o bilet ogrenci indirimi nasil yapilir ?

O bilet öğrenci indirimi nasıl yapılır?
Kampanyadan yararlanmak isteyen yeni üniversitelilerin, öncelikle mobil uygulama marketlerinden obilet mobil

Selam, herkese iyi haftalar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @GökyüzüKuşu

Konuya ek olarak

- Karayolu Taşıma Yönetmeliği'ne göre 6-12 yaş arası çocuklara, kimlik ibrazı şartıyla bilet ücreti üzerinden %30 indirim uygulanmaktadır. Bu yaş grubu için ayrıca ekstra bir "öğrenci indirimi" uygulanmaz

İşine yarar diye düşündüm

O bilet öğrenci indirimi nasıl yapılır?
Kampanyadan yararlanmak isteyen yeni üniversitelilerin, öncelikle mobil uygulama marketlerinden obilet mobil

Selam ekip

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @GökyüzüKuşu

İlaveten

- Kupon kodu; online alışverişlerde, ödeme aşamasında kullanıcılara belirli bir indirim, avantaj veya hediye sunan, harf ve rakamlardan oluşan alfanümerik bir koddur . Bu kodlar, e-ticaret sitelerinin pazarlama kampanyaları dahilinde oluşturulur ve müşterilere çeşitli kanallar aracılığıyla duyurulur
- Eğitim indirimi , yalnızca Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) veya Yükseköğretim Kurulu (YÖK)'e bağlı kurumlarda aktif olarak öğrenim gören öğrenciler , görev yapan öğretmenler, akademisyenler ve eğitim kurumlarında çalışan personeller için geçerlidir. Yalnızca MEB veya YÖK onaylı, güncel ve resmî belgeler geçerli sayılır

İşe yarar umarım