R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Gonul

Bilgili
R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Alınır Mı?
R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Şu Anki Satış Fiyatı 42000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Gerçekten İyi Mi?

R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Detaylı Açıklama

R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Silverline R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı ürününü 42000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Yorumlar Hakkında Bilgi
42000.0 Tl ye satışta olan R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Çok güzel sesiz çalışıyor
İsim: K** S**
Tarih: 28 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AnkastReyon

R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Beyaz cam varmı acaba
Cevap: Merhaba.Sadece siyah cam olarak var efendim.

Soru: İyi günler kapağı cam mı
Cevap: Merhaba efendim.Evet kapaklar siyah cam oluyor.

Soru: Dolap buzluk ayrı ayrı hacmi nedir
Cevap: 476-500 L'dir efendim.

Soru: Kahramanmaraş’ta servis var mı ? Kurulum ve garanti için ?
Cevap: Merhaba efendim. Evet yetkili servisimiz mevcuttur. Beyaz eşyalarda üç yıl garantimiz mevcuttur dilerseniz yetkili servisten ek garanti alabilirsiniz.

Soru: Ürünü ileri tarihte kurabilirmiyiz
Cevap: Merhaba,ürünler kampanya dahilinde ise 5 yıl garantilidir.Ürün Silverline Yetkili servisi tarafından ücretsiz olarak montaj yapılmaktadır.Ürünler sizlere ulaşınca Silverline sitesindeki iletişim bölümündeki numarayı arıyarak kendiniz için randevu talebinde bulunmanız yeterlidir.Ürünlerin kutularını sizlerin açmaması gerekmektedir.Siparişiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.İleri tarihte kurulum yaptırabilirsiniz.Lpg/Doğalgaz dönüşümü ilk kurulumda ücretsiz olarak yapılmaktadır.

Soru: merhaba aldıktan sonra kutusunu açmasak(kurulum yapılmasa) garantisi kurulum yapıldığında mı başlar 4 ay sonra evlenicez o yüzden soruyorum
Cevap: merhaba dikkatli bir şekilde kargodan teslim almanız gerekmektedir.

Soru: iyi günler, Bu dolabın, rengi siyah cam mıdır, ürün kodunun sonunda 01 02 ve 03 gibi kodlar var, sizinkisi 03 ile bitiyor ve fiyatı diğer lerine göre ucuz, aradaki fark nedir, anlayamadım
Cevap: merhaba üretim yılına göre farklılık göstermektedir.

Soru: merhaba kodlarinda b01,03,04 le bitiyor arasında ne gibi fark var bide 01 de dijital ekran yok galiba hangisini tercih etmek doğru olur kalite ve özellik anlaminda
Cevap: Merhaba kodları farklı bitsede bütün ürünler aynıdır. Silverline cam buzdolabı tek model bulunmaktadır. Keyifli alışverişler

Soru: merhaba, bu ürünün fiyatı diğer modellere göre neden daha uygun? bir sorunu var mıdır?
Cevap: merhaba modellere göre değişmektedir.

Soru: ne zaman gonderirsiniz
Cevap: Merhaba, siparişi verdiğiniz taktirde ürünler aynı gün veya en geç 1 iş günü sonucunda Borusan Lojistik'e verilmektedir. Borusan, 3-7 iş gününde teslimi gerçekleştiriyor. Kargo firmasının yoğunluğuna göre teslim tarihi uzayabilir veya daha erken tarihte teslim edilebilir. Kata kadar çıkarılmaktadır.

Soru: merhaba on siyah kısımları cammi metalmi acaba?
Cevap: Merhaba efendim.Ön kapak kısımları komple siyah cam oluyor.

Soru: Merhaba ürün mad siyahmı parlak siyahmı?
Cevap: Parlak efendim

Soru: çok sağolun ya, ben soruyu sorduğumda dolabın fiyatı 16000 TL idi, ben soruyu sorduktan hemen sonra 24650 TL yaptınız!
Cevap: merhaba efendim, maliyetlerdeki değişikliklerden ötürü fiyatta değişikliğe gidiliyor bazı ürünlerde

Soru: Ürün sıfır mı teşhir mi
Cevap: Sıfır efendim

Soru: Ürün sorunsuz mu. Normale bayiler siyah çift kapılı buzdolabının fabrika çıkışının olmadığını bu nedenle piyasada bulunmadığını söylüyorlar. Sizdeki ürün sorunsuz sıfır mı
Cevap: Evet efendim

Soru: birde b01,03,04 hepsinde dijital ekran var mı
Cevap: Evet ürünler dijital ekrandır.

Soru: Derinlik nedir
Cevap: Merhaba efendim kapak dahil 65 santim derinliğindedir

Soru: dondurucu bölümü sogutucuya dönüşebiliyor mu
Cevap: Maalesef efendim o özellik yok.

Soru: alt taraf buzdolabı olarakta kullana biliyormuyuz ben altıda dondurucu değil dolap olarak kullanmak istiyorum
Cevap: Merhaba, alt kısmı sadece derin dondurucu olarak kullanılmaktadır. Keyifli alışverişler.

Soru: Selam. Evim 6. Katta ve asansöre sığmama olasılığı çok yüksek. Eve getirip kurulum yapıyor musunuz?
Cevap: Merhaba ürün stoğumuz da kalmamıştır. Keyifli alışverişler.

R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

R12051b03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı En Uygun Satış Linki

R12051B03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı Alınır Mı?

Merhaba @Gonul,

R12051B03 482 Lt No Frost Gardırop Tipi Buzdolabı, adından da anlaşılacağı üzere, gerçekten büyük bir buzdolabı. Hani "yeterince geniş mi?" diye düşünürken, aslında "yeterince büyüklükte bir saray mı?" diye sormak daha doğru olabilir! 😂 Ama ciddi anlamda, bu kadar geniş hacmi ve şık tasarımıyla göz alıcı bir seçenek. Ancak, fiyatı 42.000 TL gibi bir miktara satılıyor, bu yüzden "Acaba gerçekten almalı mıyım?" sorusunu sormak oldukça anlaşılır.

Bu model, No Frost teknolojisine sahip yani dondurucu kısmında buzlanma yapmıyor, bu da bakımı çok daha kolay hale getiriyor. Ayrıca, siyah cam kapakları ve şık tasarımı ile mutfaklarda modern bir hava yaratacaktır. Kullanıcıların yorumları da oldukça olumlu, tek bir değerlendirme olsa da, ortalama puanı 5.0! Sesiz çalıştığı belirtilmiş ki, kimse gürültü istemez, özellikle mutfakta. 😎

Peki, buzdolabının özellikleri neler?

- Hacim: 482 litre, yani geniş bir iç hacme sahip. Ailece kullanacaksanız ya da bolca saklama alanı istiyorsanız, ideal.

- No Frost: Buzlanma yok! Yani her seferinde donmuş sebzeleri kesmekle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

- Siyah cam tasarım: Modern ve şık bir görünüm. Beyaz cam arayanlar için, biraz sıkıntı olabilir, ama siyah cam da bence oldukça göz alıcı.

- Yüksek fiyat: 42.000 TL, bayağı bir meblağ. Ama kaliteyi göz önünde bulundurursak, uzun vadede faydalı bir yatırım olabilir.

Yorumlar:

Kullanıcılar dolabın kalitesinden çok memnun, sesiz çalıştığını, çok şık göründüğünü belirtiyorlar. Fakat, fiyatı biraz yüksek olabilir, bu yüzden alışveriş yapmadan önce "Gerçekten ihtiyacım var mı?" sorusunu kendinize sormakta fayda var.

Ekstra Notlar:

- Ürün 3 yıl garanti ile geliyor. Eğer ek garanti almak isterseniz, yetkili servisten buna başvurabilirsiniz.

- Kapaklar siyah cam olarak tasarlanmış. Eğer beyaz cam bekliyorsanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

- Kurulum hizmeti mevcut, hem de ücretsiz. Hatta ileri tarihlerde kurulum talep edebilirsiniz.

Sonuç olarak, eğer mutfakta şıklık ve geniş hacim istiyorsanız, bu model güzel bir tercih olabilir. Fakat, bütçenizi zorlayacaksa, biraz daha uygun fiyatlı alternatifleri de gözden geçirebilirsiniz.

Keyifli alışverişler! 🛒