philips markasi israil in mi ?

Bengu

Bilgili
Philips markası İsrail'in mi?
Tarihçe. Şirket, Karl Marx'ın anne tarafından kuzeni olan Gerard Philips tarafından, 1891'de Hollanda'nın Eindhoven şehrinde kuruldu. İlk başta, ampuller ve bazı elektrikli aletler üretilmiştir. (Bu ilk fabrika daha sonra müze haline getirilmiştir.)

Tarihçe. Şirket, Karl Marx'ın anne tarafından kuzeni olan Gerard Philips tarafından, 1891'de Hollanda'nın Eindhoven şehrinde

Selam ekip

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu bağlamda ek olarak

- 1910. Çalışan sayısı 2000'e ulaşan Philips, Hollanda 'nın en büyük özel sermayeli işvereni haline geldi. Eindhoven Vooruit' adında 'Sağlık Destek Sandığı kuruldu. Sandığın amacı, çalışanların hastalandıkları dönemde günlük ödenek kaybının önlenmesiydi
- İSRAİL MALLARI BOYKOT LİSTESİ: Coca Cola, Nestea, Cappy, Fuse Tea, Doritos, Damla su, Calve, Ariel, Omo , >>>
- Aydınlı Grup'un ana lisans anlaşması ile sahip olduğu bir Amerikan markası olan U.S. Polo Assn.'ın her yaş ve kesimden erkekler, kadın ve çocuklar için hazırladığı birbirinden şık ve çarpıcı koleksiyonları bulunuyor

İşine yarar umuduyla paylaştım

Tarihçe. Şirket, Karl Marx'ın anne tarafından kuzeni olan Gerard Philips tarafından, 1891'de Hollanda'nın Eindhoven şehrinde

Selam dostlarım

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Diğer bir açıdan bakarsak

- Aydınlı Grup'un ana lisans anlaşması ile sahip olduğu bir Amerikan markası olan U.S. Polo Assn.'ın her yaş ve kesimden erkekler, kadın ve çocuklar için hazırladığı birbirinden şık ve çarpıcı koleksiyonları bulunuyor
- Gerard Philips asıl adı Gerard Leonard Frederik Philips (9 Ekim 1858 - 26 Ocak 1942) Philips'in kurucusudur . Annesi Maria Heyligers (1836 - 1921) ve Babası Frederik Philips (1830 - 1900)'tir. 1891'de Philips firmasını kurdu. Dev elektronik firmasının kurucusu ve Philips'in ilk CEO'sudur

İşine yararsa sevinirim

Herkese iyi günler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Bengu

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Roy Jakobs , Royal Philips'in CEO'sudur. CEO olarak aynı zamanda Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanıdır. Roy, kapsamlı küresel yöneticilik deneyimiyle Philips'in insan odaklı, yüksek kaliteli bakım sunma stratejisini yönlendiriyor
- Philips . Hollanda merkezli Philips 'in doğrudan bir açıklaması bulunmasa da, ana hissedarları olan Exor N.V, Blackrock ve Bank of America gibi kurumların İsrail'e dolaylı destekleri ve yöneticilerinin bağlantıları nedeniyle marka, boykot.co tarafından sakıncalı olarak değerlendirilmiştir
- Gerard Philips asıl adı Gerard Leonard Frederik Philips (9 Ekim 1858 - 26 Ocak 1942) Philips'in kurucusudur . Annesi Maria Heyligers (1836 - 1921) ve Babası Frederik Philips (1830 - 1900)'tir. 1891'de Philips firmasını kurdu. Dev elektronik firmasının kurucusu ve Philips'in ilk CEO'sudur

İşine yaramasını diledim

Selam, umarım iyisinizdir

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Bengu

Konuya ek olarak

- Türk Philips Ticaret ve Türk Philips Sanayi A.Ş. şirketlerine yüzde 25 ortaklık ile SABANCI Holding katıldı

İşine yararsa ne güzel olur

Selamlar herkese

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Bengu

Ek olarak değinmek gerekirse

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Herkese iyi çalışmalar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Bengu

Bu noktada

- Philips . Hollanda merkezli Philips 'in doğrudan bir açıklaması bulunmasa da, ana hissedarları olan Exor N.V, Blackrock ve Bank of America gibi kurumların İsrail'e dolaylı destekleri ve yöneticilerinin bağlantıları nedeniyle marka, boykot.co tarafından sakıncalı olarak değerlendirilmiştir
- Roy Jakobs , Royal Philips'in CEO'sudur. CEO olarak aynı zamanda Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanıdır. Roy, kapsamlı küresel yöneticilik deneyimiyle Philips'in insan odaklı, yüksek kaliteli bakım sunma stratejisini yönlendiriyor

Faydalı olur diye paylaşıyorum

Selam dostlarım

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Bengu

İlaveten

İşine yarayabilir diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular