(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima Alınır Mı ?

KumRuhu

Bilgili
(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima Ürün Alınmaya Değer Mi?
(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima Şu Anki Fiyat Aralığı 23549.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima Gerçekten İyi Mi?

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima Hakkında yaklaşık 20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima Teknik Açıklamalar

[vc_row][vc_column][vc_column_text]ELEGANT PLUS UV DUVAR TİPİ SPLIT KLİMAELEGANT PLUS UV 09 / ELEGANT PLUS UV 12 / ELEGANT PLUS UV 18 / ELEGANT PLUS UV 24UV Teknolojisi ile SterilizasyonSoğutmada A++, Isıtmada A+ Enerji Sınıfı4 Yöne Otomatik Hava YönlendirmeEnerji Tasarrufu için Eco Çalışma ModuSilence Mod Özelliği ile Sessiz ÇalışmaKorozyona Karşı Dayanımı Arttıran Özel Golden Fin KaplamaI Feel Teknolojisi ile Hassas Sıcaklık KontrolüOpsiyonel Wi-Fi özelliği ile akıllı kontrol[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Baymak (montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima ürününü 23549.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima Kullananlar
23549.0 Tl ye satışta olan (montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
20 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Ürün elime hızlı ve sorunsuz ulaştı baymak servisi aradım bana ertesi gün için randevu verildi çok teşekkür ederim 🙏👍🙏teslimat hızlı servis hızlı 🙏🙏
İsim: **** ****
Tarih: 06 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AYEF TİCARET

Yorum: Bu nasil bir hizdir. 1 gun icinde sorunsuz ulasti elime cok teşekkür ederim
İsim: s** ö**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Satıcı: Keskin Servis

Yorum: Sorunsuz elime ulaştı. Çok memnun kaldım
İsim: Burcu E.
Tarih: 11 Ağustos 2024
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: Kargo çok hızlı geldi teşekkür ederiz çok memnun kaldık baymak zaten en iyi marka
İsim: S** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Mart 2024

Yorum: bu sıcak havalarda tam bir kurtarıcı oldu harika 🥰
İsim: S** B**
Tarih: 22 Ağustos 2023
Satıcı: Kombi - Klima Satıcı

Yorum: Klimamız herseyiyle eksiksiz geldi montajı yapıldı çalışması mükemmel çok teşekkürler 😍
İsim: S** K** D**
Tarih: 01 Ağustos 2024

Yorum: ürün geldi ancak servisin keyfi gelsin de montaj yapsın diye bekliyoruz,koskoca büyük şehir statusundeki şehirde 2 tane servisi var.alacaklar almadan önce bunu göz onunde bulundursun.henuz kullanmak nasip olmadı.gelip kurarlarsa yorumumu guncellerim.
İsim: E** Y**
Tarih: 04 Ağustos 2024

Yorum: YETKİLİ SERVİSİNİN UMURSAMADIĞINI , saygısız olduğunu ve uslubünün kötü olup , müşteri memnuniyetinin 0 olduğunu unutmayın .
İsim: **** ****
Tarih: 20 Temmuz 2023

Yorum: cihaz güzel yetkili servisten memnun kalmadik oyle soyliyeyim yayinlamiyolar
İsim: I** H**
Tarih: 03 Ağustos 2024

Yorum: Baymak daha öncede aldığımız kullandığımız bir kilamaydı yıllar sonra gene aldık memnun kaldık
İsim: S** Ö**
Tarih: 25 Ağustos 2024
Satıcı: AYEF TİCARET

Yorum: Başarılı şekilde elime ulaştı biraz sesli çalışıyor.Teşekkür ederim
İsim: H** T**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Satıcı: BAYMAK YETKİLİ BAYİİ

Yorum: Dün Aras kargo personeli aradı ürünü getirdiğini ama yukarı çıkaramayacağını belirtti ben de işte olduğumu evde eşim ve 10 yaşında kızım var onlar mı çıkaracak dedim asansörde mevcut olduğu halde zoraki çıkarttı daha önce 18 lik bamak klima almıştım böyle bir problemle karşılaşmadım resimlerde mevcut dış ünite paketi yırtık paket bağlantı şeritinDevamını Oku
İsim: S** T**
Tarih: 02 Temmuz 2024
Satıcı: EG iklimlendirme ve mühendislik

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: ses seviyesi nedir acaba
Cevap: Merhabalar iç ünite 54, dış ünite 61 db olarak katalogda belirtilmiştir.

Soru: kaç desibel
Cevap: Merhaba silence sessiz mod den katalogda belirtilmemiş 54 db görünüyor

Soru: Ürün genişliği kaç cm’dir
Cevap: Merhabalar, ürünün iç boyutları mm olarak 761x295x200

Soru: merhabalar iyi çalışmalar..vatan a gittim baymak klimalara baktım ancak baymak dan önce takılacak yere tespit yaptırmanız lazım olur mu olmaz mı diye dediler oda 15 metre filan bu uygun mudur
Cevap: Merhaba bu ürün uygun olacaktır

Soru: plus ile prime arasında fark nedir
Cevap: merhaba, elektrık tuketımı veya teknık olarak hıcbır fark yoktur. prime yenı cıkan modelıdır. tasarım farkı vardır sadece

Soru: elagant plas ile elagant prime arasindaki fark nedir en sessiz olan hangisidir sizden tv aldim cok memnunum tskler
Cevap: Merhaba Plus daha sessiz ve led uv ışık ile mikrop öldürme özelliği var ,iç hava yönlendirme kanatçıkları otomatik,prime de elle ayarlanıyor

Soru: Montaj nasıl oluyor ?
Cevap: montaj ucretsızdır efendım. baymak yetkılı servısı arayıp randevu alabılırsınız

Soru: 18metre kare uygunmu 9000
Cevap: Bizce uygundur

Soru: en sessiz hangisi acaba tskler
Cevap: merhaba, ikisi aynıdır efendım. teknık detaylı bılgı ıcın baymagın ınternet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Soru: wifi varmi
Cevap: Merhabalar hayır. Wi-Fi modülü harici olarak servisinden satın alınmalıdır.

Soru: cekme karavan montaj yapilirmi
Cevap: Merhabalar, bu konuda bulunduğunuz bölgedeki baymak servisi yada 4440235 i arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz

Soru: Merhaba bu ürün montaj ve bağlantı ücreti çıkıyor mu aldıktan sonra ve ısıtması iyi mi 30 metre kareyi
Cevap: Merhaba 30 m2 için 12 btu uygundur. Ürün montajı ücretsizdir

Soru: 1-Renk beyaz mı? ( çok renkli diye belirtiliyor.) 2-Garanti 2 yıl mı, 5 yıl mı? (2 yıl diye belirtiliyor.) Vereceğiniz cevap için teşekkürler.
Cevap: Beyaz renktir. Garantisi 5 yıldır

Soru: Bu ürün son çıkanlardan mı
Cevap: Merhaba, evet

Soru: montaj için baymak'tan ekstra randevu almak mı gerekiyor?
Cevap: Merhaba Ücretsiz Montaj için 444 02 35 Baymak müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.

Soru: elegant plus ve elegant plu UV nedir birinde var birinde yok
Cevap: Plus Uv modeli yeni versiyondur. Baymak plus modelini artık üretmemektedir.

Soru: diğer kısımdan yazamıyorum size ürün bittiği için satın aldığım ürün iş dış ünite birlikte değil mi ?
Cevap: Tüm klimalarda dış ünitesi dahildir

Soru: servis ücreti varmı?
Cevap: kutu iceriginin islemleri ucretsizdir

Soru: merhaba kumandası var mı ekstra ücretle mi alacağız?
Cevap: Merhaba kumandası mevcuttur

Soru: Merhaba dış ünitemiz klima var mı
Cevap: DIŞ ÜNİTESİZ KLİMA YOKTUR..

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 9.000 Btu A++ Inverter Klima En Uygun Satış Linki