muhammed calhanoglu hangi takimda ?

Muhammed Çalhanoğlu hangi takımda?
Grup'ta mücadele eden Bayburtspor, yeni sezon öncesinde milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun kardeşi Muhammed

Selam, umarım iyisinizdir

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Bir başka not olarak

- Atatürk ve Fenerbahçe . Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk de Fenerbahçeli'ydi. Atatürk, 10 Ağustos 1928 günü, 3-3 berabere biten Gazi Kupası maçından sonra üçü Galatasaraylı ve ikisi Fenerbahçeli olan beş kişinin önünde aynen şunları söyledi: “Burada üçe üçüz… Çünkü ben de Fenerbahçeliyim!”
- Galatasaray, yaz transfer dönemine damgasını vuracak bir hamle daha gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar, Manchester City'den tecrübeli orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı kadrosuna kattı . 34 yaşındaki futbolcu, İstanbul ekibiyle 2027 yılına kadar geçerli bir sözleşmeye imza attı
- Fenerbahçe Hakan Çalhanoğlu Transferini Bitirdi !

İşine yaraması dileğiyle sundum

Muhammed Çalhanoğlu hangi takımda?
Grup'ta mücadele eden Bayburtspor, yeni sezon öncesinde milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun kardeşi Muhammed

İyi akşamlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Hatice

Ek bir not olarak

- 🗣Sercan Hamzaoğlu: "Hakan Çalhanoğlu transferi için Inter, bonservis bedeli olarak kapıyı 30 milyon Euro'dan kapıyı açıyor. Fenerbahçe, İtalyan kulübüyle anlaşırsa Hakan'ın maaş beklentisini karşılayacağını oyuncu cephesine iletti. Hakan, Inter'den 6-7 milyon Euro maaş alıyor."

Belki kullanırsın diye düşündüm

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Elif Nur Gündem 0 152
Aybike Gündem 0 117
Sevgi Gündem 0 105
O Gündem 0 136
Elmas Gündem 0 116
Hulya Gündem 0 124
Guzin Gündem 0 184
Guzin Gündem 0 143

benzerkonular_benzer_konular