Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Leman

Bilgili
Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop Şimdiki Fiyatı Ile 362.11 Tl'den Satılmaktadır.

Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop Memnuniyet Oranı Nedir?

Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop Açıklama Ve Özellikler

Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop Ürününün Satıcısı, Hsport Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop ürününü 362.11 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop En Son Yapılan Yorumlar
362.11 Tl ye satışta olan Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: yegenime doğum günü hediyesi aldım çok sevdi
İsim: b** d**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: h sport

Yorum: salonumuz için aldık. tüm üyelerimiz çok sevdi çok keyif aldılar. bir hoca oalrak öneriyorum
İsim: e** h**
Tarih: 05 Ağustos 2024

Yorum: çok keyifli ve kaliteli
İsim: n** y**
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: öneri üzerine aldım bende öneriyorum. çok işe yarıyor
İsim: m** k**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: çok kaliteli duruyor akşama denicem inş
İsim: b** t**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: gerçekten çok güzel bölgesel zayıflamada birebir. dokunaçları ideal serlikte can acıtmıyor ama bel bölgesini daha iyi hissetiriyor. ürün anladığım kadarıyla muadilelrine göre daha kaliteli
İsim: f** b**
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: okulumuza aldık. kaliteli ve iyi fiyat
İsim: m** s**
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: Bana teslim edilmedi böyle sorumsuzluk olamaz
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024
Satıcı: Hsport

Yorum: acemiler için zor ama zamanla alışılıyor. güzel ürün
İsim: ş** k**
Tarih: 21 Ağustos 2024

Yorum: hem eğlenceli hem aşırı kilo verdiiyor. eski aldığım hülohoopun dokunaçları böyle değildi aynı fotoğraf vardı ama kalite farkı baya var. alacaksanız bu ürünü öneriyorum.
İsim: r** k**
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: resimde görünenin aynısı geldi. güzel ben sevdim
İsim: b** ş**
Tarih: 02 Ağustos 2024

Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: mavi renk varmı
Cevap: merhabalar maalesef tek renk

Soru: Merhaba yağ takımında etkilimi acaba
Cevap: merhabalar son derece etkilidir

Soru: Merhaba yağ yakımında etkilimi acaba
Cevap: merhabalar etkilidir

Soru: Merhaba. Çapı kaç cm ve ağırlığı ne kadar?
Cevap: MERHABALAR AĞIRLIK 1,75 VE ÇAP 88 CM.

Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Rahatlatıcı Egzersiz Masajlı Hula Hoop Fitness HüloHoop Büyük Hülolop En Uygun Satış Linki