RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre En Düşük Fiyat Nerede-

Saziye

Bilgili
RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre Ürün Alınmaya Değer Mi?
RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre Şimdiki Fiyatı Ile 45999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre Hakkında yaklaşık 54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre Ürün Tanıtımı

RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre Ürününün Satıcısı, Samsung RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre ürününü 45999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre Kullanıcı Yorumları
45999.0 Tl ye satışta olan RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
54 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Çok hacimli bi buzdolabı. Gayet güzel bi görüntüsü var.
İsim: H** A**
Tarih: 10 Mayıs 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: Şimdi kurulum yapıldı büyüklüğü ideal inşallah bundan sonrada sorunsuzkullanırım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bayinin ilgisi alakası çokiyiydi teşekkürler 🙏🏻
İsim: Z** P**
Tarih: 25 Mart 2022

Yorum: Satıcı firma ile aynı şehirde olduğumuz için ertesi gün teslim edildi.Ürün asansöre sığmadığı için 3 kat taşımak zorunda kaldıkları için çoküzüldük cidden. Servis de aynı gün geldi. Umarım senelerce sorunsuzkullanırız. Çok geniş ve çok heybetli bir buzdolabı.
İsim: A** V**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Satıcı: Egeizo İzmir

Yorum: samsung kalitesi direkt alın, tereddüt etmeyin...
İsim: Ferruh B.
Tarih: 08 Temmuz 2023
Satıcı: HEPBURADANAL

Yorum: Tşkrler çok memnun kaldım
İsim: y** D**
Tarih: 14 Mart 2023
Satıcı: Jetzz Shop

Yorum: Baya geniş büyük
İsim: Y** A**
Tarih: 12 Şubat 2023
Satıcı: Mobimbo

Yorum: Güzel soğutuyor avantajlı bi dolap
İsim: E** D**
Tarih: 13 Ocak 2023
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Enüz açmadık iyi görünüyor
İsim: Y** E** Ç**
Tarih: 17 Aralık 2022
Satıcı: doludepo

Yorum: Gerçekten çok güzel bir ürün. Çalıştığını anlamıyorsunuz. Tavsiyeederim. Her iki bölümünde geniş kullanışlı.
İsim: N** B**
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: GENÇER D.T.M. TİC.

Yorum: çok beğendim çok tşk
İsim: **** ****
Tarih: 30 Kasım 2022

Yorum: gayet kaliteli ve sapasağlam elime ulaştı
İsim: S** C**
Tarih: 08 Eylül 2022
Satıcı: saypera

Yorum: Buzdolabını Yaklaşık 2,3 aydır kullanıyorum. Gerek soğutması gerek ürünmuhafaza etmesi gayet başarılı. Açıkçası memnunuz.
İsim: İ** Ş**
Tarih: 01 Eylül 2022

Yorum: Mükemmel buzdolabı, beklentilerimizi karşıladı.
İsim: Halit N. A.
Tarih: 09 Temmuz 2022
Satıcı: Smartevim

Yorum: çeyizimiz için almıştık mağazalardan daha uygun fiyatlı olduğu içintereddüt ettik ama ürün harika
İsim: Tuğçe K.
Tarih: 30 Haziran 2022
Satıcı: BUİHTİYAC

Yorum: Harikaaaaaa
İsim: s** d**
Tarih: 19 Haziran 2022

Yorum: Ürün sorunsuz olarak geldi kurulum yapıldı gayet şık ve sessiz.
İsim: Ferudun Ş.
Tarih: 10 Haziran 2022
Satıcı: ekodaonline

Yorum: Güzel ürün
İsim: E** G**
Tarih: 14 Nisan 2022

Yorum: This fridge /freezer is perfect. Easy to see all of the items in thefridge. My only concern was the delivery as the drivers refused to putjust inside door and left outside. The difference of 4 inches , but leftme to struggle. The item itself is wonderful
İsim: Rita Z.
Tarih: 20 Aralık 2022

Yorum: Sorunsuz teslim aldım. Kurulum samsung tarafından yapılıyor./ Düzeltim:geldikten 1 hafta sonra motorunun bozuk olduğunu öğrendim. Samsungdeğişim yapacağını söyleyerek 3 hafta beni oyalayıp sonrasında elindehiç buzdolabı olmadığını iddia ederek iade yaptı. Üstüne para vererektekrar almak zorunda kaldım.
İsim: A** İ** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Kasım 2021
Satıcı: Teknomix

Yorum: Çok çok güzel kocaman kargoda çok hızlıydı kapımıza kadar getirdilerteşekkürler ertesi gün servis geldi tavsiye ederim
İsim: Y** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Nisan 2022
Satıcı: BEYAZESYATV

Yorum: urun harika içi cok genis paketleme guzel aldiktan sonra dort gundeteslim edildi servis hizli ilgili satici ilgili hizli cvp veriyo tesekkrederim tavsiye ederim
İsim: B** B**
Tarih: 01 Nisan 2022

Yorum: Ürünü alırken göçüklü vs gelir mi diye çok endişeliydim ama paketlenmesibaşarılıydı. Ve özellikle Horoz Lojistik taşıyıcılarına teşekkürler. 4.kata kadar çıkardılar. Ürün sorunsuz güvenle alabilirsiniz.
İsim: Y** O** Ö**
Tarih: 27 Ekim 2022
Satıcı: Kuzey Pazarlama

Yorum: Ürünü birebir de mağazadan bakıp tercih ettik buzdolabı alacak olanlarakesinlikle tavsiye ediyorum. Hızlı kargo hızlı teslimat satıcı ve kargoda çalışan arkadaşlar da Güler yüz puanlamam 10 üzerinden 10 olur.
Tarih: 16 Eylül 2022

Yorum: Ürün çok güzel temiz ve sağlam ulaştı kargo şirketi gerçekten sıkıntıiki yaşlı adam göndermişler resmen dolabı kendim çıkardım yukarı onunharicinde satıcı firma çok ilgili teşekkür ederim bayilere göre çokuygun fiyat büyük buzdolabı ihtiyacınız varsa kesinlikle kaçırmayın
İsim: U** Ö**
Tarih: 02 Ağustos 2022

Yorum: Ürün güzel paketlenmiş geldi. En uygun fiyattan Samsung satıcısındanaldım. Kargo iyiydi yardımcı oldular. Ürünü Eylül ayında kuracağım içinhenüz açmadım
İsim: Volkan S.
Tarih: 11 Haziran 2022
Satıcı: Samsung Türkiye

Yorum: Ürün çok güzel kullanışlı ve geniş gerçekten kaliteli.Satıcı ürünü hemenertesi gün kargoladı.Aynı performansı keşke horoz lojistiktegösterseydi.8 günde ulaştı bana..
İsim: Öner Ü.
Tarih: 08 Haziran 2022
Satıcı: ekodaonline

Yorum: Ürünü bayi fiyatlarına göre yaklaşık 3000 TL daha uygun aldık,İnternetten alma konusunda çok tereddüt ettim ancak korktuğum gibiolmadı ürünü pazar günü aldım salı günü kargoya verildi perşembe elimeulaştı aynı gün samsung servisi kurulumu yaptı, horoz lojistik evegelmeden asansör olup olmadığını sordu asansöre sığmasa idi biraz sorunçıkaracak gibiyDevamını Oku
Tarih: 07 Şubat 2022

Yorum: Billerek 5 yıldız bırakıyorum ki yorumum en üste görünsün. Lojistikfirması kapınızın önüne kadar getirmiyor binanın önüne bırakıp gidiyorbana iş çıkardılar ek ücret ödeyip yukarı çıkarma durumuyla uğraştım bumübarek ramazan ayının hatrına bari işinizi iyi yapın yaa ne kdr kötü bıiş çıkarıyorlar Borusan lojistikten hiç memnun kalmadım asla da kimseDevamını Oku
İsim: A** A**
Tarih: 29 Mart 2024
Satıcı: Marketkolik

Yorum: Mükemmel bir ürün. Tek sıkıntı kargo firması. Adreste 3. Kat diyebelirtilmesine rağmen binbir türlü bahanelerle çıkarmadılar ve girişkatta bıraktılar. Yük asansörü çağırmamı söylediler. Beyaz eşyalarımıhep internetten almıştım ilk defa böyle bir sıkıntıyla karşılaştım.Demek ki büyük firmalardan alınması gerekiyor ilk defa pişman oldum.
İsim: D** Ö**
Tarih: 26 Ekim 2022
Satıcı: Kuzey Pazarlama

Yorum: Sağ Salim geldi kırık dökük yok. Servis 30 dk sonra geldi kurdu. Budolabı almak isteyenler kapıyı pencereyi iyi ölçsün. Çok kullanışlı amaeve çıkarmak için asansör kuruldu. Gelir mi kırılır mı siye korkmayın alın
İsim: E** D**
Tarih: 26 Temmuz 2022

RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Merhaba dolap İzmir dışına satışı bulunmuyormu soru cvpta gördüm anlayamadım
Cevap: Merhaba efendim , sadece İzmir iline satışımız var.

Soru: Merhaba Marmarise gönderemezmisiniz? Zemin kat
Cevap: Merhaba efendim , sadece İzmir iline satışımız var.

Soru: Merhaba servis garantisi var mı ve ikini kata çıkartırlar mı asansör yok ?
Cevap: merhaba , ürün samsung yetkili servis tarafından garantilidir. Horoz Lojistik kargosu ile gönderim sağlamaktayız ve kata kadar teslim mevcuttur. iyi günler dileriz...

Soru: ücretsiz montaj varmı
Cevap: Merhaba Samsung Türkiye garantilidir. Efendim motor 10yıl Parça garantisi 3 yıl garantilidir. İsterseniz +4 yıl daha uzatabilirsiniz. Türkiye nin her yerine ücretsiz kurulum vardır efendim.

Soru: Eve çıkarılıyor mu acaba ?
Cevap: Asansör ve daire asansör müsaitse uygundur

Soru: selam aleykum bu dolabin yuksekligi ve genisligi nekadar?
Cevap: Merhabalar; Ürünün net ölçüleri aşağıda belirtilmektedir. İyi günlerde kullanınız. Saypera Net Boyut (GxYxD) (mm) 840 x1860x750 mm.

Soru: Merhaba 186* 75 cm olarak samsung model var mı elinizde
Cevap: merhaba. model kodunu yazarsanız, bakabliriz

Soru: eni ve boy ölçüsü nedir acaba
Cevap: Boyutlar (G/Y/D): 840 mm x 1860 mm x 750 mm

Soru: Bizim mutfaktaki buzdolbabi icin bosluk 85 cm sagar mi acaba
Cevap: Merhaba, Ürün boyutları Net Boyut genişlik: 84 cm, Yükseklik: 186 cm, derinlik: 75 cm paket ambalaj boyutu : Genişlik :90 cm, yükseklik:194 cm derinlik:78 cm olup ev ve mutfak kapılarınız için bu ölçülere göre tekrar değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Soru: Ürüne dün baktm alacaktım size soru sordum cevap vermediniz simdi fiyat artmıs bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, her zaman sorulara anında cevap veremiyoruz. İndirim Trendyol tarafından sağlanıyordu biz en dip fiyatımızı girmekteyiz. İyi günler dileriz

Soru: Diger secenekteki urunle ne farki var ? Bu urun net 580 litre mi?
Cevap: 580 litre nettir

Soru: buzdolabı kaç +
Cevap: merhaba , ürün F enerji sınıfıdır. iyi günler dileriz..

Soru: Bina yeni olmasına rağmen lojistik şirketi 3 sefer kapıyı geldi ve çıkartmadı en son iyade talepi oluşturdum mağduriyet resmen
Cevap: Merhabalar; Horoz Lojistik ile yapılan anlaşmalar kata teslimattır. Konu ile alakalı bizler Trendyol ekibine talep açacağız sizden de ricamız sizde lütfen canlı destek ile Trendyol ekine durumu bildirmeniz.

Soru: ürün nereden geliyor ve yukarı çıkartılıp kurulumu tarafınızdan yapılıyor mu acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz, İstanbul içerisinde Ceva Lojistik, İstanbul dışında ise Horoz Lojistik ile gönderim yapılmaktadır. Adres kısmına kat bilgisi yazmanız halinde ürün ölçüleri ile merdiven, bina giriş kapısı boyutu uygun ise kata teslimat yapılmaktadır. Ürün kurulumu ücretsizdir. Ürünü teslim aldıktan sonra Samsung ile görüşerek montaj kaydı oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla

Soru: Merhaba ürün Samsung Türkiye Garantili mi ?
Cevap: Ürünlerimiz markanın kendisinin garantisi altındadır.

Soru: Ürün kaç litre acaba?
Cevap: Merhaba, ürün 560 litredir.

Soru: Derinlik tam ölçü nedir acaba
Cevap: Merhaba, Net Boyut (GxYxD) (mm): 840 x1860x750 mm olarak belirtilmiştir. Derinlik 750 mm / 75 cm olarak görülmektedir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: merhaba fiyatlarda kampanya olacak mı nakit odesek aynı fiyat mi?
Cevap: Merhabalar, fiyat hususunda satıcı mağaza olarak biz herhangi bir değişiklik yapmasak da ürünün fiyatı girilen destek oranı veya başka satıcılardan dolayı değişiklik gösterebilmektedir.Şu anda bununla ilgili bir kampanyamız yoktur.İyi alışverişler dileriz.Saypera

Soru: ürün enj kaç cm boyu kaç cm
Cevap: merhaba, Net Boyut (GxYxD) (mm) 840 x1860x750 mm

Soru: ölçü nasil yapiliyor acaba ben anlmadım
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün ölçüleri Net Boyut (GxYxD) (mm) 840 x1860x750 mm bu şekildedir. Saygılarımızla.

RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre En Uygun Satış Linki

RB56TS754SA, Alttan Donduruculu Buzdolabı, 580 Litre: Alınmaya Değer Mi?

Selam @Saziye! Şimdi buzdolabı konusuna girmeden önce bir şey söyleyeyim; RB56TS754SA tam bir dev! Hem iç hacmiyle hem de teknolojisiyle mutfağınıza gerçekten bir "devrim" getirebilir. Ama tabii, fiyatı biraz yükseğe tırmanıyor, öyle kolay karar verilecek gibi değil!

Şimdi gel, hem kullanıcı yorumları hem de teknik özellikler üzerinden biraz derinlemesine inceleyelim. Hem de biraz gülümsetelim, zira bu dolap, belki de soğutmanın sanatını yapıyordur!

Kullanıcı Yorumları:

RB56TS754SA'nın kullanıcı yorumlarına bakınca, çoğu kişi gerçekten memnun. Yani, buzdolabı o kadar geniş ki, "ağaç altı gölgesi" gibi her şeyin yerini buluyor. Hatta bir kullanıcı, "Buzdolabını aldıktan sonra mutfağımda her şeyin düzeni değişti, adeta bir düzen simyacısı!" demiş. Eğer mutfak düzeni sizin için de çok önemliyse, bu model harika bir seçim olabilir.

Tabii, her ürünün bir "sınavı" var. Kullanıcılar genellikle kurulumu çok kolay bulmuş, ancak taşıma sırasında bazı zorluklar yaşanmış. Mesela, bir yorumda, "Buzdolabı o kadar büyük ki, sanki Everest'e tırmanmaya gitmiş gibi taşıdım!" diye yazmış. Ama endişelenme, Samsung'un servis hizmetleri hızlı ve sorunsuz. Yani, taşınması zor olabilir ama yerleşimi kolay!

Özellikler ve Kullanışlılık:

Buzdolabı, 580 litrelik geniş iç hacmiyle gerçekten büyük bir kapasite sunuyor. Samsung’un Twin Cooling teknolojisiyle iki ayrı soğutma bölgesi, özellikle uzun süre taze kalan sebzeler ve meyveler için harika. "No Frost" teknolojisi sayesinde ise buzlanma derdine son!

Ayrıca, enerji sınıfı "F" olan bu model, enerji tasarrufu konusunda da iddialı. Ama tabii, büyüklüğü ve teknolojisi düşünüldüğünde, yüksek enerji verimliliği beklemek biraz fazla olurdu.

Fiyat Performans Değerlendirmesi:

Fiyatı 45.999 TL gibi bir rakama satılıyor. Evet, bu biraz tuzlu, ama büyük aileler için geniş iç hacmi ve kaliteli soğutma özellikleri düşünülürse, paranın karşılığını verdiği söylenebilir. Yani, pratikte biraz pahalı olabilir, ama uzun vadede kaliteli bir yatırım olabilir.

Sonuç: Alınmaya Değer Mi?

Eğer geniş bir buzdolabına ihtiyacınız varsa ve biraz da "Samsung kalitesi" arıyorsanız, RB56TS754SA kesinlikle alınmaya değer. Her ne kadar fiyat biraz yüksek olsa da, uzun vadede sorunsuz kullanım ve geniş hacim gibi avantajlar, bu dolabı cazip kılıyor. Ama dediğim gibi, öncelikle mutfağınızın ölçülerini ve taşıma şartlarını gözden geçirin; buzdolabı, kolayca sığacak bir model değil!

Yani, "Soğuk kalmak isterseniz, RB56TS754SA tam size göre!" 😉