Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv Tavsiye Edilen Yer Neresi-

KumYolcusu

Bilgili
Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv Alınmaya Değer Mi?
Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv Güncel Fiyatı 5299.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv Hakkında yaklaşık 148 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv Detaylı Açıklama

Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv Ürününün Satıcısı, Strong Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv ürününü 5299.0 Tl'den Satılmaktadır.

Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv Kullananlar
5299.0 Tl ye satışta olan Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
148 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: beklediğimizden çok iyi
İsim: A** Y**
Tarih: 16 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: Güzel sağlam geldi teşekkürler
İsim: B** C**
Tarih: 09 Kasım 2023
Satıcı: Cenur Elektronik CEM KARAMAN

Yorum: Çok iyi mükemmel 🙌
İsim: M** a** A**
Tarih: 21 Ekim 2023

Yorum: süper iş goruyor
İsim: e** z**
Tarih: 13 Ekim 2023

Yorum: Güzel ürün tavsiye ederim
İsim: seyfullah A.
Tarih: 05 Eylül 2023

Yorum: bu fiyata alınabilecek en iyisi int bağladım sorunsuz çalışıyorbeklentinin üzerinde görüntü kalitesi iyi seste gayet güzel hasarsızgeldi tavsiye ederim
İsim: F** s**
Tarih: 26 Ağustos 2023

Yorum: Ürün fiyatına göre gayet güzel. Tavsiye ederim. Herkese iyi alışverişler.
İsim: N** G**
Tarih: 21 Haziran 2023

Yorum: memnunum iş görür
İsim: Mehmet E. A.
Tarih: 17 Mayıs 2023

Yorum: tv cok guzel sorunsuz ulastı ulastı elımıze herkese tavsıye ederım
İsim: d** o**
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: güzel bir ürün olduğunu söyleyebilirim
İsim: Ş** D**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: mukkemmel bir cihaz
İsim: B** Y**
Tarih: 10 Nisan 2023

Yorum: Ürün çok güzel memnun kaldım
İsim: **** ****
Tarih: 04 Nisan 2023

Yorum: Çok güzel televizyon teşekkürler
İsim: D** D**
Tarih: 31 Mart 2023

Yorum: vallahi beklentimin çok üzerin de çıktı verdiğim para helal olsun.
Tarih: 21 Aralık 2022

Yorum: Ürün çok güzel. Ekranı her şeyi iyi. Kurulum için kendiniz rahatlılıklayapabilirsiniz. Hiç servisi aramanıza gerek yok. Sadece ayakları dahasağlam olsa çok daha iyi olurdu. Ama onun dışında her şeyi iyi. Çokteşekkürler. İnternete bağlantısı da çok iyikullandıktan sonra yazıyorum👍🏻
İsim: S** M**
Tarih: 14 Aralık 2022

Yorum: Fiyat performans üstü efsane ürün hızlı kargo ön yargılarımı kırdı bolkazançlar diliyorum
İsim: Berat Ç.
Tarih: 17 Mart 2024
Satıcı: Doğubankbilişim

Yorum: Ürün güzel
İsim: İ** Y**
Tarih: 07 Şubat 2024

Yorum: Kısa sürede tertemiz geldi kumanda piline kadar deaylar için teşekkürederim çok güzel bi ürün
Tarih: 02 Şubat 2024

Yorum: harika ürün tavsiye ederim
Tarih: 26 Ocak 2024

Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: B** B**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: Ürün harika YouTube netflix Google herşey sorunsuz çalışıyor muazzam eniyi markalar bile bıladar seri değil AMA keşke içine kumanda koysaydınız
İsim: Şevket T.
Tarih: 13 Ekim 2023

Yorum: güzel beğendim çocuk odası için ideal
İsim: Ç** T**
Tarih: 29 Ağustos 2023

Yorum: ürün gayet güzel beklentilerimi karşıladı görüntü kalitesi olsun sesolsun memnun oldum
İsim: o** d**
Tarih: 21 Ağustos 2023

Yorum: bundan dah iyisini düşünemiyirum knal geçişleri çok hızlı internet hızıçok iyi çok memnunum kaldım bu kadar iyi beklemiyordum
İsim: B** T**
Tarih: 18 Ağustos 2023

Yorum: güzlel teslimat ozenliydi beğendik
İsim: D** B**
Tarih: 28 Temmuz 2023

Yorum: çok kaliteli ve güzel
İsim: G** N**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Mayıs 2023

Yorum: fiyatina gore uygun kanal gecilslerde biraz agir
İsim: T** I**
Tarih: 09 Mart 2023

Yorum: görüntü kalitesi vs güzel sadece enerji sınıfı çok düşük onun dışında güzel
İsim: M** D**
Tarih: 29 Ocak 2023

Yorum: fiyatına göre çok iyi bence
İsim: O** E**
Tarih: 20 Ocak 2023

Yorum: ekran görüntüsü ve menü çok iyi bu fiyata alınabilecek ürün
İsim: G** A**
Tarih: 14 Ocak 2023

Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv Merak Edilenler

Soru: Merhaba tv kaç cm birde hangi servis ilgileniyor
Cevap: merhaba ürün 82 ekrandır. armstad yetkili servisi ilgilenmektedir.

Soru: merhaba ram hafıza android sürümü kaçtır nedir apk indirip kullanılabilir mu tv de
Cevap: Apk inmiyor Smart sabit

Soru: Yani Bi fişe takana kadar Bi video çeksek kurulum ücretsiz mi oluyor yoksa yinede ücretli mi olur
Cevap: kuruluma servis gelmek zorundadır.32'' tüm markalarda kurulum ücretlidir.

Soru: A+ Enerji olan model hangisi acaba?
Cevap: merhaba, artık A sınıfı etikete sahip cihaz bulunmamaktadır

Soru: şanlıurfa'da servisi varmı?
Cevap: evet servisi mevcuttur.

Soru: ayak ile birlikte yerden yükseklik net olarak kaç cm dir. yerimize tam oturması gerekiyor çünkü.
Cevap: 48 cm yüksekliktedir

Soru: merhaba google arama motoruna girebiliyor mu?
Cevap: evet kullanılıyor

Soru: askı aparati takmak ici kac inc aparat almamiz gerekli
Cevap: aparat kutuda mevcut

Soru: internet özelligi varmı kablosuz bağlanıyor mu
Cevap: Evet efendim

Soru: TV de yutube varmı
Cevap: evet var efendim

Soru: üzerinde yazan uygulamalar mevcut dmi ( Netflix, YouTube vs. )
Cevap: Evet hazır yüklü olarak gelmektedir.

Soru: işlemcisi nedir acaba
Cevap: Android işlemci

Soru: kamera kayıt sistemine bağlanıyor mu yani hep TV hemde kamera kayıt izleye bilirmiyim yanında duvara monte apartı geliyor mu
Cevap: aparat mevcut.hdmı kablosu ile kamera için kullanabilirsiniz.

Soru: merhaba görüntü ve ses kalitesi nasıl 4.5G internet hızına uyumlumu ürün acaba
Cevap: merhaba, evet uyumludur

Soru: Netflix desteklemiyor diyor
Cevap: destekliyor

Soru: Netflix vs uygulamalar içinde var mı ? Tv kanalları içimde var mj ? Yani tv açsan direk kanallar çıkar mı?
Cevap: merhaba, tüm sorularınız için evet cevabını verebilrim

Soru: merhaba biz kendimiz kurunca garantiden çıkar mi
Cevap: siz kendiniz kurduğunuzda üründe bir sorun çıkar ise sorumluluk size aittir.

Soru: Uydu girişi yok tvplus indireceğim olurmu
Cevap: Android uygulamasına indirip izleyebilirsiniz

Soru: merheba silifke yetkili servis var mi
Cevap: Mevcut 0 850 888 47 45

Soru: merhaba netflix YouTube varmı acaba
Cevap: Evet efendim smart özelliği mevcuttur

Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv Görseller

1_org_zoom.jpg

Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led Tv En Uygun Satış Linki

Mt32es2000 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Android 11 Led TV Alınmaya Değer Mi?

Yani, 5299 TL’ye bu TV’yi almak ne kadar mantıklı, tartışmaya değer bir konu. Ama önce size bir küçük espriyle başlayalım: "TV'yi alıp, 'Benim her şeyim Smart, seninki?' demek anca Android TV ile olur!" 😄 Şimdi, biraz daha derinlemesine inceleyelim!

Kullanıcı Deneyimleri ve Yorumlar:

MT32ES2000 modelinin kullanıcılar tarafından genellikle olumlu yorumlar aldığını söylemek mümkün. Ortalama puan 4.4/5, bu da ürünün gayet tatmin edici olduğunu gösteriyor. Kullanıcılar, özellikle görüntü kalitesini ve internet bağlantısını beğenmişler. Netflix, YouTube gibi uygulamalar sorunsuz çalışıyor, ki bu da modern bir TV için oldukça önemli. Ürünle ilgili yapılan yorumlarda, kurulumunun kolay olduğu ve fiyat-performans oranının oldukça yüksek olduğu belirtiliyor. Birçok kullanıcı, "Beklediğimden çok daha iyi" ve "Fiyatına göre mükemmel" gibi ifadeler kullanmış.

Teknik Özellikler:

MT32ES2000, 32 inçlik ekran, Android 11 işletim sistemi, uydu alıcısı ve LED ekran teknolojisi gibi özelliklerle geliyor. Bu, hem geleneksel TV yayınlarını hem de akıllı TV uygulamalarını rahatlıkla kullanmanızı sağlıyor. Ayrıca, Netflix, YouTube gibi uygulamalar önceden yüklü geliyor. İnternete bağlandığınızda, hız ve bağlantı problemi yaşamıyorsunuz. Hızlı kanal geçişleri ve internet hızının yeterli olması, günlük kullanımda sizi rahatsız etmiyor.

Kurulum ve Servis:

Kurulum konusunda bir kaç soru işareti olmuş, ancak cevaplar net. Kurulum ücretsiz değil, ancak ekranın montajı kolay ve ihtiyacınız olan aparat da kutudan çıkıyor. Servis konusunda, Türkiye’nin birçok yerinde servisi mevcut ve bu da kullanım sırasında sizi rahatlatabilir. Servisin hızlı ve güvenilir olduğu da belirtiliyor.

Fiyatı:

5299 TL, bu TV için orta seviyeye yakın bir fiyat. Ancak, içeriği ve sağladığı özelliklere göre oldukça makul bir fiyat. Eğer bir 32 inç Smart TV arayışındaysanız ve Android 11 işletim sistemini kullanmak istiyorsanız, bu fiyatın değer olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki, daha büyük ekranlar ve daha yeni modeller mevcut, ancak bu model fiyat-performans açısından güçlü bir seçenek.

Eksikler:

Birkaç kullanıcı, kanal geçişlerinin biraz daha hızlı olmasını istemiş, ancak bu gibi küçük eksiklikler, genel deneyimi fazla etkilemiyor. Ayrıca, bazı yorumlar, TV'nin enerji sınıfının çok yüksek olmadığını belirtmiş, bu da uzun vadeli kullanımda enerji maliyetlerine etkileyebilir.

Sonuç:

Eğer 32 inç ekran, smart TV özellikleri, Android 11 işletim sistemi ve uydu alıcısı gibi özellikleri uygun bir fiyata almak istiyorsanız, Mt32es2000 iyi bir tercih olabilir. Kullanıcı yorumları oldukça olumlu, ürünün performansı ise beklentileri karşılıyor. Fiyatı da göz önüne alındığında, bu TV’yi almak mantıklı görünüyor!

Göz atmayı ve satın almayı düşünüyorsanız, Trendyol'da bu model için oldukça iyi bir fiyat ve kullanıcı yorumlarıyla karşılaşabilirsiniz.