Goksu
Bilgili
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Bu Ürünü Almalı Mı?
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Mevcut Fiyatı 424.8 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Hakkında yaklaşık 211 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Ürün Hakkında Bilgi
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Ürününün Satıcısı, Madmext Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 ürününü 424.8 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Yorum Ve Değerlendirmeler
424.8 Tl ye satışta olan Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
211 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Güzel basenliyseniz ve hafif bol olsun derseniz bir beden büyük alın
İsim: e** k**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: Madmext
Yorum: M beden giyiyorum normalde yorumlara bakarak XL aldım tam oldu rahat oldu
İsim: N** G**
Tarih: 07 Haziran 2024
Beden: Boy:172cm
Yorum: pijama gibi ama rahat yok gibi bir beden büyük alınmalı
İsim: E** K**
Tarih: 25 Haziran 2024
Beden: Beden:S
Yorum: M beden aldım çok güzel oldu herkes çok beğendi sonra nazar değdi ve oturduğum bankta popoma sakız yapıştı
yenisini söylicem
İsim: S** Y**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: çok güzel kızlar ig kucukrum bakabilirsiniz
İsim: r** k**
Tarih: 22 Haziran 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Tam beden bayıldım iç minimum gösteriyor beyaz arka cepli olandan sandım ama değil poplın kumaşmış çok şık
İsim: B** D**
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: S beden giyiyorum ama bir beden büyük aldım tam istediğim gibi sadece paçası uzun geldiği için kestirmek zorundayım kumaşı duruşu gayet güzel
İsim: **** ****
Tarih: 12 Temmuz 2024
Beden: Boy:152cm
Yorum: bendeki m beden iyi ki de m almışım 1.60 56 kiloyum sadece boyu uzun kestiririm hiç sıkıntı değil çok güzel alabilirsiniz
İsim: h** k**
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: m giyiyorum l aldm daha iyi oldu sadece paçaları uzun
İsim: K** G**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: Ürün çok güzel rakip firmalardan bile daha iyi ama çekme yaptı makinada ona dikkat ederek bir beden büyük alınabilirmiş kesinlikle diğer renklerini de alıcam
İsim: Rümeysa A.
Tarih: 27 Nisan 2024
Beden: Boy:159cm
Yorum: herkes 1 beden küçük alın demesine rağmen tam bedenim aldım ona rağmen aşırı dar oldu bacaklarıma yapıştı hiç memnun kalmadım
İsim: İ** A**
Tarih: 14 Haziran 2024
Beden: Beden:M
Yorum: kalibi cok garippp
normalde bu pantolonlarda m giyiyorum xl aldim anca oldu denebilir…. dusuk bel cok sevmem ama rengi cok tatli o yuzden kaliyor….
İsim: A** K**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Beden: Boy:164cm
Yorum: Gayet guzel ben m giyiyorum bol olsun diye l aldim iyiki l almisim cokguzel ic gosteriyo ama hallolur biraz kasındırdı ama yıkayınca gecer sanirim
İsim: Y** G**
Tarih: 28 Haziran 2024
Beden: Boy:176cm
Yorum: Ürünü kesinlikle ve kesinlikle bir beden büyük alın 165 61 kg yum L beden aldım kalçadan oturuyor düşğk bel olduğu için
İsim: Nazlı Ç.
Tarih: 23 Mayıs 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: Malum markaların yarı fiyatına aynı performans. Gayet güzel tam yazlık efil efil rengi de çok tatlı
Kumaşı ince olduğu için biraz iç gösteriyor ama uygun çamaşırla halledilir. 38 giyerim L aldım iyi oldu ben sevdim 
İsim: E** N** D**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Beden: Boy:169cm
Yorum: Ben beğendim bir beden büyük aldım bir puanı beli bir tık daha yüksek olmasını istediğim için kırdım
İsim: H** Ö**
Tarih: 23 Haziran 2024
Yorum: Her pantolonda xs giyiyorum bunda s aldım bol dursun diye üstüme tamamen oturuyor hareket etsem yırtılacak derecede çok kötü
İsim: B** H** A**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok güzel normalde m giyerim ama popo kısmı daha salaş durması işin xl aldım iade edip
İsim: İremnur A.
Tarih: 16 Mayıs 2024
Beden: Boy:170cm
Yorum: bayildim bayadir almak istiyorum stok gelmeyince büyük beden aldim yaptiracagim inst: lifeinpinkdiaries
Tarih: 01 Temmuz 2024
Beden: Boy:157cm
Yorum: Möhtəşəm. Əgər şəkildəki kimi qalmasını istəyirsizsə 2 ölçü böyük alın. 63 kq XL ölçü almışdım. Əla oldu
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: m bedenim l sipariş ettim ve m gibi oldu bol olmadı hafif iç gösteriyor cep yerleri kendini belli ediyor düşük bel oluşunu sevmedim ama kumaşı tam yazlık ince bir kumaş fiyatına göre ideal
İsim: Ö** K**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: Kalıpları dar 1 beden büyük alınmalı. Kumaş kalitesini pek beğenmedim. Terleten türden.
İsim: S** A**
Yorum: Kızlar normalde s/m giyiyorum yorumlara bakarak l aldım tam oldu kumaşı ortalama yani ama duruşu güzel beğendim rengi de çok tatlı
İsim: M** A**
Tarih: 10 Haziran 2024
Yorum: Pantolonu çok beğendim belime de tam oldu iç gösterdiğini çok sanmıyorum
İsim: B** d**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Beden: Boy:161cm
Yorum: İlk S söyledim dar geldi Medium söyledim bana tekrardan Small gönderip etiketini yapıştırma yapmışlar benim işim gücüm var durmadan kargoya gıdıp kargo göndermem helal etmiyorum paramı kımseyı kerız yerine koymayın
İsim: C** Y**
Tarih: 08 Nisan 2024
Beden: Boy:162cm
Yorum: Ürün içten kaşındırıyo malı çok rahat değil duruşu fena değil ama çok kaliteli gelmedi ve iç gösteriyor iade verdim
İsim: E** M**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Rengi harika biraz bol
İsim: A** o**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Eylül 2024
Yorum: O kadar rahat kiii ama bence bir beden büyük alınmalı
İsim: D** Ö**
Tarih: 08 Eylül 2024
Yorum: güzel hafif iç gösteriyor
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: Ürün güzel
Beden: 05 Eylül 2024
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Merak Edilenler Neler?
Soru: Polyester mi
Cevap: Ürün İçeriği - %88 Viskoz %12 polyester
Soru: 1.73 boyunda 47 kiloyum
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre S beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: iç gösterirmii
Cevap: Merhaba, iç gösterebilir. Uygun iç çamaşırıyla kullanabilirsiniz.
Soru: düşük bel mi
Cevap: Merhaba standart beldir.
Soru: xs gelicek mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. Sizleri yanıltmamak adına net bir bilgi veya tarih belirtilememektedir. Size uygun bedenin üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 183boy 83kilo
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre L beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 1.56 48 kilo hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre S beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kumaşı esnek mi
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: 1.73 boy 62 kilo hangi beden almalıyım
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre M beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Stoklar ne zaman güncellenir
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürün stoklarımız belirli aralıklar ile güncellenmektedir. Sizleri yanıltmamak adına net bir bilgi veya tarih belirtilememektedir. Size uygun bedenin üzerine gelerek gelince haber ver butonuna tıklayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: 158 boy 62 kilo hangi beden
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre M beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: beli dusuk mu yorumlarda düşük yazmışlar
Cevap: Merhaba efendim evet düşük beldir.
Soru: 1.75 52 kiloyum hangi beden almalıyım
Soru: cevap verirmsnz soruma???
Cevap: merhaba sorunuz nedir?
Soru: kumaşın kompozisyonunu yazın lütfen
Cevap: Merhaba %88 Viskoz %12 polyester
Soru: yüksek bel mi
Cevap: Merhaba, yüksel beldir.
Soru: Sifariş etdim sorunsuz gəlsin
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.
Soru: Merhaba keten gibi mi poplin gibi mi?
Cevap: Merhaba Ürün İçeriği - %88 Viskoz %12 dir efendim
Soru: Boy 1. 58 kilo 68 hangi beren olur
Soru: merhaba 167 boy 50 kilo hangi beden almalıyım
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Detaylı Fotoğraflar
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Mevcut Fiyatı 424.8 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Hakkında yaklaşık 211 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Ürün Hakkında Bilgi
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Ürününün Satıcısı, Madmext Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 ürününü 424.8 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Yorum Ve Değerlendirmeler
424.8 Tl ye satışta olan Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
211 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Güzel basenliyseniz ve hafif bol olsun derseniz bir beden büyük alın
İsim: e** k**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: M beden giyiyorum normalde yorumlara bakarak XL aldım tam oldu rahat oldu
İsim: N** G**
Tarih: 07 Haziran 2024
Beden: Boy:172cm
Yorum: pijama gibi ama rahat yok gibi bir beden büyük alınmalı
İsim: E** K**
Tarih: 25 Haziran 2024
Yorum: M beden aldım çok güzel oldu herkes çok beğendi sonra nazar değdi ve oturduğum bankta popoma sakız yapıştı
İsim: S** Y**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel kızlar ig kucukrum bakabilirsiniz
İsim: r** k**
Tarih: 22 Haziran 2024
Yorum: Tam beden bayıldım iç minimum gösteriyor beyaz arka cepli olandan sandım ama değil poplın kumaşmış çok şık
İsim: B** D**
Tarih: 05 Nisan 2024
Yorum: S beden giyiyorum ama bir beden büyük aldım tam istediğim gibi sadece paçası uzun geldiği için kestirmek zorundayım kumaşı duruşu gayet güzel
Tarih: 12 Temmuz 2024
Beden: Boy:152cm
Yorum: bendeki m beden iyi ki de m almışım 1.60 56 kiloyum sadece boyu uzun kestiririm hiç sıkıntı değil çok güzel alabilirsiniz
İsim: h** k**
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: m giyiyorum l aldm daha iyi oldu sadece paçaları uzun
İsim: K** G**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: Ürün çok güzel rakip firmalardan bile daha iyi ama çekme yaptı makinada ona dikkat ederek bir beden büyük alınabilirmiş kesinlikle diğer renklerini de alıcam
İsim: Rümeysa A.
Tarih: 27 Nisan 2024
Beden: Boy:159cm
Yorum: herkes 1 beden küçük alın demesine rağmen tam bedenim aldım ona rağmen aşırı dar oldu bacaklarıma yapıştı hiç memnun kalmadım
İsim: İ** A**
Beden: Beden:M
Yorum: kalibi cok garippp
İsim: A** K**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Beden: Boy:164cm
Yorum: Gayet guzel ben m giyiyorum bol olsun diye l aldim iyiki l almisim cokguzel ic gosteriyo ama hallolur biraz kasındırdı ama yıkayınca gecer sanirim
İsim: Y** G**
Tarih: 28 Haziran 2024
Beden: Boy:176cm
Yorum: Ürünü kesinlikle ve kesinlikle bir beden büyük alın 165 61 kg yum L beden aldım kalçadan oturuyor düşğk bel olduğu için
İsim: Nazlı Ç.
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: Malum markaların yarı fiyatına aynı performans. Gayet güzel tam yazlık efil efil rengi de çok tatlı
İsim: E** N** D**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Beden: Boy:169cm
Yorum: Ben beğendim bir beden büyük aldım bir puanı beli bir tık daha yüksek olmasını istediğim için kırdım
İsim: H** Ö**
Tarih: 23 Haziran 2024
Yorum: Her pantolonda xs giyiyorum bunda s aldım bol dursun diye üstüme tamamen oturuyor hareket etsem yırtılacak derecede çok kötü
İsim: B** H** A**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok güzel normalde m giyerim ama popo kısmı daha salaş durması işin xl aldım iade edip
İsim: İremnur A.
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum: bayildim bayadir almak istiyorum stok gelmeyince büyük beden aldim yaptiracagim inst: lifeinpinkdiaries
Tarih: 01 Temmuz 2024
Beden: Boy:157cm
Yorum: Möhtəşəm. Əgər şəkildəki kimi qalmasını istəyirsizsə 2 ölçü böyük alın. 63 kq XL ölçü almışdım. Əla oldu
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: m bedenim l sipariş ettim ve m gibi oldu bol olmadı hafif iç gösteriyor cep yerleri kendini belli ediyor düşük bel oluşunu sevmedim ama kumaşı tam yazlık ince bir kumaş fiyatına göre ideal
İsim: Ö** K**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: Kalıpları dar 1 beden büyük alınmalı. Kumaş kalitesini pek beğenmedim. Terleten türden.
Yorum: Kızlar normalde s/m giyiyorum yorumlara bakarak l aldım tam oldu kumaşı ortalama yani ama duruşu güzel beğendim rengi de çok tatlı
İsim: M** A**
Tarih: 10 Haziran 2024
Yorum: Pantolonu çok beğendim belime de tam oldu iç gösterdiğini çok sanmıyorum
İsim: B** d**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Beden: Boy:161cm
Yorum: İlk S söyledim dar geldi Medium söyledim bana tekrardan Small gönderip etiketini yapıştırma yapmışlar benim işim gücüm var durmadan kargoya gıdıp kargo göndermem helal etmiyorum paramı kımseyı kerız yerine koymayın
İsim: C** Y**
Tarih: 08 Nisan 2024
Beden: Boy:162cm
Yorum: Ürün içten kaşındırıyo malı çok rahat değil duruşu fena değil ama çok kaliteli gelmedi ve iç gösteriyor iade verdim
İsim: E** M**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: Rengi harika biraz bol
İsim: A** o**
Beden: 08 Eylül 2024
Yorum: O kadar rahat kiii ama bence bir beden büyük alınmalı
İsim: D** Ö**
Tarih: 08 Eylül 2024
Yorum: güzel hafif iç gösteriyor
Tarih: 07 Eylül 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: Ürün güzel
Beden: 05 Eylül 2024
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Merak Edilenler Neler?
Soru: Polyester mi
Cevap: Ürün İçeriği - %88 Viskoz %12 polyester
Soru: 1.73 boyunda 47 kiloyum
Soru: iç gösterirmii
Cevap: Merhaba, iç gösterebilir. Uygun iç çamaşırıyla kullanabilirsiniz.
Soru: düşük bel mi
Cevap: Merhaba standart beldir.
Soru: xs gelicek mi
Soru: 183boy 83kilo
Cevap: Değerli Müşterimiz, vermiş olduğunuz bilgilere göre L beden uygun görülmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 1.56 48 kilo hangi beden olur
Soru: Kumaşı esnek mi
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: 1.73 boy 62 kilo hangi beden almalıyım
Soru: Stoklar ne zaman güncellenir
Soru: 158 boy 62 kilo hangi beden
Soru: beli dusuk mu yorumlarda düşük yazmışlar
Cevap: Merhaba efendim evet düşük beldir.
Soru: 1.75 52 kiloyum hangi beden almalıyım
Soru: cevap verirmsnz soruma???
Cevap: merhaba sorunuz nedir?
Soru: kumaşın kompozisyonunu yazın lütfen
Cevap: Merhaba %88 Viskoz %12 polyester
Soru: yüksek bel mi
Cevap: Merhaba, yüksel beldir.
Soru: Sifariş etdim sorunsuz gəlsin
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.
Soru: Merhaba keten gibi mi poplin gibi mi?
Cevap: Merhaba Ürün İçeriği - %88 Viskoz %12 dir efendim
Soru: Boy 1. 58 kilo 68 hangi beren olur
Soru: merhaba 167 boy 50 kilo hangi beden almalıyım
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 Detaylı Fotoğraflar
Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 En Uygun Satış Linki
Madmext Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 - Fiyatı, Yorumları
Madmext Pembe Elastik Belli Bol Kesim Pantolon MG2020 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.