okulda temizlik gorevlisi nasil olunur ?

Selin

Bilgili
Okulda temizlik görevlisi nasıl olunur?
Okullara temizlik görevlisi ve güvenlik alımı ile istihdama katkı sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR TYP programı aracılığıyla alımlar yapıyor. İş imkanından faydalanmak isteyenler başvurularını ALO 170 iletişim hattı üzerinden telefon marifetiyle veya İŞKUR internet sayfası üzerinden online olarak yapabilecekler.

Okullara temizlik görevlisi ve güvenlik alımı ile istihdama katkı sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR TYP

Hey

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Selin

İlaveten

- İŞKUR TYP KAPSAMINDA OKULLARA TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI Başvurular 24-28 Ağustos 2022 tarihleri arasında ALO 170, e-Devlet veya internet adresi üzerinden yapılabilecektir
- Hademe , ofis, hastane, okul ve konut gibi binaları temizleyen ve koruyan bir personeldir
- 2025-2026 eğitim yılında okullarda temizlik işlerinde çalışmak üzere TYP kapsamında personel alımı yapılacaktır. 🗓 Başvuru: 4-8 Ağustos 2025 . 🧹 Görev Süresi: 1 Eylül 2025 – 28 Şubat 2026. 🌐 Başvuru: esube.iskur.gov.tr | E-Devlet | ALO 170

İşe yararsa sevincim büyük olur

Okullara temizlik görevlisi ve güvenlik alımı ile istihdama katkı sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR TYP

Selam değerli arkadaşlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

İlaveten

- Hademe olmak için belirli bir eğitim veya üniversite mezuniyeti gerekmez. Kiralama, temizlik ve bakım işlerinde deneyim sahibi olmak yeterlidir . Ancak bazı kurumların belirli eğitimlere katılması istenir
- Hademe , ofis, hastane, okul ve konut gibi binaları temizleyen ve koruyan bir personeldir

Belki bir işe yarar

Selam, herkese iyi haftalar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu başlıkla ilgili

- eleman.net verilerine göre, Okul Temizlik Personeli aylık ortalama 34.700 TL maaş alıyor. Okul Temizlik Personeli, 2025 yılında en düşük 22.700 TL alırken, en yüksek 55.800 TL maaş alıyor
- Okul Temizlik Personeli, eğitim kurumlarında, okullarda ve kolejlerde genel temizlik ve düzenleme görevlerini yerine getiren profesyonellerdir. Bu personel, öğrenci sağlığını korumak, öğrencilere temiz bir öğrenme ortamı sağlamak ve okulun genel hijyen standartlarını sürdürmekle sorumludur
- Hademe Ne Kadar Maaş Alır? 2026'de Hademe olarak çalışan kişinin maaşı deneyim süresi, firma, yapılan işin kapsamı gibi birçok kritere göre değişiklik göstermektedir. 2026 yılında Hademe en düşük 24.000 TL alırken, en yüksek 48.900 TL maaş alıyor. Hademe maaşı ortalama 33.100 TL 'dir

İşine yararsa mutlu olurum

Günaydın

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bu hususta ek olarak

- Temizlik Görevlisi pozisyonunda ortalama aylık maaş 32,500.00 TL , Temizlik Hizmetleri Şefi pozisyonunda ortalama aylık maaş 43,100.00 TL, Temizlik Şefi pozisyonunda ortalama aylık maaş 43,700.00 TL olarak görülmektedir
- İUP ile görevlendirilecek olan personel toplam yıl boyunca toplamda 140 gün çalışacak. İlk ay haftada 5 gün günde 7,5 saat çalışacak olan temizlik personelleri, söz konusu aydan sonra haftada 3 gün günde 7,5 saat çalışacak

Faydalı olur diye paylaşıyorum

Herkese iyi günler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bunu takiben

- eleman.net verilerine göre, Okul Temizlik Personeli aylık ortalama 34.700 TL maaş alıyor. Okul Temizlik Personeli, 2025 yılında en düşük 22.700 TL alırken, en yüksek 55.800 TL maaş alıyor
- Okul Temizlik Personeli, eğitim kurumlarında, okullarda ve kolejlerde genel temizlik ve düzenleme görevlerini yerine getiren profesyonellerdir. Bu personel, öğrenci sağlığını korumak, öğrencilere temiz bir öğrenme ortamı sağlamak ve okulun genel hijyen standartlarını sürdürmekle sorumludur

Faydalı olursa ne mutlu

Merhaba, iyi çalışmalar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Selin

İlaveten

İşine yaraması beni mutlu eder

Selamlar, keyifli günler dilerim

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Selin

Ek bir örnek olarak

- Temizlik görevlisi mülakat soruları arasında, önceki deneyimlerini değerlendirebilecek sorular yer alabilir. Temizlik görevlisi çalışma saatleri, kurum çalışma prensibine göre farklılık gösterir. Bazı işletmeler günde 8 veya 9 saat çalışırken, vardiyalı çalışan işletmelerde günlük 7.5 saat çalışma söz konusudur

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

benzerkonular_benzer_konular