Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv Alınmaya Değer Mi-

Nurdan

Bilgili
Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv Alanlar Memnun Mu?
Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv Şuanki Fiyatı Ne Kadar 22998.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv Hakkında yaklaşık 60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv Detaylı Açıklama

Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv Ürününün Satıcısı, ONVO Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv ürününü 22998.0 Tl'den Satılmaktadır.

Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv Ürün Hakkındaki Yorumlar
22998.0 Tl ye satışta olan Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Alalı 3 ay olmuştur şuan çok memnunuz kocaman ve çok güzel bir televizyon
İsim: Tuana M. Ç.
Tarih: 17 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK

Yorum: bu fiyata alınabilecek en iyi televizyonlardan görüntü kalitesi vearayüzü bence akıcı kumandası da çok kullanışlı
İsim: Ş** Ş**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Satıcı: Electrovitrin

Yorum: çok kisada ulaştı, servis birgün sonra geldi, süper hizmet,helede TV,muhteşem kaliteli
İsim: N** a**
Tarih: 12 Haziran 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Çok kısa sürede elime ulaştı ve gerçekten çok güzel, kumandanın seslikomut özelliği de çocuklar için çok işime yaradı teşekkür ediyorum 🙏🏻😊
İsim: Sibel A.
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: muhteşem bir televizyon görüntü kalitesi harika iyiki almışız
İsim: N** B**
Tarih: 22 Mayıs 2023

Yorum: trend yoldan memnun kaldık
İsim: **** ****
Tarih: 26 Eylül 2024

Yorum: Servis diye bişey yok arıyorum arıyorum kurulum için servis diye bişeyyok ürünün içinden ne kumanda ne de ayakları çıktı rezillik
İsim: A** K**
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: Fiyatına göre çok güzel
İsim: C** Y**
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: Ürün güzel ama lojistik firması kötü
İsim: Mine D. T.
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Eylül 2024
Satıcı: Beyaz Live

Yorum: gayet guzel ve hizli bi sekilde geldi paketleme harikaydi tsk ler eletrovitrin horoz lojistlik
İsim: h** d** k**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: begendim gayet guzel
İsim: E** F** A**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: daha kullanma şansım olmadı kurulumu olup kullanınca yine yorumumu yeniliycem
İsim: ö** t**
Tarih: 06 Ağustos 2024

Yorum: teşekkürler
İsim: M** Ö**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM

Yorum: Paket sağlam ve hızlı geldi
İsim: M** M**
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: Ürün paketleme iyiydi.sorunsuz teslim edildi kurulum da yapıldı şimdilikbir sorun yok.tşk ler mediamarkt
İsim: Mehmet a. Ö.
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: Evde sinema keyfi mükemmel görüntü kalitesi de gayet iyi kesinliklepişman olunmayacak bi ürün
İsim: S** G** K**
Tarih: 27 Nisan 2024
Satıcı: ÜLKEA

Yorum: Gayet güzel ve kaliteli
İsim: B** K**
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: aldığımızda fiyatı daha uygundu 15000 TL ye almıştık ses görüntükalitesi çok iyi marka pahalı ürün almaya hiç gerek yok aradık hemenkurulum yaptılar kesinlikle tavsiye edilebilecek bir ürün
İsim: Nafi A. S.
Tarih: 10 Aralık 2023

Yorum: 2 günde elime ulaştı yerli malı bu kadar kaliteli olması beni çoksevindirdi YouTube den videolarını izledikten sonra almaya karar verdim70 inç tv gerçekten çok güzel oluyor salonunuz büyükse hiç düşünmedenalabilirsiniz benim 42 inç tv askı aparatıyla direk duvara monte ettimtama oldu
İsim: Oğuzhan D.
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: Ürün sıkıntısız bir sekilde elime ulastı ugün kurulumu yapıldı gayetgüzel. Paketleme daha özenli olabilrdi.. Ama yine de sıkıntısız birsekilde geldi.. Suan icin memnunum umarım ilerleyen zamanlarda da memnunkalırım.. Tesekkürler..
İsim: M** P**
Tarih: 07 Temmuz 2023

Yorum: beklediğim den çok iyi çıktı
İsim: H** D**
Tarih: 05 Temmuz 2023

Yorum: Gayet iyi televizyon en az 50 bin tl olmalı normalde
İsim: A** K**
Tarih: 09 Haziran 2023

Yorum: Ürün çok güzel boyutu muhteşem evde sinema keyfi için tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 03 Haziran 2023

Yorum: Teslimat mediamarkt kendi taşıma sistemi ile yaptı. kurulumu anlaşmasıPhilips servsi yaptı. TV tamamen LG . panel kumanda vs herşey LG. Teksorun var. Üzerinde ki hoparlörler biraz kötü sadece. onun dışında bufiyata bedava. ben 9700e aldım.
İsim: E** P**
Tarih: 21 Mayıs 2023

Yorum: vallahi şimdi dürüst olmak gerekirse belirli markalar ile bir tutulmazama alınır mı ben alırım
İsim: E** T**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: Ekran kalitesi Bi tık düşük
İsim: A** S**
Tarih: 06 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü dün sipariş verdim. bugün öğlen 1 gibi güvenli sağlam bir şekildeteslim ettiler. kurulum için de yarın gelecekleri ücretsiz işlemealacaklarını söylediler
İsim: E** Ç**
Tarih: 27 Haziran 2024

Yorum: Ben aldım çok pişman oldum iki sefer ikiside bozuk çıktı
İsim: F** A**
Tarih: 25 Haziran 2024
Satıcı: ÜLKEA

Yorum: arkadaşlar 24 saat de bana ulaşıldı ve montajı yapılmış. Muhteşemgerçekten çok iyi kesinikle tavsiye ediyorum.
İsim: c** T**
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: Ürünü açmadım ama gerçekten büyük bir ekranmış
İsim: Yasin K.
Tarih: 30 Mayıs 2024

Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv Ürüne İlişkin Sorular

Soru: bu şekilde beyaz çerceveli 32 ekran veya 40 ekran yokmu
Cevap: Merhaba, Onvo markası da beyaz TV üretimi maalesef yok üzgünüz. İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: ekran çözünürlüğü 4k mı ve hangi kargo firması ile gönderim sağlıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Ürün 4 k dır, Horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz. İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: televizyonu kendimiz kursak servis cagirmasak bir sıkıntı olurmu
Cevap: Merhabalar, garanti kapsamı dışında kalır, iyi günler dileriz.

Soru: Hangi kargo firması
Cevap: Merhabalar İzmir aydın il ve ilçelerine kendi aracımızla sevk ediyoruz efendim. Bunun dışında kalan il ve ilçeler için horoz lojistik ile gönderim yapılıyor

Soru: sesli komut. varmı kurulumu ha gı firma kuruyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı Müşteri Hizmetlerinden destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: kurulumunu kim yapıyor
Cevap: Merhaba Onvo markasına ait servisler üçretsiz montajı gercekleştirmek için ve garantimiz başlatmak için gerekli hizmetleri veriyorlar. İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: siyah rengi mevcut mu
Cevap: Merhabalar ürün çerçevesiz efendim. Sadece panelin alt kısmında gri bir bölüm var. Üst ve yan kısımlarında çerçeve yok

Soru: İyi günler duvara asma aparatı varmı içinde bide puhu tv indire biliyormuyuz bide uydu alıcısı var demi
Cevap: merhaba askı aparatı ilave olarak alınmalıdır. uydu alıcısı dahilidir. puhu tv uygulaması için servisten detaylı bilgi alabilirsiniz efendim

Soru: duvar aparatı ne kadar
Cevap: Merhaba , biz duvar askı aparatı satmıyoruz , bunu nalbur, market , servis vs yerlerden satın ala bilirsiniz . İyi günler dileriz , ELectrovitrin

Soru: ürüne ps5 bağlanılırmı
Cevap: Merhaba, Bağlaya bilir güzel oyunlar oyna bilirsiniz . iyi günler dileriz , Electrovitrin

Soru: hlz olayı kaç
Cevap: Merhabalar Ürünümüz de Yenileme Hızı (Yazılım) SN 1000 Yenileme Hızı (Gerçek) 50/60 Hz olarak belirtilmiştir. İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: televizyonu hangi servis kuruyor yani kurmak için kimi arayacağız teşekkürler
Cevap: Merhabalar; Onvo müşteri hizmetlerini aramanız durumunda size en yakın servis yönlendirmesi yapılacaktır. (8508866686) İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: ürünün RAM belirtilmemiş olup açıklamada yazmıyor belirtir misiniz sihirli kumandası varmı net olarak yazılmamış bizi bilgilendirirmisiniz
Cevap: Merhabalar, Güçlü, yüksek performanslı dört çekirdekli işlemci ile geliyor efendim ürününüz 1.5gb Ram 8 GB rom mevcut. Sihirli kumanda mevcut efendim. Yapay Zeka Deneyimi, Yapay zeka ile güçlendirilmiş Türkçe akıllı ses tanıma özelliği ile en kolay Smart TV deneyimini keşfedin. LG Thinq uygulaması indirilmiş cep telefonunuz ile akıllı ev aletlerinizi ve beyaz eşyalarınızı kontrol etmek amaçlı kullanabilirsiniz.

Soru: internet YouTube felan varmı acaba ?
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: Slm android mi yoksa smart mı
Cevap: Merhabalar, Webos Smart özelliği vardır. İyi günler dileriz

Soru: Merhaba kaç Hz acaba?
Cevap: 1000 hz efendim

Soru: Merhaba eni ve boyu kaç cm
Cevap: Değerli Müşterimiz; Standsız Genişlik: 168 cm Standsız Yükseklik: 95 cm Standsız Derinlik: 11.5 cm Standlı boyutlar (G/Y/D): 168 cm / 100 cm / 12 cm Standlı Genişlik: 168 cm Standlı Yükseklik: 100 cm Standlı Derinlik: 12 cm Standsız Ağırlık: 29 kg Standlı Ağırlık: 28.5 kg Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: play store var mı
Cevap: Değerli müşterimiz, Onvo ürün danışmanından detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Nar 724

Soru: Selamünaleyküm HDR 10. mevcutmu acaba Bluetooth özelliği varmı teşekkür ediyorum
Cevap: Merhaba; Aleykümselam HDR 10 özelliği ve Bluetooth özelliği ürünümüz de mevcuttur. İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: Ürünün internet kablosu girişi var mı acaba?
Cevap: Merhaba; Ürünümüz de Ethernet çıkışı bulunmaktadır. İyi günler dileriz Electrovitrin

Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

Ov70f500 70 Inç 178 Ekran Ultra Hd Webos Smart Çerçevesiz Led Tv En Uygun Satış Linki