Gulbahar
Bilgili
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Alanlar Memnun Mu?
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Şuanki Fiyatı Ne Kadar 329.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Hakkında yaklaşık 21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Detaylı Açıklama
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Ürününün Satıcısı, Rabsev Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 ürününü 329.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Kullanıcı Yorumları
329.9 Tl ye satışta olan Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: gerçekten çok sağlam ayakları var. teknede kullanıyoruz dalgaya rüzgaragüzel dayanıyor.
İsim: Fulya S. Y.
Tarih: 11 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Sara Fotoğraf
Yorum: Gayet güzel. teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: Çok çok beğendim, harika bir ürün, teşekkür ederim!
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: Kaliteli ve kullanışlı.
İsim: A** Ç**
Tarih: 07 Kasım 2023
Yorum: Beklentimin çok üstünde
İsim: F** Y**
Tarih: 11 Ekim 2023
Yorum: Ürünün kalitesi çok güzel her yerde iş görür ayakları hem esnek hem sağlam
Tarih: 22 Ağustos 2023
Yorum: Yorum az diye biraz tereddüt etmiştim alırken ama çok kaliteli çıktı, bufiyata bu kalite harika. aynı fiyat bandındaki diğer ürünlere göregörüntüsü de çok şık
Tarih: 29 Temmuz 2023
Yorum: cok basarili bir urun, bekledigimden cok daha iyi malzeme kalitesi var.Bu fiyata daha iyisi olmaz diye dusunuyorum, kesinlikle tavsiye ederim,memmun kalirsiniz.
İsim: H** o** S**
Tarih: 07 Temmuz 2023
Yorum: Ürün çok güzel ve kullanışlı her zeminde ve yerde kullanılabilir tavsiye ederim
İsim: M** N** Y**
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: beklediğimden daha kullanışlı ve fiyatina göre çok çok iyi
İsim: Hamit B.
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Ürünü bir kaç gündür kullanıyorum çok kullanışlı çok rahat bükülüyorolması avantajlı
İsim: Jiyan S.
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Ürün baya kaliteli fiyat performans
İsim: F** B**
Tarih: 01 Eylül 2023
Yorum: Gayet kaliteli ben dikkat etmemiştim uzun sanıyordum ama masa tripodu buarkadaşlar uzamıyor yani malzemesi kaliteli ayakları vs sağlam özellikletelefon koyma yerinin ayarlanabilir olması çok güzel
İsim: R** S** Ö**
Tarih: 02 Eylül 2023
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Sıkça Sorulan Sorular
Soru: En çok kaç cm oluyor boyu
Cevap: Maximum boyutu 26cm dir efendim masaüstü tripodudur oldukça sağlamdır
Soru: vidalı gösterilen görseldeki yeri masa kenarı gibi bir yere tutturabilir miyiz
Cevap: Sorunuzu tam anlayamadık efendim
Soru: Merhaba, ıphone xr için uygun mu?
Cevap: Merhaba evet efendim uyumludur
Soru: 14 pro max için tam uygun mu?
Cevap: merhaba evet efendim uygundur
Soru: Telefonu yatay değil de dikey kullanabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba evet efendim kullanabilirsiniz
Soru: merhaba masa üstü çekimde öne yatıyor mu acaba
Cevap: Merhaba evet efendim yukarı aşagı sağa sola dönüyor
Soru: canon 2000d dslr kamera üzerinde kullanılabilir mi?
Cevap: merhaba evet efendim masaüstü kullanımlarda 2000d kullanılabilir.
Soru: Telefonu hem yatay hem dikey olarak tutabiliyor mu
Cevap: merhaba evet cep telefonunuzu hem yatay hem dikey konumlandırabilirsiniz..
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Ürünün Detaylı Resimleri
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Şuanki Fiyatı Ne Kadar 329.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Hakkında yaklaşık 21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Detaylı Açıklama
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Ürününün Satıcısı, Rabsev Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 ürününü 329.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Kullanıcı Yorumları
329.9 Tl ye satışta olan Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
21 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: gerçekten çok sağlam ayakları var. teknede kullanıyoruz dalgaya rüzgaragüzel dayanıyor.
İsim: Fulya S. Y.
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: Gayet güzel. teşekkürler
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: Çok çok beğendim, harika bir ürün, teşekkür ederim!
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: Kaliteli ve kullanışlı.
İsim: A** Ç**
Tarih: 07 Kasım 2023
Yorum: Beklentimin çok üstünde
İsim: F** Y**
Tarih: 11 Ekim 2023
Yorum: Ürünün kalitesi çok güzel her yerde iş görür ayakları hem esnek hem sağlam
Tarih: 22 Ağustos 2023
Yorum: Yorum az diye biraz tereddüt etmiştim alırken ama çok kaliteli çıktı, bufiyata bu kalite harika. aynı fiyat bandındaki diğer ürünlere göregörüntüsü de çok şık
Tarih: 29 Temmuz 2023
Yorum: cok basarili bir urun, bekledigimden cok daha iyi malzeme kalitesi var.Bu fiyata daha iyisi olmaz diye dusunuyorum, kesinlikle tavsiye ederim,memmun kalirsiniz.
İsim: H** o** S**
Tarih: 07 Temmuz 2023
Yorum: Ürün çok güzel ve kullanışlı her zeminde ve yerde kullanılabilir tavsiye ederim
İsim: M** N** Y**
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: beklediğimden daha kullanışlı ve fiyatina göre çok çok iyi
İsim: Hamit B.
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Ürünü bir kaç gündür kullanıyorum çok kullanışlı çok rahat bükülüyorolması avantajlı
İsim: Jiyan S.
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Ürün baya kaliteli fiyat performans
İsim: F** B**
Tarih: 01 Eylül 2023
Yorum: Gayet kaliteli ben dikkat etmemiştim uzun sanıyordum ama masa tripodu buarkadaşlar uzamıyor yani malzemesi kaliteli ayakları vs sağlam özellikletelefon koyma yerinin ayarlanabilir olması çok güzel
İsim: R** S** Ö**
Tarih: 02 Eylül 2023
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Sıkça Sorulan Sorular
Soru: En çok kaç cm oluyor boyu
Cevap: Maximum boyutu 26cm dir efendim masaüstü tripodudur oldukça sağlamdır
Soru: vidalı gösterilen görseldeki yeri masa kenarı gibi bir yere tutturabilir miyiz
Cevap: Sorunuzu tam anlayamadık efendim
Soru: Merhaba, ıphone xr için uygun mu?
Cevap: Merhaba evet efendim uyumludur
Soru: 14 pro max için tam uygun mu?
Cevap: merhaba evet efendim uygundur
Soru: Telefonu yatay değil de dikey kullanabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba evet efendim kullanabilirsiniz
Soru: merhaba masa üstü çekimde öne yatıyor mu acaba
Cevap: Merhaba evet efendim yukarı aşagı sağa sola dönüyor
Soru: canon 2000d dslr kamera üzerinde kullanılabilir mi?
Cevap: merhaba evet efendim masaüstü kullanımlarda 2000d kullanılabilir.
Soru: Telefonu hem yatay hem dikey olarak tutabiliyor mu
Cevap: merhaba evet cep telefonunuzu hem yatay hem dikey konumlandırabilirsiniz..
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 Ürünün Detaylı Resimleri
Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony RS-OCTO66 En Uygun Satış Linki
Rabsev Pdx Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rabsev Pdx Octopus Akrobat Kollu Masa Tripodu 26 Cm Dslr Cep Telefonu Canon Nikon Sony yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.