Dilber
Bilgili
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Tavsiye Edilen Yer Neresi?
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Şu Anki Fiyat Aralığı 179.0 Tl'den Satılmaktadır.
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Ürün Bilgisi
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Ürününün Satıcısı, mielle organics mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml ürününü 179.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Ürünü Kullananların Görüşleri
179.0 Tl ye satışta olan mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: gayet iyi ve sağlam bir şekilde geldi , herkese tavsiye ederim, ayrıca hediyeniz için teşekkür ederim.
İsim: O** A**
Tarih: 24 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Modern Shoop
Yorum: güzel beğendim
İsim: m** g**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Satıcı: HABITUS
Yorum: harika bir ürün
İsim: Ö** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Mayıs 2024
Satıcı: Ribbon 1store
Yorum: Çok etkilendim çok hızlı geldi teşekkür ederim
İsim: Ranım F.
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: Üründen memnunum, saçlarımı güçlendirdiğini düşünüyorum.
İsim: F** S**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: M** F** B**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: Deneme aşamasında
İsim: A** C** E** H**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Satıcı: YOLLA
Yorum: Çok güzel ama biraz pahalı
İsim: E** a**
Beden: 21 Mart 2024
Yorum: The product received is not original,and it’s fake
İsim: M** K**
Tarih: 18 Ocak 2024
Yorum: sahte alma gerçek değil it's fake don't buy it not the original one
İsim: N** o**
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: Ürün Sahte gerçek değil
İsim: İrem D.
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: iki tane istiyorum stokta yok
Cevap: Değerli müşterimiz. Ürün bitti. Ürün bir hafta veya 10 gün içinde satışa sunulacak
Soru: yetişemedim bugün flaş ürünü olabilir mi lütfen
Cevap: Merhabalar efendim sizin için yapirim Yarim saat sonra çalıştiryorum Iyi guzel gunler dilerim
Soru: acretin krem ne zaman gelecek
Cevap: Değerli müşterimiz, Akretin Krem iki gün içerisinde stoklarımızda olacaktır, miktar sınırlı olduğundan hazırlıklı olun.
Soru: merhaba. bu sadece biberiye yağı dimi ? ben hint yağı biberiye yağı ayçiçek yaği ve zeytinyaği bunlarin hepsini karistirip kullaniyorum. bu kullanim şeklinde bir yanlişlik varmi ? ben farkli bir marka biberiye yaği deniyorum ama onun yerine bunu kullanmayo dusunuyorum. yine diger saydigim yaglarla karistirarak kullanicam bir sakincasi olurmu ?
Cevap: Merhabalar , hiçbir sakıncası yoktur.
Soru: nail kulanilir
Cevap: Değerli müşterimiz. Kullanım şekli aşağıda ürün bilgileri ve ürün videosu ile açıklanmıştır
Soru: yeni saç çıkartılır mı? yoksa sadece olan saçı güçlendirir
Cevap: Degerli musterimiz. Millie yağı yeni saçları ortaya çıkarır. Mevcut saçları güçlendirir.
Soru: Merhaba, dr.bronners ürünlerinizin stokları artık yenilenmeyecek mi?
Cevap: Merhabalar 1 adet stok açılmıştır.
Soru: merhaba set olarak mi satiliyor acaba
Cevap: Değerli müşterimiz. Set olarak değil, bu markanın tek tek ürünlerini satıyoruz . Bu sadece biberiye yağı ürünüdür
Soru: Haftda 2-3 kez kullananlar saçda kaç saat bekletmeli?
Cevap: Merhbalar efendim öncelike bize tercih ettiğiniz için teşekkür 1-2 saat bekletebilirsinz Size iyi güzel günler diliyorum
Soru: Lütfen nasıl kullanılır saş ney işe yerar
Cevap: Biberiye Nane saç derisi ve saç yağımız, saç endişelerinizi gidermenize yardımcı olmak için besin açısından zengin, yoğun bir formüldür. Saç köklerini beslemekten, bölünmüş uçları yumuşatmaktan ve kuru saç derisine yardımcı olmaktan bu saç yağı, saçınızın hak ettiği bakımı sağlamak için doğal, organik bileşenler ve uçucu yağlar kullanır. Örgüler ve örgüler de dahil olmak üzere koruyucu stillerde kullanın ve bir sonraki kızgın yağ işleminiz sırasında taze, canlandırıcı kokusunun tadını çıkarın. Faydalar: Biyotin ile aşılanmış Günlük saç bakımı veya özel saç derisi tedavileri için kullanın 30'dan fazla uçucu yağ ve öze sahiptir Uzunluk tutmanın iyileştirilmesine yardımcı olur Koşullar kuru kafa derisi Bölünmüş uçları pürüzsüzleştirir Formüle edilmemiş: Paraben Yok, Sülfat Yok, Parafin Yok, Mineral Yağ Yok, DEA Yok, Hayvan Testi Yok
Soru: içeriğini listesini öğrenebilir miyim
Cevap: Merhabalar efendim tabiki **Soybean Oil**: Acts as a carrier oil and has moisturizing properties. - **Castor Oil**: Known for its thick, glossy texture and ability to lock in moisture. - **Rosemary Leaf Oil**: Provides antioxidant and antimicrobial benefits. - **Jojoba Oil**: Mimics the natural oils of the scalp, offering deep moisturizing benefits. - **Peppermint Oil**: Adds a cooling, invigorating sensation and helps with scalp health. - **Biotin**: A B vitamin that supports hair strength and elasticity.
Soru: keşfetimde karşıma çıktı seyrekliğe iyi geliyormu yeni saç çıkartmaya yardımcı olurmu
Cevap: Değerli müşterimiz. Mila'nın tadı, yeni saçların uzamasına yardımcı olan en iyi doğal saç yağıdır
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Ürün Görselleri
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Şu Anki Fiyat Aralığı 179.0 Tl'den Satılmaktadır.
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Ürün Bilgisi
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Ürününün Satıcısı, mielle organics mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml ürününü 179.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Ürünü Kullananların Görüşleri
179.0 Tl ye satışta olan mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: gayet iyi ve sağlam bir şekilde geldi , herkese tavsiye ederim, ayrıca hediyeniz için teşekkür ederim.
İsim: O** A**
Yorum: güzel beğendim
İsim: m** g**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: harika bir ürün
İsim: Ö** A**
Beden: 08 Mayıs 2024
Yorum: Çok etkilendim çok hızlı geldi teşekkür ederim
İsim: Ranım F.
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: Üründen memnunum, saçlarımı güçlendirdiğini düşünüyorum.
İsim: F** S**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: M** F** B**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: Deneme aşamasında
İsim: A** C** E** H**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Satıcı: YOLLA
Yorum: Çok güzel ama biraz pahalı
İsim: E** a**
Beden: 21 Mart 2024
Yorum: The product received is not original,and it’s fake
İsim: M** K**
Tarih: 18 Ocak 2024
Yorum: sahte alma gerçek değil it's fake don't buy it not the original one
İsim: N** o**
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: Ürün Sahte gerçek değil
İsim: İrem D.
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: iki tane istiyorum stokta yok
Cevap: Değerli müşterimiz. Ürün bitti. Ürün bir hafta veya 10 gün içinde satışa sunulacak
Soru: yetişemedim bugün flaş ürünü olabilir mi lütfen
Cevap: Merhabalar efendim sizin için yapirim Yarim saat sonra çalıştiryorum Iyi guzel gunler dilerim
Soru: acretin krem ne zaman gelecek
Cevap: Değerli müşterimiz, Akretin Krem iki gün içerisinde stoklarımızda olacaktır, miktar sınırlı olduğundan hazırlıklı olun.
Soru: merhaba. bu sadece biberiye yağı dimi ? ben hint yağı biberiye yağı ayçiçek yaği ve zeytinyaği bunlarin hepsini karistirip kullaniyorum. bu kullanim şeklinde bir yanlişlik varmi ? ben farkli bir marka biberiye yaği deniyorum ama onun yerine bunu kullanmayo dusunuyorum. yine diger saydigim yaglarla karistirarak kullanicam bir sakincasi olurmu ?
Cevap: Merhabalar , hiçbir sakıncası yoktur.
Soru: nail kulanilir
Cevap: Değerli müşterimiz. Kullanım şekli aşağıda ürün bilgileri ve ürün videosu ile açıklanmıştır
Soru: yeni saç çıkartılır mı? yoksa sadece olan saçı güçlendirir
Cevap: Degerli musterimiz. Millie yağı yeni saçları ortaya çıkarır. Mevcut saçları güçlendirir.
Soru: Merhaba, dr.bronners ürünlerinizin stokları artık yenilenmeyecek mi?
Cevap: Merhabalar 1 adet stok açılmıştır.
Soru: merhaba set olarak mi satiliyor acaba
Cevap: Değerli müşterimiz. Set olarak değil, bu markanın tek tek ürünlerini satıyoruz . Bu sadece biberiye yağı ürünüdür
Soru: Haftda 2-3 kez kullananlar saçda kaç saat bekletmeli?
Cevap: Merhbalar efendim öncelike bize tercih ettiğiniz için teşekkür 1-2 saat bekletebilirsinz Size iyi güzel günler diliyorum
Soru: Lütfen nasıl kullanılır saş ney işe yerar
Cevap: Biberiye Nane saç derisi ve saç yağımız, saç endişelerinizi gidermenize yardımcı olmak için besin açısından zengin, yoğun bir formüldür. Saç köklerini beslemekten, bölünmüş uçları yumuşatmaktan ve kuru saç derisine yardımcı olmaktan bu saç yağı, saçınızın hak ettiği bakımı sağlamak için doğal, organik bileşenler ve uçucu yağlar kullanır. Örgüler ve örgüler de dahil olmak üzere koruyucu stillerde kullanın ve bir sonraki kızgın yağ işleminiz sırasında taze, canlandırıcı kokusunun tadını çıkarın. Faydalar: Biyotin ile aşılanmış Günlük saç bakımı veya özel saç derisi tedavileri için kullanın 30'dan fazla uçucu yağ ve öze sahiptir Uzunluk tutmanın iyileştirilmesine yardımcı olur Koşullar kuru kafa derisi Bölünmüş uçları pürüzsüzleştirir Formüle edilmemiş: Paraben Yok, Sülfat Yok, Parafin Yok, Mineral Yağ Yok, DEA Yok, Hayvan Testi Yok
Soru: içeriğini listesini öğrenebilir miyim
Cevap: Merhabalar efendim tabiki **Soybean Oil**: Acts as a carrier oil and has moisturizing properties. - **Castor Oil**: Known for its thick, glossy texture and ability to lock in moisture. - **Rosemary Leaf Oil**: Provides antioxidant and antimicrobial benefits. - **Jojoba Oil**: Mimics the natural oils of the scalp, offering deep moisturizing benefits. - **Peppermint Oil**: Adds a cooling, invigorating sensation and helps with scalp health. - **Biotin**: A B vitamin that supports hair strength and elasticity.
Soru: keşfetimde karşıma çıktı seyrekliğe iyi geliyormu yeni saç çıkartmaya yardımcı olurmu
Cevap: Değerli müşterimiz. Mila'nın tadı, yeni saçların uzamasına yardımcı olan en iyi doğal saç yağıdır
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Ürün Görselleri
mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml En Uygun Satış Linki
mielle organics mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mielle organics mielle Organic Rosemary Mint Hair Strengthening Oil 59ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.