Cansel
Bilgili
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Ürün Alınmaya Değer Mi?
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Güncel Fiyatı 5761.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Ürün Bilgisi
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Ürününün Satıcısı, Huawei Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili ürününü 5761.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Ürün Hakkındaki Yorumlar
5761.0 Tl ye satışta olan Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: beğendim istediğim gibi geldi teşekkür ederim.
İsim: Emine P.
Tarih: 01 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MallOfTrend
Yorum: Ürün çok güzel
İsim: C** D**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Çok güzel alın aldırın
İsim: A** K**
Tarih: 30 Aralık 2023
Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK
Yorum: Ürün iyi sağlam ulaştı elime oğlum beğendi
İsim: g** e**
Tarih: 06 Ekim 2023
Yorum: iyi bir ürün kalemini bulmakta zorlandık
İsim: F** M**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba ürün kılıflı geliyor değil mi
Cevap: Evet efendim
Soru: pil performansı kaç bin?
Cevap: merhaba detaylı bilgi için markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz
Soru: Merhaba Google ve uygulamalarda sıkıntı olmuyor değil mi? Her uygulamayı yükleyebiliyoruz dimi netflix falan?
Cevap: Uygulama yüklenir app galeryden google yüklemeniz lazım
Soru: sim kart yok yazıyor ama kutusunda iğne var ne için kullanılır acaba
Cevap: Detaylı bilgi için servis yardımcı olacaktır.efendim
Soru: Kılıf orjinal mi
Cevap: Merhaba kılıf Orjinal huawei Türkiye garantili efendim
Soru: Merhaba paket içeriği nedir ? Şarj adaptörü kablosu kılıfı var mı, kablolu kulaklık girişi bulunuyor mu, bir de cihazın hızı nasıl kasma donma yapar mı? Teşekkürler
Cevap: Kılfı adaptörü var kasma yapmaz
Soru: hangi kargo ile geliyor?
Cevap: Trendyol expes
Soru: Merhaba kalem uyumlu mu
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim
Soru: Ürün pubgde kaç fps verir 30 mu 45 mi
Cevap: İlgili tüm bilgileri markanın müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz keyifli alışverişler dileriz
Soru: kulaklık girişi var mı
Cevap: 3.5 Jack kulaklık girişi vardır
Soru: tablette google uygulamaları sürekli duruyo ne yapmam lazım?
Cevap: Merhaba kvk yetkili servisinden destek alabilirsiniz efendim
Soru: ekran yenileme hızı kaç ?
Cevap: 50 Hz dir.
Soru: eli algılar mi acaba yazı yazarken
Cevap: Evet algılar. Akıllı kalem kullanımına uygun değildir. Uzun süreli not tutmak için düşünüyorsanız üst modelleri tavsiye ederiz.
Soru: yanında kılıf gönderiliyor mu ve gönderilen kılıf görselde gördüğümüz gibi mi?
Cevap: Göründüğü gibi
Soru: yanında şarj aleti geliyormu
Cevap: Merhaba ürünün özellikler bölümünde gerekli bilgileri yeralmaktadir efendim şarj aleti ile gelmektedir efendim
Soru: you tube premium olarak kullanıyorum bu tablette Google alt yapı desteği yok diye biliyorum gmaili bağlayıp you tube yine premium şekilde kullanabilir miyim engel oluşturur mu mailimi bağlama konusunda
Cevap: Hiç denemedim efendim. Bilgimiz yok malesef. Ama premium olmadan YouTube kullanılabiliyor
Soru: Cihaz 2.elmi Yoksa Sıfırlı bide QI Voice Desteği Varmı
Cevap: Sıfır açılmamış kutudur. Sistem destekleme konusunda bilgimiz yok malesef.
Soru: çıkış yılı nedir
Cevap: 2023 yılı üretimidir.
Soru: wi-fi var mı
Cevap: Wi-fi vardır.
Soru: USB girişi var mı ?
Cevap: Merhaba usb girişi yok efendim
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Görseller
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Güncel Fiyatı 5761.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Hakkında yaklaşık 15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Ürün Bilgisi
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Ürününün Satıcısı, Huawei Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili ürününü 5761.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Ürün Hakkındaki Yorumlar
5761.0 Tl ye satışta olan Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
15 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: beğendim istediğim gibi geldi teşekkür ederim.
İsim: Emine P.
Tarih: 01 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok güzel
İsim: C** D**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: Çok güzel alın aldırın
İsim: A** K**
Tarih: 30 Aralık 2023
Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK
Yorum: Ürün iyi sağlam ulaştı elime oğlum beğendi
İsim: g** e**
Tarih: 06 Ekim 2023
Yorum: iyi bir ürün kalemini bulmakta zorlandık
İsim: F** M**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba ürün kılıflı geliyor değil mi
Cevap: Evet efendim
Soru: pil performansı kaç bin?
Cevap: merhaba detaylı bilgi için markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz
Soru: Merhaba Google ve uygulamalarda sıkıntı olmuyor değil mi? Her uygulamayı yükleyebiliyoruz dimi netflix falan?
Cevap: Uygulama yüklenir app galeryden google yüklemeniz lazım
Soru: sim kart yok yazıyor ama kutusunda iğne var ne için kullanılır acaba
Cevap: Detaylı bilgi için servis yardımcı olacaktır.efendim
Soru: Kılıf orjinal mi
Cevap: Merhaba kılıf Orjinal huawei Türkiye garantili efendim
Soru: Merhaba paket içeriği nedir ? Şarj adaptörü kablosu kılıfı var mı, kablolu kulaklık girişi bulunuyor mu, bir de cihazın hızı nasıl kasma donma yapar mı? Teşekkürler
Cevap: Kılfı adaptörü var kasma yapmaz
Soru: hangi kargo ile geliyor?
Cevap: Trendyol expes
Soru: Merhaba kalem uyumlu mu
Cevap: Merhaba ilgili bilgiyi markanın yetkili servisinden alabilirsiniz efendim
Soru: Ürün pubgde kaç fps verir 30 mu 45 mi
Cevap: İlgili tüm bilgileri markanın müşteri hizmetlerinden alabilirsiniz keyifli alışverişler dileriz
Soru: kulaklık girişi var mı
Cevap: 3.5 Jack kulaklık girişi vardır
Soru: tablette google uygulamaları sürekli duruyo ne yapmam lazım?
Cevap: Merhaba kvk yetkili servisinden destek alabilirsiniz efendim
Soru: ekran yenileme hızı kaç ?
Cevap: 50 Hz dir.
Soru: eli algılar mi acaba yazı yazarken
Cevap: Evet algılar. Akıllı kalem kullanımına uygun değildir. Uzun süreli not tutmak için düşünüyorsanız üst modelleri tavsiye ederiz.
Soru: yanında kılıf gönderiliyor mu ve gönderilen kılıf görselde gördüğümüz gibi mi?
Cevap: Göründüğü gibi
Soru: yanında şarj aleti geliyormu
Cevap: Merhaba ürünün özellikler bölümünde gerekli bilgileri yeralmaktadir efendim şarj aleti ile gelmektedir efendim
Soru: you tube premium olarak kullanıyorum bu tablette Google alt yapı desteği yok diye biliyorum gmaili bağlayıp you tube yine premium şekilde kullanabilir miyim engel oluşturur mu mailimi bağlama konusunda
Cevap: Hiç denemedim efendim. Bilgimiz yok malesef. Ama premium olmadan YouTube kullanılabiliyor
Soru: Cihaz 2.elmi Yoksa Sıfırlı bide QI Voice Desteği Varmı
Cevap: Sıfır açılmamış kutudur. Sistem destekleme konusunda bilgimiz yok malesef.
Soru: çıkış yılı nedir
Cevap: 2023 yılı üretimidir.
Soru: wi-fi var mı
Cevap: Wi-fi vardır.
Soru: USB girişi var mı ?
Cevap: Merhaba usb girişi yok efendim
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Görseller
Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili En Uygun Satış Linki
Huawei Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Huawei Matepad Se - Siyah - 4 + 128gb+kılıf Hediyeli 10.4-inc Türkiye Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.