Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. Fiyatına Göre Alınır Mı

Zekiye

Bilgili
Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. Alınmaya Değer Mi?
Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. Şu Anki Değeri 319.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. Hakkında yaklaşık 4727 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. Ürün Detayları

_x000D_

Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. Ürününün Satıcısı, HC Care Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. ürününü 319.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. Yorumlar Hakkında Bilgi
319.0 Tl ye satışta olan Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4727 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Çok sevdim, kolay taranıyor. stok yapacağım.
İsim: **** ****
Tarih: 05 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HC CARE

Yorum: Harika bi ürün stok yaptım saçlarımda boya ve ombre var öndesinde saçımı taramak işkenceye dönüşüyordu Merik Keskin sayesınde keşfettim mutlaka alın saçlarım yumuşacık oldu
İsim: C** G** n**
Tarih: 16 Mayıs 2023

Yorum: Mükemmell tek kelimeyle .Tam bir p/f ürünü,kıvırcık ve bu ara aşırı dökülen saçlarımı ilk yıkamada pamuk gibi yaptı extra bir krem kullanmadan saçlarım açıldı ve eskiye nazaran çok az bir dökülme oldu,emeği geçenlerin ellerine yüreklerine sağlık❤
İsim: s** g**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Ekim 2022

Yorum: Kendim araştırmalarım ve değerli yorumlar sayesinde almak istedim. Ürün elime geçer geçmez denedim ve sonuca inanamadım. Saçım İpek gibi oldu ve nemi süper hapsediyor. Boyalı kıvırcık ve bol kabaran bi saç için mükemmel oldu teşekkür ediyorum markaya. Keşke infuluencelara kutu dolusu hediye göndereceğinize biz müşterilerinize diğer ürünlerinizi tanDevamını Oku
İsim: Z** E**
Tarih: 23 Ağustos 2022

Yorum: Ürün o kadar güzel ki dün ilk defa kullandım duşta 6-7 dakika kadar beklettim o arada cilt bakımlarımı yaptım sonra yıkadım ve yok böyle bir şey sarı saçlarım kuruttuktan sonra kabarıyordu kabarcıktık kalmadı saç rengim daha parlak daha yumuşak ipek gibi oldu kesinlikle şans vermeniz gerekiyor diğer ürünlerine de bakıcam ve kesinlikle stok yapıcam�Devamını Oku
İsim: özlem ü.
Tarih: 25 Kasım 2022

Yorum: Ecolieden görüp aldım korkunç derecede iyi geldi saçlarım aşırı yopranmış ve önlerim yanmıştı, yanık saçı bile pürüzsüz yapıyor kesinlikle alınmalı ve yumuşaklığı bir sonraki duşa kadar kalıyor
İsim: D** Y**
Tarih: 30 Kasım 2022

Yorum: Çok memnunum, cidden çok bereketli ve saçı yumuş yumuş yapan bir ürün,bol oryalli sarı saçlarımı bile en azından duştan sonra yumuşatıp taranacak kıvama getiriyor,bittikçe kesin alırım
İsim: A** V** T**
Tarih: 29 Kasım 2022

Yorum: Meriç keskin tavsiyesiyle almıştım çok memnunum saçlarım uzadı hacimlendi parlaklık verdi duşta 5 dk saçımda tutuyorum yıkıyorum gerçekten saçlarım yumuşacık oldu
İsim: S** L**
Beden: 13 Temmuz 2023

Yorum: İndirime girdikçe stokluyorum, saçlarımı yumuşacık yapıyor
İsim: Z** B**
Tarih: 17 Ekim 2023

Yorum: kuruyan saçlarıma cok iyi geliyor stoklayıp alıyorum
Tarih: 08 Ağustos 2023

Yorum: Bittikçe aldığım bir ürün indirime girdikçe stok yapıyorum
İsim: G** Ö**
Beden: 27 Temmuz 2024

Yorum: basta deneme boyunu almıştım o da uzun bir sure götürdü saçlarımı memnun kalınca hemen büyük boyunu aldım gerçekten ilk kullanımdan sonra bile pürüzsüz agirlasmayan saçlarım oldu kesinle oneririm❤️ECOlİEE sayesinde HC aşığı oldum 💗💗 saçlarımı kurtardı teşekkür ederim
Tarih: 12 Eylül 2022

Yorum: hiç abartilmamis, boya sonrasi saçıma tarak geçmiyor ve keçe gibiydi. ilk uygulamayla saçım yumuşacık oldu. Dalgalı saclarimi şekillendirici sürmeden bile tatlı dalgalar olusmasini sağladı. Teşekkürler HC care. bundan sonra daima hayatimdasin😍sevdim seni😉
İsim: B** Ö**
Tarih: 14 Eylül 2021

Yorum: kırıklar sebebiyle saç uçlarım hep nemsiz olurdu saç yağları yetersiz kalırdı ama bu ürün ilk kullanımımda nemlendirdi yumuşattı sanki, düzenli kullandığımda ne gibi faydalarını göreceğimi merakla bekliyorum
Tarih: 14 Kasım 2022

Yorum: Ürün mucize gibi saçlarım pamuk gibi oldu Özlem Ada Şahin in önerisiyle aldım teşekkürler ❤️
İsim: Havanur Ç.
Tarih: 15 Kasım 2022

Yorum: indirimde ayıklanmalı yumuşacık yapıyor saçları , çok güzel 10/10
İsim: g** u**
Tarih: 16 Mart 2024

Yorum: şuana kadar kullandığım en iyi krem olabilir bol bol stok yapın bence asla saçta ağırlık yapmıyor çok kolay taranıyor saç
İsim: Ö** C**
Tarih: 02 Kasım 2022

Yorum: Yumuşacık saçlar tarak kayıyor resmen stoklamalık ürün
İsim: M** E**
Tarih: 12 Eylül 2023

Yorum: Kesinlikle alın derim , bu markanın saç yağınıda kullanmıştım oda işe yarıyor gözle görülür sekilde saçlarım daha dolgun ve yumuşak hale geldi gönül rahatlığıyla kullanıyorum
İsim: p** u**
Tarih: 22 Mayıs 2023

Yorum: Daha önce kullanıp bitirdim yağıyla beraber sonuç mükemmel tekrar stokladım
İsim: G** N** K**
Tarih: 17 Ocak 2023

Yorum: Çok beğendim, bakım serumu ile birlikte kullanıyorum. Asla şekle girmeyen saçlarım, başka şekillendirici üsrün kullanmadan rahat şekil alıyor ve şeklini uzun süre koruyor. Saçım çok yumuşacık oldu ve öncesine göre dışardan da daha bakımlı görünüyor şimdi. Banyoda fazla suyunu aldığım saçıma uygulayıp bi 5 dakika bekleterek kullanıyorum. Çok tavsiyDevamını Oku
İsim: G** K**
Tarih: 18 Ekim 2022

Yorum: Bunun da stoğu güncellenmeli çok güzel yumuşacık yapıyor saçlarımı
İsim: G** A**
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: Tıklardır kullanıyorum saçım yumuşacık oluyor kokusu çok güzel boyalı saçlarıma çok iyi geliyor satıcı hc hiç tereddütsüz alabilirsiniz
İsim: A** A**
Tarih: 19 Temmuz 2023

Yorum: Aşırı iyi bi ürün buldukca stok yapıyorum
İsim: D** Ş**
Tarih: 31 Temmuz 2023

Yorum: Kesinlikle tavsiye ediyorum... Saçlarımı yumuşacık yaptı.. yıkandıktan sonra fön ile kurutmak yetiyor , saçlar yumuşacık ve dalgalı saçım olmasına rağmen dümdüz.
İsim: i** b**
Tarih: 25 Kasım 2022

Yorum: saçlarımı banyoda açmakta zorlanıyordum çok iyi geldi yumuşaklık süper çok rahat tarayabiliyorum.tavsiyedir.
İsim: Y** m** D**
Tarih: 25 Mayıs 2023

Yorum: kullandığım en iyi saç kremlerinden biri diyebilirim. çok az bekletmeme rağmen saçlarımi yumuşacık yapıyor. kokusu muhteşem. ayrıca saça nem vererek kuru görünümü azalıyor ben çok severek kullaniyorum
İsim: g** s**
Tarih: 12 Mayıs 2023

Yorum: Bittikçe stokladığım bir ürün. Saçlarıma boya işlemi yaptırdığımda dipten düğün düğüm oluyordu hiç bir şekilde tarayamıyordum fakat bu kremi keşfettim ve saçlarımı artık çok daha rahat tarayabiliyorum. Sürekli alıyorum.
İsim: S** C**
Tarih: 14 Nisan 2024

Yorum: Saçımı sarıya boyattigim hafta sipariş vermiştim. Gerçekten hakkını veren bi ürün. Çok başarılı çokkk. Boya ve acicidan saçı yıprananlar kesinlikle alın
İsim: Nur S.
Tarih: 01 Mayıs 2023

Yorum: @denizlebak önerisi ile aldım İlk kullanımda bile muhteşem etki yumuşacık saçlar acma ve boyama işleminden dolayı saçlarım yıprandı üstelik kıvırcık ve kuru saçlarım var ben duş sonrası saçın nemini alıp boy ve uçlarına uyguladım 20 dakika havluya sarıp beklettim sonra duruladım sonuç yumuşacık ipek gibi saç favori ürünüm oldu 👍🏻
İsim: T** A**
Tarih: 21 Temmuz 2022

Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: hc care bakim complexi ne zaman stoklara gelecek?
Cevap: Merhaba Complex 100 ml Şubat ayı itibariyle tekrar stoklarda olucaktır. Complex 200, 100 ml ile aynı içeriğe sahiptir. Dilerseniz sınırlı sayıda stoklarda mevcut olan 200 ml inceleyebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz

Soru: Merhaba nasıl kullanılır
Cevap: Merhaba. Ürünümüzü haftada iki defa saç yıkama sonrası nemli saçınıza saç deriniz hariç uygulayın. Yaklaşık 5 dakika kadar emilim süresi sonrası hafif durulama yapın. Saçlarınızın nem ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız ilk kullanımlar saçlarınızı her yıkama sonrası kullanıma başlayabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle.

Soru: Bazı sorularda saç diplerine değdirmeden sadece uçlarına sürülmesini demişsiniz ama bazılarında duştan önce saç diplerine masaj yapıp bekletin demişsiniz. Ürün nasıl kullanılıyor kafam karıştı?
Cevap: Merhaba Ovex duş esnasında saç uçlarına uygulanmaktadır. Saç dipleri ile temas ettirmeyeniz. Saç dipleri ile temas eden ürün complextir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: hc care gercek mağazası dimi o isimle açmış başka bir satıcı mısınız yoksa?
Cevap: Merhaba Hc care mağazası üzerindeki ürünlerimiz orjnal olarak firmamız tarafından gönderilmektedir.

Soru: merhaba bitkisel bakım kompleksiniz ne zaman stoklarda olur?
Cevap: Merhaba Complex 100 ml Şubat ayı itibariyle tekrar stoklarda olucaktır. Complex 200, 100 ml ile aynı içeriğe sahiptir. Dilerseniz sınırlı sayıda stoklarda mevcut olan 200 ml inceleyebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz

Soru: merhaba, maske silikon içeriyor mu?
Cevap: Merhaba Ovex saç kremi tarzında kullanılan saç bakım maskesidir. Ürünümüzü haftada iki defa saç yıkama sonrası nemli saçınıza saç deriniz hariç uygulayın. Yaklaşık 5 dakika kadar emilim süresi sonrası hafif durulama yapın. Saçlarınızın nem ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız ilk kullanımlar saçlarınızı her yıkama sonrası kullanıma başlayabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle.

Soru: Merhaba,kıvırcık saçlar için uygun mudur?
Cevap: Merhaba. Kıvırcık saçlar dahil tüm saç tipleri için uygun içeriğe sahiptir. Görüşmek dileğiyle 🌺

Soru: Seyrek ve ince telli saçlar için uygun mu? Ayrıca saç uçlarına mı komple saçlı deriye mi uygulanıyor?
Cevap: Merhaba. Ovex saç uçlarına uygulanan saçın daha parlak daha yumuşak ve daha kolay taranmasında yardımcı bir üründür. Ürünümüzü haftada iki defa saç yıkama sonrası nemli saçınıza saç deriniz hariç uygulayın. Yaklaşık 5 dakika kadar emilim süresi sonrası hafif durulama yapın. Saçlarınızın nem ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız ilk kullanımlar saçlarınızı her yıkama sonrası kullanıma başlayabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle.

Soru: Merhabalar hc care şampuan stoklarda yok ne zaman gelir acaba
Cevap: Merhaba Şampuanlarımız şuan stoklarda mevcuttur. Bahsetmiş olduğunuz ürün complex ise complex 100 ml Şubat ayı itibariyle tekrar stoklarda olucaktır. Complex 200, 100 ml ile aynı içeriğe sahiptir. Dilerseniz sınırlı sayıda stoklarda mevcut olan 200 ml inceleyebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz

Soru: Merhaba ürünü açıp kullanmadığımız taktirde kullanım ömrü nedir?
Cevap: Merhaba. Ürün, kapağı açılmadan 2 yıl boyunca saklanabilir. Kapak açıldıktan sonra ise 12 ay boyunca kullanmayı sürdürebilirsiniz. Satın alacağınız ürün yeni üretim olarak gönderilecektir. Şimdiden iyi günler kullanmanız dileğiyle.

Soru: Merhaba, durulanmayan saç bakım kremi tekrar gelecek mi?
Cevap: Merhaba süper green en kısa süre içerisinde stoklarda olucaktır.

Soru: merhaba içeriğinde keratin varmış sanırım saclarim bukleli buklesi bozulsun istemem ama cansız bu sac formunda kullanabilir miyim
Cevap: Merhaba, Ovex urunumuz saclarin dogal yapisini korunmasinda yardimci olmaktadir. Kullanam musterilerimiz perma ya da buklelerin bozulmadigini belirtmektedir. Urunumuz saclarin daha saglikli ve parlak gorunmesini saglamakradir. Iyi gunler dileriz.

Soru: Merhaba, kokusuna bayılıyorum adeta hangi parfümünüz böyle kokuyor notalarını öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba Ovex kokusuna ait bir parfümümüz malesef bulunmamaktadır. Bitki esanslarına ait kokudur.

Soru: merhaba Gratis Watsons Rossman eve kozmetik veya eczanelerde satışınız var mı yoksa sadece internetten mi satış yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba. İnternet üzerinden tek satıcısıyız. Satış noktalarımız arasında eczaneler bulunuyor. Kozmetik marketler için şuan pek sıcak bakmıyoruz. Platform üzerinden orijinal ürün garantisi ile sipariş verebilirsiniz. Görüşmek dileğiyle 🌺

Soru: Benim saçlarımın yapısı kabarık cansız ve mat birde boyalı cok işlem görmedi sadece ilk kez boya yaptım iyi gelir mi acaba ?
Cevap: Merhaba Complex ve ovex kullanımı sağlayabilirsiniz. Complex saçın daha parlak daha yumuşak bir görğnüm kazanmasında,hızlı saç uzamasında,saç dökülmelerine ve genel saç bakımında etkilidir. Ovex saç uçlarındaki nem ihtiyacını sağlayarak kırılmaların engellenmesine ve elektiriklenmenin düzenlenmesinde yardımcı olacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba, saç bakım kompleksi gelecek mi stokları yenilenecek mi
Cevap: Merhaba Hc complex 24 Aralık cumartesi günü stokları güncellenerek satışa sunulmuştur. Yoğun talep sebebiyle mevcut stoklarda çok kısa sürede tükenmiştir. Önümüzde hafta içerisinde müşterilerimiz için yeni hazırlamakta olduğumuz hc complex 200 ml satışta olucaktır. Mağazamızı kontrol ederek güncel ürünlerden anında haberdar olabilir, stoklarımız tükenmeden ürün temini yapabilirsiniz. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar iyi akşamlar ne ise yariyor islem görmüş saça iyi gelirmi saçı uzatirmi
Cevap: Merhaba Ovex 5 dakikada saçın daha parlak,daha yumuşak ve daha kolay taranmasına yardımcı olur.Saç uçlarındaki nem dengesini korumada etkili olur. Saç onarımı ve hızlı saç uzaması için complexi inceleyebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhabalar. benim saclarim kivircik. bu urun duzlestirme gibi bir etki yapmaz degil mi?
Cevap: Merhaba, Ovex 200 ml. ürünümüzün saç düzleştirme gibi bir etkisi bulunmamaktadır. Ürünümüz saçların daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlar.

Soru: ne zaman indirime girer
Cevap: Merhaba Platformlar üzerinde belirli aralıklarla kampanya dönemleri yaşanmaktadır. Mağazamızı takip ederek güncel kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Dediğiniz gibi kullanıyorum fakat saçımı dahada kuruttu saçlarımda açıçı var acaba açıcı olan saçlarda ters tepki mi veriyor anlamadım ?
Cevap: Merhaba Ovex saç ekstra nem kazanmasına yardımcı olmaktadır. Kullanılan farklı bir ürün kutumaya etki olabilir mi ?

Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ovex Hızlı Saç Kurtarma Ve Canlandırma Terapisi - 200 Ml. En Uygun Satış Linki