Macbook Air 13.6- M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi Satın Alır Mısınız

Gulnur

Bilgili
Macbook Air 13.6" M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Macbook Air 13.6" M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi Şuanki Fiyatı Ne Kadar 40849.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Macbook Air 13.6" M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi Kaç Kişi Memnun?

Macbook Air 13.6" M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi Hakkında yaklaşık 314 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Macbook Air 13.6" M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi Ürün Bilgisi

AppleMacBook Air M2 8GB 256GB SSD macOS 13.6" Taşınabilir Bilgisayar Uzay Grisi MLXW3TU/A >_x000D_
_x000D_
_x000D_

Macbook Air 13.6" M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi Ürününün Satıcısı, Apple Macbook Air 13.6" M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi ürününü 40849.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Macbook Air 13.6" M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi En Son Yapılan Yorumlar
40849.0 Tl ye satışta olan Macbook Air 13.6" M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
314 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Arkadaşım için aldım sorunsuz bir şekilde ulaştı
İsim: y** a**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: İmkanlarınız el veriyorsa ve iş olarak beklentilerinizi karşılıyorsatereddüt etmeden alın, aldırın derim. Kargo süreci de çok hızlıydı. Herşey için teşekkürler.
İsim: Umut G.
Tarih: 29 Mayıs 2024

Yorum: Kardeşime aldım 30.000 TL ydi aldığımda
İsim: Ş** N** B**
Tarih: 24 Eylül 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Bayıldım! Harika bir tasarım. Çok ince, çok hafif… Sağlam bir şey ama.Güle güle kullanmak nasip olur umarım. Teknorya’dan aldım, kendinlerinede teşekkür ediyorum. Sarmışlar sarmalamışlar. Kutu bile çizilmeden geldi!
İsim: Ömer F. K.
Tarih: 19 Temmuz 2023
Satıcı: Teknorya

Yorum: Tartışılmaz kalite ve konfor Apple her zaman ki gibi hakkını veriyor.Ambalajlama harikaydı hiç tereddüt etmeden alınız.
İsim: T** G**
Tarih: 04 Nisan 2023

Yorum: herşey çok iyiydi teşekkürler
İsim: M** S**
Tarih: 27 Mart 2023
Satıcı: NÖTRON ELEKTRONİK

Yorum: Çok hızlı teslimat ve mükemmel korumalı teşekkür ederim 🙏🏻
İsim: Buket E.
Tarih: 25 Mart 2023

Yorum: Ürün kalitesine diyecek yok, hızlı ve sapasağlam teslim edildi, teşekkürederim ☺️
İsim: G** Y**
Tarih: 09 Ocak 2023
Satıcı: Teknorya

Yorum: Ürün kısa zamanda elime ulaştı. Çok hızlı ve kullanışlı. Paketleme deçok özenliydi
İsim: ÜMMAHAN D.
Tarih: 29 Eylül 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji

Yorum: Kutu açılmıştı, evraklar eksikti, biraz uğraştırdı ama fiyat olarak daen uygunu burasıydı.
İsim: Ö** B**
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: 10 yıldız verdim tereddütsüz alabilirsiniz paketlemesi de harika kargohızı da harikaydı alın aldırın
İsim: O** K**
Tarih: 21 Eylül 2024
Satıcı: Sepetle Market

Yorum: Ürünü dün açtım gayet sağlam ve özenle paketlenmişti gerçekten güzelileride bir problem olursa yorumu güncellerim .
İsim: **** ****
Tarih: 14 Eylül 2024
Satıcı: Tekno Dream

Yorum: Süper bir canavar.
İsim: A** C** Ş**
Tarih: 04 Eylül 2024
Satıcı: Mete Bilişim

Yorum: Mac kalitesi tartışmasız kendini gösteriyor.
İsim: Barlas A.
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: hızlı teslimat,orijinal ürün,kesinlikle çok memnunum özellikle iphonekullanıyorsanız kullanmanız çok daha kolay:)))
İsim: D** S**
Tarih: 21 Ağustos 2024

Yorum: Çok güzel ürün ve güvenilir sorunsuz teslim edildi
İsim: O** K**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Satıcı: EK Teknoloji

Yorum: Sorunsuz geldi
İsim: K** o** D**
Tarih: 12 Ağustos 2024

Yorum: Hızlı ve güzel kargolama, kaliteli ürün. Teşekkürler
İsim: ü** ç**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: çok profesyonel harika bir ürün çok güzel
İsim: G** A**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: Tek kelime ile mükemmel.Apple kalitesi.Ürün sorunsuz geldi.Kurulumuyaptım ama henüz deneyimlemedim.Şarjı hiç yoktu direk şarjataktım.fazlasıyla işimi göreceğine inanıyorum.Oyun için almadım zaten oyüzden beni üzeceğini düşünmüyorum.Tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: M** A**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: Baya uygun fiyata aldım. Son derece korunaklı bir şekilde geldi. Cihazıanlatmaya gerek yok zaten. Kılıf ile kullanıyorum. Süreçten memnunum.
İsim: M** S**
Tarih: 02 Temmuz 2024

Yorum: Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum taşıması vs gayet rahat. Kurgu programlarıiçin almıştım gayet güzel.
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: Beğendim kaliteli rengi çok hoş ve hızlı kargo
İsim: E** K**
Tarih: 11 Haziran 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: bayıldım tek kelimeyle harika
İsim: R** s**
Tarih: 11 Mayıs 2024

Yorum: çok kaliteli
İsim: O** M**
Tarih: 28 Nisan 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: kızım çok sevindi inşallah memnun kalir
İsim: M** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Nisan 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji

Yorum: İyi bir satıcı sorunsuz ve hızlı kargo teşekürler
İsim: C** A**
Tarih: 27 Mart 2024
Satıcı: 3E TEKNO

Yorum: Güzel geldi
Tarih: 16 Mart 2024

Yorum: Güvenerek alabilirsiniz
Tarih: 05 Mart 2024

Yorum: Güzel tavsiye ederim
İsim: C** K**
Tarih: 05 Mart 2024

Macbook Air 13.6" M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: MS Office uygulamaları kullanılabiliyor mu? word dosyası gibi...
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Hangi kartlara taksit oluyor
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürün detay sayfasında taksitlendirme seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

Soru: Yazılım için uygun mudur
Cevap: internetten araştırmanız daha sağlıklıdır

Soru: Merhaba, ürünü alalı 2 yıl olmadan ekran çatladı nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir, yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu ürünün resmî distribütörü kimdir acaba
Cevap: Merhaba, ürün Apple Türkiye garantili olup gerekli durumlarda Apple yetkili servisi üzerinden destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba elimde MacBook Air 2020 model 8 gb ram 256 gb depolamaya sahip bilgisayarım var.Bunu satıp size üstüne para verip bilgisayarınızı almak istiyorum mümkün mü böyle bir alım yapıyor musunuz?
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba ürünün içinde şarj kablosu ve adaptörü çıkıyor mu
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde; 15 inç MacBook Air. 35 W Çift USB-C Bağlantı Noktalı Güç Adaptörü USB-C - MagSafe 3 Kablosu (2 m) mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Taksit seçeneklerini nerden görebilirim ??
Cevap: Merhaba, taksit seçeneğimiz her ürün için geçerli değildir. Kartınız taksit kampanyamıza uygunsa ödeme adımında kart bilgilerinizi girdikten sonra taksit seçeneklerini görebilir, alışverişinizi dilediğiniz seçenek ile tamamlayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 8 cpu 8 gpu mu / 8 cpu 10 gpu mudur? O konuda özellikleri nedir?
Cevap: Merhaba, ürün Apple M2 (8CPU/8GPU Çekirdeği) özelliğine sahiptir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba efendim bu ürünün türkiye garantisinin tarihi nedir ? ne zaman başlıyor ?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Resmi Distribütör Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Azerbaycanda istifade edilebilirmi?
Cevap: Merhaba, Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Hangi renk gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba, ürünümüz uzay grisidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: bu urunun resmi distributoru kimdir?
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl Apple Türkiye Garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba müşteri hizmetleri bölümünde çalışıcam bilgisayar buna uygun mudur
Cevap: Merhaba uygundur

Soru: Merhaba, ürünün paketlemesi nasıl? Gördüğüm bazı olumsuz yorumlar üstüne soruyorum.
Cevap: Merhabalar, ürün sıfır kapalı kutu olarak tarafınıza gönderilmekte ve paketlemesi özenli ve korunaklı hazırlanmaktadır, İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba bu bilgisayarda hafıza ne kadar yeterli olur
Cevap: Merhaba, ürünümüzde 256 GB SSD bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba gunluk dilekce işlemlerim için kullanacagım 256 gb mı 512 mi almalıym
Cevap: Dilekçe için yeterli olur efendim büyük dosyalar yüklerseniz veya resim yedekleme yaparsanız yeterli olmaz

Soru: Merhaba, ürün Apple Türkiye garantili midir? Teşekkürler.
Cevap: merhabalar apple türkiye garantilidir

Soru: Sarj adaptörü yanında mı ?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kutu İçeriği: MacBook Air Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Gerber v 10 ile Adobe yükleyebilir miyiz kasmadan çalışır mı
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Macbook Air 13.6" M2 8gb 256gb Ssd Uzay Grisi Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg