Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim ?

Ceren

Bilgili
Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 149.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı Hakkında yaklaşık 162 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı Açıklama Ve Özellikler

Askerde Boyuna Zincir İle Asılan ,Paslanmaz Çelikten Yapılan,Üzerinde Ad-Soyad,Tc kimlik no,Tertibi,Dini,Kan Grubu,Bilgileri yazılan,İki Adet Olan Metal Plakalardır.ADI SOYADI : - - - - - - - - - - - - - -TC NO : - - - - - - - - - - - - - -TERTİBİ : - - - - - - - - - - - - - -KAN GURUBU: - - - - - - - - - - - - - -MEMLEKET : - - - - - - - - - - - - - -Yurtdışından Getirilen Özel Künye Makinamız İle TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN Standartlarına Uygun Olarak Künye Yazabilmekteyiz. Askere giderken, yazdırdığınız künye ile beraber gideceksinizKünyenizi Satın Aldıktan Sonra Künyenin Üzerine Yazılacak Bilgileri sipariş notunuzda/mesajınızda belirtiniz. KÜNYENİZİN ÜZERİNE 5 SATIR VE HER SATIR İÇİN 14 KARAKTER İLE SINIRLI OLARAK İSTEDİĞİNİZ YAZILARI YAZDIRABİLİRSİNİZ! TÜM SATIRLARI DOLDURMAK ŞART DEĞİL!KÜÇÜK VE ANLAMLI YAZILAR OLMASI YETERLİ SATIRLARA YAZDIĞINIZ KARAKTER SAYISI 14'Ü GEÇERSEKISALTMALAR YAPILACAKTIRKÜNYE LEVHASI ÇEŞİDİNİ BEDEN BÖLÜMÜNDEN SEÇİNİZKünye Üzerine Her Satır En Fazla 14 Karakter Olmak Üzere 5 Satıra Kadar İstediğiniz Yazı Yazılır

Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı Ürününün Satıcısı, SİNGLE SWORD Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı ürününü 149.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı Hakkında Yapılan Yorumlar
149.0 Tl ye satışta olan Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
162 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Cok beğendim hediye olarak cok güzel
İsim: **** ****
Tarih: 02 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: IŞIK ASKERİ MALZEME

Yorum: Arkadaşıma doğum günü hediyesi aldım çok güzellll geldi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ^_^
İsim: a** ç**
Tarih: 17 Haziran 2024

Yorum: Mükemmel kalitede ve uygun fiyatta. Ayrıca çok hızlı bir şekilde elime ulaştı teşekkürler.
İsim: O** K**
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: İlkte avcının içindekini kalpli diye sipariş vermiştim beklediğim gibi olmadığını elime ulaşınca farkettim firmayla iletişime geçtim. Telefon çok güler yüzle açıldı istediğimin bu olmadığını söyledim yardımcı olalım diyip güzel karşıladılar bu yandan çok iyi satıcı sonradan jelatinli olanın modeli gösterdi beğendiğimi yapıp tekrardan gönderdiler ürDevamını Oku
İsim: Umut Ç.
Tarih: 08 Kasım 2023

Yorum: Paketleme daha güzel olabilirdi. Şeffaf bir poşette gönderilmişti, hediye olarak almıştım. Bir de çelik kokusu mevcut tabii ama f/p ürünü. İstediğim şekilde hazırlanmıştı. Her şey için teşekkürler.
İsim: M** A**
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: ürün satıcısı ilgili alakalı ve tam istediğim gibi eksiksiz geldi çok teşekkür ederim satıcı galaksi dolusu yıldız
İsim: z** y**
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: on numara 🔥
İsim: k** k**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: Cok guzel kaliteli oglum cok begendi
İsim: Ç** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Kasım 2023

Yorum: çok beğendim
İsim: F** A**
Tarih: 10 Aralık 2023

Yorum: 1 günde elime ulaştı istediğim yazıda yazılmış kaliteside gayet iyi teşekkürler
İsim: T** E** A**
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: urpn anlatıldığı gibi. satici kesinlikle tavsiye ederim. iögi ve alakası icin teşekkür ederim
İsim: M** C**
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: Çok kaliteli.
İsim: D** D**
Tarih: 02 Aralık 2023
Beden: Boy:160cm

Yorum: kızıma aldım gayet güzel
İsim: Z** T**
Tarih: 17 Mayıs 2024

Yorum: Çok kaliteli duruyor baskısıda dahil hediye için aşırı iyi çok teşekkür ederim 🙏👏🏻👍
İsim: B** A**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: ürün gayet güzel. herhangi bir yazım yanlışı ve sorun olmadan elime ulaşmıştır.
Tarih: 30 Ekim 2023

Yorum: Gerçekten çok güzel bir ürün, daha önceki yorumlarda olduğu gibi hiç düşünmeden tercih edip gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :)
İsim: T** Y**
Tarih: 05 Ocak 2024

Yorum: gerçekten mükemmel olmuş satıcıya çok teşekkür ederim istediğim gibi olmuş
İsim: M** Ş**
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: çok güzel, çok beğendik. teşekkür ederiz:)
İsim: G** K**
Tarih: 01 Ağustos 2024

Yorum: Kelimenin tam anlamıyla bayıldım. Baskısını çok güzel yapmışlar. Satıcı çok ilgili ve alakalıydi ayriyeten onlarada şükranlarımı iletiyorum
Tarih: 15 Mayıs 2024

Yorum: Ben memnun kaldım Tavsiye ediyorum. Rahatlıkla alabilirsiniz Hızlı şekilde geldi.
İsim: B** P**
Tarih: 08 Nisan 2024

Yorum: Böyle kral ilgili satıcılar kaldı mı ya. Abiye tekrardan teşekkür ediyorum hem ürün mükemmel hem kendisi herkese sevgi dolu güzel günler dilerim hayırlı çalışmalar.
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: Beklediğimden güzel geldi, hızlı teslimat için de teşekkür ederim.
İsim: O** K**
Tarih: 25 Ocak 2024

Yorum: Çok mutlu oldum.
İsim: A** I**
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: Çok teşekkür ederim
Beden: 17 Haziran 2024

Yorum: Çok beğendim teşekkür ederim
İsim: M** M**
Tarih: 25 Ocak 2024

Yorum: Çok beğendim, emeğinize sağlık. Hediye künye için de ayrıca teşekkür ederim. 💐
İsim: E** N** A**
Tarih: 12 Aralık 2023

Yorum: erkek arkadaşıma almıştım tam istediğim gibi geldi teşekkürler
İsim: B** N** K**
Beden: 16 Haziran 2024

Yorum: Çok beğendim çabucak geldi
İsim: D** H**
Tarih: 19 Ocak 2024

Yorum: bayildimmmmmmm çok teşekkürler 8 yaşındaki oğlum çok beğendi çokta yakisti
Tarih: 08 Haziran 2024

Yorum: Oğlum arkadaşına hediye olarak aldı,tam istediğimiz gibi geldi,teşekkürler.
İsim: Gülay U.
Tarih: 04 Haziran 2024

Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı Merak Edilenler Neler?

Soru: Dupdohoxlxhpdph
Cevap: ???????????

Soru: tamamdır sıkıntı yok
Cevap: ..........

Soru: yazıyı nasıl yazacksiniz
Cevap: siaprişlerin sonrası bize mesaj yoluyla iletebilirsiniz

Soru: Merhaba künyenin birine farklı yazı diğerine farklı yazabiliyor muyuz acaba
Cevap: Merhaba, evet yazabiliriz

Soru: 2plakayada farklı şeyler yazabilir misiniz
Cevap: Merhaba evet yazabiliriz

Soru: Ptt ile gönderim olurmu
Cevap: Merhaba Trendyol express ile gönderebiliyoruz

Soru: Zincir bir tane mi geliyor 2 tane mi? Hem kendim için hem de arkadaşım için
Cevap: Merhaba 1 zincir üzerinde 2 plaka ile gönderilmektedir

Soru: Merhabalar. Roma rakamı ile tarih yazabiliyor musunuz?
Cevap: Merhaba, hayır yazamıyoruz

Soru: İsim yazılıyor mu
Cevap: Merhaba toplamda 5 satır her satırda 14 karaktere geçmeyecek şekilde istediğiniz şeyi yazdırabilirsiniz

Soru: birisine başka birisine başka yazdırılıyor mu ?
Cevap: Merhaba evet yazılır

Soru: Roma rakamı ile tarih yazabiliyor musunuz????
Cevap: Merhaba, yazamayız

Soru: bir künyeye farklı diğer künyeye farklı yazabiliyozmu
Cevap: Merhaba evet yazabiliriz

Soru: isim yazıyormusunuz
Cevap: Merhaba, 5 satır ve her satırda 14 karakter olacak şekilde istediğiniz yazıyı yazabiliriz

Soru: sadece tarih yazdirabiliyormiyuz
Cevap: evet yazılabilmektedir

Soru: zinciri kaç cm
Cevap: Merhaba, Zincir 60Cm. dir

Soru: yani 2 plak varya 1 tanesinde başka bir şey diğerinde başka bir şey yazılıyor my
Cevap: Merhaba evet farklı yazılar yazabiliriz

Soru: istediğimiz şeyi yazdırabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba toplam 5 satır her satırda 15 harfi geçmeyecek şekilde istediğiniz yazıyı yazabiliyoruz evet

Soru: bükülme kırılma oluyormu
Cevap: Merhaba kırılma olmaz ancak zorlarsanız bükülür

Soru: Merhaba kolay gelsin. Acaba "SMG" birinci satır "THE KING" ikinci satır olmak üzere bu iki kelimeyi kolyeye dik bir şekilde dururken yazabiliyor musunuz? Yani karşımdaki görünce direk okusun istiyorum. Bir daha yatay çevirmesin okumak için. Teşekkürler iyi günler dilerim.
Cevap: Merhaba, maalesef künyeye dikey olarak yazı yazılamıyor

Soru: askeri şeyler dışında bir şeyler yazdırabiliyor muyuz ????
Cevap: Merhaba künye üzerine 5 satır ve her satırda en fazla 14 karakter olacak şekilde Türkçe ve İngilizce karakterler ile sayılar ve temel noktalama işaretleri olacak şekilde istediğiniz yazıyı yazabiliriz

Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Paslanmaz Çelik Asker Künyesi Ve Zinciri - Pres Baskı Kabartmalı Yazı En Uygun Satış Linki