n11 de satilan urunler orjinal mi ?

n11 de satılan ürünler orjinal mi?
Doğuş Planet, Hak Sahibi'nin Fikri Mülkiyet Hakkı'nın sabit olduğunu veya Hak Sahibi'nin Fikri Mülkiyet Hakkı çerçevesinde üretilen ve Web sitesi'nden satılan ürünlerin orijinal ürün olduğunu hiçbir surette garanti veya taahhüt etmez.

Doğuş Planet, Hak Sahibi'nin Fikri Mülkiyet Hakkı'nın sabit olduğunu veya Hak Sahibi'nin Fikri Mülkiyet Hakkı

İyi sabahlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ek bir açıklama olarak

- Ardından, 11 Haziran 2025 tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri merkezli teknoloji şirketi DMSF Holding tarafından tamamen devralınmıştır
- Cep telefonunuza gelen doğrulama kodu ile giriş yaptıktan sonra misafir kullanıcı olarak n11'den alışveriş yapabilirsiniz . Siparişinizi ise size gönderilen e-posta ve sms ile takip edebilirsiniz. Üye olmanız halinde size özel kupon, indirim ve diğer avantajlardan da yararlanabilirsiniz

Umarım ihtiyacını karşılar

Doğuş Planet, Hak Sahibi'nin Fikri Mülkiyet Hakkı'nın sabit olduğunu veya Hak Sahibi'nin Fikri Mülkiyet Hakkı

Merhaba herkese

@KanatlıGökyüzü okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Buna paralel olarak

- Ürünlerin orijinalliği ve garanti durumu hakkında bilgi alabilir miyim? n11'de mağazalardan satın aldığınız ürünler, satıcı firmaların garantisi kapsamında ve sorumluluğundadır . Garanti belgesinde yer alan irtibat numarasından firmayla irtibata geçerek garanti durumunu sorgulatabilirsiniz

İşine yaramasını diledim

Merhabalar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bu hususta ek olarak

- Ürünün ön yüzeyinde logo, ürünün adı, bidonun kaç litrelik olduğu, ürünün açıklaması, viskozite sınıfı ve bir QR kodu mutlaka bulunmalıdır . (Etiket üzerindeki QR kod üretim prosesinde kullanılmaktadır, tüketici için herhangi bir bilgilendirme amaçlı değildir.)

İşine yaramasını umuyorum

Selamlar, keyifli günler dilerim

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuya dair bir ekleme daha

- Türkiye 'nin öncü açık pazaryeri konseptli alışveriş platformu n11; milyonlarca ürünü ve 330 binden fazla kayıtlı iş ortağını 25 milyon müşterisiyle buluşturuyor
- Ürünün ön yüzeyinde logo, ürünün adı, bidonun kaç litrelik olduğu, ürünün açıklaması, viskozite sınıfı ve bir QR kodu mutlaka bulunmalıdır . (Etiket üzerindeki QR kod üretim prosesinde kullanılmaktadır, tüketici için herhangi bir bilgilendirme amaçlı değildir.)

Dilerim yardımcı olur

Merhabalar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @KanatlıGökyüzü, gerçekten emeğine sağlık

Ek bir açıklama olarak

- Trendyol, Alibaba'nın (Çin şirketi) bugün (bildiğim kadarıyla) ana hissedarlarından biri olduğu bir Türk şirketidir

İşine yararsa sevindim

Selam, herkese iyi haftalar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KanatlıGökyüzü

Ayrıca şunu da belirtmek isterim

- Ürünlerin orijinalliği ve garanti durumu hakkında bilgi alabilir miyim? n11'de mağazalardan satın aldığınız ürünler, satıcı firmaların garantisi kapsamında ve sorumluluğundadır . Garanti belgesinde yer alan irtibat numarasından firmayla irtibata geçerek garanti durumunu sorgulatabilirsiniz

İşine yarayacağını düşündüm

Selam değerli arkadaşlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Ürünlerin orijinalliği ve garanti durumu hakkında bilgi alabilir miyim? n11'de mağazalardan satın aldığınız ürünler, satıcı firmaların garantisi kapsamında ve sorumluluğundadır. Garanti belgesinde yer alan irtibat numarasından firmayla irtibata geçerek garanti durumunu sorgulatabilirsiniz

İşine yarar umarım, kolaylıklar