Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak En Düşük Fiyat Nerede-

Serpil

Bilgili
Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak Şu Andaki Değeri 4849.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7 .

Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak Teknik Açıklamalar

Ürün BilgileriGenelOcak TürüGazlı ocakKendi kendine yeten ocak kontrolüKendi kendine yeten gazlı ocaklarürün genişliği60 cmkullanıcı tarafından aynı anda kullanılabilir ocak gözü4Isıtma elemanlarının gücü1 x 1.0 KW, 1 x 3.0 KW, 2 x 1.75 KWüstte kullanılan malzemeEmayeÇerçeve türüÇerçevesizRenkSiyahEnergy efficiency of hob55,5 %Entegre aksesuarlar1 x Espresso halkasıYapı tipiüst yüzey rengiSiyahKurulum tipitezgah altıocak pişirme gözü adedi0Elektrikli Ocak Gözü Sayısı0çerçeveçerçevesizgazlı ocak gözü adedi4halojen ile ısıtılan ocak gözü adedi0Montaj TipiAnkastrekullanıcı tarafından aynı anda kullanılabilir ocak gözü4ultraviyole ışınlarla ısıtılan ocak gözü adedi0elektrikli ocak sıcak tutma gözü0Ebat ve ağırlıkBoyutlar (YxGxD)43 x 580 x 510 mmMontaj için min yükseklik480 mmMontaj için max yükseklik490 mmMontaj için min genişlik560 mmMontaj için max genişlik560 mmMontaj için derinlik43 mmEbat ve ağırlık

Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak Ürününün Satıcısı, Profilo Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak ürününü 4849.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak Yorumlar Hakkında Bilgi
4849.0 Tl ye satışta olan Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.7

Yorum: güzel ürün 2 aydır kullanıyorum memnunum cam ocaklara göre temizliği çok kolay
İsim: **** ****
Tarih: 18 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Miyolo

Yorum: çok iyi beğendim kurulum için tesekur ederim
İsim: **** ****
Tarih: 03 Nisan 2024

Yorum: süper güzel
İsim: R** U**
Tarih: 09 Mart 2023
Satıcı: Albihele

Yorum: Servisine ulaşabilmek 😤 işkence gibi
İsim: G** B**
Tarih: 05 Eylül 2024
Satıcı: Tıklakapında

Yorum: ürün 3 gün içinde sağlam bir şekilde geldi montajı yapıldı tavsiye ederim
İsim: y** A**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Satıcı: İstereyon

Yorum: Ocağı, üç aydır kullanıyorum, memnunum. Ürün sağlam bir şekilde elimizeulaştı. Sadece montaj sırasında, yetkili servis elemanı ,bir kenarındaküçük bir özür olduğunu söyledi. Ama görünen yerinde değildi,bu yüzden oşekilde montajlanmasını kabul ettik. Transfer sırasında mı oldu,bilmiyorum. Genel olarak ocaktan memnunum. Tavsiye ederim.
İsim: L** E**
Tarih: 19 Eylül 2023
Satıcı: Vizyona

Yorum: urun gercekten cok iyi aynjsi geldi kurulumdada bi sorun yasamadik
İsim: Ş** A**
Tarih: 17 Mayıs 2023
Satıcı: Tıklakapında

Yorum: siyah emaye olarak aldim ama inox gonderilmis kurulumu epey sonrayaptirdigimiz icin henuz farkettik farkli urun gonderildigini. neysekicok zorlayan bir durum degildi kabul ettik boyle. emayeyi inoxuntemizligi zor oluyor diye tercih etmistim. secimlere dikkatli olursanizdaha guzel olur. tesekkurler
İsim: h** y**
Tarih: 25 Ağustos 2024

Yorum: Ürün kalıtelı fakat servısı sıkıntı çıkardı eskı ocagı söküp yenısınıtakmak ıcın ücret istediler
İsim: E** K**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Satıcı: İstereyon

Yorum: Ürünü aldım ama kurulum hala yapılmadı maalesef gelen kişiler mesafekısa diye ocağı takmadılar bu ne saçmalık diğer ocaklarımı da aynı yerde kullandım
İsim: Hülya Ç.
Tarih: 08 Mayıs 2024

Yorum: Profilo yetkili servisi hiç hoş olmayan inandırıcı gelmeyen bir bahaneile kurulumunu yapmadı. Satış esnasında kurulumun gerçekleşmeyeceğidurumları bildirmeleri gerekirdi.
İsim: G** K**
Tarih: 15 Haziran 2023
Satıcı: BELEKLONA

Yorum: bu satıcıdan bu ürünü almayın. rezil ediyorlar çok geç ürüngönderiyorlar. ürün ile ilgili sorun yok.
İsim: F** E**
Tarih: 01 Ağustos 2024

Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak Sıkça Sorulan Sorular

Soru: izgaralar dokummu
Cevap: Hayır efendim emaye ızgaradır

Soru: Efendim ilk kurulum aşamasında tüpe çevirim ücretli diyorsunuz ne dir ücreti efendim
Cevap: merhaba ücreti servis bilmektedir.

Soru: kurulum ucretsiz mı?
Cevap: Merhaba efendim evet ücretsizdir.

Soru: camda çatlama olur mu
Cevap: 8 mm cam kalınlığı var efendim çatlama olmaz

Soru: emaye ürün dimi cam değil
Cevap: MERHABALAR EMAYE EFENDİM CAM DEGİLDİR ...

Soru: ölçüler hep sıtandartmı
Cevap: Genel olarak ürünler standart ancak beğendiğiniz ürünler için sorabilirsiniz ölçülerini

Soru: tüple çalşıyormu
Cevap: dönüşümünü servis yapıyor efendim

Soru: Bu ürünün beyazı varmidir
Cevap: Merhaba efendim malesef beyazı stoğumuzda mevcut değildir. Bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dileriz.

Soru: gaz emniyeti varmı
Cevap: Merabalar evet var

Soru: Merhabalar yeni eve geçeceğim fakat önce tüple kullanacağım sonra doğal gaza donderecegim uygunmudur acaba ?
Cevap: Merhabalar evet iki kullanımada uygun

Soru: Merhaba, Kurulum için nasıl bir yol izlememiz lazım? Talebimizi nereden oluşturacağız?
Cevap: Merabalar Profilo müşteri hizmetlerini arayarak servis talep edebiliyorsunuz

Soru: benim mutfak ocak yerı ölçüsü 56 cm boy 48 cm en bu ocağı alsak ölcüler uyarmı
Cevap: merhabalar daha öncesinde ankastre ocak varsa uygundur efendim ...

Soru: merhaba camın kalınlığı kaç mm ?
Cevap: Merhaba efendim 45mm.

Soru: ebatlar nedir
Cevap: Boyutlar şu şekildedir Boyutlar Ürün Ölçüleri (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) 54 x 580 x 510 mm Montaj için min yükseklik 480 mm Montaj için max yükseklik 490 mm Montaj için min genişlik 560 mm Montaj için max genişlik 560 mm Montaj için derinlik 43 mm

Soru: ürün set üstü mü gömme mi
Cevap: Merhaba set üstü modeldir.

Soru: beyaz rengi istiyorum mevcutmu
Cevap: merhaba efendim mevcut

Soru: Merhaba şuan ki ocağımın ölçüsü 51x 58 bu ocak onun yerine sığar mı acaba
Cevap: Merhabalar ürün ölçüleri Genişlik: 58 cm, Derinlik: 51 cmdir. İyi günler dileriz

Soru: Merhaba, Tezgah üzerinde hangi boyutlarda bir boşluk isteniyor montaj için ?
Cevap: Merhaba efendim servisten bilgi almalısınız.

Soru: tüplü mu kullanılıyor? servis mi gelip takıyor? servisle bağlantıyı nasıl kuracağız?
Cevap: Merhabalar evet LPG li ve servis ücretsiz kurulum yapıyor

Soru: merhaba benim tezgahim kesik bu ürün oraya mi edilir mi sorun olmaz değil mi
Cevap: Merhaba ölçüleri uyuyorsa monte edilebilir.

Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ob36p6b82d Kend. Kum. Gazlı Siyah Ocak En Uygun Satış Linki