Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı En Ucuzu Nerede Bulunur-

Yaren

Bilgili
Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı Alınmaya Değer Mi?
Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı Şu Anki Satış Fiyatı 355.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı Hakkında yaklaşık 17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı Ürün Detayları

Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı Ürününün Satıcısı, ACARD Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı ürününü 355.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı Yorumlar Hakkında Bilgi
355.0 Tl ye satışta olan Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
17 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Çok beğendim ışığı çok iyi sagolsunlar 💚💚💚
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AydemirTech

Yorum: Gerçekten paketleme çok güzel uygun fiyata performans çok mükemmelsağlam parçaları ve kaliteli kesinlikle bu modele bayıldım
İsim: Ü** A**
Tarih: 15 Kasım 2022
Satıcı: BahadırTeknoloji

Yorum: Fiyatına göre çok çok iyi. Kurulumu da çok kolay. Gayet memnun kaldımçok teşekkür ederim 😇
İsim: T** Ç**
Tarih: 25 Ekim 2022

Yorum: ben çok beğendim çok güzel😍😍
İsim: **** ****
Tarih: 11 Şubat 2022
Satıcı: gotoptan

Yorum: Fiyat performans açısından iyi
İsim: H** S** K**
Tarih: 15 Ocak 2023

Yorum: Very very good, just what I was looking for! The lights are perfect!
İsim: Inger E. S.
Tarih: 03 Eylül 2022

Yorum: Ürün güzel, herhangi bir sorun sıkıntı yok, kargo şirketi inanılmazkötü, siparişten 12 gün sonra geldi ürün!..
İsim: Y** Y**
Tarih: 06 Kasım 2022

Yorum: ürün güzel ancak gelişi güzel paket yapılmış. paketleme ve kargo işidışında sıkıntı yok ama paketleri yırtık, delik deşik geldi ama zarargörmemesi sevindirici
İsim: M** a**
Tarih: 22 Haziran 2022

Yorum: Ürün parasına göre normal beklentinizi yüksek tutmayın telefon tutacağıplastik güven vermiyor her an telefon düşecek hissi var PTT kargo uzunsürede geliyor tripod metal ayakli
İsim: ü** a**
Tarih: 16 Şubat 2022
Satıcı: gotoptan

Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Meraba. Kumanda ürüne dahil dimi
Cevap: Merhaba kablosuz kumanda dahil değil kendi kablosu üzerinde ışığı yapıp kapatan renk değiştiren veya kısıp aşan kumanda mevcut

Soru: pazartesiye kadar bekleme şansı var mı
Cevap: kargolar kendi insiyatifinde süreci organize etmektedirler,biz sürece müdahalaede bulunamıyoruz

Soru: sadece ışığı mı geliyor yoksa tripod ayaklarıyla birlikte mi geliyor
Cevap: Tripod ayaklar ile birlikte efendim . Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: sadece ışık mı yoksa ayaklık ile beraber mi ?
Cevap: Merhaba tripod ve ring light birlikte gönderilmektedir

Soru: ürünün kapalı minimum boyu nedir. birde ilk resimdeki gibi mi fiğer resimler farklı ürün
Cevap: kapalı halde 86 cm

Soru: Boyu ne kadar ve uzayıp kısalıyor mu ?
Cevap: Merhabalar 70 cm ile 2m arasında istediğin boyda kullanabilirsiniz

Soru: Merhaba almak istiyorum fakat ürün içeriğinde adaptör yazmışsınız fakat göndermiyormuşsunuz doğru mudur ona göre alacağım
Cevap: Merhaba adaptörlü değildir

Soru: Ürünü nasıl sigortalayabilirim.
Cevap: Merhaba tarafımızdan sigortalama seçeneği mevcut değildir

Soru: samsung m22 ye uyumlu mu
Cevap: 4-6,5 inç cihazlarla uyumlufur

Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Lrsm Led Işıklı Ring Light Tripod Adaptörlü Selfie Makyaj Işığı Youtuber & Kuaför Çekim Işığı En Uygun Satış Linki