıyorum ve pammuk gibi bir ciltle uyanıyoruz iyiki varsın arifoglu 👍❣️
İsim: A** Ü**
Tarih: 19 Temmuz 2023

Yorum: çok begendim. cildi yumuşacık yapıyor. hassas ciltli olmama rağmen herhangi bir yan etkisini görmedim. Güvenle sipariş verebilirsiniz 😊
İsim: B** T**
Tarih: 16 Aralık 2021

Yorum: ikinci alışverişim burdan arifoglu kalitesi diyorum çok gzl paketlenmiş sıkı sıkı bantlanmis hiç dökülme olmamıştı sağlam geldi kokusu dağ kokusu güzel daha kullanmadım bakalım teşekkür ederim 🥰
İsim: **** ****
Tarih: 21 Haziran 2022

Yorum: çok çok çok güzel bir ürün stok yaptım
İsim: A** N** S**
Tarih: 31 Ekim 2023

Sarı Kantaron Yağı 50ml Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Merhabalar Ben iki sene önce bel fıtığı ameliyatı geçirdim sağ bacağım güçsüz kaldı Fizik tedavi aldığım zamanlar böyle yaglarla masaj yapiyorlarditabiki yağın markasını söylemiyorlar çok rahatlatıyor öyle bir msj yaginiz varmi bu sari kantoran yakınımızda bir arkadaşım Söylemişti çok faydalı diye
Cevap: Merhabalar, önerilmektedir.

Soru: merhaba vücut çatlaklarında işe yarar mı?
Cevap: Merhaba efendim, ilgili yasa gereği ürünlerle alakalı endikasyon, fayda ve hastalık bilgisi paylaşamıyoruz. Doğru ürün satmak ile sorumluyuz , internette araştırabilir veya doktorunuza danışabilirsiniz. Uzman bilgisi almadan lütfen kullanmayınız.

Soru: %100 saf doğal kantaron yağı mı?
Cevap: Merhaba, seyreltilmiştir mağazamızda %100 saf olan ürün mevcuttur. Sağlıklı günler

Soru: dikiş izine iyi gelirmi?
Cevap: Derinlemesine izlere çok etkili olmayacaktır.

Soru: Merhaba estetik dikiş izinde yardımcı olur mu
Cevap: Merhaba, dikiş izlerini gidermeye yardımcı olur.

Soru: biri 18 aylık diğeri 6 aylık bebeğim var uyuz yerlere surebilirmiyiz acaba sakıncası olurmu
Cevap: Merhaba, sürebilirsiniz herhangi bir sakıncası yoktur. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba efendim saça nasil kullanmaliyim?
Cevap: Merhaba, saç diplerinize masaj yapıp yarım saat bekledikten sonra durulayarak kullanabilirsiniz....

Soru: hangi kargo ile gönderim yapılmaktadır
Cevap: Merhaba, bulunduğunuz şehirde Trendyol Express varsa sistem Trendyol Express atayacaktır eğer yoksa kargonuz Aras Kargo'ya yönlendirilecektir.

Soru: Lazer epilasyon yanigina iyi gelirmi
Cevap: Merhaba efendim, ilgili yasa gereği ürünlerle alakalı endikasyon, fayda ve hastalık bilgisi paylaşamıyoruz. Doğru n satmak ile sorumluyuz , internette araştırabilir veya doktorunuza danışabilirsiniz.

Soru: hangi kargo ile gönderirsiniz acaba
Cevap: Merhabalar , Aras Kargo ve Trendyol Express ile gönderim sağlanmaktadır. Anlayışınız ve ArifogluOnline'ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: hangi kargo
Cevap: Trendyol ekspres efendim Arifoğlu online olarak sağlıklı günler dileriz

Soru: kötü bir kokusu var bu normal mi birde hindistan cevizi yağı da aldim sizden şişenin dış kısmı eski gibi geldi
Cevap: Merhaba sarı kantaron yağının kokusu ağır gelebilir.

Soru: Cilde faydası nedir?
Cevap: Merhaba, sağlık beyanı veya tıbbi öneri içeren soru ve cevaplar mevzuat kapsamında hukuka aykırı reklam kabul edildiği için bu ifadeleri içeren yorumlar maalesef yayınlanmamaktadır. Biz doğru ürün satmakla yükümlüyüz ve ürün hakkında endikasyon, kullanım amacı, faydası gibi hususlarda bilgi veremiyoruz, internette araştırabilir veya doktorunuza danışabilirsiniz. Uzman bilgisi almadan lütfen kullanmayınız.

Soru: urunlerden alsak ne zaman gonderim yaparsiniz. aciliyeti var
Cevap: Siparişleriniz belirtilen teslimat tarihine kadar ulaştırılır.

Soru: merhaba cildimde sivilce ve izler mevcut sarı cildimde yagli kantaron yağı faydasını görebilir miyim
Cevap: Merhaba efendim, ilgili yasa gereği ürünlerle alakalı endikasyon, fayda ve hastalık bilgisi paylaşamıyoruz. Doğru ürün satmak ile sorumluyuz , internette araştırabilir veya doktorunuza danışabilirsiniz. Uzman bilgisi almadan lütfen kullanmayınız.

Soru: neye yariyo
Cevap: Merhaba, üzülerek sorunuza yanıt veremiyoruz.Çünkü;yasa gereği endikasyon içeren bilgi verilememektedir.Kesin çözüm sunmaz. Ürünler hakkında doktorunuzdan ya da geçerli kaynaklardan araştırarak öğrenebilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: kulanımı nasıl
Cevap: Merhaba, hangi amaçla kullanacaktınız?

Soru: Merhaba bu sarı kantaron yağı ve ya kırmızı kantaron yağı hangisi daha etkili hızlı tedavi iyileşir? hangisi sarı mı kırmızı mı daha iyi?
Cevap: Merhaba, sarı kantaron yağını kullanabilirsiniz.

Soru: Soğuk sıkım mı
Cevap: Merhaba, sarı kantaron bitkisinin zeytin yağında bekletilmesiyle elde edilmiştir.

Soru: içilebilir mi?
Cevap: Merhaba, kozmetik amaçlı üretilmiştir.

Sarı Kantaron Yağı 50ml Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

Sarı Kantaron Yağı 50ml En Uygun Satış Linki