Macbook Pro Z16r00075 13.3- M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar En Ucuzu Nerede Bulunur

Seydanur

Bilgili
Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar Şu Andaki Değeri 55199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar Detaylı Açıklama

Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar Ürününün Satıcısı, Apple Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar ürününü 55199.0 Tl'den Satılmaktadır.

Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar Kullanıcı Yorumları
55199.0 Tl ye satışta olan Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: Sorunsuz geldi
İsim: M** S** Ö**
Tarih: 29 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HIZLIALTEKNOLOJI

Yorum: Şimdiye kadar her anlamda sorunsuz görünüyor…
İsim: F** A**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Satıcı: NÖTRON ELEKTRONİK

Yorum: Mükemmeldi.kargolanma hızı,kargo koruma kalitesi üst düzeydeydi.sorunsuzproblem yaşamadan elime ulaştı.gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
İsim: K** U**
Tarih: 15 Mayıs 2024
Satıcı: donvito

Yorum: Appel kalitesi hızlı teslimat sorunsuz teslimat şuanlık herşey yolundaAllah herkese nasip etsin
İsim: T** İ**
Tarih: 08 Şubat 2024
Satıcı: MeNeMe GSM TEKNOLOJİ

Yorum: Hızlı ve oldukça korunaklı kargo
İsim: İ** Ö** Ö**
Tarih: 07 Aralık 2023
Satıcı: donvito

Yorum: Apple kalitesi... Müthiş bir cihaz. 47K ya aldım cuma indirimiyle.Yazılım için kullanıyorum efsane bir cihaz zaten anlatmaya gerek yok
İsim: N** N** E**
Tarih: 29 Kasım 2023
Satıcı: RCN STORE

Yorum: Sorunsuz bir alışveriş oldu, teşekkürler.
İsim: **** ****
Tarih: 29 Ekim 2023
Satıcı: yeniyeni

Yorum: Fazla söze gerek yok canavar gibi 😎
İsim: S** Ö**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Satıcı: EMC BİLİŞİM TEKN

Yorum: Hemen elime ulaştı.Ürünün fiyatı piyasaya göre çok uygun.Bu fiyata buözellikli bulmak çok zor.Çok memnun kaldım.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz👏👏
İsim: S** B**
Tarih: 16 Ağustos 2023
Satıcı: yeniyeni

Yorum: Çok hızlı ulaştı. Muazzam güzel. Fiyatı uygun diye endişelenmiştim amagönül rahatlığıyla alabilirsiniz. ☺️
İsim: **** ****
Tarih: 10 Ağustos 2023
Satıcı: COVERİUMM

Yorum: parasına değer
İsim: Ş** M**
Tarih: 04 Şubat 2024
Satıcı: MeNeMe GSM TEKNOLOJİ

Yorum: İnternetteki en uygun fiyat buradaydı, siparişi çarşamba gece yarısıverdim cuma elimdeydi. Garantisi mayısta başlamış görünüyordu ama Appledestek bir telefon konuşmasıyla 10 dakika içinde çözdü, garanti faturatarihinde başladı. Ürün kutusunda sağlam geldi, macbookun kendisi zatenharika, teşekkürler.
Tarih: 08 Eylül 2023
Satıcı: PivotExpert

Yorum: Merhaba, sevkiyatınız için teşekkür ederim. Ürünü hala çözmeyeçalışıyorum. ' yıl süreli bir garantisi olduğu ürün tanıtımındabelirtiliyordu. Haziran 2024 tarihinde ellime geçen ürününüz için 14kasım 2025 tarihine kadar garantisinin olduğu belirtiliyor.Anlayamadım, İçinden bir garanti belgesi ve bir fatura çıkmadı. Lütfengaranti belgesi ve faturaDevamını Oku
İsim: Ö** Z** G**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Satıcı: NasTech Teknoloji

Yorum: orijinal ürün ve fiyat olarak rakip firmalara göre daha uygun çok memnun kaldım
İsim: K** K**
Tarih: 12 Şubat 2024
Satıcı: E X E N

Yorum: Güvenilir satıcı. Ürünü ilk aldığınızda garanti kapsamını kontrol edin.Başlangıcı gözükmeyebilir. Buradan faturayı alıp apple desteğe yükleyipararsanız garantinizi başlatıyorlar. Ürün kutulu sağlam geldi. Uygunfiyat, güvenilir satıcı.
İsim: B** M**
Tarih: 27 Ekim 2023
Satıcı: Teknosar

Yorum: Ürün mükemmel olarak paketlenmiş ve 1 günde elime ulaştı. Profesyonelanlamda yatırım yapmak isterseniz çok çok iyi bir ürün
Tarih: 20 Ekim 2023
Satıcı: BSlina

Yorum: diğer mağazalardan daha ucuz. kargo sağlam şekilde teslim edildi.tavsiye ederim.
İsim: A** P**
Tarih: 16 Ekim 2023
Satıcı: PivotExpert

Yorum: Alırken satıcı hakkında tereddütüm vardı. Fakat hiçbir sorun yaşamadım,garanti süresi 1 yıl 4 ay gözüküyordu. Apple destekle görüşüp düzelttim.
İsim: Oğuz A.
Tarih: 03 Ağustos 2024
Satıcı: HIZLIALTEKNOLOJI

Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: merhaba ürün kapalı kutu sıfır jelatinli mi?
Cevap: Evet efendim sıfır kapalı üründür

Soru: Merhaba apple türkiye garantili midir?
Cevap: MERHABA EVET

Soru: içinden şarj vs. gerekli her. şey bulunuyor değil mi ekstra adaptör vb. almam gerekiyor mu kullanmaya başlamak için? hangi yıla ait model onu da belirtir misiniz?
Cevap: Usb güç adaptörü ve usb-c şarj kablosu bulunmaktadır

Soru: Ürüne m2 demişsiniz ama ekran kartı kısmına dahiliye yazmışsınız ekran karti m2 10 çekirdekli değil mi ? Dokunmatık kısmı ile ilgili bi sey yazmamışsınız bide esc nin yanındaki tuşlar dokunmatık mi diye sormustum ?
Cevap: Merhabalar tekrarlanan sorudur. Bir önceki soru cevaplanmıştır.

Soru: apple turkiye resmi garantisi mevcut mudur?
Cevap: Merhaba ,ürün 2 yıl apple Türkiye garantilidir teşekkürler sağlıklı günler

Soru: Apple Türkiye garantisi varmı?
Cevap: Evet Apple Türkiye garantisindedir. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanız dileklerimizle.

Soru: Aynı anda iki farklı ekranı bağlayabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba ürün ile ilgili tüm bilgilere ürün sayfasından ve ürün özellikleri kısmından erişebilirsiniz. Bizim satıcı olarak bilgimiz ürün açıklamalarında yer alan bilgiler ile sınırlıdır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Ürün kodu nedir acaba
Cevap: Merhabalar ürün kodu : Z16R00075 'dir.

Soru: stok yenilenecek mi
Cevap: Yenilenmez efendim

Soru: Merhaba ürünün üretim yılı ne zaman acaba? Ürünü sıfır kutusunda açılmamış olarak gönderiyor sunuz değil mi?
Cevap: Merhaba, Ürünün üretim yılı 2022 olarak gözükmektedir. Ayrıca ürünlerimiz sıfır kutusunda ve 2 yıl Apple Türkiye garantili olarak gönderilmektedir. Saygılarımızla,

Soru: Merhaba ürün Türkiye apple garantili mi?
Cevap: Evet efendim Apple Türkiye garantili.

Soru: Ürün MacBook Pro m2 16 Ram 256 Gb Ssd olan model doğrumudur?
Cevap: Merhaba, Evet, Renk de uzay grisidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba biz bu üründen üç adet almak istiyoruz. Apple Türkiye resmî garantisi varmı? Açılmamış kutumu?
Cevap: Açılmamış kutu ve apple garantilidir

Soru: garantisi ne zaman başlayacak alsam
Cevap: Merhaba, Ürün sıfır kutusunda ve Apple Türkiye garantili olarak gönderilmektedir. Saygılarımızla,

Soru: Cihaz sıfırmı ?
Cevap: Tabiki sıfır efendim

Soru: Merhaba, ürün Apple garantili mi?
Cevap: Merhaba, Ürün sıfır kutusunda ve Apple Türkiye garantilidir. Saygılarımızla,

Soru: Apple işareti yanıyor mu bilgisayar açılınca bir de fanı var mı?
Cevap: Merhaba, Ürün sıfır kutusunda ve 2 yıl Apple Türkiye garantilidir. Ayrıca fan bulunmaktadır. Saygılarımızla,

Soru: Merhaba ürün Türkiye garantili mi? Sıfır ve açılmamış kutu değil mi?
Cevap: Merhabalar,ürünlerimiz Türkiye garantili ve kapalı kutudur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Bu ürünün garanti süresi ne zamandan başlıyor. Aldığım günden itibaren mi başlıyor?
Cevap: Ürünü açıp kurduğunuz zaman aktivasyon görüp o günden itibaren başlıyor. Bazen sistemsel sorun yaşanabiliyor fakat bikaç gün içerisinde düzeliyor. Sonuç olarak bilgisayar kurulduğu gün başlıyor

Soru: Merhaba m2 16 gb ram veya m3 8 gb ram. Cideo processing için hangisi daha verimli olur? Ürün açılmamış kutuda ve apple tr garantili mi?
Cevap: Kapalı kutu ve apple garantili 16gm ram her zaman için iyi sonuç verir

Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

Macbook Pro Z16r00075 13.3" M2 8cpu 10gpu 16gb 256ssd Uzay Grisi Taşınabilir Bilgisayar En Uygun Satış Linki