MediaMarkt eskiyi getir yeniyi al devam ediyor mu?
Bu düşüncemiz doğrultusunda mağazalarımızda sürdürülebilirlik sürecini destekleyen kampanyalara yer
Selam
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor
@Serap
Bir başka açıdan değerlendirirsek
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı MediaMarkt "Eskiyi Getir Yeniyi Götür" kampanyası, eski telefonunuzu mediamarkt.com.tr veya mağazalar aracılığıyla değerinde satıp, yeni bir cihaz alımında indirim/destek almayı sağlar. Süreç, cihaz değerlemesi, yeni ürün siparişi, eski cihazın kargolanması/teslimi ve incelenmesi adımlarından oluşur ; tutar 15 gün içinde IBAN'a yatar
- Cihazınız incelendikten sonra belirlenen teklif tutarı 15 gün içerisinde belirtmiş olduğunuz IBAN numarasına ait hesaba yatırılır. Gönderilen ikinci el cihazlar karşılığında geri alım bedeli MediaMarkt'ın anlaşmalı olduğu firma tarafından karşılanmaktadır . "Eskiyi getir Yeniyi götür" kampanyasında eski cihazımın ... Yardım - MediaMarkt › answers › detail › a_id Yardım - MediaMarkt › answers › detail › a_id
- Bu arama için AI Bakışı mevcut değil Şu anda AI ile genel bakış oluşturulamıyor. Daha sonra tekrar deneyin. AI Bakışı MediaMarkt CLUB üyeliğinde biriktirilen 2.000 puan, 100 TL değerinde indirim kuponuna dönüşmektedir. Bu kupon, genellikle 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir. Puanlar, MediaMarkt mobil uygulaması veya web sitesindeki "Hesabım" bölümünden kupona dönüştürülebilir ve 1 ay geçerliliği bulunur. MediaMarkt +1 Önemli Detaylar: Puan Değeri: 2.000 Puan = 100 TL. Kullanım: 1
İşe yaraması dileğiyle paylaştım