n11 com ne oldu ?

n11 com ne oldu?
Ticari? Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan firma, Haziran 2023'te Getir tarafından satın alındı

Selam değerli ekip

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ek bir örnek olarak

- Türkiye'nin e-ticaret platformlarından n11 'in BAE merkezli DMSF Holding'e devrine ilişkin satın alma süreci, 11 Haziran itibarıyla hisse devrinin gerçekleşmesiyle resmen tamamlandı
- 🛒 n11 Satıldı: Türkiye'de Yerli E-Ticaret Platformu Kalmadı Birleşik Arap Emirlikleri merkezli DMSF Holding, Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından n11'i satın aldı . Bu satışla birlikte, Türkiye'de büyük çaplı yerli bir e-ticaret platformu kalmamış oldu
- Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan n11, Haziran 2023'te Getir ailesine katılmıştır. Temmuz 2025 itibarıyla DMSF Yatırım Holding A.Ş . çatısı altında yoluna devam eden n11, yenilenen vizyonu ve yatırımlarıyla e-ticaretin geleceğine yön vermeye devam ediyor

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

n11 com ne oldu?
Ticari? Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan firma, Haziran 2023'te Getir tarafından satın alındı

İyi günler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Kısaca eklemek gerekirse

- Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan n11, Haziran 2023'te Getir ailesine katılmıştır. Temmuz 2025 itibarıyla DMSF Yatırım Holding A.Ş . çatısı altında yoluna devam eden n11, yenilenen vizyonu ve yatırımlarıyla e-ticaretin geleceğine yön vermeye devam ediyor

Belki işine yarar diye paylaştım

n11 com ne oldu?

Selam herkese

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @LeylaSes

Bunu destekleyen bir bilgi olarak

- n11 ve Trendyol Go Satıldı: Türkiye'deki Büyük E-Ticaret Markalarının Tamamı Yabancı Sermayeye Geçti. Türkiye'nin önde gelen dijital alışveriş platformlarından n11 **** ve Trendyol Go, yabancı yatırımcıların eline geçti. Rekabet Kurumu, n11 'in Birleşik Arap Emirlikleri merkezli DMSF Holding'e satışına onay verdi

İşine yaraması dileğiyle sundum

n11 com ne oldu?

Herkese iyi günler

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bunu takiben

- Rekabet Kurumu, Getir'in Mubadala 'ya devrini onayladı. Getir artık resmen Birleşik Arap Emirlik merkezli yatırım fonu Mubadala'nın oldu

İşine yarar umarım, kolaylıklar

n11 com ne oldu?

Selam sevgili ekip arkadaşları

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir diğer bakış açısından

- Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yer alan 176265 sıra nolu ilana göre, Getir Perakende Lojistik Anonim Şirketi, n11'de bulunan tüm hisselerini Serkan Borançılı'nın tek ortak olduğu Borancılı Teknoloji Anonim Şirketi'ne devretti. Getir, 2022 yılında kısmen ortak olduğu n11'in tamamını 2023 yılında devralmıştı

Paylaşmak istedim

n11 com ne oldu?

Merhabalar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @LeylaSes

Bir başka detay olarak

- Ancak son gelişmelerle n11 'in, artık Getir'e bağlı olmadığı ortaya çıktı. Ticaret Sicil'deki kayıtlara göre n11 , Getir'den ayrılarak Borancılı Teknoloji Anonim Şirketi'ne devredildi

İşine yarar diye ekliyorum

n11 com ne oldu?

Herkese iyi günler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir dipnot olarak

- 🛒 n11 Satıldı: Türkiye'de Yerli E-Ticaret Platformu Kalmadı Birleşik Arap Emirlikleri merkezli DMSF Holding, Türkiye'nin önde gelen e-ticaret platformlarından n11'i satın aldı . Bu satışla birlikte, Türkiye'de büyük çaplı yerli bir e-ticaret platformu kalmamış oldu

İşe yararsa ne güzel

n11 com ne oldu?

Selam ekip, kolay gelsin

@LeylaSes, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir başka detay olarak

- Ancak son gelişmelerle n11 'in, artık Getir'e bağlı olmadığı ortaya çıktı. Ticaret Sicil'deki kayıtlara göre n11 , Getir'den ayrılarak Borancılı Teknoloji Anonim Şirketi'ne devredildi
- 2013 yılında Doğuş Grubu ve Güney Koreli Sk Group tarafından hizmete sunulan n11, yaklaşık iki yıl önce Getir'e satılmış ve ardından Borancılı Teknoloji'ye devredilmişti. Şimdi ise n11'in yeni sahibi Birleşik Arap Emirlikleri merkezli yatırım şirketi DMSF Holding oldu

Umarım ihtiyacını karşılar