Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24- Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Alınmaya Değer Mi

Aysu

Bilgili
Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatına Göre Alınır Mı?
Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Güncel Fiyatı 21860.87 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Kullanıcılar Memnun Mu?

Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Hakkında yaklaşık 83 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Teknik Detaylar

_x000D_
_x000D_
_x000D_

Nemesis i5-10400F 16GB 512GB M.2 RX550 4GB 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı >_x000D_
_x000D_

Yüksek kaliteli ürünleri geniş fiyat çerçevesinde sunan İzoly'de bilgisayarlarımız en son teknoloji ile üretilmiştir ve hem kişisel hem de profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. >_x000D_

Özel ihtiyaçlarınıza uyan bir cihaz bulmanızı sağlamak için masaüstü ofis bilgisayarları, All in One'lar ve oyun bilgisayarları da dahil olmak üzere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. >_x000D_

Ek olarak, herhangi bir sorunuz veya endişeniz olduğunda size yardımcı olmaya her zaman hazır, bilgili ve arkadaş canlısı destek ekibimiz ile her zaman yanınızdayız. >_x000D_

İzoly'den bir bilgisayar satın almak, teslimatıyla hızlı, olağanüstü müşteri desteği ile güvenilir, yüksek performanslı bir cihaz almak anlamına gelir. >_x000D_

Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürününün Satıcısı, IZOLY Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı ürününü 21860.87 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürünü Kullananların Görüşleri
21860.87 Tl ye satışta olan Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
83 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Gerçekten çok güzel bir ürün kusursuz ve hatasız geldi çocuklarım içinalmıştım çok severek kullanıyorlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: Kübra B.
Tarih: 28 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İzoly

Yorum: Bilgisayarı süper çok beğendim
İsim: A** Ş**
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: Ürün harika her yerinden ışıklar saçıyor:D GtaV, Call of duty,Forzahorizon gibi oyunları rahatlıkla oynatıyor. Paketleme güzeldi ürünlerihasarsız aldım. Teşekkürler. Tavsiye ederim.
İsim: E** Z** G**
Tarih: 12 Mayıs 2023

Yorum: ürünü 5 aydır kullanıyoruz, herhangi bir sorun yaşamadık. gene alacakolsam izoly tercih ederim,
İsim: Abdullah Ö.
Tarih: 16 Mart 2023

Yorum: oğluma aldım çok memnun
İsim: e** a**
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: ürün elime ulaştı cok sik güzel tavsiye ederim
İsim: i** a**
Tarih: 25 Ocak 2023

Yorum: Sorunsuz alışveriş
İsim: E** A**
Tarih: 20 Ocak 2023

Yorum: merhabalar gönderdiğiniz hediye maus için çok çok teşekkürler hayırlıişler olsun inşallah
İsim: A** T**
Tarih: 21 Kasım 2022

Yorum: biricik yavrumuza aldık teşekkür ederim izoly ailesi 13 snde açılıyorçok başarılı bir ürün çok güzel olmuş
İsim: H** D**
Tarih: 17 Kasım 2022

Yorum: sorunsuz teslimat sorduğum sorulara bilgilendirici nokta atışi cevapverebilen işinde gayet başarılı satıcı bilgisayarı da bir başkasınaalmıştım bilgisayar dan memnun
İsim: A** K**
Tarih: 11 Ekim 2022

Yorum: Ürün özenle paketlenmiş sorunsuz elimize ulaştı satıcı ilgili oldukçakaliteli ürün rahatlıkla bütün oyunları oynuyoruz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
İsim: E** Ç**
Tarih: 03 Ekim 2022

Yorum: normal grafiklerle oyun oynarsanız kasma donma olmayacaktır genelikledüşük grafikler ile yüksek fbs almak benim için daha güzel gönül isterdiful HD grafiklerle oynamayı ama fiyatına göre mukemelin ötesidiyebilirim ama şimdiden virüs bulastirdim bilgisayara antivirüs ü devredışı bıraktım isteyerek bunun için yetkili biri yardımcı olmak içinbenimleDevamını Oku
İsim: D** E**
Tarih: 24 Mart 2024

Yorum: Ürün çok güzel ve orta seviye birisi olarak tavsiye ederim f/p ürünü
İsim: M** A**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: Hızlı, sorunsuz ve görseldeki tüm ürünler eksiksiz bir şekilde geldi,tam bir fiyat performans ürünü, güncel bir çok oyunu sorunsuz birşekilde oynatıyor, biz memnun kaldık.
İsim: K** D**
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: çok memnun kaldım aşırı iyi hızlı
İsim: E** Y**
Tarih: 13 Ocak 2024

Yorum: 10 numara 5 yıldız
İsim: B** B**
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: Biz üründen memnun kaldık yeğenime almıştık gayet güzel yeterli bir oyunbilgisayarı başka markalara o kadar para vermeye gerek yok
İsim: D** S**
Tarih: 02 Kasım 2023

Yorum: Kesinlikle Almanızı tavsiye ederim 9 aydır tek bir sıkıntı çıkarmadı tekkelimeyle !MÜKEMMEL!
İsim: **** ****
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: Gönderim hızı ,paketleme, ilgi alaka mükemmel , ürünü 8 ay kadar öncealdım yorum için bekledim biraz kullanıp doğru yorumu yapmak için ,herhangi bir sıkıntı yaşamadım oyunlarda vs. falanda hiçbir sıkıntıyaşamadım , cihazdan gayet memnunum rahatlıkla önerilebilir. Kaliteliürün , Kaliteli hizmet.
İsim: Alperen A.
Tarih: 31 Ekim 2023

Yorum: çocuklar için aldık çok memnunuz tavsiye ederiz
İsim: Y** Ç**
Tarih: 31 Ekim 2023

Yorum: Ürün gerçekten başarılı bir şekilde paketlenmiş aynı şelikde kargo gayethızlı ve başarılı,direkt tak çalıştır modeli hiç bir sorun çıkartmadılakin ! şöyle bir sorun yaşadım !! ürünü aldıktan bir kaç ay sonra" power supply " sizlere ömür,aslında üzerinde iyi bir powersupply vardı lakin yinede yandı !! elimde vardı kendim değiştirdim,işyoğunluğum nedDevamını Oku
Tarih: 27 Ekim 2023

Yorum: Ürün bence mükemmel herşey anlatıldığının üzerinde ben kullanan biriolarak çok memnunum almayı düşünenlere gerçekten tavsiye ederim...
İsim: M** P**
Tarih: 26 Ekim 2023

Yorum: çok hızlı ve güzel paketlenmiş şekilde geldim oldukça memnunum. terddeutetmeden alabilirsiniz. müşteri ilişkileri de ilgili ve yardımsever.
Tarih: 26 Ekim 2023

Yorum: Ürün gayet başarılı çok memnunum.
Tarih: 06 Ekim 2023

Yorum: Mükkemmel oyun içi performansı çok iyi
Tarih: 23 Ağustos 2023

Yorum: iyi
İsim: I** O**
Tarih: 15 Ağustos 2023

Yorum: çok iyi çok beğendim
İsim: A** o**
Tarih: 24 Mayıs 2023

Yorum: harika izoly siz bu işi biliyorsunuz
İsim: Z** M**
Tarih: 26 Nisan 2023

Yorum: Bütün parçaları eksiksiz ve kusursuz geldi.kasma yapmıyor.Memnunuz
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Nisan 2023

Yorum: Alın aldırın çok memnun kaldık hasarsız ve eksiksiz bir şekilde elimizeulaştı,iyi ki almışız, teşekkür ederiz
İsim: C** A** M**
Tarih: 12 Nisan 2023

Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Hz kaç acaba
Cevap: Merhaba, 24 inç 75 hz curved monitör ile gelmektedir, siparişinizi en kısa sürede bekleriz, iyi günler dileriz

Soru: wifi adaptörü ne kadar verimli oluyor.birde 500 GB lik bı HDD eklesek ne kadar fiyat farkı çıkar?
Cevap: Merhaba, wifi kullandığınızda eğer modem uzakta ise donmalar olabilir, sayfamız üzerinden istediğiniz diski sepetinize ekleyip buradan iletirseniz içerisine montajlayarak gönderebiliriz, iyi günler dileriz

Soru: ben bunu almak isterdim'de işlemcisi küçük
Cevap: Merhaba, Sorunuzu tam olarak anlayamadık.

Soru: Ekran görüntü kalitesi kaç fps 4k 2460 1080 veriyormu
Cevap: Merhaba, 24 İnc Full HD 1920 x 1080p 75 Hz Monitör ile geliyor, HDMI + VGA + Dahili Hoparlör özelliği var.

Soru: Hocam kulaklık çıkmadı içinden unutuldu mu acaba.?
Cevap: Merhaba, internet üzerinde bulunan numaralarımızdan dönüş yaparsanız sizlere gerekli desteği sağlarız efendim.İyi günler dileriz.

Soru: Kasasi ekran daki gibi mi yoksa baska kasami gondwriyorsunuz?
Cevap: Merhaba, görselde görülen kasa birebir gelmektedir, herhangi bir farklılıkla karşılaşmazsınız, iyi günler dileriz

Soru: merhaba kaç tane ram slotu var
Cevap: Merhaba, 2 adet ram slotu vardır, 1 ram slotu dolu gelmektedir, ekstra ram ekleyebilirsiniz, iyi günler dileriz

Soru: merhaba kaç taksit oluyor acaba?
Cevap: Merhaba, Hemen hemen tüm kredi kartlarına taksit olabiliyor, Ödeme şekillerine biz müdahale edemiyoruz, Sipariş verirken son aşamalara doğru kredi kartı bilgilerinizi girdiğiniz de taksit seçenekleri görünüyor efendim, Trendyol taksit seçenekleri geçerli oluyor, Zahmet olmazsa sipariş veriyormuş gibi ilerleyip bakabilirsiniz.

Soru: hangi oyunları kaldırır ve kaç fps verir en rahat hangi grafiklerle oynarım?
Cevap: Merhaba lol valorant ets2 pubge gibi oyunları oynayabilirsiniz efendim iyi günler dilerim

Soru: Bilgisayarın Gtx i kaç
Cevap: Merhaba, bilgisayarda RX 550 4 GB ekran kartı bulunmaktadır, iyi günler dileriz

Soru: 64 bit halinde mi gönderiyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Windows 10 Pro 64 bit Deneme sürümü yüklü olarak geliyor, Tüm Driverleri yüklü olarak geliyor, Tak çalıştır hazır olarak, Sadece Fişe takıp açma tuşuna basıyorsunuz. Ekran kartı da RX 550 4GB DDR5 128 Bit olarka geliyor efendim.

Soru: monitör sinyal gelmiyor
Cevap: Bu konuda görüşme yaptınız mı?

Soru: Oyun varmı
Cevap: Merhaba, Kurumsal Firmayız, Bilgisayarlara oyun yükleyemiyoruz, Oyunların Telif Hakları var, STEAM dan bilgisayar geldiğinde kendiniz indirebilirsiniz.

Soru: kulaklığın marka modeli nedir ve ekran kaç Hz olarak geliyor ve hoparlörler de fiyata dahil mi?
Cevap: Merhaba, 24 inç 75 hz monitör ile gelmektedir, görselde gördüğünüz tüm ekipmanlar eksiksiz sizlere gelmektedir, iyi günler dileriz

Soru: sata kablosu geliyor mu
Cevap: Merhaba,m2 anakarta takıldığı için sata kablosuz geliyor efendim.Fişe tak çalıştır şeklinde kullanıma hazır gönderiyoruz.

Soru: Merhabalar, ürün Windows 11 kaldırıyor mu acaba?
Cevap: Merhaba, Evet efendim yükleyip kullanabilirsiniz uygundur.

Soru: ekran kaç hz
Cevap: 144hz efendım

Soru: ekran kac hz
Cevap: Merhaba, 24 inç 75 hz curved monitör ile gelmektedir, siparişinizi en kısa sürede bekleriz, iyi günler dileriz

Soru: RGB li ramli modelleriniz varmı varsa kodlarını yazar mısınız teşekürler
Cevap: Merhaba, Evet şuan baktığınız modelimiz Corsair RGB PRO 3000 MHZ Işıklı Ram ile geliyor, Trendyola özel bazı modellerimiz de Corsair RGB PRO Ram kullanıyoruz, Ürün açıklamalarında da yazıyor efendim.

Soru: Kasanın içi dolu mu çok ucuz geldide
Cevap: Merhaba, Tabii ki dolu efendim, Ürün başlığında da yazıldığı gibi i5 10. Nesil işlemcili 16GB DDR4 3200 MHz Ram ve 512GB M.2 SSD ve RX 550 4GB DDR5 128 Bit Ekran kartı ve 24 Full HD Monitörlü ve Resimlerde görüldüğü gibi Klavye Mouse ve Kulaklık ve Mouse pad ve Wifi ile beraber geliyor, Tak çalıştır hazır olarak, Fişe takıp açma tuşuna basıyorsunuz sadece.

Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Nemesis I5-10400f 16gb 512gb M.2 Rx550 4gb 24" Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı En Uygun Satış Linki