Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA Tavsiye Edilen Yer Neresi

Sebnem

Bilgili
Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA Şu Anki Fiyat Aralığı 10939.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA Teknik Bilgiler

Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA Ürününün Satıcısı, HP Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA ürününü 10939.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA Yorumlar Ve Değerlendirmeler
10939.0 Tl ye satışta olan Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Çok beğendim tam istediğim gibi oldu ✅ herkese tavsiye ederim
İsim: U** Y**
Tarih: 10 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EMİRA TİCARET

Yorum: bilgisayardan fazla anlamıyorsanız freedos bi ürün almayın banafazlasıyla sıkntı çıkardı kendim zarzor çözdüm satıcı aşırı ilgisiz vebilgisayar o kadarda iyi değil aşırı gürültülü daha chorme da bilealıcaklar iki kez düşünsün derim
İsim: A** Y**
Tarih: 25 Nisan 2024
Satıcı: TrendNoktaBilisim

Yorum: ürün çok iyice hızlı
İsim: **** ****
Tarih: 19 Ocak 2024
Satıcı: TrendShop

Yorum: sıfır bir cihaz alıyoruz açılmıyor hevesimiz kırılıyor niye birbilgisayarcıya gitmek zorunda bırakıyorsunuz ki insanları sırfanlamıyoruz cahiliz diye mi
İsim: **** ****
Tarih: 25 Şubat 2024
Satıcı: TrendShop

Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA Merak Edilen Konular

Soru: ram yükseltme yapiliyormu boş slot varmı acaba
Cevap: Merhaba.Konu hakkında detaylı bilgiye ilgili ürünün müşteri hizmetlerini arayarak sahip olabilirsiniz.iyi günler

Soru: merhaba ram 16 gb yapabilirmiyiz ? destekliyor mu ? ve ürünün tam model kodunu yazar mısınız
Cevap: Merhaba, ram desteği ile ilgili bilgiye sahip değilim maalesef. Tam model adı 7P6K2EA

Soru: Sadece bir oyun için alıyoruz. 64 bit işlemci. İşletim sistemi windows 11. 64 bit. İşlemci intel core. Bellek min 4 gb. Ekran kartı intel . GMAx4500, NVDIA GeForce 9600M GT,AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650-requires 256 MB VRAM and DİrectX 11. DirectX: Sürüm 11 depolama : 7Gb kullanılabilir alan. Bu oyunu oynayabilinir mi ?
Cevap: Efendim iyi günler öncelikle. AMD işletim sistemi olması nedeniyle Oyunlara daha yönelik bir performansı olduğu doğrudur ürünün 8 GB Ram i ve 256 GB SSD hafızası bulunuyor Ama ekran kartı özellikleri çok yüksek çözünürlüklü oyunları desteklemeyebilir yine oynanabilir ama performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz bir oyun bilgisayarı olarak düşünmenizi tavsiye etmiyorum

Soru: Adobe Photoshop için uygun mudur
Cevap: Değerli müşterimiz teknik destek departmanımız olmadığı için size yardımcı olamıyoruz.Markanın Müşteri temsilcisini ararsanız sizlere yardımcı olacaklardır.

Soru: 20-25 gblik oyunu kaldirabilir mi
Cevap: Değerli müşterimiz teknik destek departmanımız olmadığı için size yardımcı olamıyoruz.Markanın Müşteri temsilcisini ararsanız sizlere yardımcı olacaklardır.

Soru: Merhaba Photoshop ıllustratör gibi mimarlik ve tasarım uygulamaları yüklenince yavaşlar mı?

Soru: bu ürünü aldık geldi sağlam fakat kurulum sağlayamadığık c program durumunda kalıyor neden
Cevap: Merhaba, Youtube'dan ilgilendiğiniz ürünün ürün açılım videosunu izleyerek içerik ve kullanımı hakkında bilgi alabilirsiniz veya ürünün yetkili çağrı merkezinden destek alabilirsiniz

Soru: Şarj cihazıyla birlikte mi satın almamız gerekiyor
Cevap: Merhaba şarj cihazı kutu içerisinde var efendim

Soru: Merhaba, beyaz renk mevcut mu?
Cevap: Merhabalar Stoklarımızda siyah renk mevcuttur. Teşekkür ederiz

Soru: merhaba hp i5 16 ram bilgisayar almıştım bu siteden onun ürün kodunu öğrenebilir miyim veya windowsu nasıl kurabilecegimi soylermisiniz
Cevap: Merhabalar, internet üzerinden video izleyebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: ürün 90 Hz mi
Cevap: Merhabalar Elimizde net bilgi yok maalesef . 60mhz diye düşünebilirsiniz. İyi günler.

Soru: Yeni laptop ilk defa nasıl şarj edilecek kaç saat bilgi verebilir misiniz
Cevap: Merhabalar ürünle ilgili bilgi almak için müşteri hizmetleri ile görüşürseniz daha sağlıklı olur

Soru: ekran kartı kaç gb
Cevap: Merhabalar, Radeon grafik kartı paylaşımlı hafıza vardır.

Soru: Oyun indirilir mi
Cevap: Merhaba indirilir ama ekran kartı isteyen oyunlar oynayamazsınız

Soru: Windows yüklü mü geliyor gelmiyorsa ne yapıcz
Cevap: Merhaba ürün fredos Windows siz yüklemelisiniz

Soru: ekran IPS mi ? başka sitelerde yorumlarda TN panel diye yazanlar olmuş aynı ürün için...
Cevap: Merhabalar, IPS' tir.

Soru: valorant da veya benzeri oyunlardan kaç fps alabiliriz
Cevap: HP den destek alabilirsiniz

Soru: işlemci nesli 5 demişsiniz ama model 7520U
Cevap: Merhabalar, İşlemci Serisi AMD Ryzen 5' tir.

Soru: Oyun yüklenirmi roblox pubg mobile
Cevap: Merhabalar. Oyunların sistem gereksinimleri ile bu pc nin sistem özelliklerini karşılaştırmanız gerekmekedir efendim.

Soru: panel nedir ekranin
Cevap: Ekran Kartı: AMD Radeon Graphics, Çözünürlük: 1920x1080, Ekran boyutu: 15.6'' Ekran Yenileme Hızı: 90Hz

Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

Laptop 15 Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD, Ryzen 5 7520U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDos 7P6K2EA En Uygun Satış Linki