lamia mal aslen nereli ?

Guzide

Bilgili
Lamia mal aslen nereli?
LAMİNE YAMAL KİMDİR? UEFA tarafından İspanya - Fransa maçının adamı seçilen Yamal'ın dinine dair bir açıklama bulunmazken Faslı bir baba ve Ekvator Gineli bir annenin çocuğu olarak doğdu. Gençliğinin büyük kısmını Barselona'da geçirdi.

Lamia mal aslen nereli?
LAMİNE YAMAL KİMDİR? UEFA tarafından İspanya - Fransa maçının adamı seçilen Yamal'ın dinine dair bir açıklama bulunmazken Faslı bir

Herkese merhaba

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Guzide

Bu doğrultuda

- Lionel Messi, hem MLS kulübü Inter Miami'de hem de Arjantin millî futbol takımında forvet olarak oynayan ve kaptanlık yapan Arjantinli profesyonel bir futbolcudur. Bireysel başarıları arasında, sekiz Ballon d'Or ödülü yer almaktadır
- 5 Şubat 1985, Funchal, Madeira), Suudi Profesyonel Ligi takımlarından En-Nasr'da forma giyen ve Portekiz millî futbol takımının kaptanlığını yapan Portekizli futbolcudur

İşine yarar diye gönderdim

Lamia mal aslen nereli?
LAMİNE YAMAL KİMDİR? UEFA tarafından İspanya - Fransa maçının adamı seçilen Yamal'ın dinine dair bir açıklama bulunmazken Faslı bir

Selam değerli arkadaşlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Guzide

Bu konuyla bağlantılı olarak

- 5 Şubat 1985, Funchal, Madeira), Suudi Profesyonel Ligi takımlarından En-Nasr'da forma giyen ve Portekiz millî futbol takımının kaptanlığını yapan Portekizli futbolcudur
- Lionel Messi, hem MLS kulübü Inter Miami'de hem de Arjantin millî futbol takımında forvet olarak oynayan ve kaptanlık yapan Arjantinli profesyonel bir futbolcudur. Bireysel başarıları arasında, sekiz Ballon d'Or ödülü yer almaktadır
- Listeye göre dünyanın en zengin futbolcusu 148 milyon avro mal varlığı olan Cristiano Ronaldo . Ronaldo'yu ondan sadece iki milyon avro az para kazanan 146 milyon avro ile Lionel Messi izledi

Kullanışlı olur umarım

Lamia mal aslen nereli?

Selam, nasılsınız?

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

İlgili olarak

- Ebeveynleri Sheila Ebana ve Mounir Nasraoui'dir. Etnik kökeni İspanyol, Ekvator Ginesi ve Faslıdır . Anne ve babası uzun süredir ayrı yaşamalarına rağmen, Yamal oğullarına bugün bile destek olmaya devam ediyor. Yamal, botlarında Fas ve Ekvator Ginesi bayrakları taşıyarak geçmişiyle gurur duyduğunu gösteriyor
- Bu Arjantinli çocuk aslında İtalyan köklerine sahipti . Büyük büyük dedesi Angelo Messi 1883'te İtalya'nın Ancona şehrinden Arjantin'e göçünce Messiler'in soyu artık Arjantin'de kök salmaya devam edecekti

Faydalı olur umuduyla

Lamia mal aslen nereli?

Selamlar herkese

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Guzide

Devamında belirtmek gerekirse

- 💍 Lamine Yamal'ın babası Mounir Nasraoui , 23 yaşındaki sevgilisi Khristina ile nişanlandı. 🔍 Lamine Yamal ile üvey annesi arasında 5 yaş fark olacak
- Her ne kadar sadece bir spekülasyon olsa da, Messi'ye 8 yaşındayken Asperger Sendromu teşhisi konulduğu söyleniyor

Faydalı olması dileğiyle

Lamia mal aslen nereli?

Merhabalar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bu bağlamda

- Lamine Yamal'ın anne ve babası da Afrika'dan göçtüler. Babası Mounir Nasraoui Fas doğumlu, annesi Sheila Ebana da Ekvador Ginesi 'nden. Her ikisi de Barcelona'nın dışına yerleşti. Nasroui Pazar günkü finalden önce gazetecilere yaptığı açıklamada gururla “Doğduğu andan itibaren yıldız olacağını biliyordum” dedi
- Her ne kadar sadece bir spekülasyon olsa da, Messi'ye 8 yaşındayken Asperger Sendromu teşhisi konulduğu söyleniyor

İşe yaraması dileğiyle sundum

Lamia mal aslen nereli?

Selam, umarım keyifler yerindedir

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Guzide

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- Ebeveynleri Sheila Ebana ve Mounir Nasraoui'dir. Etnik kökeni İspanyol, Ekvator Ginesi ve Faslıdır . Anne ve babası uzun süredir ayrı yaşamalarına rağmen, Yamal oğullarına bugün bile destek olmaya devam ediyor. Yamal, botlarında Fas ve Ekvator Ginesi bayrakları taşıyarak geçmişiyle gurur duyduğunu gösteriyor

İşine yarar diye gönderdim

Lamia mal aslen nereli?

Selam güzel insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Guzide

Ek bir açıklama olarak

- İspanya 'da doğdu 🇪🇸 Babası Faslı 🇲🇦 Annesi Ekvator Gineli 🇬🇶 #LamineYamal #Barcelona

İşe yaraması dileğiyle sundum

benzerkonular_benzer_konular