(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima Bu Ürünü Almalı Mı ?

Zehra

Bilgili
(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima Şu Anki Satış Fiyatı 47098.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima Hakkında yaklaşık 23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima Ürün Özellikleri

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Baymak (montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima ürününü 47098.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima Hakkında Yapılan Yorumlar
47098.0 Tl ye satışta olan (montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: Çok güzel tasarruf lu sessiz ekonomik faturam az geldi teşekkür ederiz baymak hızlı karğo teşekkürler trendyol yol
İsim: **** ****
Tarih: 10 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ısımarketizmir

Yorum: Teşekkürler
İsim: Y** K**
Tarih: 21 Ocak 2024
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: Ürün kaliteli güçlü ısıtması güzel 22 derecede bile ben buradayım diyor baymak servisi 2. Gün kurulumu yaptı
İsim: F** B**
Tarih: 24 Ocak 2024
Satıcı: Sepettebul

Yorum: ürün güzele benziyor
İsim: S** a**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: Kargo çok kısa bir sürede ve hasarsız elime ulaştı. Sadece ürünler ağır ve kargo yukarı taşımanıza yardım etmiyor. Kurulumu baymak yetkili servisi yaptı, soğutması çok güzel kısa sürede bütün odayı soğutuyor. Benim için tek dezavantajı en minimum fanda bile sesi yüksek uyku modunda sesi rahatsız ediyor ama onun dışında soğutması çok güzel.
İsim: B** A**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Satıcı: AdamGross

Yorum: Kaliteli ikinci kez aldık.. Aldığımızdan beri fiyat çok arttı..
İsim: B** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Aralık 2023

Yorum: Evimde 12lik ve 18lik vardı çok memnundum babamın evine 24 lük aldım kesinlikle eski kalitesi yok hiç soğutmuyor karşısına oturursan öyle soğutuyor
Tarih: 31 Ağustos 2024
Satıcı: baymakyetkilibayi

Yorum: kargo çok geç geldi gelene kadar kış geldi olmaz böyle
İsim: i** g**
Tarih: 28 Haziran 2024
Satıcı: baymakyetkilibayi

Yorum: Ürün harika, 12lik ve 24lük aldık fakat kiralık olarak geçtiğimiz evimizde var olan merkezi klima sistemine 24luk olan uymadı. yetkili Servis kabloların uygun olmadığını söyledi. Kurulum yapılamayacağını bildirdiler. Bu sebepten maalesef 24lük olanı iade ediyorum. 12lik olan mükemmel. klima almadan önce merkezi sistem varsa uygunluğunu sorun ve dahDevamını Oku
İsim: C** A** G**
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: 24.000 btu aldığıma çok memnun kaldım hızlı soğutuyor sesi yok dönecek kadar az çok güzel paketlenmiş zarar görmeden geldi hızlı bir kargo tavsiye ederim ürün satıcı firmaya çok teşekkür ederim
İsim: E** İ**
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: ürün sorunsuz ulaştı yaklaşık 2 hafta içinde kurulum yapıldı yetkili servis nereye kurmamız gerektiğinde yardımcı oldu hemen odalara soğuk gidiyor
İsim: O** k**
Tarih: 07 Ağustos 2023

Yorum: saglam birsekilde geldi hemen yerine takildi
Tarih: 12 Kasım 2023

Yorum: ürün çok kısa sürede elimize ulaştı.. firmaya bu konuda çok iyi.
İsim: S** T**
Tarih: 16 Eylül 2023

Yorum: Harika çok güzel hızlı bir şekilde elime olaştı hemen ertesi gün servis geldi beyendim yani tavsiye ederim
İsim: Ş** S**
Tarih: 04 Haziran 2024

Yorum: kargo ambalaj yetersizliği dış ünite bir tarafı açık geldi
İsim: S** Y**
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: surat kargo firmasını yüzünden 1 yıldız yazıklar olsun klimayı bina kapısına bırakıp gitti evin kapısına getiremeyeceğiniz kargoyu neden taşıyorsunuz yazıklar olsun size bu firmaya vermeyin kargonuzu benden söylemesi birde saygısızlar kesinlikle surat kargo kullanan firma dan ürün almam bundan sonra.
Tarih: 31 Ağustos 2023
Satıcı: Sepettebul

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima Merak Edilenler

Soru: Hem ısıtma hem soğutma yapıyor dimş
Cevap: merhabalar evet

Soru: Merhaba Bu klima 50 metre kare alanı soğutmada yeterli olur mu
Cevap: merhabalar yeterli olacaktir

Soru: Merhabalar baymak ‘İn yetkili bayisi misiniz ?
Cevap: merhabalar, baymak yetkili bayi değiliz efendim.

Soru: Merhaba iç ünite en uzunluk ölçüsü nedir kutuda 115 yazıyor ama kutu 115 cm içinden çıkacak ünite ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba iç ünite boyutları En,Boy,Derinlik 1.090x328x227 mm dir.

Soru: En som çıkan modeli bu mu?
Cevap: merhaba evet

Soru: baymak elegant plus UV 18 000 neden yok .. sayfada görünmüyor
Cevap: İyi günler uzun zamandır fabrikada ürün yok muhtemelen yılbaşından sonra stokta olacaktır..

Soru: Ürün açıklamasında WiFi özelliği var deniliyor ama sorularda yok demişsiniz
Cevap: Merhaba wifi kullanımı opsiyoneldir. Wifi bağlantısı için servislerden wifi aparatı temin etmeniz gerekmektedir

Soru: Merhaba. Dış ünitenin ebatları nedir?
Cevap: 1090*328*227 mm ebatlarındadır…

Soru: Ürünü wifili hale getirebilir miyiz? servis bunun için yardımcı oluyor mu acaba ?
Cevap: Evet opsiyonel olarak mevcut. Servis montaj için gelince söylemeniz yeterli.

Soru: İki ürün var sattığınız ikisinde aynı mı
Cevap: Aynı üründür

Soru: 3+1 odayı soğuturmu
Cevap: Merhabalar klimalar tek bir oda için hizmet vermektedir

Soru: Ben bu klimayı alsam kutusunu hiç açmasam bir ay sonra montaj yaptırabilir miyiz ev tadilatta da
Cevap: İyi akşamlar üretim tarihinden itibaren 5 yıl süresince istediğiniz zaman kurdurabilirsiniz…

Soru: İthalatçı garanti ne demek çogunda resmi distribütör garanti yazıyor yani garantisi ithalatçı firma olunca garantisi ne oluyor aydınlatırmısını🤔
Cevap: Merhaba Bu ürün Baymak resmi garantilidir.

Soru: merhaba ürün UV plus değil mi
Cevap: Merhaba, evet uv serisidir.

Soru: merhaba uzaktan çaliştırılabilme özelliği mevcut mu?
Cevap: Wifi aparatı gerekmektedir.

Soru: Merhaba acaba üründe dry modu var mı yani havadaki yüksek nemi düşürüyor mu
Cevap: Evet bu özelliklere sahiptir

Soru: iyi günler tlf numrasi varmı sizin
Cevap: MERHABALAR, Yükseklik 84 cm Genişlik 49 cm Derinlik 47 cm

Soru: merhaba montaj işi nasil oluyor aldik diyelim
Cevap: Merhaba Ücretsiz Montaj için 444 02 35 Baymak müşteri hizmetlerinden servis randevusu almanız gerekmektedir.

Soru: Elagant primerden farkı nedir?
Cevap: Merhaba, teknik özellikleri aynıdır sadece iç ünitesinin görünüş farkı mevcuttur.

Soru: merhaba çok renkli yazılmış siyah renk seçenegi nasıl seçiyoruz
Cevap: Merhaba ürün tek bir renge sahiptir. Görselde mevcuttur

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

(montaj Dahil) Elegant Plus Uv 24.000 Btu A++ Inverter Klima En Uygun Satış Linki