Nm436000f 43- 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd Fiyatına Göre Alınır Mı-

Ozlem

Bilgili
Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd Şu Anki Satış Fiyatı 8999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .

Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd Detaylı Bilgi

Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd Ürününün Satıcısı, Nordmende Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd ürününü 8999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd Ürünü Kullananların Görüşleri
8999.0 Tl ye satışta olan Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2

Yorum: çok kaliteli tv daha önce büyük oğlumun odasına almıştım. şimdide küçükoğluma aldım tsk ederim çok korunaklı geldi
İsim: m** s**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Eylül 2024
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL

Yorum: İşimizi görüyor güzel ürün
İsim: E** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Ağustos 2024

Yorum: Televizyonu aldık geldi baya güzeldi sonra birden yayın gitti servisiaradık sağolsunlar ilgilendiler falat farklı tv getirdiler oda güzelşuan sorunsuz çalışıyor
İsim: C** D**
Tarih: 11 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok

Yorum: içinden duvara asma aparatı çıkmadı vede servis 500 TL almasına rağmenhiç memnun kalmadım ayrıca duvar aparatı için 500 TL de benden paraistedi inanın hiç hoşuma gitmedi
İsim: E** D**
Tarih: 08 Şubat 2024

Yorum: carsamba gunu siparis ettim bugun cuma evime ulasti tebrik ediyorum ilkdefa bi siparisim bu kadar cabuk geldi urunde gorundugu gibi guzel Amadaha Tam kurmadik yinede tesekkurler 👍
İsim: Ö** D**
Tarih: 05 Ocak 2024
Satıcı: DOĞUŞ PAZARLAMA

Yorum: Televizyon kırık geldi, servisi bekledik onlar kutudan çıkardı. kırıkgelmesine rağmen degisemeyiz dediler ürünü aldığımıza pişman ettiler .Paramızı iade istiyoruz eger değişim yoksa
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ocak 2024
Satıcı: DOĞUŞ PAZARLAMA

Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Merhaba bu ürünün ebatları kaç cm?
Cevap: 109 cm efendim iç ekran android 13 yüklü

Soru: televizyonda tkgs varmı
Cevap: Var efendim kendinden uydulu cihazdır

Soru: Duvar aparatı yanında geliyor mu
Cevap: Merhabalar askı duvar aparatı kutu içeriğinden çıkmamaktadır… Stoğumuzda kaldıysa Hediye Olarak gönderebiliriz… Saygılar

Soru: yetkili servis adi yok.
Cevap: Bulunduğuz bölgeye göre internete yazın efendim çıkacaktır servis ücretlidir bilginiz olsun

Soru: ekran yansıtma varmı
Cevap: Evet var efendim ekran yansıtma

Soru: int ye kablosu bağlanıyor mu?
Cevap: Wifi özelliği mevcuttur Kablo bağlantısı için bilgimiz yoktur

Soru: gelen üründe duvar aparatı çıkmadı bana bir tane gönderirmisiniz.
Cevap: Ürünün üzerinde mevcut değildir Yetkili servisten ücretli alabilirsiniz

Soru: merhaba. ürünün duvara asma aparatı varmıdır
Cevap: Merhabalar efendim içerisinde yok aparat harici alabilirsiniz

Soru: merhaba servis ücreti oluyor mu yoksa ücretsiz kurulum mu yapılıyor
Cevap: merhaba efendim kurulum ücretli normalde 2 yıl garantili servis kurulumu yaparsa +1 garanti süresi uzatılıyor toplamda 3 yıl garanti süresi oluyor

Soru: blutut varmı
Cevap: Merhabalar Bluetooth mevcuttur…

Soru: kulumsa servis geliyormu
Cevap: Evet geliyor efendim fakat talep oluşturmanız gerekiyor müşteri hizmetleri üzerinden

Soru: Merhaba Bluetooth ile telefondan ekran yansıtabiliyormuyuz evimde internet alt yapısı yok telefondan herhangibi bir sekilde tv ye baglanip telefonu tv ye yansitabiliyormuyum?
Cevap: Merhabalar bu şekilde özellik yoktur bu televizyonda bilğiniz olsun sizin alacağınız Tv WebOS işletim sistemi olucaktır…

Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Nm436000f 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Led Tv Smart Android Youtube Netfilix Ekran Yansıtma Hd En Uygun Satış Linki