QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Asya

Bilgili
QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah Bu Ürünü Almalı Mı?
QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah Şu Anki Satış Fiyatı 24000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah Ürün Hakkında Bilgi

QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah Ürününün Satıcısı, Samsung QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah ürününü 24000.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah Kullanıcı Yorumları
24000.0 Tl ye satışta olan QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: sağlam geldi Teşekkür ederim
İsim: A** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Eylül 2024
Satıcı: Electronikpazar

Yorum: kargo çok hızlıydı teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Smartevim

Yorum: şimdilik gayet iyi çok memnun kaldım samsung kalitesi renk tonları pekhoşuma gitmemişti ama kendi göz zevkime göre ayarlayınca çok iyi oldubüyüklüğü gayet iyi ses kalitesi kanallar arası geçiş hızı gayet iyinetfilix,disney ve Bi kaç uygulamada vardı içinde uygulamaları çokkolay indirdim kullanımı çok kolay bir tv biz ailecek çok sevdikteşekkür edDevamını Oku
İsim: S** G**
Tarih: 06 Ocak 2024
Satıcı: Güreller

Yorum: ürün sorunsuz geldi gayet güzel
İsim: f** h**
Tarih: 03 Ocak 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: Güzel ince tasarımı begenerek kullanıyoruz
İsim: s** m**
Tarih: 21 Haziran 2024
Satıcı: Güreller

Yorum: Harika fiyat performans ürünü smart tv
İsim: E** D**
Tarih: 03 Haziran 2024

Yorum: Baya araştırdım, Alınabilecek en iyi Fiyat performans TV olabilir,Görüntü kalitesi ve ses gayet yeterli, TV lere ufak bi servet ödemenizegerek yok , Al geç
İsim: Y** Y**
Tarih: 26 Mart 2024
Satıcı: Localhome

Yorum: gayet güzel görüntü kalitesi var kanal geçişleri hızlı tek eksi yanı seskalitesi biraz kötü tiz bir ses var önceki TV LG idi onun sesi daha güzeldi
İsim: m** k**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: tv gayet güzel ve kullanışlı 24 aralıkta aldım hemen kargoya verilmesineramen teslim tarihi 2 ocak olarak belirlediler ama 8 ocakta kendim gidipkargo dan almak zorunda kaldım ve bir çok bahane saydı Horoz Lojistik...
İsim: m** i**
Tarih: 09 Ocak 2024
Satıcı: Blacc

Yorum: Tabiki Samsung tartışılmaz cok basarli bir televizyon kesinlikle tavsoyeederim satici hemen gonderdi kargo iki gunde elime ulasti.
İsim: S** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Ağustos 2024

Yorum: Sesi kötü. işletim sistemi tizen tam bir felaket hiç bir uygulama yok enbasiti youtube kids, kodi vb hiç bir uygulama yok. kumanda da tuş yok.neymiş efendim Qled. aynı görüntü tcl tüm 4k sisteminde var hem Androidhemde sesi muazzam. Qled aldanmayın Android işletim sistemi ne kadarönemli alınca anladım geçmiş olsun bana.
İsim: N** B**
Tarih: 28 Aralık 2023
Satıcı: ÖztunaDTM

QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah Ürüne İlişkin Sorular

Soru: eni ve boyu tam olarak kaç cm dir.
Cevap: Değerli Müşterimiz; Belirtmiş olduğunuz ürün 111 cm en 62 cm yükseklik ölçülerine sahiptir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: ürün teşhir ürün değil degilmi kapalı kutu
Cevap: Kapalı kutu efendim

Soru: slm bu tv samsung türkiye garantilimi yoksa ithalatcı garantilimi ona göre alcam
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün samsung Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.

Soru: slm tvye resmi disbiritör demişsiniz yani samsung türkiye garantilimi samsun müşteri hizmetlerin numarasını verebilirmisiniz samsung yetkiliservis nosu onlar kurması lazım yoksa tvniz ithalat garantilimi onu öğreneyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün samsung Türkiye garantilidir. kurulum için 444 77 11 den randevu alınması gerekiyor. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba resmin altın da 125cm yazıyor ama açıklamada 127 cm hangisi doğru acaba
Cevap: Merhaba 127 ekrandir

Soru: Merhaba stan ayaklarının aralığı kaç cm
Cevap: Merhaba ; üreticinin sitesinden alınan bilgiye göre Stand genişlik değeri 756,4mm olarak verilmektedir .TV genişliği ise 1118,3mm dir .

Soru: Merhaba, duvara asma aparatı da yanında geliyor mu?
Cevap: Merhaba. ürün kutusu içinde duvar askı aparatı bulunmamaktadır. Duvar aparatını isterseniz kurulum anında servisten istersenizde kendiniz temin edebilirsiniz

Soru: 125 cm mi 127 cm mi farklı yazıyor
Cevap: çerçeve farkı o efendim

Soru: YouTube netflix gibi uygulamalar var mı televizyon da
Cevap: Değerli Müşterimiz, youtube ve netflix gibi uygulamalar televizyon da mevcuttur. İyi günler dileriz.

Soru: ACİL CEVAP kaç Hz ve kaç gb
Cevap: samsung müşteri hizmetlerinden net bilgi alabilirsiniz

Soru: 2023 model dogrumuyum
Cevap: Merhaba C serileri 2023 yılı ürünüdür

Soru: montaj ücretsiz mi
Cevap: evet, yetkili servislerce ücretsiz yapılır

Soru: ürün kurulumu nu biz kendimiz mı yapıyoruz. garantisini nasıl oluyor. teşekkürler
Cevap: Detaylı bilgi için Samsung müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz efendim. Samsung servisi yapar.

Soru: son 1 ürün görünmekte teşhir midir urun
Cevap: merhaba tüm ürünlerimiz sıfır kapalı kutuludur.

Soru: qled ler için samsung 10 yıl panel garantisi verdiği söyleniyor bu doğru mu dur ekran 10 yıl garantili mıdır
Cevap: Değerli Müşterimiz; İlgili ürün 2 Yıl Samsung Türkiye Garantilidir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhaba ürünün kurulumu servis yapıyorum
Cevap: Evet efendim ürünün kurulumunu servis yapıyor

Soru: kendinden arızalanması durumun da ekran garantisi süresi ne kadar
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürüne ait garanti süresi 2 yıldır. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Bu üründe telefondan tv ekranına görüntü ve ses bağlantısı varmı?
Cevap: Merhaba ekran aktarımı telefonunuzla uyumluysa yapılır

Soru: merhaba bu TV de blue TV ya da mubi ye giriş yapma şansm var mı?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba ürün ps 5 bağlanabiliyormu acil cevap
Cevap: Değerli Müşterimiz, hdmı bağlantısı olan tüm ürünleri bağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.

QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

QE50Q60C 50 inç 125.7 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD QLED TV Siyah En Uygun Satış Linki