PusulaKahve
Bilgili
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Fiyatına Göre Alınır Mı?
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Şu Anki Satış Fiyatı 277.0 Tl'den Satılmaktadır.
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Alanlar Memnun Mu?
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Hakkında yaklaşık 389 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Ürün Bilgisi
Marka : MuggoDış Materyal : Doğal tekstil malzemlerinden oluşan elastik yapısı ile ayağınızı kavrayarak hem konfor hem kusursuz bir görünüm oluşturur. Kullanım Alanı : Günlük hayatın her alanında rahatlıkla kullanılabilir. Gün içerisinde uzun saatler kullandığınızda dahi rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Elbise, etek ya da şort gibi parçalarla kullanarak şıklığınızı girdiğiniz her ortamda hissettirebilirsiniz. Özellikle tatil beldelerinde ve sahil kıyılarında şık ve zarif görünümünün yanı sıra gün boyu konfor sağlar .Taban : Ortopedik taban üzerine hasır işlemeli Üretim Yeri : Türkiye Brand : MuggoOuter Material: With its elastic structure consisting of natural textile materials, it grips your foot and creates both comfort and a perfect appearance.Usage Area: It can be used easily in every area of daily life. You can move comfortably even when you use it for long hours during the day. You can feel your elegance in every environment you enter by using it with pieces such as dresses, skirts or shorts. In addition to its stylish and elegant appearance, it provides comfort throughout the day, especially in holiday resorts and seaside coasts.Sole : Straw embroidered on orthopedic soleProduction Place : Turkey
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Ürününün Satıcısı, Muggo Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet ürününü 277.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Kullanıcı Yorumları
277.0 Tl ye satışta olan Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
389 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Sandaleti çok beğendim çok rahat duruyor rengi de aynı göründüğü gibi.Siyahını da almayı düşünüyorum numarası gelirse.
İsim: Ş** T**
Tarih: 25 Şubat 2023
Beden: Beden:39
Satıcı: MUGGO
Yorum: 39 aldım tam oldu
İsim: p** s**
Tarih: 29 Nisan 2022
Yorum: çok beğendim tam numaranızı alabilirsiniz göründüğü gibi geldi
ve inanılmaz rahat
İsim: g** a** d**
Tarih: 17 Eylül 2022
Beden: Beden:38
Yorum: Çok tatlılar kendi numaranızı alın
İsim: Gizem Ö.
Tarih: 08 Ocak 2022
Yorum: çok yumuşak çok rahat teşekkür ederim
İsim: defne Y.
Tarih: 28 Haziran 2022
Yorum: Çok güzel tam numara alınabilir
İsim: **** ****
Tarih: 24 Şubat 2023
Beden: Beden:37
Yorum: cok rahat kizima yazin giysin diye aldim kendi bedeninizi alabilirsiniz görundüğü gibi
İsim: s** s**
Tarih: 27 Aralık 2022
Yorum: Rahat ve ayakta güzel duruyor tam numara alınmalı
İsim: D** B** D**
Tarih: 02 Şubat 2022
Yorum: 130 TL etmez ama rahat. fotoğraftaki gibi geldi. 38 39 giyiyorsanız 39 numara alın sandalet tarzı ayakkabılar bi numara büyük alınmalı
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: sandaletler harika, tam numaranızı alın derim
İsim: E** N** D**
Tarih: 04 Şubat 2023
Yorum: Annem için aldım çok beğendi bu sene kendim içinde alacağım
İsim: B** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Mart 2023
Yorum: cok guzel ben bi numara kucuk aldim tam oldu baska rengiden de kendi numarami almistim surekli ayagimdan cikiyodu
İsim: f** b**
Tarih: 29 Eylül 2021
Yorum: çok güzel bir ayakkabı imiş yorumlara bakınca tereddüt ettim ama hiç öle gelmedi tam numaranızı alin
Tarih: 24 Haziran 2022
Yorum: Guzel bir beden kucuk de alina bilir bende ben 40im 39oldu ama ince ayaklara bol gele bilirde
İsim: s** m**
Tarih: 05 Temmuz 2022
Yorum: 38 giyiyorum ayagıma tam oldu.ayagım çok ince ve uzun oldugu için lastikler de sıkmadı. havadar dışarıda gidilebileceği gibi ev için de ideal.3 günde elime ulaştı.teşekkrler trendyol MUGGO. sorumu hemen yanıtladınız
İsim: e** s**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Yorum: annem için aldım tam yazlık giymelik kargo da hızlı geldi
İsim: Senay F.
Tarih: 16 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Aslında rahat bir sandalet ancak renklerihi beğenmedim. Özellikle sarısı hardal rengi duruyordu daha canlı beklemiştim o nedenle iade ettim. Ama 36 numara giyiyorum ve ayağıma tam oldu
Tarih: 30 Mayıs 2022
Beden: Beden:36
Yorum: super çok rahat
Tarih: 12 Eylül 2024
Beden: Beden:40
Yorum: Annem için aldım çok rahat
İsim: C** K**
Beden: 11 Eylül 2024
Yorum: eşime aldık çok güzel kullanışlı bir ürün
İsim: Seda Y.
Tarih: 05 Nisan 2022
Yorum: Annem için aldım gayet memnun kaldı fotoğraftaki gibi geldi
İsim: B** C**
Tarih: 21 Ocak 2022
Yorum: Anneme aldım gayet güzek memnun kaldım
İsim: Yasemin Y.
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel bir sandalet ama bir beden büyük alınabilir ve ince tipli ayaklara daha uygun
Tarih: 14 Mayıs 2023
Yorum: Ürünün daha önce başka bi rengini almıştım bunu da yengeme aldım bayıldık
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: çok rahat ve güzel tşkler iyi satislar
İsim: s** a**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: kızıma aldim.cok begendi
İsim: Seda K.
Tarih: 13 Haziran 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: çok güzel rahat yumuşak kızım severek giyiyor
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: 11 yalındaki kızım için aldım bu yaz kullanır fena değil
İsim: D** D**
Yorum: Annem için aldım çok rahat bir ayakkabı ve modeli güzel
İsim: D** S**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: Beklediğimden daha güzel çıktı. Çok rahat ve şık duruyor ayakta. Çok beğendim
Tarih: 27 Mayıs 2022
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Merak Edilenler Neler?
Soru: lastiklimi
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: Kısıtlamada çalışıyormusunuz
Cevap: Merhabalar, evet efendim.
Soru: tabanı yumusakmidir
Cevap: Merhaba ortopedik üründür efendim
Soru: turuncu modelde 38 ne zaman stoga girer?
Cevap: Merhabalar, stoklarımız sürekli olarak güncellenmektedir. Ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. İstediğiniz numaranın üzerine tıklayıp "Gelince Haber Ver" butonunu kullanarak ürün geldiğinde bildirim alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Diyarbakırın neresinde acaba şubeniz bende diyarbakırdayım
Cevap: MERHABA BİSMİLDEDİR.
Soru: neden yorumlarda başka ayakkabı gösteriyorlar
Cevap: Merhaba görselde gördüğünüz ürün tarafınıza gönderilecektir
Soru: merhaba ürün ağırlığı paketlebede ne kadar acaba?
Cevap: 300 Gr civarıdır
Soru: Merhabalar garantili yazmışsınız garanti özellikleri ve şartları nelerdir
Cevap: İmalat hatalarına karşı bir ay garantili dir efendim
Soru: merhaba ürünün tabanı yumuşak mi sert mi
Cevap: yumuşaktır efendim
Soru: havuz kenarı için uygun mu kayma yapar mi suya dayanikli mi
Cevap: Merhabalar efendim, uygundur kayma yapmaz.
Soru: Merhaba, bej-turuncu-sarı 40 numara ne zaman gelir?
Cevap: Merhabalar, stoklarımız sürekli olarak güncellenmektedir. Ürünün tekrar satışa açılma süreci için net bir tarih iletemiyoruz. İstediğiniz numaranın üzerine tıklayıp "Gelince Haber Ver" butonunu kullanarak ürün geldiğinde bildirim alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Hangi kargoyla geliyor
Cevap: Merhaba Aras kargo ve Trendyol express kargo ile gönderim sağlanmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba görselde olan ürünle görselli yorumlardaki ürün aynı değil hangisini gönderiyorsunuz acaba öğrenebilir miyim lütfen
Cevap: Merhaba şuan görselde ne görüyorsanız aynı ürün tarafınıza gönderilecektir efendim
Soru: Merhaba yayınladığınız fotoğraf başka (kahverengi) alıcıların paylaştığı lastik ürün başka neden? Alırsam ne gelicek merak içerisindeyim
Cevap: merhaba görselde olan kahverengi sandalet tarafınıza gönderilecektir edendim
Soru: slm kalipler nasil
Cevap: Merhaba, ürün görsellerinde beden tablosu mevcuttur. Kontrol sağlayarak uygun beden tercihinde bulunabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba yorumlardaki ürün ile gorseldeki ürün aynı değil neden
Cevap: Merhaba görselde gördüğünüz ürün tarafınıza gönderilecektir efendim
Soru: Bu sari turuncu olan sandalet 38numarasi tekrar gelir mi
Soru: merhaba bunun 34 numarası başka mağazalarda mevcutmu mevcutsa nerden bulabilirim ?
Cevap: Maalesef efendim bulunmamaktadır
Soru: giyimi zor mu
Cevap: merhaba rahattır.
Soru: Merhaba. Şəkildəki ilə eyni məhsulu göndərirsiz? Yorumlarda fərqli məhsul görürəm,
Cevap: Görselde ki ürün gelecektir efendim
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Detaylı Resimler
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet En Uygun Satış Linki
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Şu Anki Satış Fiyatı 277.0 Tl'den Satılmaktadır.
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Alanlar Memnun Mu?
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Hakkında yaklaşık 389 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Ürün Bilgisi
Marka : MuggoDış Materyal : Doğal tekstil malzemlerinden oluşan elastik yapısı ile ayağınızı kavrayarak hem konfor hem kusursuz bir görünüm oluşturur. Kullanım Alanı : Günlük hayatın her alanında rahatlıkla kullanılabilir. Gün içerisinde uzun saatler kullandığınızda dahi rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Elbise, etek ya da şort gibi parçalarla kullanarak şıklığınızı girdiğiniz her ortamda hissettirebilirsiniz. Özellikle tatil beldelerinde ve sahil kıyılarında şık ve zarif görünümünün yanı sıra gün boyu konfor sağlar .Taban : Ortopedik taban üzerine hasır işlemeli Üretim Yeri : Türkiye Brand : MuggoOuter Material: With its elastic structure consisting of natural textile materials, it grips your foot and creates both comfort and a perfect appearance.Usage Area: It can be used easily in every area of daily life. You can move comfortably even when you use it for long hours during the day. You can feel your elegance in every environment you enter by using it with pieces such as dresses, skirts or shorts. In addition to its stylish and elegant appearance, it provides comfort throughout the day, especially in holiday resorts and seaside coasts.Sole : Straw embroidered on orthopedic soleProduction Place : Turkey
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Ürününün Satıcısı, Muggo Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet ürününü 277.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Kullanıcı Yorumları
277.0 Tl ye satışta olan Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
389 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Sandaleti çok beğendim çok rahat duruyor rengi de aynı göründüğü gibi.Siyahını da almayı düşünüyorum numarası gelirse.
İsim: Ş** T**
Tarih: 25 Şubat 2023
Yorum: 39 aldım tam oldu
İsim: p** s**
Tarih: 29 Nisan 2022
Yorum: çok beğendim tam numaranızı alabilirsiniz göründüğü gibi geldi
İsim: g** a** d**
Tarih: 17 Eylül 2022
Yorum: Çok tatlılar kendi numaranızı alın
İsim: Gizem Ö.
Tarih: 08 Ocak 2022
Yorum: çok yumuşak çok rahat teşekkür ederim
İsim: defne Y.
Yorum: Çok güzel tam numara alınabilir
Tarih: 24 Şubat 2023
Yorum: cok rahat kizima yazin giysin diye aldim kendi bedeninizi alabilirsiniz görundüğü gibi
İsim: s** s**
Tarih: 27 Aralık 2022
Yorum: Rahat ve ayakta güzel duruyor tam numara alınmalı
İsim: D** B** D**
Tarih: 02 Şubat 2022
Yorum: 130 TL etmez ama rahat. fotoğraftaki gibi geldi. 38 39 giyiyorsanız 39 numara alın sandalet tarzı ayakkabılar bi numara büyük alınmalı
Tarih: 19 Ağustos 2022
Yorum: sandaletler harika, tam numaranızı alın derim
İsim: E** N** D**
Tarih: 04 Şubat 2023
Yorum: Annem için aldım çok beğendi bu sene kendim içinde alacağım
İsim: B** Ş**
Beden: 23 Mart 2023
Yorum: cok guzel ben bi numara kucuk aldim tam oldu baska rengiden de kendi numarami almistim surekli ayagimdan cikiyodu
İsim: f** b**
Tarih: 29 Eylül 2021
Yorum: çok güzel bir ayakkabı imiş yorumlara bakınca tereddüt ettim ama hiç öle gelmedi tam numaranızı alin
Tarih: 24 Haziran 2022
Yorum: Guzel bir beden kucuk de alina bilir bende ben 40im 39oldu ama ince ayaklara bol gele bilirde
İsim: s** m**
Tarih: 05 Temmuz 2022
Yorum: 38 giyiyorum ayagıma tam oldu.ayagım çok ince ve uzun oldugu için lastikler de sıkmadı. havadar dışarıda gidilebileceği gibi ev için de ideal.3 günde elime ulaştı.teşekkrler trendyol MUGGO. sorumu hemen yanıtladınız
İsim: e** s**
Tarih: 10 Ağustos 2022
Yorum: annem için aldım tam yazlık giymelik kargo da hızlı geldi
İsim: Senay F.
Tarih: 16 Mayıs 2023
Yorum: Aslında rahat bir sandalet ancak renklerihi beğenmedim. Özellikle sarısı hardal rengi duruyordu daha canlı beklemiştim o nedenle iade ettim. Ama 36 numara giyiyorum ve ayağıma tam oldu
Tarih: 30 Mayıs 2022
Yorum: super çok rahat
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Annem için aldım çok rahat
İsim: C** K**
Beden: 11 Eylül 2024
Yorum: eşime aldık çok güzel kullanışlı bir ürün
İsim: Seda Y.
Tarih: 05 Nisan 2022
Yorum: Annem için aldım gayet memnun kaldı fotoğraftaki gibi geldi
İsim: B** C**
Tarih: 21 Ocak 2022
Yorum: Anneme aldım gayet güzek memnun kaldım
İsim: Yasemin Y.
Tarih: 24 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel bir sandalet ama bir beden büyük alınabilir ve ince tipli ayaklara daha uygun
Tarih: 14 Mayıs 2023
Yorum: Ürünün daha önce başka bi rengini almıştım bunu da yengeme aldım bayıldık
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: çok rahat ve güzel tşkler iyi satislar
İsim: s** a**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: kızıma aldim.cok begendi
İsim: Seda K.
Tarih: 13 Haziran 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: çok güzel rahat yumuşak kızım severek giyiyor
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: 11 yalındaki kızım için aldım bu yaz kullanır fena değil
İsim: D** D**
Yorum: Annem için aldım çok rahat bir ayakkabı ve modeli güzel
İsim: D** S**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Yorum: Beklediğimden daha güzel çıktı. Çok rahat ve şık duruyor ayakta. Çok beğendim
Tarih: 27 Mayıs 2022
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Merak Edilenler Neler?
Soru: lastiklimi
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: Kısıtlamada çalışıyormusunuz
Cevap: Merhabalar, evet efendim.
Soru: tabanı yumusakmidir
Cevap: Merhaba ortopedik üründür efendim
Soru: turuncu modelde 38 ne zaman stoga girer?
Soru: Diyarbakırın neresinde acaba şubeniz bende diyarbakırdayım
Cevap: MERHABA BİSMİLDEDİR.
Soru: neden yorumlarda başka ayakkabı gösteriyorlar
Cevap: Merhaba görselde gördüğünüz ürün tarafınıza gönderilecektir
Soru: merhaba ürün ağırlığı paketlebede ne kadar acaba?
Cevap: 300 Gr civarıdır
Soru: Merhabalar garantili yazmışsınız garanti özellikleri ve şartları nelerdir
Cevap: İmalat hatalarına karşı bir ay garantili dir efendim
Soru: merhaba ürünün tabanı yumuşak mi sert mi
Cevap: yumuşaktır efendim
Soru: havuz kenarı için uygun mu kayma yapar mi suya dayanikli mi
Cevap: Merhabalar efendim, uygundur kayma yapmaz.
Soru: Merhaba, bej-turuncu-sarı 40 numara ne zaman gelir?
Soru: Hangi kargoyla geliyor
Cevap: Merhaba Aras kargo ve Trendyol express kargo ile gönderim sağlanmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba görselde olan ürünle görselli yorumlardaki ürün aynı değil hangisini gönderiyorsunuz acaba öğrenebilir miyim lütfen
Cevap: Merhaba şuan görselde ne görüyorsanız aynı ürün tarafınıza gönderilecektir efendim
Soru: Merhaba yayınladığınız fotoğraf başka (kahverengi) alıcıların paylaştığı lastik ürün başka neden? Alırsam ne gelicek merak içerisindeyim
Cevap: merhaba görselde olan kahverengi sandalet tarafınıza gönderilecektir edendim
Soru: slm kalipler nasil
Cevap: Merhaba, ürün görsellerinde beden tablosu mevcuttur. Kontrol sağlayarak uygun beden tercihinde bulunabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba yorumlardaki ürün ile gorseldeki ürün aynı değil neden
Cevap: Merhaba görselde gördüğünüz ürün tarafınıza gönderilecektir efendim
Soru: Bu sari turuncu olan sandalet 38numarasi tekrar gelir mi
Soru: merhaba bunun 34 numarası başka mağazalarda mevcutmu mevcutsa nerden bulabilirim ?
Cevap: Maalesef efendim bulunmamaktadır
Soru: giyimi zor mu
Cevap: merhaba rahattır.
Soru: Merhaba. Şəkildəki ilə eyni məhsulu göndərirsiz? Yorumlarda fərqli məhsul görürəm,
Cevap: Görselde ki ürün gelecektir efendim
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet Detaylı Resimler
Muggokadın Garantili Günlük Ortopedik Kaymaz Taban Comfort Rahat Sandalet En Uygun Satış Linki