Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi En Ucuzu Nerede Bulunur-

Senay

Bilgili
Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi Alınır Mı?
Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi Güncel Fiyatı 759.0 Tl'den Satılmaktadır.

Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi Hakkında yaklaşık 64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi Ürün Bilgisi

Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi Ürününün Satıcısı, İTHALCİM Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi ürününü 759.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
759.0 Tl ye satışta olan Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
64 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: çok tatlı ve kullanışlı
İsim: A** C**
Tarih: 22 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: indirimhanem

Yorum: çok şirin içinde tam 5 oyun bulunmakta fotoğraf veya video kaydı yapıyorçok eğlenceli bir oyuncak
İsim: **** ****
Tarih: 22 Haziran 2024

Yorum: Oğlum da ben de bayıldık resim ve video çekebiliyoruz çekim kalitesinimuhteşem Çok fonksiyonlu müzikli olması ayrıca keyifli hale getirdikullanımını Resimde gördüğümüzün aynısı geldi
İsim: E** T** Ç**
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: ürünün kalitesinden memnun kaldım silikon korumalı olması daha da çokhoşuma gitti kızım bayıldı içindeki çeşitlilik ve Ayrıyetten çok güzelmüzikler güzel memnun kaldık
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: 5 yaşındaki kızım için aldım ürün fiyat olarak gayet iyi tek sorunmüzik çalarken sesi çıkmıyor çookk az duyuluyor askı sı kılıf içinolsaydı iyi olurdu onun haricinde çocuk için oyalayıcı bir ürün bizürünü tavsiye edilen hazır kart ile birlikte aldık satıcı ürünü hızlıbir şekilde yolladı paketleme de gayet iyiydi
Tarih: 10 Haziran 2024

Yorum: Çok tatlı kızım cok sevdi kedi kılıfına da bayıldık silikon kılıfsayesinde kızım elinde rahatlıkla tutabiliyor ekran kaliteside baya iyi👍
İsim: g** b**
Tarih: 08 Haziran 2024

Yorum: oğlum için aldım gayet güzel bir ürün korumalığı silikon düşme de felanbirşey olmuyor eğlenceli vakit geçiriyor oğlum bu kamere ile
İsim: ş** y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Haziran 2024

Yorum: kalitesini çok beğendim. silikon korumalı olması da çok iyi. kızım kaçkere düşürdü ama birşey olmadı. çok severek kullanıyor iyi ki almışım
Tarih: 07 Haziran 2024

Yorum: Kızım için hediye aldım çok beğendi malzeme kalitesi çocuklar içingüvenli severek kullanıyor kızım teşekkürler
Tarih: 06 Haziran 2024

Yorum: Kızıma doğum günü hediyesi olarak aldm çok beğendi şimdiden tıpkı birfotoğrafçı gibi harika kareler çekiyor
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: Ya harika bi ürün yeğenim için aldım çok beğendi kalitesi çekimi çok iyiayrıca çok güzel oyunlar var içerisinde çok severek kullanıyor yeğenim
İsim: bahar ç.
Beden: 05 Haziran 2024

Yorum: Kargo çok kısa sürede elime ulaştı görseldekinin aynısı geldi rengi çoktatlı modeline ve kalitesine bayıldım çok güzel fotoğraf ve video çekiyor
İsim: G** E**

Yorum: hediye aldim sorunsuz geldi cok guzel ve hos özellikle karne hediyesiolarak cok güzel olur
İsim: s** m**

Yorum: Bir çok özelliğinin olması tercih sebebim oldu içeriğinde oyunlarınolması özellikle de müzik dinliyor olabilmesi muhteşem kzıım bayılarak kullanıyor
İsim: H** K**

Yorum: Ürüüün çoook tatlı anı biriktirmek için yeterli diye düşünüyorum
İsim: Y** Y**

Yorum: 5 yaşındaki kızıma karne hediyesi aldım. Çok beğendi video kalitesigayet güzel. Ayrıca içinde oyunlarıda var.
İsim: T** A**
Tarih: 04 Haziran 2024

Yorum: Ürünü yeğenime aldım çok sevindi💗özellikle kılıfı olmasına bayıldımküçük çocuklara göre olduğundan büyük önem taşıyor
İsim: a** d** a**

Yorum: çok uzun zamandır böyle bir şey aklımdaydı kızımın hep ilgisi vardı şuançok mutluyum tepkisini çok merak ediyorum fiyatına göre uygun birazinceledim arakablosu her şey var içerisinde oyun var hafıza kartıyanında aldım silikon koruması çok güzel rengine bayıldım çocuklarınıiçin alabileceğiniz en güzel ürün 🩷🩷🩷

Yorum: çocuğum için aldım ve çok mutlu oldu silikonlu Kılıflı olması sert biryapıya sahip olmaması çok güzel kaliteli ve çok kullanışlı ve kılıfı dabeğendim kızıma doğum günü için en güzel hediyem Oldu teşekkürler

Yorum: Yeğenime doğum günü hediyesi aldık çok beğendi.Oldukca güzel görüntüsüanlatıldığı gibi geldi ürün
İsim: Z** D**

Yorum: yeğenim için aldım. bu kadar kaliteli olacağını düşünmemiştim. fotoğrafçekiyor. bir sürü özelliği var. görüntü kalitesi çok iyi.
İsim: H** Y**
Tarih: 03 Haziran 2024

Yorum: Paketleme çok özenliydi ürün çok kullanışlı ve çok tatlı
İsim: E** n** G**

Yorum: kızım için almıştım resimdekinin aynısı geldi kızım kılıfını çokbeğendi kaliteli fotoğraf ve video çekiyor içerisinde oyunlar vemüzik olması çok güzel silikon korumalı olması çok güzel kızımbeğenerek kullanıyor çok memnun kaldık teşekkürler
İsim: A** S**

Yorum: Resimde gördüğümüzün aynısı geldi oğlum da ben de bayıldık resim vevideo çekebiliyoruz çekim kalitesini beğendik birlikte çok anılarbiriktireceğimiz bir makina oldu
İsim: D** K** Y**
Beden: 03 Haziran 2024

Yorum: fotoğraf çekmeyi çok seven biriyim anı bırakmak çok hoşuma gidiyor hemfotoğraf çekiyor hem video çekiyor ve içerisinde birçok oyun olmasıgerçekten çok güzel kalitesine bayıldım memnun kaldım kaliteli çekiyorher gezmemizde bize eşlik ediyor anı kutum 😍
İsim: S** Y**
Beden: 03 Haziran 2024

Yorum: bir çocuğa alınacak en iyi hediye. Kalitesi de fiyata göre çok iyi
İsim: S** K**
Tarih: 14 Eylül 2023
Satıcı: NEVAPORT

Yorum: Harika bir oyuncak , 4 yaşımdaki kızım için aldım , hem resim çekiyor ,hemde oyun oynayabiliyor
İsim: G** D**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: bence harika bi ürün, 5 yaşındaki kızıma aldım. telefona tablete alışıkolduğu için çok ilgisini çekmedi. tavsiyem daha erken yaşta almanız. 16gb sd kart koydum. video da çekiyor, içinde oyunlar da var çok eglenceli
İsim: b** d**
Tarih: 08 Eylül 2024

Yorum: iyi teşekkürler
İsim: S** B**
Tarih: 01 Ağustos 2024

Yorum: Fiyatı gerçekten çok uygun işlevi çok güzel kızım severek kullanıyor..

Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhaba kedili kılıf var mı?
Cevap: Merhaba malesef efendim..

Soru: Şarj kablosu ve askı ip dahil mi
Cevap: Merhaba evet efendim şarj kablosu ve askı ipi ile birlikte gönderilir efendim

Soru: video çekimi yaparmı acaba
Cevap: Merhabalar , beraberinde sd kart alırsanız yapar efendim.

Soru: unicorn kılıflı lazim gonderdikleriniz kedili galiba ?
Cevap: Merhaba efendim unicorn olarak geliyor

Soru: Fotoğraf makinesi + kılıfı geliyor değil mi
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: Bluetooth mevcutmu müzik nasıl dinleniyor
Cevap: Merhabalar , bluetotoh mevcut değildir efendim.

Soru: merhaba cd kart almadan kullanılır mı
Cevap: Merhabalar, kullanılır efendim 4-5 adet fotoğraf çeker .

Soru: Dahili hafızası nedir?
Cevap: Hafıza kartı efendim

Soru: Merhaba. Tüm sd kartlar uyumlu oluyor mu?
Cevap: Merhaba evet efendim uyumludur kullanabilirsiniz.

Soru: Flaş varmi kamerada
Cevap: hayır yoktur

Soru: Sadece kılıfı satın alabilir miyiz?

Soru: merhabalar sd kartı gönderiyor musunuz acaba
Cevap: Merhabalar ,ayrıca satın alınıyor efendim

Soru: urunune internet baglantisi yapabiliyormuyuz

Soru: kaç yaş için oneriyorsunuz
Cevap: merhaba 4-12 yaş arası uygundur

Soru: Boyuna asmak icin askisi varmi
Cevap: VAr efendim.

Soru: en fazla kaç gb hafıza kartını kaldırır?
Cevap: Merhaba efendim 32 gb micro en yüksek

Soru: Merhaba şarjlı mı pilli mi çalışır?
Cevap: merhaba sarjlı üründür

Soru: kaç yaş üstü çocuklar için
Cevap: Merhabalar , 9 yaşa kullanır efendim.

Soru: içerisinde hangi tarz oyunlar var
Cevap: MerhabaLar ; Yılan , puzzle ,uçak , labirent , bush the box efendim.

Soru: Hafıza kartı almadan çekim yapmıyor mu?
Cevap: Merhabalar , yapara efendim 4-5 adet .

Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

Mini 1080p Hd Kamera Silikon Korumalı Unicorn Kılıflı Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi En Uygun Satış Linki