(MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima Fiyatına Göre Alınır Mı ?

Nevin

Bilgili
(MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima Tavsiye Eder Misiniz?
(MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima Mevcut Fiyatı 22759.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

(MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

(MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

(MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima Ürün Detayları

Airfel LTXM25N R32 9.000 BTU A++ Inverter Klima İle İlgili Sık Sorulan Sorular >_x000D_
_x000D_

Montaj dahil mi? Evet, incelediğiniz bu ürünümüzde 4 metre iç-dış ünite arası mesafeye kadar montaj ücretsizdir.; Bu klimanın enerji sınıfı nedir? Airfel LTXM25N 9.000 BTU klima soğutmada A++, ısıtmada A+ enerji sınıfındadır.; Bu klima ısıtma yapıyor mu? Evet, Airfel klimalar ısıtma da yapmaktadır.; Kargo dahil mi? Evet, tüm klima alışverişlerinizde fiyatlarımıza kargo dahildir.; Garanti Süresi Ne Kadar? iç ünite 2 yıl dış ünite 3 yıl garantilidirKlima Montajı ve garanti işlemleri ile ilgili bilgiler sayfanın en alt kısmındadır.; Airfel LTXM25N R32 9.000 Btu A++ Inverter KlimaAIRFEL SEZONSAL INVERTER KLİMA• Sezonsal inverter özelligi ile A sınıfı inverter klimalara göre %20 daha fazla tasarruf• Otomatik dikey üfleme özelligi ile homojen ortam sıcaklıgı• -15°C’ye kadar ısıtma yapabilme özelligi ile yüksek performans• Turbo fonksiyonu ve inverter teknolojisinin birlesimi ile hızlı ısıtma - hızlı sogutma• Stand By modunda sadece 1 W enerji tüketimi• Arıza teshis sistemi ile daha hızlı servis hizmetiA++ Enerji SınıfıR32 GazlıTurbo Modu1W Enerji TüketimiÜcretsiz Keşif ve Montaj Düşük Sıcaklıkta ÇalışmaCold Catalyst FiltreOtomatik Tekrar BaşlamaUyku Modu24 Saat ZamanlayıcıOtomatik Dikey ÜflemeÜfleme Kanatları HafızasıArıza Tanımlama3D INVERTER MOTOR TEKNOLOJİSİ Yüksek Yoğunluklu Filtre Tozu ve poleni %80’e kadar temizler1 DC INVERTER Kompresör Motoru 2 İÇ ÜNİTE DC Fan Motoru* Sadece LTXM50N ve LTXM71N modelleri için geçerlidir.3 DIŞ ÜNİTE DC Fan MotoruLCD Göstergeli Uzaktan KumandaAirfel LTXM25N R32 9.000 BTU A++ Inverter Klima Montajı ve Garanti İşlemleri- Klimanız size ulaştıktan sonra +90444 9990 Daikin Müşteri Hizmetleri'ni arayarak ücretsiz montaj servis kaydı açtırmanız gerekmektedir.; - Akdeniz Bölgesi gibi yaz aylarında klima alışverişinin yoğun olduğu bölgelerde yaşıyorsanız, sipariş öncesi Airfel Daikin Müşteri Hizmetleri'nden bölgenizde hizmet veren yetkili servisin iletişim bilgilerini alarak en yakın montaj tarihi hakkında bilgi almanızı öneririz.; - Ücretsiz montaj, dış ünite ile iç ünite arasındaki 4 metre mesafeye kadar geçerlidir.; 4 metreden sonrası için ek bakır boru ücreti talep edilir.; - Yetkili servis geldiğinde klima montaj yerinde elektrik tesisatı hazır olmalıdır.; - Montaj sonrası cihazınızın garantisi yetkili servis tarafından başlatılacak ve cihaz seri numarası ile sisteme kaydedilecektir. >_x000D_

(MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Airfel (MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima ürününü 22759.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

(MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima Hakkında Yapılan Yorumlar
22759.0 Tl ye satışta olan (MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Daha önce aldığım bir ürün memnunum gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ısıtması ve soğutması gayet güzel.
İsim: Ali G.
Tarih: 19 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ToptanFiyatlar.com

Yorum: Soğutması ısıtması harika kesinlikle çok uygun performansına gör piyasaya göre
İsim: Ö** O**
Tarih: 02 Eylül 2023
Satıcı: Toptan Fiyatlar Com

Yorum: Harika.en uygun fiyatlı klimaydı.servls elemanları da çok iyiydi.gayet güzel soğutuyor
İsim: G** G**
Tarih: 17 Ağustos 2023
Satıcı: TekÇarşı

Yorum: Bu fiyata çok iyi
İsim: Derya S.
Tarih: 19 Ekim 2023

Yorum: Oldukça başarılı
İsim: B** A**
Tarih: 10 Ekim 2023
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: Aldığımız ürünler sağlam bir şekilde sıkıntısız elimize ulaştı. Yetkili servis hemen 1 günde montajı yaptı. Çok memnun olduk.
İsim: B** Y**
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: kargolama sağlam geldi. ama kurulum için 15 gün diyorlar.s
İsim: M** I** t**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Satıcı: RZN HOME

Yorum: montajı hala yapılmadı tam bir fiyasko cihaz güzel olsa neye yarar 1 haftadır bekliyoruz servisi
İsim: Y** e** A**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Satıcı: BEYAZDÜNYA35

Yorum: ürünüm 2 günde geldi. kurulum için 10 gün beklemek zorundayız. malum yoğunluk normal bu da. herkes kargocu arkadaşlardan şikayetçi olmuş ama ben tam tersine çok memnunum. evimin kapısına kadar bıraktılar. teşekkür ediyorum
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 23 Ağustos 2023

Yorum: satıcı ilgili ve hemen geldi ürün kargoda hızlı geldi
İsim: a** b**
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: Ürün elime çok hızlı ulaştı, paketi sağlamdı bozulmamıştı, kargo gelmeden iki saat önce aradı ve tam zamanında geldi, servis montaj için 12 Ağustos a gün verdiğinden ürün değerlendirmesini daha sonra yapacağım.
İsim: N** B**
Tarih: 05 Ağustos 2023

Yorum: ÜRÜN Ü KLİMACI ARKADAŞLARIN TAVSİYESİ İLE ALDIK.SATICI İLK GÜN KARGOYA VERDİ 3,GÜN ELİMİZE GEÇTİ.DAIKIN GÜVENCESİ İLE AİRFEL YETKİİLİ SERVİS ARKADAŞLARDA 2 GÜN SONRASINA RANDEVU VERİP TAKTILAR.ÜRÜNÜN SESSİZ ÇALIŞMASI ÇOK GÜZEL.IISITICI GÜZEL.SOĞUK KISMI HENÜZ HAVALAR ISINMADIĞI İÇİN ANLAYAMADIK.2 YIL GARANTİSİ İLE SANIRIM SSORUNSUZ KULLANACAK GİBİDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 30 Nisan 2024
Satıcı: Outlet Point

Yorum: Ürün gayet güzel tereddütlerim vardı . Satıcıdan puan kırmıştım çünkü daha sabah 11-12 sularında almama rağmen ürünü ertesi günü gönderdi ve sürat kargo ile geldi. Yani 4 gün kaybımız oluştu. Hem de Hatay gibi yerde . Servis hızlı geldi . Aynı gün aradım geldi kurdular . Temiz işçilik yaptılar . Ürüne ve servise teşekkürler ama satıcı aynı gün verDevamını Oku
İsim: ı** d**
Tarih: 10 Mayıs 2024

Yorum: Üründe bir sıkıntı yok fakat servis ben şehir dışı görevdeyken geldi eve, klimanın yerini bizimkilere tarif ettim iç üniteyi montajlamışlar fakat dış üniteyi balkondaki dolabın üstüne koyup gitmişler , klimayı çalıştırınca balkonun sıcaklığı çok artıyor ayrıca klimanın ayaklarını BUNLAR BİZE AİT DİYEREK alıp götürmüşler .Ürünün üreticiliğini yapanDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 07 Ekim 2023

Yorum: çok güzel serinletiyor salonum için aldım 30 m2 salona yeterli geldi ama servis çok geç geldi 2 aya yakın sürede çıkıp geldiler ve gelen servisin tavrı hiç boş değildi annemin evi içi almıştık önce oraya yüksek dediler merdiven yetmez dediler takmak istemediler bende annemle yakın olan evime takmalarını rica ettim bana klimaları taşımayacağını bizDevamını Oku
İsim: H** K**
Tarih: 15 Eylül 2023
Satıcı: TekÇarşı

Yorum: Ürün Geldi Montajı yapıldı bir sorun yaşamadım, kargoda küçük sorun olmuş dış ünite ayağı biraz yamulmuş sorun teşkil etmiyor,onun dışında gayet başarılı 12 m² oda için aldım ısıtma olarak kullanıyorum gayet yeterli, servis montajı güzel şekilde yaptı vakumlama makinesi ile vakum işlemini de gerçekleşti, Daikin Yetkili Servisi bakıyor Airfel e , klDevamını Oku
İsim: D** A**
Tarih: 28 Kasım 2023

Yorum: bizdeucuz satıcısından aldık, daha önce açılmış ve montaj sacı olmayan ürün gönderildi. Fabrika kaynaklı olabilir.
İsim: FIRAT T.
Tarih: 20 Nisan 2024
Satıcı: BizdeUcuz

(MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima Sıkça Sorulan Sorular

Soru: boru bakır mı? Kaç metreye kadar montaja dahil?
Cevap: Merhabalar ortalama 4 metreye kadar boru bakır montaja dahildir efendim.

Soru: dış ünite dahil dimi
Cevap: EVET DAHIL MONTAJDA ÜCRETSİZ

Soru: mrblar kaçlıktır klima
Cevap: 9.000 liktir

Soru: merhabalar Manisa Kırkağaç bakır mahallesine kurulum yapabilir misiniz
Cevap: merhaba kurulumu airfel servisi yapmaktadır. ürün gelince servisi ararsanız kurulumu yapacaklardır.

Soru: 12000bt lik var mı
Cevap: merhaba farklı modeldir LTXM35 dir

Soru: Kaç metrekare odaya uygundur
Cevap: merhaba 15-20 m2 için idealdir

Soru: Ürün sıfır dimi
Cevap: Evet efendim

Soru: merhaba iyi günler elinizde 900 btu klima varmı?
Cevap: Merhaba stoklarımızda mevcuttur

Soru: elektrik işini servis yaparmi
Cevap: Merhabalar, Kurulum yetkili servis tarafından ücretsiz yapılır. Klima kurulum öncesi bilgiler aşağıda paylaşılmıştır. - Klima elektrik bağlantısı Klima montajlarında, evin elektrik tesisatından (Buat, sigorta panosu vb) klimanın yanına konacak şaltere (V Otomat) kadar olan kabloyu uzman bir elektrikçinin çekmesi gerekir. Klimanın yanına konan şalter ile ürün arasındaki kablo bağlantısını yetkili servis yapar. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Kurlum dahilmi
Cevap: Merhaba Ürün Marka Çagrı merkezini aramanız yeterli efendim ücretsiz olarak servis gelip kuruyor

Soru: hangi kargo firması ile gönderim sağlıyorsunuz?
Cevap: Merhabalar Horoz - Yurtiçi - Octovan

Soru: merhaba bu klima kaclik boyutu mesala 16 lik mi veya 12 lik mi
Cevap: 9000 liktir.

Soru: hangi kargo ile çalışıyorsunuz?
Cevap: Merhabalar Yurtiçi - Horoz - Octovan

Soru: Merhaba. Klima siparşi verdim az önce. Montaj dahil. Montaj için kiminle nasıl işetişim kuracağız?
Cevap: Merhaba ürün geldiginde yetkili servisi aramanız yeterli

Soru: Mrb. bu ürün sadece soğutma mi yapıyor? Sıcak ile ilgili bilgi göremedim .
Cevap: Isıtma ve soğutma özelliği mevcuttur

Soru: merhaba 9 luk kaç metrekare icindir
Cevap: Merhaba 20 m2 alana kadar önerilmektedir.

Soru: SEER ve SCOP değerleri nedir?
Cevap: Soğutma / SEER :6,3 Isıtma / SCOP :4,0

Soru: Merhaba dış ünitesi dahil mi yoksa onu ayrıca almamız mı gerekiyor?
Cevap: Herşey dahildir.

Soru: iç ünite üfleyicin'm öşcüleri nedir acaba
Cevap: Merhaba Genişlik 715 mm Yükseklik 295 mm Derinlik 194 mm

Soru: Yetkili servis hangisi onu bilmiyorum.
Cevap: Airfel 444 999 0

(MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

(MONTAJ DAHİL) Ltxm25n R32 9.000 Btu A Inverter Klima En Uygun Satış Linki