P02 Antrasit Sırt Çantası Tavsiye Edilen Yer Neresi?
P02 Antrasit Sırt Çantası Şu Anki Fiyat Aralığı 1705.32 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
P02 Antrasit Sırt Çantası Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
P02 Antrasit Sırt Çantası Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
P02 Antrasit Sırt Çantası Ürün Açıklaması
Arcury P02 Antrasit Sırt Çantası_x000D_
Bu profesyonel kamera sırt çantası 1 kamera gövdesi + 4 lens + flaş + ipad + tripod yeri + diğer aksesuarlar alabilmektedir. Ve DJI drone için de uyumludur._x000D_
_x000D_
Şişe ve şemsiye için her iki tarafta yüksek elastikiyetli file çantalar vardır. Kamera çantasının bir tarafında tripod veya trekking direği yeri bulunur._x000D_
_x000D_
Yüksek yoğunluklu su geçirmez 900D polyester naylondan yapılmıştır ve su geçirmez, fotoğraf ekipmanınızı yağmurdan ve hasardan koruyun._x000D_
_x000D_
Uzatılmış omuz kemerleri yüksek esneklikli dekompresyon hafızalı köpükten yapılmıştır._x000D_
_x000D_
İç çanta dolguları 7 katmanlı PE köpük ve PP levhadan yapılmıştır, kameranızı darbelerden korur ve çok dayanıklıdır._x000D_
_x000D_
Omuz kemerleri ve kamera sırt çantasına bağlanan tutak, 50 kg'a kadar yük taşıyan punteriz takviye teknolojisini içerir._x000D_
_x000D_
Kameralarınız, lensleriniz, flaşlarınız, tripodlarınız ve diğer aksesuarlarınız için en iyi koruma._x000D_
_x000D_
Çizilmeye karşı dayanıklı ve hafif malzeme, kameranızı hasara ve deforme olmaya karşı korur._x000D_
_x000D_
Özellikler:_x000D_
_x000D_
DSLR/SLR Aynasız Fotoğraf Makinesi için profesyonel çanta._x000D_
_x000D_
Su geçirmez._x000D_
_x000D_
Sony Canon Nikon Fotoğraf Makinesi ve lens tripod aksesuarları için uyumlu kamera çantası._x000D_
_x000D_
Malzeme: Naylon._x000D_
_x000D_
İşlev : Nefes alabilir, su geçirmez, aşınmaya ve darbeye dayanıklı._x000D_
_x000D_
Bu küçük bir kamera sırt çantasıdır. Kamera kurulumunuzu yapılandırmak için bölücüler kullanır kompakt, hafif ve işlevseldir._x000D_
_x000D_
Ürün ağırlığı: 0.70 kg_x000D_
_x000D_
Boyutlar: 47 x 30 x 15 cm_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
P02 Antrasit Sırt Çantası Ürününün Satıcısı, Genel Markalar P02 Antrasit Sırt Çantası ürününü 1705.32 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
P02 Antrasit Sırt Çantası Yorum Ve Değerlendirmeler
1705.32 Tl ye satışta olan P02 Antrasit Sırt Çantası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: aslında almakta çok kararsızdim çünkü girmeden incelemeden Bir ürünüalmayı asla sevmem ama çok arastirmama rağmen hiçbir yerde bulamayıncaalmaya karar verdim umarım güzel birşey gelir dedim.. gerçektenistediğim kadar varmış çok kaliteli ve kullanışlı gerçekten birtekambalajı hoşuma gitmedi sadece onun dışında mükemmel verdiğim parayadegdi kedimDevamını Oku
İsim: Dursun Ş.
Tarih: 10 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FUJIFILM
Yorum: muhteşem bir çanta paketleme çok iyi çok kullanışlı düzen sevenler için ideal
İsim: E** N**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: Süper bir ürün kullanıyorum ve çok memnunum
İsim: Halil M. G.
Tarih: 12 Mayıs 2024
Yorum: İşimi görüyor çok memnunum çokta kaliteli sırt kısmı askıları
İsim: M** S**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Harika bir ürün paketleme çok iyi kargo hızı mük
İsim: Ö** K**
Tarih: 01 Eylül 2023
Yorum: Fotoğraflarda sert ve kalıp gibi duruyor . Aldım şuanda kullanıyorum amaiçine onbinlerce liralık ekipmanı koyarken hiç güvende hissetmediğiniderecede yumuşak . Bir kere almış oldum ve mecbur kaldığım içinkullandım ama okul çantası sertliği nasılsa bu da o . En kısa zamandaiyi bir çanta almayı umut ediyorum
İsim: **** ****
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: Ürün çok güzel tam istediğim ebat ve özellikte ama kargo süresi çok uzunbir haftaya yakındır bekliyorum umarım her yere bu sürede gitmiyordur 5şehir gezdi çanta gelmeden
İsim: frht.idog
Tarih: Fenomen
Beden: 05 Mart 2024
Yorum: Ürün su geçiriyor. İlk yağmurda sırt kısmından içeriye biraz sızdırmıştı
Yorum: Büyük boyutlu, iyi malzemeler, drone sorunsuz bir şekilde sığar
İsim: A** G**
Tarih: 04 Haziran 2023
Yorum: ürün göründüğü gibi geldi oldukça kullanışlı
İsim: S** g** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Nisan 2023
Yorum: Yanlis urun geldi
İsim: M** F**
Tarih: 19 Kasım 2022
P02 Antrasit Sırt Çantası Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: merhaba,çanta yağmura dayanıklımıdır?
Cevap: Merhabalar, çanta su geçirmezdir. İyi günler dileriz.
Soru: Çantaya hem makinamı xs20 56 mm lens 18-55 lens ve dronumu koyabiliyor muyum
Cevap: Merhabalar, Drone ve lens sayısıda göz önünde bulundurarak biraz daha büyük bir modeli tercih etmenizi öneririz. Örneğin P06 modeline bakabilirsiniz.
Soru: merhabalar çanta içerisine gimbal sığdırabileceğimiz bir yer var mıdır
Cevap: Merhahalar özellikle gimbal için ayırılmış bir bölümü yoktur.
Soru: arkadaki laptop bölmesinin fermuarı var mı ?
Cevap: Merhabalar, laptop bölmesi fermuarlı değildir. Cırt cırtlı sünger vardır sırt bölümüne denk gelen yerde.
Soru: Merhaba laptop bölümünün görselini paylaşır mısınız
Cevap: Merhabalar görselli cevap veremiyoruz Trendyol’da. Ürün fotoğraflarında çantanın sırt bölümüne denk gelen yerdeki cep laptop bölümüdür.
Soru: iyi günler, çantanız ''Zhiyun Smooth 5'' gimbal ile uyumlu mu? Kolay gelsin...
Cevap: Merhabalar, iç hacmi mobil Gumball için uygundur. Ama birebir mobil bir gimball için yapılmış çanta değildir. İyi günler dileriz
Soru: Merhaba, bilgisayar bölmesi var mı?
Cevap: Merhabalar sırt bölümünde 13 inchlik açık vaziyette bir cep mevcuttur bilgisayar için.
Soru: Merhaba hangi kargo ile gönderim yapiyorsunuz?
Cevap: Trendyol ekspress ya da aras kargo
Soru: elimde dji rs4 gimball var ve bunu da bir şekilde çantanın içinde muhafaza etmek istiyorum, bunun için bu çanta uygun mudur
Cevap: Eğer gimbalı parçalara ayırarak yerleştirmek istiyorsanız yeterince hacme sahiptir fakat gimbal yerleşimi sonrası kamera-lens ve diğer aksesuarları da beraber yerleştirmek istiyorsanız pek yer kalmayacaktır.
Soru: merhaha sipari verdim, lütfen mutlaka resimde satın aldığımın gönderilmesi adına hassasiyetinizi ederim teşekkürler
Cevap: Merhabalar sipariş ettiğiniz ürün gönderilecektir. Hayırlı olsun, iyi akşamlar dileriz.
Soru: Laptop için bölme varmıdır sırt kısmında bir file var ama o laptop bölümümüdür açıkta kalıyor yağmur olduğunda nasıl kullanacağız ?
Cevap: Merhaba sırt kısmındaki açıklık vardır, tablet bölümüdür. 14” Laptop bölümü olan P06 modelimize bakabilirsiniz.
Soru: ürün %100 su geçirmez midir? yoksa suya dayanıklı mı sadece
Cevap: Malzemesi yüksek yoğunluklu su geçirmez 900D polyester naylondan yapılmıştır ve su geçirmezdir.
Soru: peki gimbal için özel bir çantaniz varmi
Cevap: Merhabalar maalesef direk Gimball için bir çanta bulunmamakta
Soru: merhabalar gimbal içine girermi
Cevap: Merhabalar gimbal için ayrı bir bölümü yoktur ama parçalanarak küp bölümlere sığdırılabilir.
P02 Antrasit Sırt Çantası Ürüne Ait Fotoğraflar
P02 Antrasit Sırt Çantası En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
P02 Antrasit Sırt Çantası Şu Anki Fiyat Aralığı 1705.32 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
P02 Antrasit Sırt Çantası Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
P02 Antrasit Sırt Çantası Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
P02 Antrasit Sırt Çantası Ürün Açıklaması
Arcury P02 Antrasit Sırt Çantası_x000D_
Bu profesyonel kamera sırt çantası 1 kamera gövdesi + 4 lens + flaş + ipad + tripod yeri + diğer aksesuarlar alabilmektedir. Ve DJI drone için de uyumludur._x000D_
_x000D_
Şişe ve şemsiye için her iki tarafta yüksek elastikiyetli file çantalar vardır. Kamera çantasının bir tarafında tripod veya trekking direği yeri bulunur._x000D_
_x000D_
Yüksek yoğunluklu su geçirmez 900D polyester naylondan yapılmıştır ve su geçirmez, fotoğraf ekipmanınızı yağmurdan ve hasardan koruyun._x000D_
_x000D_
Uzatılmış omuz kemerleri yüksek esneklikli dekompresyon hafızalı köpükten yapılmıştır._x000D_
_x000D_
İç çanta dolguları 7 katmanlı PE köpük ve PP levhadan yapılmıştır, kameranızı darbelerden korur ve çok dayanıklıdır._x000D_
_x000D_
Omuz kemerleri ve kamera sırt çantasına bağlanan tutak, 50 kg'a kadar yük taşıyan punteriz takviye teknolojisini içerir._x000D_
_x000D_
Kameralarınız, lensleriniz, flaşlarınız, tripodlarınız ve diğer aksesuarlarınız için en iyi koruma._x000D_
_x000D_
Çizilmeye karşı dayanıklı ve hafif malzeme, kameranızı hasara ve deforme olmaya karşı korur._x000D_
_x000D_
Özellikler:_x000D_
_x000D_
DSLR/SLR Aynasız Fotoğraf Makinesi için profesyonel çanta._x000D_
_x000D_
Su geçirmez._x000D_
_x000D_
Sony Canon Nikon Fotoğraf Makinesi ve lens tripod aksesuarları için uyumlu kamera çantası._x000D_
_x000D_
Malzeme: Naylon._x000D_
_x000D_
İşlev : Nefes alabilir, su geçirmez, aşınmaya ve darbeye dayanıklı._x000D_
_x000D_
Bu küçük bir kamera sırt çantasıdır. Kamera kurulumunuzu yapılandırmak için bölücüler kullanır kompakt, hafif ve işlevseldir._x000D_
_x000D_
Ürün ağırlığı: 0.70 kg_x000D_
_x000D_
Boyutlar: 47 x 30 x 15 cm_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
P02 Antrasit Sırt Çantası Ürününün Satıcısı, Genel Markalar P02 Antrasit Sırt Çantası ürününü 1705.32 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
P02 Antrasit Sırt Çantası Yorum Ve Değerlendirmeler
1705.32 Tl ye satışta olan P02 Antrasit Sırt Çantası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: aslında almakta çok kararsızdim çünkü girmeden incelemeden Bir ürünüalmayı asla sevmem ama çok arastirmama rağmen hiçbir yerde bulamayıncaalmaya karar verdim umarım güzel birşey gelir dedim.. gerçektenistediğim kadar varmış çok kaliteli ve kullanışlı gerçekten birtekambalajı hoşuma gitmedi sadece onun dışında mükemmel verdiğim parayadegdi kedimDevamını Oku
İsim: Dursun Ş.
Tarih: 10 Temmuz 2023
Yorum: muhteşem bir çanta paketleme çok iyi çok kullanışlı düzen sevenler için ideal
İsim: E** N**
Tarih: 25 Kasım 2022
Yorum: Süper bir ürün kullanıyorum ve çok memnunum
İsim: Halil M. G.
Tarih: 12 Mayıs 2024
Yorum: İşimi görüyor çok memnunum çokta kaliteli sırt kısmı askıları
İsim: M** S**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Harika bir ürün paketleme çok iyi kargo hızı mük
İsim: Ö** K**
Yorum: Fotoğraflarda sert ve kalıp gibi duruyor . Aldım şuanda kullanıyorum amaiçine onbinlerce liralık ekipmanı koyarken hiç güvende hissetmediğiniderecede yumuşak . Bir kere almış oldum ve mecbur kaldığım içinkullandım ama okul çantası sertliği nasılsa bu da o . En kısa zamandaiyi bir çanta almayı umut ediyorum
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: Ürün çok güzel tam istediğim ebat ve özellikte ama kargo süresi çok uzunbir haftaya yakındır bekliyorum umarım her yere bu sürede gitmiyordur 5şehir gezdi çanta gelmeden
İsim: frht.idog
Tarih: Fenomen
Beden: 05 Mart 2024
Yorum: Ürün su geçiriyor. İlk yağmurda sırt kısmından içeriye biraz sızdırmıştı
Yorum: Büyük boyutlu, iyi malzemeler, drone sorunsuz bir şekilde sığar
İsim: A** G**
Tarih: 04 Haziran 2023
Yorum: ürün göründüğü gibi geldi oldukça kullanışlı
İsim: S** g** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Nisan 2023
Yorum: Yanlis urun geldi
İsim: M** F**
Tarih: 19 Kasım 2022
P02 Antrasit Sırt Çantası Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: merhaba,çanta yağmura dayanıklımıdır?
Cevap: Merhabalar, çanta su geçirmezdir. İyi günler dileriz.
Soru: Çantaya hem makinamı xs20 56 mm lens 18-55 lens ve dronumu koyabiliyor muyum
Cevap: Merhabalar, Drone ve lens sayısıda göz önünde bulundurarak biraz daha büyük bir modeli tercih etmenizi öneririz. Örneğin P06 modeline bakabilirsiniz.
Soru: merhabalar çanta içerisine gimbal sığdırabileceğimiz bir yer var mıdır
Cevap: Merhahalar özellikle gimbal için ayırılmış bir bölümü yoktur.
Soru: arkadaki laptop bölmesinin fermuarı var mı ?
Cevap: Merhabalar, laptop bölmesi fermuarlı değildir. Cırt cırtlı sünger vardır sırt bölümüne denk gelen yerde.
Soru: Merhaba laptop bölümünün görselini paylaşır mısınız
Cevap: Merhabalar görselli cevap veremiyoruz Trendyol’da. Ürün fotoğraflarında çantanın sırt bölümüne denk gelen yerdeki cep laptop bölümüdür.
Soru: iyi günler, çantanız ''Zhiyun Smooth 5'' gimbal ile uyumlu mu? Kolay gelsin...
Cevap: Merhabalar, iç hacmi mobil Gumball için uygundur. Ama birebir mobil bir gimball için yapılmış çanta değildir. İyi günler dileriz
Soru: Merhaba, bilgisayar bölmesi var mı?
Cevap: Merhabalar sırt bölümünde 13 inchlik açık vaziyette bir cep mevcuttur bilgisayar için.
Soru: Merhaba hangi kargo ile gönderim yapiyorsunuz?
Cevap: Trendyol ekspress ya da aras kargo
Soru: elimde dji rs4 gimball var ve bunu da bir şekilde çantanın içinde muhafaza etmek istiyorum, bunun için bu çanta uygun mudur
Cevap: Eğer gimbalı parçalara ayırarak yerleştirmek istiyorsanız yeterince hacme sahiptir fakat gimbal yerleşimi sonrası kamera-lens ve diğer aksesuarları da beraber yerleştirmek istiyorsanız pek yer kalmayacaktır.
Soru: merhaha sipari verdim, lütfen mutlaka resimde satın aldığımın gönderilmesi adına hassasiyetinizi ederim teşekkürler
Cevap: Merhabalar sipariş ettiğiniz ürün gönderilecektir. Hayırlı olsun, iyi akşamlar dileriz.
Soru: Laptop için bölme varmıdır sırt kısmında bir file var ama o laptop bölümümüdür açıkta kalıyor yağmur olduğunda nasıl kullanacağız ?
Cevap: Merhaba sırt kısmındaki açıklık vardır, tablet bölümüdür. 14” Laptop bölümü olan P06 modelimize bakabilirsiniz.
Soru: ürün %100 su geçirmez midir? yoksa suya dayanıklı mı sadece
Cevap: Malzemesi yüksek yoğunluklu su geçirmez 900D polyester naylondan yapılmıştır ve su geçirmezdir.
Soru: peki gimbal için özel bir çantaniz varmi
Cevap: Merhabalar maalesef direk Gimball için bir çanta bulunmamakta
Soru: merhabalar gimbal içine girermi
Cevap: Merhabalar gimbal için ayrı bir bölümü yoktur ama parçalanarak küp bölümlere sığdırılabilir.
P02 Antrasit Sırt Çantası Ürüne Ait Fotoğraflar
P02 Antrasit Sırt Çantası En Uygun Satış Linki
Genel Markalar P02 Antrasit Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar P02 Antrasit Sırt Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.