Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) Tavsiye Eder Misiniz ?

Arzu

Bilgili
Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) En Ucuzu Nerede Bulunur?
Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) Anlık Fiyatı 124.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) Detaylı Açıklama

Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) Ürününün Satıcısı, beautifulnaturelstones Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) ürününü 124.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) Kullanıcı Yorumları
124.0 Tl ye satışta olan Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Nefis bir renk. Tam aradığım mavi… Hediyesi de tam en sevdigim taş olan ametist. Bayıldım ve tavsiye ettim arkadaslarima da.
İsim: F** Ç** C**
Tarih: 09 Eylül 2024
Beden: Beden:18-19 cm
Satıcı: Beautiful naturel stones

Yorum: hediyeniz için ayrıca teşekkürler..güzel doğum günü hediyesi oldu.
İsim: F** Ö**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Beden: Beden:16-17

Yorum: teşekkür ederim ürün çok güzel..hediyeniz için de ayrıca teşekkürler...
İsim: I** B**
Tarih: 28 Ağustos 2024

Yorum: Paketleme ve bileklik çok güzel. Üç bileklik aldım severek kullanacağım. teşekkür ederim
İsim: P** E** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Ağustos 2024

Yorum: hediye aldık çok beğenildi
İsim: z** T**
Tarih: 23 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Özenli paketlenmiş güzel beğendim teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: Rengine bayıldım
İsim: Ö** K**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: çok beğendim ama bileğime bol geldi
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Bayıldım renk çok güzel kaliteli umarım enejisini hemen harekete geçirir.
İsim: E** D**
Tarih: 14 Kasım 2023
Beden: Boy:162cm
Satıcı: ZODYAK DOĞAL TAŞ

Yorum: 1 günde elime ulaştı çok güzel. Diğer aldıklarım da ayni şekilde.
İsim: e** ç**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: Beğendim, teşekkürler.
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: ürünü beğendik satıcının ilgi ve alakasını daha çok beğendik. 5 adet satın aldım ölçü verip 2 adet bileklikten 1 kolyeye çevirmesini istedim yardımcı oldu tam istediğim şekilde ürünlere sahip oldum . Çok teşekkür ederim. işlerinde kolaylıklar dilerim.
İsim: O** V**
Tarih: 25 Eylül 2023
Beden: Beden:20-21 cm
Satıcı: DOĞAL TAŞ CENNETİ

Yorum: herhangi bi sorunu yok bence çok güzel
İsim: E** A**
Tarih: 03 Haziran 2024

Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) Merak Edilenler Neler?

Soru: troite iyi gelir mi acaba
Cevap: Bu konuda kesinlik yoktur

Soru: standart ölçüde mi acaba
Cevap: Beden bölümünden seçebilirsiniz

Soru: Apatit taş kalmamasına üzüldüm gerçekten. Hiç olmazsa tekrar gelince haber verebilir misiniz çok rica ediyorum. Teşekkürler. Betül Baktır
Cevap: tabıkı efendım

Soru: çok teşekkür ederim. Yanlız bir düzeltme yapmak istiyorum kolye klips dahil bir uçtan bir uca 39 cm olmasını hanım benden istedi bende yazar düzeltme yaparım dedim. Tekrar teşekkürler.
Cevap: tabiki efendim

Soru: rengi koyu mu açık mı
Cevap: Açik renk efendim

Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

Mavi Apatit Doğaltaş Bileklik 8 Mm ( Ham Taş Hediyeli ) ( Ifade Etme Becerisini Artırdığı ) En Uygun Satış Linki