Halide
Bilgili
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Şu Anki Değeri 899.9 Tl'den Satılmaktadır.
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Teknik Açıklamalar
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Ürününün Satıcısı, EHZ TEKNOLOJİ Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu ürününü 899.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Kullanıcı Geri Bildirimleri
899.9 Tl ye satışta olan Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum: çok beğendim
İsim: Hilal Ö.
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EHZ TEKNOLOJİ
Yorum: Çok kaliteli bir ürün.
İsim: S** i** Ç**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: Ben profesyonel fotoğraf makinesı ile kullanıyorum gayet başarılı ağırlıda kaldırıyor.
İsim: Merve K.
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: fena değil
İsim: a** e** e**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: ürün ce standartlarına aykırı kötü plastikten üretilmiş kokusu rahatsızedici ve işçiliği çok kötü makina güvenli bir şekilde tutmuyorsallanıyor baglanti kısımları aşağı kismi tutmuyor
İsim: i** b**
Tarih: 30 Ekim 2023
Yorum: Kusurlu ürün geldi çok kalitesiz bir üründü iade ettim
İsim: H** B** A**
Tarih: 26 Kasım 2023
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: ürün neepho marka mi ?
Cevap: Merhaba efendim evet
Soru: Bluetooth özelliği var mı?
Cevap: Ürün tripodtur efendim bluetoth özeliği yoktur
Soru: Merhaba kolay gelsin telefonum tutma aparatı kutu içerisindeymiş dikkatimden kaçmış göndermenize gerek yok
teşekkür ederim kusura bakmayın
Cevap: Rica ederiz efendim yorumlarınızı ve değerlendirmeniz bizim için önemlidiri iyi akşamlar
Soru: Merhabalar sizden tripod almıştım kapağığını kaybettim kızağı yani ayrı satıyor musunuz ?
Cevap: yok efendim mallesef
Soru: hocam tripod görsellerde farklı farklı ürünler koymuşsunuz kafa karıştırıyor tripodun bir resimde 3 kilitleme mandalı var diğerinde 2. kaç mandallı bu ve boyu uzunken kaç cm
Cevap: 2 mandalı var efendim
Soru: merhaba video çekme özelliği varmı teşekkür ederim
Cevap: Merhaba onunla cekebilirsin
Soru: Merhaba 15 pro max'i rahatça tartar mı? Ayrıca masa boyutunda kullandığımızda yatay pozisyonu alıyor mu yani masanın üzerine çeviriliyor mu ? Çok önemli lütfen dürüst cevaplar verin
Cevap: Sorunuzu net şekilde anlayamadım 15 pro max için uyumludur
Soru: cep telefonu ile dikey çelişik yapmak mümkünmü efendim?
Cevap: Yapabilirsiniz efendim
Soru: merhaba Bluetooth kumandası yoktu tek satılıyor mu acaba
Cevap: Yok efendim satışı yok bizde malesef
Soru: fotoğraftaki ürünün aynısımı geliyor NeePho yazan
Cevap: Evet efendim
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Ürün Görselleri
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Şu Anki Değeri 899.9 Tl'den Satılmaktadır.
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Teknik Açıklamalar
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Ürününün Satıcısı, EHZ TEKNOLOJİ Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu ürününü 899.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Kullanıcı Geri Bildirimleri
899.9 Tl ye satışta olan Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum: çok beğendim
İsim: Hilal Ö.
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Çok kaliteli bir ürün.
İsim: S** i** Ç**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: Ben profesyonel fotoğraf makinesı ile kullanıyorum gayet başarılı ağırlıda kaldırıyor.
İsim: Merve K.
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: fena değil
İsim: a** e** e**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: ürün ce standartlarına aykırı kötü plastikten üretilmiş kokusu rahatsızedici ve işçiliği çok kötü makina güvenli bir şekilde tutmuyorsallanıyor baglanti kısımları aşağı kismi tutmuyor
İsim: i** b**
Tarih: 30 Ekim 2023
Yorum: Kusurlu ürün geldi çok kalitesiz bir üründü iade ettim
İsim: H** B** A**
Tarih: 26 Kasım 2023
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: ürün neepho marka mi ?
Cevap: Merhaba efendim evet
Soru: Bluetooth özelliği var mı?
Cevap: Ürün tripodtur efendim bluetoth özeliği yoktur
Soru: Merhaba kolay gelsin telefonum tutma aparatı kutu içerisindeymiş dikkatimden kaçmış göndermenize gerek yok
Cevap: Rica ederiz efendim yorumlarınızı ve değerlendirmeniz bizim için önemlidiri iyi akşamlar
Soru: Merhabalar sizden tripod almıştım kapağığını kaybettim kızağı yani ayrı satıyor musunuz ?
Cevap: yok efendim mallesef
Soru: hocam tripod görsellerde farklı farklı ürünler koymuşsunuz kafa karıştırıyor tripodun bir resimde 3 kilitleme mandalı var diğerinde 2. kaç mandallı bu ve boyu uzunken kaç cm
Cevap: 2 mandalı var efendim
Soru: merhaba video çekme özelliği varmı teşekkür ederim
Cevap: Merhaba onunla cekebilirsin
Soru: Merhaba 15 pro max'i rahatça tartar mı? Ayrıca masa boyutunda kullandığımızda yatay pozisyonu alıyor mu yani masanın üzerine çeviriliyor mu ? Çok önemli lütfen dürüst cevaplar verin
Cevap: Sorunuzu net şekilde anlayamadım 15 pro max için uyumludur
Soru: cep telefonu ile dikey çelişik yapmak mümkünmü efendim?
Cevap: Yapabilirsiniz efendim
Soru: merhaba Bluetooth kumandası yoktu tek satılıyor mu acaba
Cevap: Yok efendim satışı yok bizde malesef
Soru: fotoğraftaki ürünün aynısımı geliyor NeePho yazan
Cevap: Evet efendim
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Ürün Görselleri
Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu En Uygun Satış Linki
EHZ TEKNOLOJİ Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EHZ TEKNOLOJİ Profesyonel Ayarlanabilir (55cm 88cm 120cm 150cm) Telefon Slr, Dslr Kamera Youtuber Tripodu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.