Sevgi
Bilgili
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Şimdiki Fiyatı Ile 749.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Hakkında yaklaşık 156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Ürün Detayları
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Ürününün Satıcısı, Penti Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen ürününü 749.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Yorumlar Ve Değerlendirmeler
749.99 Tl ye satışta olan Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Bi beden küçük alin
İsim: S** G**
Tarih: 19 Aralık 2023
Beden: Beden:85C
Satıcı: Penti
Yorum: Tek fiyat indirimindeyken almıştım hiç yorum yoktu tereddüt ettim ama çok begedim keşke birde siyahını alsaymışım 90c kullanıyorum kalmamıştı 85c aldım gögüslerim zayıfladıktam sonra sarktı extra emziriyorımda sagdan soldan topladı toplarken de agzınıza çıkarmıyor indirim beklicem dier renklerini de almak için
İsim: Y** Ö**
Tarih: 11 Ekim 2023
Beden: Boy:171cm
Yorum: Yumuşak dokulu
İsim: K** Ş**
Tarih: 09 Ekim 2023
Beden: Beden:80D
Yorum: Hem minimizer hem straplez hem de çok rahat. Beden sorunu içinde bulunabilecek en iyisi hatta en en iyisi. Kesinlikle 1 tane olsun bu olsun.
İsim: G** B** U**
Tarih: 19 Ekim 2023
Beden: Boy:176cm
Satıcı: batı home
Yorum: İndirimden aldım çok güzel fakat kalıbı küçük kendi bedenimden 2 beden büyük olanı aldım
İsim: A** B** B** b**
Tarih: Elite Üye
Beden: 26 Ekim 2023
Yorum: çok rahat beden tablosundan bakarak sipariş verdim tam oldu. küçük gösteriyor çok iyi toparladı
İsim: S** K**
Beden: 30 Mayıs 2024
Yorum: Mükemmel çok güzel toparlıyor yumuşak bi dokusu var
İsim: F** Ç**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Beden: Boy:65cm
Yorum: çok büyük geldi kaba durdu
İsim: E** G**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Beden: Beden:75D
Yorum: Maalesef bedeni bana olmadı.
İsim: O** A**
Tarih: 10 Haziran 2024
Beden: Boy:164cm
Yorum: Penti den daha önce alışveriş yaptığımda daha özenli bir paketleme ile gelmsiti . bedeni güzel oldu. 85 c iken 80d aldım bir beden küçük alınabilir
İsim: g** o**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Penti kalitesi kendini belli ediyor 95 c sipariş verdim aynısı geldi toparlaması mükemmel goguslerimi küçük göstermesi çabası
İsim: E** E**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Beden: Beden:95C
Yorum: Rahat hareket ediyorum
İsim: F** y**
Tarih: 28 Nisan 2024
Beden: Boy:161cm
Yorum: Çok beğeniyorum tam beden bence ve straplez olarak çok iyi tutuyor
İsim: B** K**
Beden: 08 Eylül 2024
Yorum: çok rahat. inanılmaz memnun kaldım. paketleme çok güzeldi. ayrıca askisiz olarak da kullanımı rahat, kaymiyor
İsim: K** B** K**
Beden: 21 Nisan 2024
Yorum: İyiki almışım çok güzel toparladı bundan sonraki çamaşırım bu
İsim: l** e** A**
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Penti zaten vazgeçilmezim harika bir ürünüyle daha tanıştım harika bir sütgen özellikle benim gibi 95C giyenler çok iyi toparlıyor ve askılarının çikması harika 1Oyıldız veriyorum Satıcıya Trendyol express çok çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr.
İsim: s** y**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: Kalıbı da çok rahat dokusu yumuşak
İsim: E** Ç** A**
Beden: 23 Mart 2024
Yorum: Büyük göğüslü kadınlar için mükemmell , kardeşime aldım şu ana kadar giydiği en rahat sütyen olduğunu söylüyor
İsim: Y** O**
Tarih: 27 Kasım 2023
Beden: Beden:80C
Yorum: Askısız kullanacağım için bir beden küçük aldım gayet iyi oldu kullanışlı ve rahat bir ürün tavsiye ediyorum
İsim: A** K**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Çok rahat bir kalıbı var. Göğüsleri büyük olanlar straplez olarak rahat kullanabilir.
İsim: E** Ç**
Tarih: 22 Kasım 2023
Beden: Boy:155cm
Yorum: Toparlayıcı ve konforlu
İsim: **** ****
Tarih: 26 Aralık 2023
Beden: Boy:150cm
Satıcı: POİN MODA
Yorum: İndirimden aldım, çok kaliteli ve güzel. Teşekkürler.
İsim: B** B**
Yorum: Dokusu, duruşu harika
bayıldım. Meme ucunu belli ediyor diyenler olmuş o nasıl bi meme ucudur abla 
İsim: F** S**
Tarih: 13 Ekim 2023
Yorum: Çok beğendim, çok rahat ve güzel toparlıyor
İsim: M** A**
Yorum: Muhteşem
straplez sütyen dolgun göğüslerim yüzünden kabus gibiydi benim için. İnce askılı, halter yakalı, straplez kıyafetlere elim gitmiyordu. Diğer straplez modeller göğsü üstten sarmadığı için yukarı doğru taşma yapıyor ve kötü görünüyor. Bu sütyen üstten alttan yandan her yerden sarıyor göğsü ve derli toplu duruyor. Sırt kısmı da geniş olduğuDevamını Oku
İsim: A** Ş**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel toparlıyor büyük göğüsler için harika
İsim: S** n** Ç**
Tarih: 28 Haziran 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: Balen kısmı sert geldi C kap giymeme rağmen kap kısmı biraz büyük geldi
İsim: İ** P**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Büyük göğüslü Doğum sonrası emziren anneler için çok kurtarıcı bir ürün
İsim: S** E**
Tarih: 04 Haziran 2024
Beden: Boy:167cm
Satıcı: ASİLSENCER STORE
Yorum: tam istediğim gibi geldi ve bence süper toparlıyor en güzeli de rahat olması göğüs yok gibi hissettiriyor ki biz büyük göğüslüler çok sıkıntı çekeriz bundan birde aldıktan sonra fark ettim bir küçük beden alın diye öneriler var ama ben kendi bedenimi aldım 90c ve tam oldu ilk açtığımda bende büyük sandım üzüldüm ama ben sevdim sadece duruşu büyük dDevamını Oku
İsim: B** s**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Beden: Beden:90C
Yorum: tam kalıp aldım aşırı güzel toparladı çok memnun kaldım tavsiye ederim
Tarih: 04 Temmuz 2024
Beden: Boy:168cm
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Ürüne Dair Sorular
Soru: dolgulu mudur
Cevap: Merhaba,Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüz balenli,pedli ve dolgusuz özelliğe sahiptir.lginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 80 A yok mu?
Cevap: Merhaba, Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde 80 A beden mevcut değildir. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba balenli mi?
Cevap: Merhaba , Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüz balenli, pedli ve dolgusuz özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: neden 80B yok
Cevap: Merhaba, Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde 80B beden uyumlu 75C ve 85A bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 90 F ÖLÇÜSÜ NEDİR E DEN BÜYÜK MÜ
Cevap: Merhaba , A,B,C,D olarak belirtilen bedenler göğüs ölçüsü olup en küçük A bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba B kalıp yok mu acaba
Cevap: Merhaba, Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde B cup mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Pedi çıkarılabilir mi küçük bi delik açıp
Cevap: Merhaba,Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüz sabit pedli özelliğe sahiptir.lginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba bu üründe aski yokmu gelmemis banada
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konuyla ilgili Trendyol Çözüm Merkezi ile görüşme gerçekleştirebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: lotusta 90 b giyene hangi beden olur
Cevap: Merhaba , beden tablosu yardımıyla size uygun bedeni seçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba göğüs altı 90 gögüs kısmı 102 cm hangi bedeni almam gerekiyor
Cevap: Merhaba, Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde 90 A bedeni tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba 85 c ile 80 c nın gögüs kısmı aynımı
Cevap: evet efendım sırtı farklıdır
Soru: merhaba içi dolgulu mu
Cevap: Hayır efendim
Soru: merhabalar 90 kullanıyorum normalde sırt kismim bayağı genişledi kilo alınca a b c d e hangisini almam lazım 95 d çok mu büyük acaba
Cevap: Merhaba , A,B,C,D olarak belirtilen bedenler göğüs ölçüsü olup en küçük A bedendir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 85 B yerine hangi beden alınabilir?
Cevap: Merhaba,Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde 85B beden uyumlu 80C, 75D ve 90A bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Lotusta 80 B için ne almam lazım bu modelde 80B yok
Cevap: Merhaba , beden tablosu yardımıyla size uygun bedeni seçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Strablez mi acaba
Cevap: Merhaba, Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen ürünümüzün straplez özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: göğs altı 75 göğüs üstü 98 hamgi beden önerirsiniz
Cevap: Merhaba , ilettiğiniz beden ölçüleri ile 75E beden tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba üst 125 göğüs altı 111 kaç almam lazım acaba
Soru: 75E bedeni ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, talep ettiğiniz bilgiler şu anda sistemimizde mevcut değildir. İlgili birimlere talep iletilmiş olup en kısa zamanda ürün bilgilerine eklemelerin yapılması istenmiştir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba 80 c bedenin çapraz bedeni ne oluyur
Cevap: Merhaba,Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde 80C beden uyumlu 85B,75D ve 90A bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Detaylı Resimler
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Şimdiki Fiyatı Ile 749.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Hakkında yaklaşık 156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Ürün Detayları
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Ürününün Satıcısı, Penti Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen ürününü 749.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Yorumlar Ve Değerlendirmeler
749.99 Tl ye satışta olan Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Bi beden küçük alin
İsim: S** G**
Yorum: Tek fiyat indirimindeyken almıştım hiç yorum yoktu tereddüt ettim ama çok begedim keşke birde siyahını alsaymışım 90c kullanıyorum kalmamıştı 85c aldım gögüslerim zayıfladıktam sonra sarktı extra emziriyorımda sagdan soldan topladı toplarken de agzınıza çıkarmıyor indirim beklicem dier renklerini de almak için
İsim: Y** Ö**
Tarih: 11 Ekim 2023
Yorum: Yumuşak dokulu
İsim: K** Ş**
Tarih: 09 Ekim 2023
Yorum: Hem minimizer hem straplez hem de çok rahat. Beden sorunu içinde bulunabilecek en iyisi hatta en en iyisi. Kesinlikle 1 tane olsun bu olsun.
İsim: G** B** U**
Tarih: 19 Ekim 2023
Beden: Boy:176cm
Satıcı: batı home
Yorum: İndirimden aldım çok güzel fakat kalıbı küçük kendi bedenimden 2 beden büyük olanı aldım
İsim: A** B** B** b**
Beden: 26 Ekim 2023
Yorum: çok rahat beden tablosundan bakarak sipariş verdim tam oldu. küçük gösteriyor çok iyi toparladı
İsim: S** K**
Beden: 30 Mayıs 2024
Yorum: Mükemmel çok güzel toparlıyor yumuşak bi dokusu var
İsim: F** Ç**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Beden: Boy:65cm
Yorum: çok büyük geldi kaba durdu
İsim: E** G**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Beden: Beden:75D
Yorum: Maalesef bedeni bana olmadı.
İsim: O** A**
Beden: Boy:164cm
Yorum: Penti den daha önce alışveriş yaptığımda daha özenli bir paketleme ile gelmsiti . bedeni güzel oldu. 85 c iken 80d aldım bir beden küçük alınabilir
İsim: g** o**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Penti kalitesi kendini belli ediyor 95 c sipariş verdim aynısı geldi toparlaması mükemmel goguslerimi küçük göstermesi çabası
İsim: E** E**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Rahat hareket ediyorum
İsim: F** y**
Tarih: 28 Nisan 2024
Beden: Boy:161cm
Yorum: Çok beğeniyorum tam beden bence ve straplez olarak çok iyi tutuyor
İsim: B** K**
Beden: 08 Eylül 2024
Yorum: çok rahat. inanılmaz memnun kaldım. paketleme çok güzeldi. ayrıca askisiz olarak da kullanımı rahat, kaymiyor
İsim: K** B** K**
Beden: 21 Nisan 2024
Yorum: İyiki almışım çok güzel toparladı bundan sonraki çamaşırım bu
İsim: l** e** A**
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Penti zaten vazgeçilmezim harika bir ürünüyle daha tanıştım harika bir sütgen özellikle benim gibi 95C giyenler çok iyi toparlıyor ve askılarının çikması harika 1Oyıldız veriyorum Satıcıya Trendyol express çok çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr.
İsim: s** y**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: Kalıbı da çok rahat dokusu yumuşak
İsim: E** Ç** A**
Beden: 23 Mart 2024
Yorum: Büyük göğüslü kadınlar için mükemmell , kardeşime aldım şu ana kadar giydiği en rahat sütyen olduğunu söylüyor
İsim: Y** O**
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Askısız kullanacağım için bir beden küçük aldım gayet iyi oldu kullanışlı ve rahat bir ürün tavsiye ediyorum
İsim: A** K**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Çok rahat bir kalıbı var. Göğüsleri büyük olanlar straplez olarak rahat kullanabilir.
İsim: E** Ç**
Tarih: 22 Kasım 2023
Beden: Boy:155cm
Yorum: Toparlayıcı ve konforlu
Tarih: 26 Aralık 2023
Beden: Boy:150cm
Satıcı: POİN MODA
Yorum: İndirimden aldım, çok kaliteli ve güzel. Teşekkürler.
İsim: B** B**
Yorum: Dokusu, duruşu harika
İsim: F** S**
Tarih: 13 Ekim 2023
Yorum: Çok beğendim, çok rahat ve güzel toparlıyor
İsim: M** A**
Yorum: Muhteşem
İsim: A** Ş**
Tarih: 23 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel toparlıyor büyük göğüsler için harika
İsim: S** n** Ç**
Tarih: 28 Haziran 2024
Beden: Boy:163cm
Yorum: Balen kısmı sert geldi C kap giymeme rağmen kap kısmı biraz büyük geldi
İsim: İ** P**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Büyük göğüslü Doğum sonrası emziren anneler için çok kurtarıcı bir ürün
İsim: S** E**
Tarih: 04 Haziran 2024
Beden: Boy:167cm
Satıcı: ASİLSENCER STORE
Yorum: tam istediğim gibi geldi ve bence süper toparlıyor en güzeli de rahat olması göğüs yok gibi hissettiriyor ki biz büyük göğüslüler çok sıkıntı çekeriz bundan birde aldıktan sonra fark ettim bir küçük beden alın diye öneriler var ama ben kendi bedenimi aldım 90c ve tam oldu ilk açtığımda bende büyük sandım üzüldüm ama ben sevdim sadece duruşu büyük dDevamını Oku
İsim: B** s**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Beden: Beden:90C
Yorum: tam kalıp aldım aşırı güzel toparladı çok memnun kaldım tavsiye ederim
Tarih: 04 Temmuz 2024
Beden: Boy:168cm
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Ürüne Dair Sorular
Soru: dolgulu mudur
Cevap: Merhaba,Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüz balenli,pedli ve dolgusuz özelliğe sahiptir.lginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 80 A yok mu?
Cevap: Merhaba, Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde 80 A beden mevcut değildir. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba balenli mi?
Cevap: Merhaba , Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüz balenli, pedli ve dolgusuz özelliğe sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: neden 80B yok
Cevap: Merhaba, Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde 80B beden uyumlu 75C ve 85A bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 90 F ÖLÇÜSÜ NEDİR E DEN BÜYÜK MÜ
Soru: Merhaba B kalıp yok mu acaba
Cevap: Merhaba, Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde B cup mevcut değildir. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Pedi çıkarılabilir mi küçük bi delik açıp
Cevap: Merhaba,Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüz sabit pedli özelliğe sahiptir.lginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba bu üründe aski yokmu gelmemis banada
Cevap: Merhaba, öncelikle markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konuyla ilgili Trendyol Çözüm Merkezi ile görüşme gerçekleştirebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: lotusta 90 b giyene hangi beden olur
Soru: merhaba göğüs altı 90 gögüs kısmı 102 cm hangi bedeni almam gerekiyor
Cevap: Merhaba, Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde 90 A bedeni tercih edebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba 85 c ile 80 c nın gögüs kısmı aynımı
Cevap: evet efendım sırtı farklıdır
Soru: merhaba içi dolgulu mu
Cevap: Hayır efendim
Soru: merhabalar 90 kullanıyorum normalde sırt kismim bayağı genişledi kilo alınca a b c d e hangisini almam lazım 95 d çok mu büyük acaba
Soru: 85 B yerine hangi beden alınabilir?
Cevap: Merhaba,Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde 85B beden uyumlu 80C, 75D ve 90A bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Lotusta 80 B için ne almam lazım bu modelde 80B yok
Soru: Strablez mi acaba
Cevap: Merhaba, Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen ürünümüzün straplez özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: göğs altı 75 göğüs üstü 98 hamgi beden önerirsiniz
Cevap: Merhaba , ilettiğiniz beden ölçüleri ile 75E beden tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba üst 125 göğüs altı 111 kaç almam lazım acaba
Soru: 75E bedeni ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, talep ettiğiniz bilgiler şu anda sistemimizde mevcut değildir. İlgili birimlere talep iletilmiş olup en kısa zamanda ürün bilgilerine eklemelerin yapılması istenmiştir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba 80 c bedenin çapraz bedeni ne oluyur
Cevap: Merhaba,Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen model ürünümüzde 80C beden uyumlu 85B,75D ve 90A bedenini tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.Keyifli alışverişler dileriz.
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Detaylı Resimler
Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen En Uygun Satış Linki
Penti Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penti Rose Form Toparlayıcı Ten Rengi Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.