Guzin
Bilgili
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürün Alınmaya Değer Mi?
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 15523.26 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Alanlar Memnun Mu?
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Hakkında yaklaşık 157 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Teknik Detaylar
_x000D_
_x000D_
İzoly Lotus X i5-4590 16GB 256GB SSD RX580 24'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı >_x000D_
_x000D_
Yüksek kaliteli ürünleri geniş fiyat çerçevesinde sunan İzoly'de bilgisayarlarımız en son teknoloji ile üretilmiştir ve hem kişisel hem de profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. >_x000D_
Özel ihtiyaçlarınıza uyan bir cihaz bulmanızı sağlamak için masaüstü ofis bilgisayarları, All in One'lar ve oyun bilgisayarları da dahil olmak üzere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. >_x000D_
Ek olarak, herhangi bir sorunuz veya endişeniz olduğunda size yardımcı olmaya her zaman hazır, bilgili ve arkadaş canlısı destek ekibimiz ile her zaman yanınızdayız. >_x000D_
İzoly'den bir bilgisayar satın almak, teslimatıyla hızlı, olağanüstü müşteri desteği ile güvenilir, yüksek performanslı bir cihaz almak anlamına gelir. >_x000D_
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürününün Satıcısı, IZOLY Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı ürününü 15523.26 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Yorumlar Hakkında Bilgi
15523.26 Tl ye satışta olan Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
157 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Oğlum için aldım Fiyatına göre çok iyi Tavsiye ederim
5 aydırkullanıyorum hiç bir sorunu yok 
Oyunlarda çok iyi performans veriyor
️
İsim: A** C**
Tarih: 08 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İzoly
Yorum: çok beğendim çocuklarım için aldım Tavsiye ederim.Fiyatperformarmans
İsim: n** k**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: Beklediğimden daha iyi bir performans veriyor. fiyata göre çok iyi.çok iyi paketlenmişti. satıcı çok ilgiliydi teşekkür ederim.
İsim: **** ****
Yorum: Kargolama olarak ürün çok hızlı geldi ve sorunsuz şekilde elime ulaştı.Oğlumun beklentisini karşıladı severek kullanıyor
İsim: H** Z**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Oğlum için aldım,sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz.
İsim: N** Y**
Tarih: 19 Ekim 2023
Yorum: Sorunsuz elime ulaştı, hiçbir sıkıntı yaşamadık aylardır kullanıyoruz.
Tarih: 14 Ekim 2023
Yorum: Öncelikle paketleme harikaydı
bugüne kadar bi sıkıntı çıkmadı. Oğlumoyunlarda ve herşeyiyle çok memnun kaldı. Kaliteli ve güvenli, yanigüvenle alabilirsiniz 

ilginiz için çok teşekkür ederiz 

İsim: Y** Ç**
Tarih: 06 Ekim 2023
Yorum: Ürün kısa sürede çok iyi paketlenmiş olarak sağlam bir şekilde elimizeulaştı. Ekran normalde 75hz olması gerekirken kampanya sebebi ile 165hzolarak gönderildi. Gerek görüntü kalitesi gerek performans olarakbeklentimin çok üzerindeydi. Bu fiyata alınabilecek en güzel sistembende. Müşteri hizmetleri anlık olarak ulaşılabliyor ve tüm her konudayardımcDevamını Oku
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: ÖZELLİKLE GTA5 OYNARMI DİYE TEREDDÜTLE ALDIM FAKAT MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDEOYNUYOR FİYATINA GÖRE MÜKEMMEL BİR BİLGİSAYAR ÜNLÜ BİR FİRMADAN AYNIKASAYI 2 KATI FİYAT VERMİŞLERDİ İYİKİ BU FİRMADAN ALMIŞIM TEŞEKKÜREDİYORUM BİRDE KARGO ÇOK HIZLIYDI
İsim: O** K** E**
Tarih: 14 Mayıs 2023
Yorum: Dandik bi klavye göndermişsiniz meşgul olduğumdan pek kullanma fırsatımolmuyodu kısa sürede bozuldu klavye
İsim: Veysel B.
Tarih: 28 Eylül 2024
Yorum: arkadaşlar aklınız var ise almayın çöp sistem hayvan gibi kasıyor 1hafta oldu daha yeni aldım çok pişmanım.
İsim: e** Ö**
Tarih: 27 Eylül 2024
Yorum: evet ürün güzel geldi kurulumunu yaptın izoly teşekkürler ederim ama bısıkıntı su var açma kapama düğmesi bozuk geldi bana soketleri heraldetakilmadi bilgisiyari reset düğmesiyle açıp kapatabiliyorum
İsim: E** ş**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: ürün gerçekten çok kaliteli fiyatına göre uygun bir sistem gönülrahatlığıyla alabilirsiniz.
İsim: k** d**
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: paketleme gayet güzel çocuk için almıştım cihazın kurulumunu kendimizyaptık sorunsuz kullanılıyor oyunlarda 1 saat aşımına geçildiğindeısınma yapıyor parasına göre gayet başarılı
Yorum: Ürünü alalı 8 ay oldu hiçbir sıkıntısı yok çok memnunum güncel oyunlarırahatlıkla oynuyorum
İsim: T** T**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Ürün elime ulaştı paketleme mükemmel elinize sağlık bir sorun yok kullanıyorum
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: 1 yıldır kullanıyorum.Gayet iyi, fiyat / performans ürünü.
İsim: Şerif A. Ç.
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Arkadaşlar tereddüt etmeden alın asetto corsa için almıştım sadeceasetto değil diğer oyunlarıda kaldırıyor kasmadan asettto trafikmodundada kasmıyor çok memnunuz 3 günde geldi arada pazar günüde varken
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: Kargo sağlam ve eksiksiz geldi teşekkürler İzoly oğlum çok memnun kaldısüper ötesi
İsim: Ö** s**
Yorum: çok güzel tavsiye ederim uygun fiyat hakkını veriyo oyun yüklemeyibiliyorsanız mülk
Yorum: mükemmel her oyunu oynayabilirsiniz
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: beklediğimiizn üstünde bir ürün tesekur ederim
İsim: T** K**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel ürün
İsim: Büşra G. Y.
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: pişmanlıktır uzun süre işinizi görmez ilk başlarda güzel çalışıyordubilgisayar ama bir oyun yükledim Dying Light 2 düşük ayarlada oynadım 5dk sonra pc kapandı güç kaynağından kokular gelmeye başladı evimizyanıyordu bu firma pişmanlıktır herkes demişti alma alma diye amadinlemedim ben ettim siz etmeyin yalan söylemiyorum firmaya leke atmapeşinde değDevamını Oku
İsim: M** e**
Tarih: 01 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel alet
İsim: Miraç k. Ç.
Yorum: Genel olarak gayet memnun kaldim, Hızı çok iyi, oyunlarda sıkıntıyaşamadım, kargolamada çok korunaklı ve sorunsuzdu, izoly teşekkürler,Herhangi bi sıkıntı veya soracağımız birsey olduğunda servis departmanıwhatsapp üzerinden yardımcı oluyor, çokta ilgililer.
İsim: Ö** N**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Yorum: uzun zamandır kullanıyoruz çok memnunuz herkese tavsiye ederim
İsim: S** D**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Yorum: Gayet sağlam geldi güzel fps veriyor kasma donma yok ben şuanlıkmemnunum problem yok güvenerek satın alabilirsiniz. Tek sıkıntı kargoyukarıya çıkarmıyor.
İsim: Eda G.
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: gayet memnunum tavsiye ederim
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: Çok kaliteli .
İsim: Ö** Ö** E**
Tarih: 01 Mayıs 2024
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürüne Dair Sorular
Soru: abi Google açarmı
Cevap: Merhaba açar efendim
Soru: windows yüklümü?
Cevap: Merhaba, Windows 10 Deneme sürümü yüklü olarak geliyor, Tüm Driverleri yüklü olarak geliyor, Tak çalıştır hazır olarak, Sadece Fişe takıp açma tuşuna basıyorsunuz.Herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.İyi günler dileriz
Soru: izoly k500 klavye ile gonderebilirmisiniz
Cevap: Merhaba ürünümüz görseldeki gibi gelmektedir efendim iyi günler dilerim.
Soru: volarant kaç FPS
Cevap: Merhaba, yüksek ayarlarda 200 230 fps arası alırsınız. İyi günler
Soru: valorant pubg roblox minecraftı aynı anda bilgisiyara yüklenirmi
Cevap: Merhaba, tabi efendim yükleyip kullanabilirsiniz . İyi günler dileriz
Soru: Ets 2 de yüksek ayarlarda kaç fps verir
Cevap: Merhaba, yüksek ayarlarda 90-100 arası fps alırsınız. İyi günler dileriz
Soru: Yok hocam ekran kartı girişinde açılıyor fakat sinyal yok dedikten sonra monitör kırmızıya dönüyor
Cevap: Merhaba, internet üzerinde bulunan numaralarımızdan dönüş yaparsanız sizlere gerekli desteği sağlarız efendim. İyi günler dileriz.
Soru: üründe kactane fan var
Cevap: Merhaba işlemci fanı ile birlikte 2 fan var efendim.
Soru: kaçıncı nesil
Cevap: Merhaba, İ5-4. nesil işlemci ile gelmektedir, iyi günler dileriz
Soru: merhaba kasanin icinde kac adet soğutucu var ve kasma donma yaşanır mı
Cevap: Merhaba, kasma donma yaşamazsınız, kasada egzoz ve işlemci fanı bulunmaktadır, ekstra fan ekleyebilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: kasada CD girişi varmı
Cevap: Merhaba, kasada CD girişi yoktur, USB ile etkileşim kurabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: şarj adaptörü var mı içinde çıkıyor mu
Cevap: Merhaba,klavye,mouse ve gamepad kablolu efendim şarj adaptörüne ihtiyaç duymazsınız.
Soru: mesela GTA ve pubg ve ets2 de kaç FPS veriyor öğrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba +80 fps alarak oynayabilirsiniz efendim iyi günler dilerim.
Soru: Bu Ekran Kartı Ve Sistem İle Pubg Mobile Ve Gta5 Kaç Fps Alırım Teşekkürler.
Cevap: Merhaba youtube da test videoları mevcut efendim 80+fps alabilirsiniz iyi günler dileriz.
Soru: pubg de kaç fps veriyor
Cevap: Merhaba, 60+fps alırsınız efendim.
Soru: mesela monitörü çıkarıp yerine farklı bir monitör takarsak calisirmi
Cevap: Merhaba evet efendim çalıştırabilirsiniz.
Soru: klavye mekanik mi bide Windows kaç ile geliyor
Cevap: Merhaba, klavye mekanik değildir efendim. Windows 10 deneme sürümü ile gelmektedir.
Soru: AMD sorunu yaşarmıyım ?
Cevap: Merhaba bu modelimiz intel işlemci amd anakart bir sorun yaşamazsınız
Soru: VALORANT en fazla ve en az kaç fps verir
Cevap: Merhaba, ürün videosundan testlere bakabilirsiniz efendim, valorantta 150-200 arası fps alırsınız.
Soru: Kolda geliyor mu
Cevap: Merhaba,evet hediye olarak gönderiyoruz efendim.
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürün Görselleri
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 15523.26 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Alanlar Memnun Mu?
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Hakkında yaklaşık 157 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Teknik Detaylar
_x000D_
_x000D_
İzoly Lotus X i5-4590 16GB 256GB SSD RX580 24'' Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı >_x000D_
_x000D_
Yüksek kaliteli ürünleri geniş fiyat çerçevesinde sunan İzoly'de bilgisayarlarımız en son teknoloji ile üretilmiştir ve hem kişisel hem de profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. >_x000D_
Özel ihtiyaçlarınıza uyan bir cihaz bulmanızı sağlamak için masaüstü ofis bilgisayarları, All in One'lar ve oyun bilgisayarları da dahil olmak üzere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. >_x000D_
Ek olarak, herhangi bir sorunuz veya endişeniz olduğunda size yardımcı olmaya her zaman hazır, bilgili ve arkadaş canlısı destek ekibimiz ile her zaman yanınızdayız. >_x000D_
İzoly'den bir bilgisayar satın almak, teslimatıyla hızlı, olağanüstü müşteri desteği ile güvenilir, yüksek performanslı bir cihaz almak anlamına gelir. >_x000D_
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürününün Satıcısı, IZOLY Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı ürününü 15523.26 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Yorumlar Hakkında Bilgi
15523.26 Tl ye satışta olan Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
157 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Oğlum için aldım Fiyatına göre çok iyi Tavsiye ederim
İsim: A** C**
Yorum: çok beğendim çocuklarım için aldım Tavsiye ederim.Fiyatperformarmans
İsim: n** k**
Yorum: Beklediğimden daha iyi bir performans veriyor. fiyata göre çok iyi.çok iyi paketlenmişti. satıcı çok ilgiliydi teşekkür ederim.
Yorum: Kargolama olarak ürün çok hızlı geldi ve sorunsuz şekilde elime ulaştı.Oğlumun beklentisini karşıladı severek kullanıyor
İsim: H** Z**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: Oğlum için aldım,sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz.
İsim: N** Y**
Tarih: 19 Ekim 2023
Yorum: Sorunsuz elime ulaştı, hiçbir sıkıntı yaşamadık aylardır kullanıyoruz.
Tarih: 14 Ekim 2023
Yorum: Öncelikle paketleme harikaydı
İsim: Y** Ç**
Tarih: 06 Ekim 2023
Yorum: Ürün kısa sürede çok iyi paketlenmiş olarak sağlam bir şekilde elimizeulaştı. Ekran normalde 75hz olması gerekirken kampanya sebebi ile 165hzolarak gönderildi. Gerek görüntü kalitesi gerek performans olarakbeklentimin çok üzerindeydi. Bu fiyata alınabilecek en güzel sistembende. Müşteri hizmetleri anlık olarak ulaşılabliyor ve tüm her konudayardımcDevamını Oku
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: ÖZELLİKLE GTA5 OYNARMI DİYE TEREDDÜTLE ALDIM FAKAT MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDEOYNUYOR FİYATINA GÖRE MÜKEMMEL BİR BİLGİSAYAR ÜNLÜ BİR FİRMADAN AYNIKASAYI 2 KATI FİYAT VERMİŞLERDİ İYİKİ BU FİRMADAN ALMIŞIM TEŞEKKÜREDİYORUM BİRDE KARGO ÇOK HIZLIYDI
İsim: O** K** E**
Tarih: 14 Mayıs 2023
Yorum: Dandik bi klavye göndermişsiniz meşgul olduğumdan pek kullanma fırsatımolmuyodu kısa sürede bozuldu klavye
İsim: Veysel B.
Tarih: 28 Eylül 2024
Yorum: arkadaşlar aklınız var ise almayın çöp sistem hayvan gibi kasıyor 1hafta oldu daha yeni aldım çok pişmanım.
İsim: e** Ö**
Tarih: 27 Eylül 2024
Yorum: evet ürün güzel geldi kurulumunu yaptın izoly teşekkürler ederim ama bısıkıntı su var açma kapama düğmesi bozuk geldi bana soketleri heraldetakilmadi bilgisiyari reset düğmesiyle açıp kapatabiliyorum
İsim: E** ş**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: ürün gerçekten çok kaliteli fiyatına göre uygun bir sistem gönülrahatlığıyla alabilirsiniz.
İsim: k** d**
Yorum: paketleme gayet güzel çocuk için almıştım cihazın kurulumunu kendimizyaptık sorunsuz kullanılıyor oyunlarda 1 saat aşımına geçildiğindeısınma yapıyor parasına göre gayet başarılı
Yorum: Ürünü alalı 8 ay oldu hiçbir sıkıntısı yok çok memnunum güncel oyunlarırahatlıkla oynuyorum
İsim: T** T**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Ürün elime ulaştı paketleme mükemmel elinize sağlık bir sorun yok kullanıyorum
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: 1 yıldır kullanıyorum.Gayet iyi, fiyat / performans ürünü.
İsim: Şerif A. Ç.
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: Arkadaşlar tereddüt etmeden alın asetto corsa için almıştım sadeceasetto değil diğer oyunlarıda kaldırıyor kasmadan asettto trafikmodundada kasmıyor çok memnunuz 3 günde geldi arada pazar günüde varken
Tarih: 06 Ağustos 2024
Yorum: Kargo sağlam ve eksiksiz geldi teşekkürler İzoly oğlum çok memnun kaldısüper ötesi
İsim: Ö** s**
Yorum: çok güzel tavsiye ederim uygun fiyat hakkını veriyo oyun yüklemeyibiliyorsanız mülk
Yorum: mükemmel her oyunu oynayabilirsiniz
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: beklediğimiizn üstünde bir ürün tesekur ederim
İsim: T** K**
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: Çok güzel ürün
İsim: Büşra G. Y.
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: pişmanlıktır uzun süre işinizi görmez ilk başlarda güzel çalışıyordubilgisayar ama bir oyun yükledim Dying Light 2 düşük ayarlada oynadım 5dk sonra pc kapandı güç kaynağından kokular gelmeye başladı evimizyanıyordu bu firma pişmanlıktır herkes demişti alma alma diye amadinlemedim ben ettim siz etmeyin yalan söylemiyorum firmaya leke atmapeşinde değDevamını Oku
İsim: M** e**
Yorum: Çok güzel alet
İsim: Miraç k. Ç.
Yorum: Genel olarak gayet memnun kaldim, Hızı çok iyi, oyunlarda sıkıntıyaşamadım, kargolamada çok korunaklı ve sorunsuzdu, izoly teşekkürler,Herhangi bi sıkıntı veya soracağımız birsey olduğunda servis departmanıwhatsapp üzerinden yardımcı oluyor, çokta ilgililer.
İsim: Ö** N**
Tarih: 28 Mayıs 2024
Yorum: uzun zamandır kullanıyoruz çok memnunuz herkese tavsiye ederim
İsim: S** D**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Yorum: Gayet sağlam geldi güzel fps veriyor kasma donma yok ben şuanlıkmemnunum problem yok güvenerek satın alabilirsiniz. Tek sıkıntı kargoyukarıya çıkarmıyor.
İsim: Eda G.
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: gayet memnunum tavsiye ederim
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: Çok kaliteli .
İsim: Ö** Ö** E**
Tarih: 01 Mayıs 2024
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürüne Dair Sorular
Soru: abi Google açarmı
Cevap: Merhaba açar efendim
Soru: windows yüklümü?
Cevap: Merhaba, Windows 10 Deneme sürümü yüklü olarak geliyor, Tüm Driverleri yüklü olarak geliyor, Tak çalıştır hazır olarak, Sadece Fişe takıp açma tuşuna basıyorsunuz.Herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.İyi günler dileriz
Soru: izoly k500 klavye ile gonderebilirmisiniz
Cevap: Merhaba ürünümüz görseldeki gibi gelmektedir efendim iyi günler dilerim.
Soru: volarant kaç FPS
Cevap: Merhaba, yüksek ayarlarda 200 230 fps arası alırsınız. İyi günler
Soru: valorant pubg roblox minecraftı aynı anda bilgisiyara yüklenirmi
Cevap: Merhaba, tabi efendim yükleyip kullanabilirsiniz . İyi günler dileriz
Soru: Ets 2 de yüksek ayarlarda kaç fps verir
Cevap: Merhaba, yüksek ayarlarda 90-100 arası fps alırsınız. İyi günler dileriz
Soru: Yok hocam ekran kartı girişinde açılıyor fakat sinyal yok dedikten sonra monitör kırmızıya dönüyor
Cevap: Merhaba, internet üzerinde bulunan numaralarımızdan dönüş yaparsanız sizlere gerekli desteği sağlarız efendim. İyi günler dileriz.
Soru: üründe kactane fan var
Cevap: Merhaba işlemci fanı ile birlikte 2 fan var efendim.
Soru: kaçıncı nesil
Cevap: Merhaba, İ5-4. nesil işlemci ile gelmektedir, iyi günler dileriz
Soru: merhaba kasanin icinde kac adet soğutucu var ve kasma donma yaşanır mı
Cevap: Merhaba, kasma donma yaşamazsınız, kasada egzoz ve işlemci fanı bulunmaktadır, ekstra fan ekleyebilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: kasada CD girişi varmı
Cevap: Merhaba, kasada CD girişi yoktur, USB ile etkileşim kurabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: şarj adaptörü var mı içinde çıkıyor mu
Cevap: Merhaba,klavye,mouse ve gamepad kablolu efendim şarj adaptörüne ihtiyaç duymazsınız.
Soru: mesela GTA ve pubg ve ets2 de kaç FPS veriyor öğrenebilirmiyim
Cevap: Merhaba +80 fps alarak oynayabilirsiniz efendim iyi günler dilerim.
Soru: Bu Ekran Kartı Ve Sistem İle Pubg Mobile Ve Gta5 Kaç Fps Alırım Teşekkürler.
Cevap: Merhaba youtube da test videoları mevcut efendim 80+fps alabilirsiniz iyi günler dileriz.
Soru: pubg de kaç fps veriyor
Cevap: Merhaba, 60+fps alırsınız efendim.
Soru: mesela monitörü çıkarıp yerine farklı bir monitör takarsak calisirmi
Cevap: Merhaba evet efendim çalıştırabilirsiniz.
Soru: klavye mekanik mi bide Windows kaç ile geliyor
Cevap: Merhaba, klavye mekanik değildir efendim. Windows 10 deneme sürümü ile gelmektedir.
Soru: AMD sorunu yaşarmıyım ?
Cevap: Merhaba bu modelimiz intel işlemci amd anakart bir sorun yaşamazsınız
Soru: VALORANT en fazla ve en az kaç fps verir
Cevap: Merhaba, ürün videosundan testlere bakabilirsiniz efendim, valorantta 150-200 arası fps alırsınız.
Soru: Kolda geliyor mu
Cevap: Merhaba,evet hediye olarak gönderiyoruz efendim.
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Ürün Görselleri
Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı En Uygun Satış Linki
IZOLY Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24
IZOLY Lotus X I5-4570 16gb 256gb Ssd Rx580 24'' 100hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.