olivera gidiyor mu ?

Olivera gidiyor mu?
🤝 Anlaşma Sağlandı 🛫 Sérgio Oliveira Galatasaray'dan ayrılıyor ve Olympiakos'a gidiyor ✍️ 2 yıllık sözleşme + 1 yıllık opsiyon konusunda

Selam sevgili topluluk

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Gulizar

Kısaca eklemek gerekirse

- #Galatasaray #sporhaberleri #sporgünlükleri #futbolunkalbi #neizlesem. Galatasaray'ın En İyi Kalecisi: Günay Güvenç Fernando Muslera'nın Galatasaray formasıyla ilgili düşünceleri ve Günay Güvenç'in başarıları
- 🟡🔴 Galatasaray'da 14 sezon süren Fernando Muslera dönemi resmen sona erdi. 🔚 👕 550 maç 🧤 194 gol yemediği maç ⚽️ 2 gol 🏆 Süper Lig x8 🏆 Türkiye Kupası x5 🏆 Türkiye Süper Kupa x6. 8 kez şampiyon.2 şampiyonluk direk musleraya yazarım

Umarım faydalı olur

Olivera gidiyor mu?
🤝 Anlaşma Sağlandı 🛫 Sérgio Oliveira Galatasaray'dan ayrılıyor ve Olympiakos'a gidiyor ✍️ 2 yıllık sözleşme + 1 yıllık opsiyon konusunda

Merhaba herkese

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Gulizar

Bunu takiben

- Galatasaray'ın eski futbolcusu Sergio Oliveira, yeni sezonda Brezilya Birinci Futbol Ligi'nde mücadele edecek Recife'ye transfer oldu . Kulüpten yapılan açıklamaya göre 32 yaşındaki oyuncu ile Aralık 2026'ya kadar sözleşme imzalandı
- Kulüpten yapılan açıklamaya göre 32 yaşındaki oyuncu ile Aralık 2026'ya kadar sözleşme imzalandı . Kariyerinde Porto, Nantes, PAOK, Roma, Galatasaray ve Olympiakos gibi ekiplerde forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu, ülkesinin milli takım formasını da 13 kez terletti
- Transfer Haberleri Uruguaylı file bekçisi, İspanyol gazetesi El Pais'e verdiği demeçte, Estudiantes'e katıldığını ve bundan mutluluk duyduğunu belirterek, " 14 yıl sonra yeni bir kulüpte yeniden başlamak beni çok mutlu ediyor

İşine yararsa sevinirim

Olivera gidiyor mu?

Herkese selam

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir not daha

- Transfer Haberleri Uruguaylı file bekçisi, İspanyol gazetesi El Pais'e verdiği demeçte, Estudiantes'e katıldığını ve bundan mutluluk duyduğunu belirterek, " 14 yıl sonra yeni bir kulüpte yeniden başlamak beni çok mutlu ediyor
- Galatasaray'ın eski futbolcusu Sergio Oliveira, yeni sezonda Brezilya Birinci Futbol Ligi'nde mücadele edecek Recife'ye transfer oldu . Kulüpten yapılan açıklamaya göre 32 yaşındaki oyuncu ile Aralık 2026'ya kadar sözleşme imzalandı
- Kulüpten yapılan açıklamaya göre 32 yaşındaki oyuncu ile Aralık 2026'ya kadar sözleşme imzalandı . Kariyerinde Porto, Nantes, PAOK, Roma, Galatasaray ve Olympiakos gibi ekiplerde forma giyen Portekizli orta saha oyuncusu, ülkesinin milli takım formasını da 13 kez terletti

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

Olivera gidiyor mu?

Herkese selam

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Gulizar

İlgili olarak

- Fernando Muslera, Galatasaray'da görev aldığı 550 maçta 592 gol yedi. Söz konusu maçların 194'ünde kalesini gole kapatan Uruguaylı file bekçisi, 356 karşılaşmada ise rakiplerinin gol bulmasına engel olamadı. Muslera'ya, Galatasaray'da görev yaptığı müsabakalarda dört kez kırmızı, 62 kez de sarı kart gösterildi

İşine yaraması beni memnun eder

Olivera gidiyor mu?

Selam, herkese iyi haftalar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Gulizar

Ek olarak değinmek gerekirse

- Bonservislere 148 milyon avro harcadı Galatasaray, kadrosuna kattığı 7 futbolcu için yaklaşık 148 milyon avro bonservis bedeli ödedi
- Fernando Muslera, Galatasaray'da görev aldığı 550 maçta 592 gol yedi. Söz konusu maçların 194'ünde kalesini gole kapatan Uruguaylı file bekçisi, 356 karşılaşmada ise rakiplerinin gol bulmasına engel olamadı. Muslera'ya, Galatasaray'da görev yaptığı müsabakalarda dört kez kırmızı, 62 kez de sarı kart gösterildi

İşe yarar umarım

Olivera gidiyor mu?

Selam, umarım iyisinizdir

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca eklemek gerekirse

- 🇦🇷 Estudiantes , Fernando Muslera ile 2026 Aralık'a kadar sözleşme imzaladığını açıkladı
- Muslera, 25 Nisan 2024'te millî takımdan emekli olduğunu duyurdu

İşine yaraması beni sevindirir

benzerkonular_benzer_konular