Sirin
Bilgili
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima En Ucuzu Nerede Bulunur?
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Şu Andaki Değeri 43379.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Ürün Tanıtımı
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Baymak (MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima ürününü 43379.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Hakkında Yapılan Yorumlar
43379.0 Tl ye satışta olan (MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Daha öncede kullanıyorum performansı güzel satıcıya ayrıca teşekkür ediyorum ilgi ve alakasından dolayı
İsim: E** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Mayıs 2024
Satıcı: enuygunkombi
Yorum: teşekkürler gayet kaliteli bir klima memnunum
İsim: U** Ö**
Tarih: 20 Haziran 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EPATeknoloji
Yorum: 1 günde kargo geldi paketlemesinde hiç sıkıntı ypktu teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 13 Haziran 2023
Yorum: başarılı teşekkürler
İsim: A** A**
Tarih: 21 Aralık 2022
Yorum: Satıcı ilgili ve çok iyi şekilde kargolanmıs kesinlikle gönül rahatlığı ile alabilirsiniz teşekkürler Epa teknoloji

İsim: c** y**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: henüz kurulum yapmadım ama baymak kalitesinden şaşmamak lazım hem klimalar arasındaki en avantajlısi
İsim: ü** k**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: Ürünün soğutması muhteşem. İnşallah kışında ısıtması aynı olur. Teşekkürler...
İsim: S** T**
Tarih: 05 Ekim 2022
Yorum: Ayrıca garanti süresinin uzatılması konusun da servis hiç yardımcı olmadı. Halbu ki görüştüğümüzde uzatmayı servis ile yapılabileceği konusunda bilgi verilmesine rağmen servis işi dışında bir çok konu hakkında tartışmaya girdi.
İsim: H** U**
Tarih: 15 Kasım 2021
Yorum: ürünü de saticiyi da asla önerme. ürünü 2 buçuk sene önce almistim ve o dönem gelen elektrik faturası 980 - 1050 arasıydı. asla gerçek bi inverter değil. servisini defalarca aramama rağmen 1 kere bile gelmediler. tekrarlıyorum "1 kere bile" şikayetimi yazdım, genel merkezden aramalarına zamanvkalmadan klimayı sattım. dediğim gibi hem iyi ısıtmıyorDevamını Oku
İsim: C** Y**
Tarih: 05 Nisan 2022
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Merhaba kaç metre kareye kadar ısısı etkili ve aynı zaman da eksi kaça kadar ısısı etkili olur Teşekkür ederim şimdi den sağolun
Cevap: merhaba -5 e kadar çalışmaktadır. 40-55 civarı icin uygundur
Soru: merhaba alüminyum mu bakir kablo mu
Cevap: Bakır kablo efendim
Soru: Merhaba ürünleriniz arasında ısınmada daha tasarruflu olanlar hangileridir?
Cevap: Tüm klimalarımız A+ ısınma dır.
Soru: Kaç metrekareyi sogutuyor
Cevap: 45 mt2 kadar soğuta biliyorum efendim
Soru: Merhaba, sağa sola üfleme yapabiliyor mu? Yoksa sadece direkt üfleme mi var
Cevap: Merhabalar sağ sol özelliği mevcuttur
Soru: soğutma A+++ yazıyor.Peki , ısıtma
Belirtilmemiş
Cevap: Merhaba SOğutma A++ Isıtma A+ tır.
Soru: IYI AKŞAMLAR WIFI OZELLIGI VAR MI TELEFONLA EV DISINDAN DA KONTROL EDEBILIYOR MUYUZ
Cevap: Üründe wifi için ek modül satın alarak özelliğini kullanabilirsiniz.
Soru: Prime ile plus aradında ne fark var?
Cevap: Merhaba Ürün özellikleri aynıdır. Sadece görünüşleri farklıdır.
Soru: Baymak elegant Prime klima modeliniz için wifi mödülü USB li mi yoksa kablolu mu gerekiyor
Cevap: Bununla ilgili bilgim yok detaylı bilgiyi yetkili servisten alabilirsiniz
Soru: 24lük btü klima saatte kaç w harcar? Gün boyu açık kalırsa yakacağı ne olut
Cevap: Malesef bu konuda net bir bilgi veremiyoruz.
Soru: Merhaba 100mt dukkanımızı kısın ısıtmaya geterli olurmu
Cevap: Hayır salon tipi almanız gerekır
Soru: kapı daodeme
Cevap: Malesef kapıda ödeme imkanı yoktur.
Soru: Merhaba ürün isminde inverter yazıyor, ürün açıklamasında split yazıyor hangisi?
Cevap: Split duvar tipi demektedir. Ürün inverter klimadır.
Soru: ses seviyesi nedir
Cevap: Merhaba, dış ünitesi 65 db iç ünitesi 58 db’dir oldukça sessiz çalışmaktadır.
Soru: dış ünite ağırlığı ne kadar acaba
Cevap: Brüt 44 net 39 kğ efendim
Soru: Merhaba prime ile plus farklari nelerdir? Belirtirseni ikisinden birini siparis edecegim
Cevap: merhabalar; prime modelleri iç üniteden elektrik beslemelidir. plus modelleri dış üniteden elektrik beslemelidir. aralarında ufakta olsa görünüm farkı vardır. plus modelleri 0,5 derece olarak ayarlanabilmektedir ( 17,5 - 18 - 18,5 ) gibi . bunun haricinde fark denebilecek bir özellik yoktur. Bilginize sunar; iyi günler dileriz..
Soru: 5 yıl garanti dediniz uzatiliyo mu yoksa direk mi 5 yıl oluyo
Cevap: Merhaba Direk 5 yıl garantilidir.
Soru: Hayırlı günler. Dış üniteyi asmak için askı demirleri paket içerisinden çıkıyor mu ya da servis temin ediyor mu acaba?Ayrıca satın mı almamız gerekiyor?
Cevap: Merhaba Dış ünite ayakları yetkili servis tarafından ücretsiz getirilmektedir.
Soru: merhaba aynı ürün neden başka firmalarda farklı fiyat
Cevap: Kampanya ve satıcı bazlı fiyatlar değişiklik gösterebilir.
Soru: merhabalar baymak elegant 24000 btu klimanın kışın ısıtması verimli olur mu? acaba 25 m2 bir salon için. Bulunduğumuz şehir Izmir.
Cevap: merhaba, 24bin btu 40-50 metrekareye kadar ısıtma soğutma yapabilmektedir, teşekkürler.
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Ürün Resimleri
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Şu Andaki Değeri 43379.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Ürün Tanıtımı
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Baymak (MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima ürününü 43379.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Hakkında Yapılan Yorumlar
43379.0 Tl ye satışta olan (MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Daha öncede kullanıyorum performansı güzel satıcıya ayrıca teşekkür ediyorum ilgi ve alakasından dolayı
İsim: E** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Mayıs 2024
Satıcı: enuygunkombi
Yorum: teşekkürler gayet kaliteli bir klima memnunum
İsim: U** Ö**
Tarih: 20 Haziran 2022
Yorum: 1 günde kargo geldi paketlemesinde hiç sıkıntı ypktu teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 13 Haziran 2023
Yorum: başarılı teşekkürler
İsim: A** A**
Tarih: 21 Aralık 2022
Yorum: Satıcı ilgili ve çok iyi şekilde kargolanmıs kesinlikle gönül rahatlığı ile alabilirsiniz teşekkürler Epa teknoloji
İsim: c** y**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: henüz kurulum yapmadım ama baymak kalitesinden şaşmamak lazım hem klimalar arasındaki en avantajlısi
İsim: ü** k**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: Ürünün soğutması muhteşem. İnşallah kışında ısıtması aynı olur. Teşekkürler...
İsim: S** T**
Tarih: 05 Ekim 2022
Yorum: Ayrıca garanti süresinin uzatılması konusun da servis hiç yardımcı olmadı. Halbu ki görüştüğümüzde uzatmayı servis ile yapılabileceği konusunda bilgi verilmesine rağmen servis işi dışında bir çok konu hakkında tartışmaya girdi.
İsim: H** U**
Tarih: 15 Kasım 2021
Yorum: ürünü de saticiyi da asla önerme. ürünü 2 buçuk sene önce almistim ve o dönem gelen elektrik faturası 980 - 1050 arasıydı. asla gerçek bi inverter değil. servisini defalarca aramama rağmen 1 kere bile gelmediler. tekrarlıyorum "1 kere bile" şikayetimi yazdım, genel merkezden aramalarına zamanvkalmadan klimayı sattım. dediğim gibi hem iyi ısıtmıyorDevamını Oku
İsim: C** Y**
Tarih: 05 Nisan 2022
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Merhaba kaç metre kareye kadar ısısı etkili ve aynı zaman da eksi kaça kadar ısısı etkili olur Teşekkür ederim şimdi den sağolun
Cevap: merhaba -5 e kadar çalışmaktadır. 40-55 civarı icin uygundur
Soru: merhaba alüminyum mu bakir kablo mu
Cevap: Bakır kablo efendim
Soru: Merhaba ürünleriniz arasında ısınmada daha tasarruflu olanlar hangileridir?
Cevap: Tüm klimalarımız A+ ısınma dır.
Soru: Kaç metrekareyi sogutuyor
Cevap: 45 mt2 kadar soğuta biliyorum efendim
Soru: Merhaba, sağa sola üfleme yapabiliyor mu? Yoksa sadece direkt üfleme mi var
Cevap: Merhabalar sağ sol özelliği mevcuttur
Soru: soğutma A+++ yazıyor.Peki , ısıtma
Cevap: Merhaba SOğutma A++ Isıtma A+ tır.
Soru: IYI AKŞAMLAR WIFI OZELLIGI VAR MI TELEFONLA EV DISINDAN DA KONTROL EDEBILIYOR MUYUZ
Cevap: Üründe wifi için ek modül satın alarak özelliğini kullanabilirsiniz.
Soru: Prime ile plus aradında ne fark var?
Cevap: Merhaba Ürün özellikleri aynıdır. Sadece görünüşleri farklıdır.
Soru: Baymak elegant Prime klima modeliniz için wifi mödülü USB li mi yoksa kablolu mu gerekiyor
Cevap: Bununla ilgili bilgim yok detaylı bilgiyi yetkili servisten alabilirsiniz
Soru: 24lük btü klima saatte kaç w harcar? Gün boyu açık kalırsa yakacağı ne olut
Cevap: Malesef bu konuda net bir bilgi veremiyoruz.
Soru: Merhaba 100mt dukkanımızı kısın ısıtmaya geterli olurmu
Cevap: Hayır salon tipi almanız gerekır
Soru: kapı daodeme
Cevap: Malesef kapıda ödeme imkanı yoktur.
Soru: Merhaba ürün isminde inverter yazıyor, ürün açıklamasında split yazıyor hangisi?
Cevap: Split duvar tipi demektedir. Ürün inverter klimadır.
Soru: ses seviyesi nedir
Cevap: Merhaba, dış ünitesi 65 db iç ünitesi 58 db’dir oldukça sessiz çalışmaktadır.
Soru: dış ünite ağırlığı ne kadar acaba
Cevap: Brüt 44 net 39 kğ efendim
Soru: Merhaba prime ile plus farklari nelerdir? Belirtirseni ikisinden birini siparis edecegim
Cevap: merhabalar; prime modelleri iç üniteden elektrik beslemelidir. plus modelleri dış üniteden elektrik beslemelidir. aralarında ufakta olsa görünüm farkı vardır. plus modelleri 0,5 derece olarak ayarlanabilmektedir ( 17,5 - 18 - 18,5 ) gibi . bunun haricinde fark denebilecek bir özellik yoktur. Bilginize sunar; iyi günler dileriz..
Soru: 5 yıl garanti dediniz uzatiliyo mu yoksa direk mi 5 yıl oluyo
Cevap: Merhaba Direk 5 yıl garantilidir.
Soru: Hayırlı günler. Dış üniteyi asmak için askı demirleri paket içerisinden çıkıyor mu ya da servis temin ediyor mu acaba?Ayrıca satın mı almamız gerekiyor?
Cevap: Merhaba Dış ünite ayakları yetkili servis tarafından ücretsiz getirilmektedir.
Soru: merhaba aynı ürün neden başka firmalarda farklı fiyat
Cevap: Kampanya ve satıcı bazlı fiyatlar değişiklik gösterebilir.
Soru: merhabalar baymak elegant 24000 btu klimanın kışın ısıtması verimli olur mu? acaba 25 m2 bir salon için. Bulunduğumuz şehir Izmir.
Cevap: merhaba, 24bin btu 40-50 metrekareye kadar ısıtma soğutma yapabilmektedir, teşekkürler.
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Ürün Resimleri
(MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima En Uygun Satış Linki
Baymak (MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Baymak (MONTAJ DAHİL) Elegant Prime 24.000 Btu A Inverter Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.