masum altunkaya kimdir ?

Nazli

Bilgili
Masum Altunkaya kimdir?
1971 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde dünyaya gelen Mahsum Altunkaya nakliyat sektöründe sağlanan başarıları girişimcilik ruhuyla gıda, sağlık, dayanıklı tüketim, tarım, hayvancılık ve enerji gibi bir çok sektöre de taşıyarak ekibinin de girişimci ve inovatif yaklaşımlarla kuruluşa değer katmasını sağlamaktadır.

Masum Altunkaya kimdir?
1971 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde dünyaya gelen Mahsum Altunkaya nakliyat sektöründe sağlanan başarıları girişimcilik ruhuyla

Selam değerli arkadaşlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Nazli

Bu hususta ek olarak

- Acun Ilıcalı (55) 6 yıldır birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya (25) ile evleniyor
- Arif Altunkaya, Mardin Midyat 'ta

İşine yarar umarım

Masum Altunkaya kimdir?
1971 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde dünyaya gelen Mahsum Altunkaya nakliyat sektöründe sağlanan başarıları girişimcilik ruhuyla

Günaydın

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu bağlamda ek olarak

- Evli ve 4 çocuk babası olan Mahsum Altunkaya, Altunkaya Şirketler Grubu'ndaki görevlerinin yanı sıra Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı, Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Hububat-Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçılar Birliği
- Alessandro Mahmoud ya da bilinen ismiyle Mahmood (d. 12 Eylül 1992, Milano ), İtalyan şarkıcı

Umarım ihtiyacını karşılar

Masum Altunkaya kimdir?

Merhaba herkese

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu hususta ek olarak

- Altunkaya Şirketler Grubu'nun global bir şirket olduğunu belirten Mahsum Altunkaya " Sri Lanka, ve Irak 'ta kii çay tesislerimizin yanı sıra, Dubai'de süt tozu ve doğal sıvı içecek üretim tesislerimiz var" dedi
- 1971 yılında Midyat ilçesinin DALİN KÖYÜNDE dünyaya gelen Mahsum Altunkaya , büyük ve köklü bir ailede yetişti. İlk, orta ve lise eğitimini Midyat'ta tamamladıktan sonra, 9 yaşından beri içinde olduğu ticaret hayatına atılarak kardeşleriyle birlikte çalışmaya başladı

İşe yarar umarım

Masum Altunkaya kimdir?

Merhaba dostlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Nazli

Ek bir örnek olarak

- Yaklaşık 10 yıldır farklı bir sektörde proje mühendisliği yaptım. Bilgisayarla sürekli içiçeydim. Ancak mutlu olmadığım bir iş olduğu için ve küçüklüğümden beri yazılım sektörüne olan ilgimden dolayı bu alanda kendimi geliştirme kararı aldım

İşine yarayacağını düşündüm

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Nil Gündem 0 96
Dilber Gündem 0 154
Cemre Gündem 0 148
Hande Gündem 0 385
Pervin Gündem 0 163
Hulya Gündem 0 149
Ayse Gündem 0 156
Nehir Gündem 0 82

benzerkonular_benzer_konular