Rcx60 - Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8- Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Bu Ürünü Almalı Mı

Mujde

Bilgili
Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Şu Anki Fiyat Aralığı 17999.0 Tl'den Satılmaktadır.

Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Memnuniyet Durumu Nedir?

Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 117 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Detaylı Açıklama

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER_x000D_
GERÇEK FULL TEMPERLİ CAM OYUNCU KASASI _x000D_
23.8" 75HZ ÇERÇEVESİZ FULLHD 1080P ULTRASLIM VA PANEL CURVED (KAVİSLİ) OYUNCU MONİTÖRÜ _x000D_
RGB IŞIKLI OYUNCU KLAVYESİ _x000D_
RGB IŞIKLI OYUNCU MOUSE _x000D_
RGB IŞIKLI OYUNCU MOUSEPAD _x000D_
RGB MİKROFONLU OYUNCU KULAKLIĞI _x000D_
150MBPS USB WİFİ ADAPTÖRÜ _x000D_
ÜRÜN MODEL BİLGİSİ_x000D_
Ürün Markası Zeiron _x000D_
Ürün Serisi RCX Serisi _x000D_
Ürün Modeli Rcx60 _x000D_
Ürün Tipi Oyuncu Bilgisayar _x000D_
KUTU İÇERİĞİ_x000D_
1 Adet kasa (Güç Kablosu Dahil), 1 Adet Monitör (Güç kablosu ve HDMI Kablosu Dahil), 1 Adet Oyuncu Klavyesi, 1 Adet Oyuncu Mouse, 1 Adet RGB Mousepad, 1 Adet Oyuncu Kulaklık, 1 Adet USB Wifi Adaptörü, Garanti Belgesi _x000D_
İŞLEMCİ ÖZELLİKLERİ_x000D_
İşlemci AMD RYZEN 5 3600 3.60Ghz Turbo 4.20Ghz 35MB AM4 _x000D_
İşlemci Temel Frekansı 3.60 GHz _x000D_
İşlemci Turbo Frekansı 4.20 GHz _x000D_
Ön Bellek Boyutu: 35MB _x000D_
Model Numarası: RYZEN 5 3600 AM4 _x000D_
RAM ÖZELLİKLERİ_x000D_
Ram Bellek Boyutu: 32GB (2x16GB) _x000D_
Ram Tipi: DDR4 _x000D_
Bellek Hızı: 3200MHZ _x000D_
Anakart Ram Soketi: 2 Adet _x000D_
Max Ram Desteği: 64GB _x000D_
EKRAN KARTI ÖZELLİKLERİ_x000D_
Ekran Kartı Modeli AMD Radeon RX580 8GB 256Bit GDDR5 _x000D_
Fan Sayısı/Ebadı 2 Adet 80mm _x000D_
Chipset AMD _x000D_
CPU Çekirdek Hızı Boost Clock (MHz) 1286MHz _x000D_
Gelişmiş Teknoloji OpenGL _x000D_
Bellek Boyutu 8GB _x000D_
Bit Değeri 256Bit _x000D_
Slot Tipi PCI-Express 4.0 _x000D_
Girişler HDMI, DVI, DP _x000D_
SABİT DİSK_x000D_
Sabit Disk Adedi: 1 Adet _x000D_
Sabit Disk Kapasitesi: 512GB SSD _x000D_
Disk Tipi: SSD _x000D_
SSD Disk Hızı: 550/530 MB/s _x000D_
KASA ÖZELLİKLERİ_x000D_
Kasa Aydınlatması: RGB _x000D_
Kasa Modeli: RGB 3 FANLI GAMİNG OYUNCU KASASI _x000D_
Kasa Tipi: Atx _x000D_
Power Supply: 500W _x000D_
Fan Tipi / Boyutları: 3 ADET RGB FAN / 120mm _x000D_
TEKNİK BİLGİLER_x000D_
USB (Adet): 6 Adet _x000D_
Ses Çıkışı: 5+1 Desteği / Ön Panel ve Arka Panel _x000D_
HDMI: 1 Adet _x000D_
VGA: 1 Adet _x000D_
SATA: Var _x000D_
DP: 1 Adet _x000D_
PCI Express 16X: 1 Adet _x000D_
Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı: Var _x000D_
RGB Oyuncu Mousepad: Var _x000D_
USB Wifi Adaptörü: Var (Hediye) _x000D_
Monitör: 23.8" 75HZ FULLHD 1080P IPS ULTRASLIM ÇERÇEVESİZ LED CURVED MONİTÖR (KAVİSLİ) _x000D_
Klavye Mouse: RGB Işıklı Oyuncu Klavye Mouse _x000D_
İşletim Sistemi: Windows 10 30 günlük Deneme Sürümü _x000D_
Garanti Tipi: Resmi Distribütör Garantili _x000D_
Garanti Süresi: 24 Ay _x000D_
NAKLİYE BİLGİLERİ_x000D_
ZEİRON markalı tüm ürünler garanti süresi boyunca (24 Ay) ücretsiz birebir değişim garantilidir. _x000D_
Tüm siparişler özenle hazırlanıp gerekli testlerden geçirilerek gönderilir. _x000D_
Nakliye esnasında zarar gören tüm siparişler ücretsiz olarak yenisi ile değişim yapılır. _x000D_
Üründe herhangi bir kurulum işlemi yoktur ve fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilmektedir. _x000D_

Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, Zeiron Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar ürününü 17999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Yorum Ve Değerlendirmeler
17999.0 Tl ye satışta olan Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
117 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: oğlun için aldım çok memnun alinir
İsim: H** k**
Tarih: 07 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CİTY BİLİŞİM

Yorum: Ürün göründüğü gibi güzel ihtiyaçlarınızı karşılar yeğenime aldım veoyun konusunda fazlasıyla yeterli memnun ve tavsiye ederim . Satıcıolarak kurulum aşamasında yardımcı oldular tavsiye ederim
İsim: U** G**
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: Kesinlikle almayın ben Alalı 1 yıl bile olmadı hemen bozuldu ekranagörüntü gelmiyor servise gönderiyorum yapmadan gönderiyorlar niyediyorum o bu şu diyorlar kesinlikle almayın malzemeleri bilgisayarı peşpara etme ben kendim yapıcam bilgisayarımı tasfiyemi
İsim: Ramazan T.
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: oğlum için aldim hem ders hem oyun için bu fiyata alınabilecek en iyiseçenek içeriği aynı şekilde geldi ag tanımlaması vs hepsi kurulmuş hicuğraşmadım ekran sağa sola yukarı aşağı ayarlaniyor bu çok iyi kargo çokiyi paketlenmiş hemen kargo edildi ama geldikten sonra satıcının arayıpsıkıntı olur olmadığını sorması çok iyi bir hareket helal olsun AlDevamını Oku
İsim: A** U**
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: ürün gayet güzel paketlenmisti performansi yeterli derecede kızım içinaldım umarım çizim programlarinda istediğim sonucu alırım fiyatperformans ürünü diyebilirim
İsim: **** ****
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: Cihaz mükemmel Çok beğendim ve sipariş vermenizi tavsiye ederim.
Tarih: 22 Eylül 2024

Yorum: Özenli ve hızlı kargo için teşekkür ederim. Oğlum için almıştımperformans çok iyi. kurulumu kolay.
İsim: M** B** E**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Urun basarili bir sekilde tarafımıza ulaştı. İlgileri icinde ayrıcateşekkür ediyorum
İsim: Muhammet r. T.
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Ürün anlatıldığı gibi özellikleri performansı çok çok iyi satıcı çokalakalı teslimatin hemen ardından arayarak herhangi bir sorun varmı diyesordu sorun olduğunda istediğiniz zaman arayabilirsiniz dediler çokilgili ve alakalilar yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür ederimşiddetle tavsiye ederim hayırlı satışlarımız olsun
İsim: E** Ş**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Güzel sistem, satıcı arkadaşlar çok ilgililer bir sorun olduğundadetaylı bir şekilde yardımcı oluyorlar
İsim: S** ü**
Tarih: 25 Ağustos 2024

Yorum: Sağlam geldi ve fazlasıyla iyi çalışıyor bir sikinti yok
İsim: Mustafa K.
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: Bilgisayar istediğimiz gibi geldi helal olsun dürüst satıcı oldu muherzaman kazanır bu firma...
Tarih: 04 Ağustos 2024

Yorum: Kullanışı kalitesi çok iyi donma kasma yok paketlenişi çok iyiydi
İsim: Niyazi C.
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Herşey gayet tam geldi. Ürünü teslim aldığımızda satıcı bizimleiletişime geçti. Gayet ilgililer. Komple kurduğumuz zaman fotoğrafı güncellerim.
İsim: Z** K** B**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Fiyatına göre çok güzel bir ürün tavsiye ederim
İsim: M** Ş**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Siparişim 3 gün içinde elime ulaştı. 10 yaşında oğlum için aldımgörüntüsüne bayıldık. Mausepad çok hoş ekran gayet güzel kaliteliduruyor. sadece ekran kablosunu takarken çok uğraştık bi türlü sinyalgelmedi. meğerse farklı bi yere takmak gerekiyormuş neyseki çözdük ☺️Birkaç oyun yükleyip denedik gayet hızlı takılmadan oynanıyor. Bence tambir fiyat pDevamını Oku
İsim: Esra A.
Tarih: 19 Temmuz 2024

Yorum: ürün çok güzel ve kaliteli özenle paketlenmiş 2 adet aldım ben güzel ürün
İsim: H** M** Ü**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: Yorum güncelliyorum, Bilgisayarı aldıktan 2 gün sonra görüntügitti.Teknik servise yolladım biraz uzun sürdü ama ekran kartınısıfırıyla değiştirip sorunu çözdüler.İnşallah tekrar bozulmaz farklıdurum oluşursa tekrar yorum güncellerim. 04/07/2024
İsim: E** A**
Tarih: 04 Temmuz 2024

Yorum: Çok güzel geldi sorunsuz yani gayet uyugun ve işlevi çok iyi
Tarih: 27 Haziran 2024

Yorum: ürün güzel paketlenmisti daha calistirmadim ama herşeyi sağlam geldibakicaz bakalım açınca neler olacak ama kalitesi güzel satıcıya teşekkürediyorum.Ürün çok güzel kurdum açtım.Gercekten kaliteli ürün Satıcı dakurulum ile alakalı problem yaşarsanız telefondan destek oluyorlar .Citybilişime teşekkürler
İsim: Soner A.
Tarih: 25 Haziran 2024

Yorum: Hızlı kargolama çok kaliteli ürün teşekkür ederim
İsim: H** E** U**
Tarih: 14 Haziran 2024

Yorum: iyi alınabilir
İsim: H** K**
Tarih: 12 Mayıs 2024

Yorum: harika çok güzel
İsim: M** C**
Tarih: 13 Nisan 2024

Yorum: ürün çok iyi tavsiye ederim
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: ürünüm geldi çok kısa süre için de gayet güzel kullanışlı şimdilikproblem yok Teknik servise ayrıca teşekkürlerimi sunarım çok ilgililer 🥳
İsim: B** Ç**
Tarih: 02 Nisan 2024

Yorum: her şey çok güzel ama windows 11 pro yazıyo bana windows 10 pro olarak geldi
İsim: gökhan t.
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: ürün cidden çok güzel iki adet aldım biri canım sevgilime biri kendimesevgilim çok mutlu o mutlu olduğu için ben daha çok mutluyum bilgisayargayet akıcı ams bence önemli olan sevgilimin mutlu olması valorsnt veLoL gibi FPS oyunları oynadım gslibs tek onları oynadığım için 600 FPSaldım ortalama siz bence 350 alırsınız çünkü fazla oyun oynayabilirsiDevamını Oku
Tarih: 13 Mart 2024

Yorum: Ürün çok iyi tavsiye ederim .
İsim: Özlem Y.
Tarih: 08 Mart 2024

Yorum: ürün çok İyi Tavsiye Ederim
İsim: E** A**
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: Ürün gayet iyi tavsiye ederim
İsim: A** C** T**
Tarih: 22 Şubat 2024

Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Akıllarda Kalan Sorular

Soru: ekran kartı ayrı kutu da mı geliyor
Cevap: Merhabalar, montajlı olarak gönderilmektedir efendim.

Soru: ekran karrı kac gb
Cevap: Merhabalar üründe RX580 8GB 256Bit ekran kartı vardır.

Soru: zula valo gibi oyunlarda kaç fps
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Forza Horizon, LOL, CSGO, APEX, Call Of Duty, Assasing Creed, CRYSIS, FIFA, PES vb oyunlarda 150-200 arası bir FPS alırsınız efendim.

Soru: anakart modeli nedir
Cevap: Merhabalar üründe A520M anakart vardır.

Soru: Gta 5yüklenir mi
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, ETS2, Metin2, Knight Online, Valorant, Fortnite, Minecraft, CSGO, Zula, GTA5 vb oyunları başlangıç veya orta seviye grafik ayarlarında rahatlıkla, kasma donma olmadan oynayabilirsiniz efendim.

Soru: ram 2x16 mı 1x32 mi ?
Cevap: Merhabalar, üründe 16x2 şeklinde 32GB Ram bulunmaktadır efendim

Soru: monitör kaç inçtir
Cevap: Merhabalar, monitör 23.8İnç tir efendim

Soru: ekran kartı olarak mı geliyo yoksa biz mi alacaz
Cevap: Merhabalar efendim üründe 8GB ekran kartı mevcuttur.

Soru: başka bir monitör bağlasam açılır mı
Cevap: Evet efendim cift monitör destekler.

Soru: Windows 11 pro işletim sistemi ile birlikte mi geliyor yoksa demo sürümü ile mi
Cevap: Merhabalar, Windows 10 30 günlük deneme sürümü yüklü olarak gönderilir. 30 gün sonra kullanmaya devam edebilirsiniz fakat etkinleştirme uyarısı verir. İnternetten Windows 10 etkileştirmesi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Soru: SSD yükseltebiliyor muyuz ?
Cevap: Evet efendim ürüne ekstra 2 adet daha SSD takabilirsiniz.

Soru: gta5 i çok rahat kaldırırmı
Cevap: Evet efendim rahatlıkla kasma donma olmadan oynayabilirsiniz.

Soru: selamün aleyküm abi bilgisayar geldi herşeyini kurdum ondan sonra ekrani actik no signal diyor ondan sonra kapaniyor acilmiyor daha ne yapmamiz gerekli ?
Cevap: Merhabalar monitörden kasaya bağlanan görüntü kablosunu kasanın arkasında üst kısma takarsanız SİNYAL YOK hatası verir efendim. Kasanın alt kısmında bulunan harici ekran kartı çıkışına takmanız gerekir. Taktığınız girişin aynısı kasanın alt kısmında da vardır. Ekran kartı çıkışına takarsanız görüntü gelecektir. Desteğe ihtiyaç duyarsanız mesai saatleri içerisinde Zeiron teknik servisi arayarak destek alabilirsiniz. İnternete Zeiron teknik servis yazarak numarasını bulabilirsiniz.

Soru: Hi I bought this pc today, it has a problem. The sound not working i want return to you to check the pc and solve the problem and send back.
Cevap: Dear customer, for technical service support, after-sales support, missing product requests, returns or exchanges regarding the product, you can call our Zeiron Support Center at the number written on the product's warranty document or by typing the Zeiron authorized service number on the internet and get support on the subject.

Soru: abi monitör kaç Hz
Cevap: Merhabalar monitör 75HZ dir.

Soru: Gta 5 fortnıte volorant zula minecraft kaldırırmı
Cevap: Evet efendim bu oyunları oynaaybilirsiniz.

Soru: oyun içinde herhangi bir sorun yaşar miyim (Fps olarak)
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Forza Horizon, LOL, CSGO, APEX, Call Of Duty, Assasing Creed, CRYSIS, FIFA, PES vb oyunlarda 150-200 arası bir FPS alırsınız efendim.

Soru: ses varmı yani bı yerinden ses geliyomu yoksa bizmi almalıyız hoparlör
Cevap: Merhabalar kulaklıktan ses alabilirsiniz. Dışarıya ses almak için hoparlör takmanız gerekir.

Soru: HDD yok derken HDD yeri mi yok sonradan ekleyebilecekmiyim
Cevap: Üründe HDD mevcut değildir lakin 3 adet HDD slotu vardır ekleyebilirsiniz.

Soru: Merhabalar 2 ay ertelemeli raksit seçeneğini nasıl aktif edebilirim
Cevap: Merhabalar, trendyol asistan üzerinden destek alabilirsiniz efendim.

Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Rcx60 | Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki

Rcx60 Windows 11 Pro Ryzen 5 3600 32GB 512GB SSD Rx580 8GB 23.8" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar: Fiyat-Performans Değerlendirmesi

Zeiron Rcx60, oyuncular ve yüksek performans gereksinimi olan kullanıcılar için sunulan uygun fiyatlı bir masaüstü bilgisayar sistemi olarak dikkat çekiyor. Özellikle Windows 11 Pro işletim sistemi, güçlü Ryzen 5 3600 işlemcisi ve 32 GB RAM kapasitesiyle, günlük kullanımın yanı sıra oyunlarda da tatmin edici bir performans sunmayı vaat ediyor.

Donanım Özellikleri

Rcx60’ın temel bileşenlerine göz attığımızda, AMD Ryzen 5 3600 işlemcisi, 3.6 GHz temel frekans ve 4.2 GHz turbo hızına sahip. Bu özellik, çoğu modern oyunda ve çoklu görevde oldukça yeterli bir işlemci performansı sunuyor. Ayrıca, 32GB DDR4 RAM ve 512GB SSD depolama kapasitesi, kullanıcıya yeterli hız ve depolama alanı sağlıyor. SSD'nin 550 MB/s okuma ve 530 MB/s yazma hızları da veri aktarımı açısından tatmin edici.

Ekran Kartı ve Performans

AMD Radeon RX580 8GB ekran kartı, özellikle 1080p oyunlarda çok iyi bir performans sunuyor. Bu ekran kartı, PUBG, Fortnite, Valorant gibi popüler oyunlarda 150-200 FPS arası performans sergileyebiliyor. Bununla birlikte, RX580’in eski nesil bir ekran kartı olması nedeniyle daha yeni AAA oyunlarda grafik ayarlarına bağlı olarak performansında düşüşler görülebilir.

Monitör ve Diğer Donanımlar

23.8 inç, 75 Hz, Full HD çözünürlüğe sahip monitör, özellikle hızlı tepki süresi isteyen oyuncular için yeterli. Ekranın kavisli yapısı da daha geniş bir izleme açısı ve daha etkileyici bir görsel deneyim sunuyor. Ayrıca, RGB aydınlatmalı klavye, fare, mousepad ve kulaklık gibi aksesuarlar, oyuncu kitlesine hitap eden detaylar arasında yer alıyor.

Fiyat-Performans Oranı

Rcx60, 17.999 TL fiyat etiketiyle satışta. Bu fiyat, özellikle sistemin sunduğu işlemci ve ekran kartı performansıyla göz önüne alındığında, fiyat-performans açısından oldukça cazip. Ancak, bu fiyat segmentinde benzer donanımlara sahip sistemlerin bulunması da mümkün.

Müşteri Yorumları ve Memnuniyet Durumu

Ürünün Trendyol'daki değerlendirmeleri genelde olumlu. Ortalama puan 4.4/5 olup, kullanıcılar özellikle performans ve paketleme konusunda memnuniyetlerini dile getirmiş. Bazı kullanıcılar ise teknik servis ile yaşadıkları sorunları paylaşmış, ancak genel olarak servis sonrası çözümlerin sunulması, satıcıya olan güveni pekiştirmiş.

Sonuç

Eğer bütçeniz 18.000 TL civarındaysa ve hem oyun hem de günlük kullanım için güçlü bir bilgisayar arıyorsanız, Rcx60 oldukça mantıklı bir seçenek olabilir. Ancak, yüksek çözünürlüklü oyunlarda veya en güncel AAA oyunlarda maksimum grafik ayarlarında performans bekleyen kullanıcılar için, daha yeni nesil ekran kartlarına sahip sistemler tercih edilebilir. Bu sistem, fiyat/performans oranıyla öne çıkıyor ve oyun deneyimi için genel olarak yeterli bir donanım sunuyor.