panathinaikos kac kez sampiyon oldu ?

Asya

Bilgili
Panathinaikos kaç kez şampiyon oldu?
Takım tarihi boyunca 39 A1 Ethnikis şampiyonluğu, 20 Yunanistan Basketbol Kupası, 6 EuroLeague şampiyonluğu, 1 Kıtalararası Kupa ve 2 kez Triple Crown kupalarını müzesine götürme başarısı gösterdi. Kulüpte yıllardır Avrupa ve tüm dünyada tanınmış oyuncular forma giymiştir.

Takım tarihi boyunca 39 A1 Ethnikis şampiyonluğu, 20 Yunanistan Basketbol Kupası, 6 EuroLeague şampiyonluğu, 1

Herkese merhaba

@Asya gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu konuyla bağlantılı olarak

- Yunanistan millî futbol takımı, Yunanistan'ı uluslararası organizasyonlarda temsil eden futbol takımıdır. 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası turnuvasında Avrupa Şampiyonu olarak, tarihlerindeki en büyük başarıya imza atmışlardır
- Panathinaikos Football Club, 1908 yılında Yunanistan'ın başkenti Atina'da kurulan spor kulübü Panathinaikos AO'nun futbol takımıdır . Super League'de mücadele etmektedir
- 1974 yılından itibaren Ligue 1'de oynamaya başlayan PSG , 13 kez Ligue 1 şampiyonluğu, 15 kez Coupe de France şampiyonluğu, 9 kez Coupe de la Ligue, 13 kez Trophée des champions şampiyonluğu, 1 kez Ligue 2 şampiyonluğu, 1 kez UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 kez UEFA Kupa Galipleri Kupası şampiyonluğu, 1 kez UEFA

Kolay gelsin

Takım tarihi boyunca 39 A1 Ethnikis şampiyonluğu, 20 Yunanistan Basketbol Kupası, 6 EuroLeague şampiyonluğu, 1

Gününüz güzel geçsin

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Asya

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- Takım tarihi boyunca 40 A1 Ethnikis şampiyonluğu, 20 Yunanistan Basketbol Kupası, 7 EuroLeague şampiyonluğu, 1 Kıtalararası Kupa ve 2 kez Triple Crown kupalarını müzesine götürme başarısı gösterdi. Kulüpte yıllardır Avrupa ve tüm dünyada tanınmış oyuncular forma giymiştir

İşine yarayabilir diye düşündüm

Herkese selam

@Asya anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Takım tarihi boyunca 40 A1 Ethnikis şampiyonluğu, 20 Yunanistan Basketbol Kupası, 7 EuroLeague şampiyonluğu, 1 Kıtalararası Kupa ve 2 kez Triple Crown kupalarını müzesine götürme başarısı gösterdi. Kulüpte yıllardır Avrupa ve tüm dünyada tanınmış oyuncular forma giymiştir
- Portekiz'nın başkenti Lizbon'daki Ulusal Stadyum'da oynanan maçı 45.000 kişi izlemiştir. Maçın sonunda Inter'i 2-1 yenen Celtic kupayı kazanmıştır

İşine yararsa sevindim

Merhabalar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Asya

Diğer bir açıdan bakarsak

- Bu başarılar ile yetinmeyen deneyimli isim, 1 Lig Kupası, 1 Federasyon Kupası, 1 Kulüpler Dünya Kupası ve 1 UEFA Süper Kupası kazanma başarısı da gösterdi. Jurgen Klopp, Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı ve İngiltere Premier League'i kazandığı sezonlarda 'Yılın Kulüp Teknik Direktörü' olma başarısını da gösterdi
- PAOK FC (Π.Α. Ο. Κ., tam adı: Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών / Panthessalonikeios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton, anlamı: "Konstantinopolislilerin Pan-Selanik Spor Kulübü"), Yunanistan'ın Selanik kentinde kurulmuş bir futbol kulübüdür
- Eredivisie, 3. Müzesinde 16 Eredivisie kupası, 14 KNVB Beker ve 4 Johan Cruijff Schaal bulunan Feyenoord, Hollanda'nın en başarılı kulüplerinden birisidir. Kulüp ayrıca 1 Avrupa Kupası, 2 UEFA Kupası ve 1 Kıtalararası Kupa kazandı

İşine yararsa sevindim

benzerkonular_benzer_konular