RT53K6030WW-TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı Alanlar Memnun Mu-

Peri

Bilgili
RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı Tavsiye Eder Misiniz?
RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı Şu Andaki Fiyatı 46000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı Teknik Bilgiler

RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Samsung RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı ürününü 46000.0 Tl'den Satılmaktadır.

RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı Kullanıcı Geri Dönüşleri
46000.0 Tl ye satışta olan RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: annem icin aldım cok begendi tesekkurler
İsim: A** R** K**
Tarih: 15 Ekim 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Bulpa A.Ş

Yorum: Ürün çok güzel ve kullanışlı bayıldım
İsim: R** G**
Tarih: 22 Ocak 2024
Satıcı: Argos Elektronik

Yorum: ic hacmi çok geniş ve kullanışlı kahvaltiligin üstte olması en birincionceligimdi çok memnunum mağazalarda 20 bin diyorlar indirimde aldımkardeşime de aldırdım çeyiz için .
İsim: a** ç**
Tarih: 15 Kasım 2022
Satıcı: Bulpa A.Ş

Yorum: Şimdilik sorunsuz. Ürünleri uzun süre taze tutuyor.
İsim: N** B**
Tarih: 28 Eylül 2022
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Şimdilik bir skıntı yok ürünü kullandıkça güncelleyeceğim
İsim: E** O** B**
Tarih: 29 Eylül 2022
Satıcı: Teknofish

Yorum: Ürün hasarsız ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. ancak horoz lojistikelemanları saygısız ve işini yapmak istemeyen insanlardı. soğutmasıkapasitesi oldukça iyi tavsiye ederim.
İsim: T** G**
Tarih: 23 Haziran 2022
Satıcı: BNBTEKNOLOJİ

Yorum: 23/06/2023 tarihinde 21.000₺ ye aldığım dolap 28.000 lira olmuş sorarsanaylık enflasyon %9 dolaba bakınca %25 güzel ürün ama bu ülkeye fazla.
İsim: M** H** ş** P**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Satıcı: Gizerler

RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba..bu modelin 50k ile bunun arasindaki fark nedir
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz 50k modeli boy olarak daha kısadır eğer yerinize uygunsa 53k modelini öneririm 10 yıl motor garantisi twin cooling teknolojisi yan gövde kaplamaları deri görünümlüdür bunlar samsung markasını öne çıkarır sıfır kapalı kutudur gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz iyi akşamlar dileriz

Soru: 543 lt net hacim mi yoksa brüt hacim mi?
Cevap: 531 litre net

Soru: iyi günler tam ölçü genişlik nedir acaba dolabın dıştan dışa yani benim dolabı koyacağım yer 78 cm oyüzden
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz ürünün genişliği 78.5 cm dir yerinize malesef uygun değil 1 cm daha büyük olsa yerinize tam olacaktır iyi günler dileriz

Soru: Bu buzdolabının ölçüleri nedir yükseklik ve eni buzdolabı yeri var ona göre ölçmek lazım
Cevap: Merhabalar, tam ölçüleri ürün bilgileri kısmında görebilirsiniz.

Soru: Dolabın net genişliği kaç cm acaba
Cevap: Net Boyut (GxYxD) (mm) 785x1855x720 mm

Soru: Genişlik tam olarak kaç cm
Cevap: Merhaba detaylı bilgi için samsung ile iletişime geçebilirsiniz

Soru: yedek parça ve aksesuarlar bulabilirmiyiz
Cevap: Yetkili servisinden bulabilirsiniz efendim

Soru: merhaba buzluk bölümü normal dolaba dönüşüyor mu ikili soğutma sistemi var mı
Cevap: Değerli müşterimiz; ürünün açıklma ksımında detaylı bilgiler yer almaktadrı

Soru: ben geçen sene Samsung buzdolabı aldım herşeyi sen memnunum fakat özellikle gece sessizliğinde çatır,çutur sesler geliyor satan bayiye sordum buzlanma yaptığından buzları kırıyor dedi. aslı varmı başka marka buzdolaplarında böyle bir şey görmedim duymadım. bu normal mi?
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, derecesi yüksek ise fazla buzlanma yapıyorsa veya belli aralıklarda çıt çıt şeklinde sesler çıkarması normaldir. Buzdolabı otomatik olarak buz kırıyor No Frost olan buzdolapları bunu yapar. Ürününüzde herhangi bir problem yoktur. iyi günler dileriz

Soru: Buz makinesi resimde ve yorumlarda var ama açıklama da yok diyor
Cevap: Merhabalar. Konu hakkında ürün kataloğunda detay verilmediği için en doğru bilgiyi almak için markanın müşteri hizmetlerine ulaşmanızı tavsiye ederiz.

Soru: Ürünün kapağına ek raf eklemek mümkün müdür acaba ?
Cevap: Merhabalar, Konu ile ilgili samsung çağrı merkezinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba ürün kurulumu servis tarafından ücretsiz saglanıyormu acaba. Birde ürünün garantisi ne zaman başlıyor.
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz barkod korumalı gönderilmektedir. Samsung Türkiye' nin resmi satış mağazası olarak ürünlerimizin tamamı orijinal ve sıfırdır. Tüm Samsung Türkiye servislerinde geçerli 2 yıl garantisi bulunmaktadır. Teşekkürler.

Soru: hangi kargo şirketi.tşk
Cevap: İstanbul içi biz kendimiz teslim ediyoruz. Dışı horoz lojistik

Soru: bulasik makinasi alacagim 5 programli aynı anda ayni magazadan gelmesini istiyorum Ardahan a grlecek munkun mu acaba
Cevap: Bizden aldığınız ürünler aynı anda çıkar

Soru: Kapladığı alan kaç santimetre ? Eni ne kadar
Cevap: Net Boyut (GxYxD) (mm) 785x1855x720 mm

Soru: merhaba kapak yönü degistirelbiliryormu
Cevap: Merhaba, maalesef Samsung ürünlerinin sadece alttan buzluklu modellerinde kapı yönü değiştirilebiliyor.

Soru: Urunun dijital ekranı yokmu
Cevap: Merhaba,bu modelde bulunamaktadır.

Soru: merhaba hayırlı akşamlar bu ürün yerli üretimmi birde motor garantisi kaç yıl
Cevap: Merhaba, ürün ithal üretim olup, motoru 20 yıl Samsung Türkiye garantilidir

Soru: elinizde stok var mı ? ne zaman gonderim sağlarsınız
Cevap: Merhaba mevcut

Soru: Merhaba, kapı yönü değişebiliyor mu?
Cevap: Merhabalar , Kapı yönü değiştirilemez.

RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

RT53K6030WW/TR 543 Lt Twincooling Plus NoFrost Buzdolabı En Uygun Satış Linki