Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık En Ucuzu Nerede Bulunur-

Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık Ürün Alınmaya Değer Mi?
Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık Güncel Fiyatı 219.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık Kaç Kişi Memnun?

Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık Ürün Hakkında Bilgi

Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık Ürününün Satıcısı, AydemirTech Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık ürününü 219.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık Hakkında Yapılan Yorumlar
219.0 Tl ye satışta olan Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Kargo özenle paketlenmiş 1 gün sonra geldi ürün gayet güzel telekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 09 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AydemirTech

Yorum: Geldi çalışıyor, daha önce set olarak almıştım tripodum vardı. Gayethızlı bir şekilde de kargolandı, teşekkür ederim.
İsim: Gülşah Y.
Tarih: 13 Şubat 2024

Yorum: Kaliteli ürün
İsim: A** K**
Tarih: 07 Ağustos 2023

Yorum: Bayıldım , ışığı gayet iyi. işimi harika görüyor. emeğinize sağlık.
İsim: N** C**
Tarih: 21 Haziran 2023

Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Telefon tutacağı da içinde mi
Cevap: Merhabalar yok sadece ışık olan ürünümüzdür

Soru: Kac rengi var acaba
Cevap: Merhabalar 3 renk beyaz sarı ve ikisinin karşımı bir renk

Soru: Merhabalar ayak varmı bilgi atarmısınız
Cevap: Merhabalar sadece ışık olarak satılmaktır aksamları mevcut değildir

Soru: Merhaba her ayağa uyarmı acaba tskler
Cevap: Merhabalar evet uyumludur.

Soru: hızlı cevabınız için teşekkür ederim. lm gücü derken watt ımı kastediyorsunuz. sizinkini gücü nedir acaba?
Cevap: Watt da önemli bizim ürünler 10 watt ama asıl LM yazar 5200 lm ortalama ürünlerimiz 800 lm de satılan ürünler var iç piyasada bu yüzden ürünün boyutlarına değil ilk lm daha sonra watt gücüne bakın

Soru: ışık kablo ve kumandası var degilmi
Cevap: Merhabalar evet mevcuttur sadece iç aksamı telefon tutma yayı vs mevcut değil.

Soru: Merhabalar, ürün tripoda bağlantı parçasıyla mı gönderiliyor? Bir de telefon tutucu eklemek için bir yeri var mı? Bu bilgileri verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.
Cevap: Merhabalar bu ürün sadece ışık olarak satılmaktadır mağazamda aparat olarak ayrı satışımızda mevcuttur

Soru: telefon tutacağını nerden bulabilirim bilginiz var mı int de aradım ama bulamadım
Cevap: Merhabalar normalde elimizde mevcuttu ama şuan elimizde mevcut kalmadı. Satan var mıdır onu da bilmiyoruz.

Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ring Light Led Işıklı Tripod 10 Inç Halka Youtuber Tiktok Makyaj Işığı Halka Işık En Uygun Satış Linki