Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil Bu Ürünü Almalı Mı

Guzide

Bilgili
Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil Alanlar Memnun Mu?
Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil Şu Anki Satış Fiyatı 190.09 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil Detaylı Bilgi

Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil Ürününün Satıcısı, BottleBoss Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil ürününü 190.09 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil Ürün Hakkındaki Yorumlar
190.09 Tl ye satışta olan Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: 60tl ye ucuz
İsim: K** C**
Tarih: 17 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE

Yorum: akıtma yapmadığı yazılmıştı ancak maalesef akıtıyor ürün
İsim: B** G**
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: çöm. efendim çok tatli
İsim: Ülkü K.
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: cok beğendi oğlum üstünü istediği gibi süsledi
İsim: **** ****
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: Çocuk için almıştım sporcu pireyi değil o yüzden çocuğa vermeyeceğim ben kullanırım zincir marketlerde daha uygun fiyat
İsim: Y** B**
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: çok güzelwbegendim
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: Güzel cam değil kırılma riski yok yarın kullanacağız su akıtıp akıtmadıgını güncellerim 🌼
İsim: Öznur V.

Yorum: Ürünler çok güzel ama bir tane suluğun pipeti eksikti lütfen yardımcı olur musunuz

Yorum: beklediğimden büyük geldi ama ideal beğendim kalemlerle birlikte uyguna aldım kullandıktan sonra güncellerim

Yorum: Renkleri çok güzel, stickerlari çok tatlı , boyu da günlük kullanım için çok ideal.
İsim: A** G**
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: ürün güzel kaliteli ama su sızdırıyor
İsim: Yıldız Y.
Tarih: 08 Eylül 2024

Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil Ürüne İlişkin Sorular

Soru: cam mı plastikmi ?
Cevap: Merhaba efendim, plastiktir

Soru: Cam mıdır?
Cevap: Merhaba, hayır efendim sert plastiktir

Soru: Su sızdırır mı
Cevap: Merhaba, hayır efendim

Soru: merhabalar plastik numarası nedir ve erkek çocuk için almak istesem daha uygun renkler varmıdır?
Cevap: Merhba efendim, BPA içermez farklı renkleri de mevcuttur

Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Pastel Renk Geçişli Sızdırmaz Kapak Motivasyon Matarası 1100 Ml Sticker HEDİYELİ Yeşil En Uygun Satış Linki