NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Asude

Bilgili
NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Şu Anki Satış Fiyatı 20000.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Memnuniyet Durumu Nedir?

NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürün Açıklaması

NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi ürününü 20000.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında Yapılan Yorumlar
20000.0 Tl ye satışta olan NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: direk meydamarket saticisina soyluyorum. size trendyoldan bi sekildeulastim bana pzentabl cevap verdiniz. bi seyi satitiginiz zamanzamaninda ulastiracak kanallarla calismalisiniz. sorun oldugu zamansevkiyatla siz muatap olmalisiniz buna satis sonrasi destek denir.sattim bitti olayini yayladaki bakkalda gerceklestiriyor. bence halkaarz olun yada duzDevamını Oku
İsim: i** a**
Tarih: 28 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: cumartesi sipariş verdim pazartesi teslim edildi ve evde olmadığım için1 hafta sürdü cumartesi ye kaldı kurulumu. evde olsaydım cumadankuracaktı servis. 1 sefer çalıştırdık şuanlık çalışıyor makinelerdiyebilirim ancak. hem çamaşır hem kurutma gayet güzel çalışıyor. hattanispeten daha sessiz. bir sürü programı var. zamanla deneyimimigüncelleyeceğDevamını Oku
İsim: G** Ş** K**
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: Electrovitrin

Yorum: ürün çok güzel sapasağlam geldi aynı gün servisi açıp kurulumunuyapti.Bir kaç gündür kullanıyorum kızım ve bendeki geçmeyen öksürüktenyola çıkarak kurutma aldım kiyafetlerimizden çıkan toza inanamıyorum. buürünü çok araştırdım 9 kg A +++ inverter motor inoks kazan ayakkabıkurutma aparatı var wifi var ayrıca Aralık sonuna kadar 10 yıl motorgarantisiDevamını Oku
İsim: D** T**
Tarih: 04 Aralık 2023
Satıcı: Denkel

Yorum: Taşınma durumu vardı, makinayı geç kurulum yapıldı. Ancak bütünçamaşırların renklerini soldurdu servis geldi .Ana kart bozukmus karttındeğişmesi ,yada satıcının iade alıp ,yeni makina göndermesi gerektiğinisöyledi lütfen yenisini gönderin.
İsim: K** B**
Tarih: 24 Nisan 2024
Satıcı: Dijisepet

NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Ürüne İlişkin Sorular

Soru: kurulumda üst üste koyulabılıyor mu çamaşır makinesi ile
Cevap: Merhaba, Kurutma makineleri , servisten veya dışarıdan alınacak aparat ile ( çamaşır makinesi ile kurutma makinesi arasına konacak ve ürünü birlestirecek ) üst üste montaj yapılabilir . İyi günler .

Soru: Merhaba, su tankı yerine kullanmak yerine direkt tahliye hortumu takılıyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz, dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Sağlıklı günler

Soru: merhaba gider borusuna ihtiyaç var mi ya da sukaynagina yakın mı olmalı?
Cevap: Merhaba, Gidere bağlanması gerekmiyor. Su tankı mevcuttur.

Soru: WiFi tam olarak bu makinede ne işe yarıyor,nasıl kullanılıyor.Wifi olmadan devreye girmiyormu?
Cevap: Merhaba, Wifi sayesinde kurutma makinesi cep telefonuzu indirdiğiniz ( servis montaj sırasında yardımcı olur) program ile eşleştirmeniz sayesinde bir çok ek programlar kazanmanıza ve kurutma makinesinin performansı artacaktır. Daha geniş bilgi için lütfen Hoover müşteri hizmetlerini arayınız sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardir (8508111290). İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: ütülü kurutma özelliği var mı ?
Cevap: Merhabalar Ürünümüz de Ütü kuruluğu özelliği bulunmaktadır. İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: bunun aynısından yoğuşmalı var bu ısı pompalı kesin dogru dimi
Cevap: Merhabalar; Doğrudur ürünümüz Isı Pompalıdır. İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: nem sensoru var mi
Cevap: Merhaba, markadan bilgi alıp haber vereceğiz. Lütfen soruyu yarın gün içinde tekrar iletmenizi rica ederiz.

Soru: Merhaba beyaz rengi var mı aynı ürünün
Cevap: Değerli Müşterimiz; Beyaz rengi mevcut değildir. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

NDPEH9A3TCBERXSS 9 Kg Wi-fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki